To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

ref - 4 Grudnia 2006, 17:42

Chciałem uciec. Te paskudy mnie trzymały, a później to nie pamiętałem nic...
Fearfol - 4 Grudnia 2006, 18:10

bo ci mózg wyprały
i dopiero wymiętolony oddały

ref - wiesz nie będe bił bo jeszcze jedna walka i wylatuje z liceum - serio z wilczym biletem :D więc masz szczęście hehe

"A ja się nie dziwię się, że młodzież zaczepia starszych. Bo młodzież pracy nie ma ..." - K.Kononowicz

hjeniu - 4 Grudnia 2006, 18:29

Może by z Rosjanami umowę zawrzeć? Tyle tajgi jeszcze zostało do wyrąbania - młodzież by miała zajęcie :mrgreen:
Fearfol - 4 Grudnia 2006, 20:53

I czegoś konkretnego byśmy się w końcu nauczyli ! Bo na przykład na jutro muszę wykuć wszystkie (większe) pasma górskie w europie - jest ich 50 - w pracując to chociaż prac domowych nie macie zadawanych. :D

ale żeby nie było offtopu - dyrektor nie patrzy - to masz ref z "zidana"

Edit: no to kiszka :lol:

Tomcich - 4 Grudnia 2006, 21:41

ref

Cytat
Odezwały się do mnie w niezrozumiałym języku i kazały się położyć na pobliskie białe stalowe łoże...
Coś było nie tak... :lol:

Kurcze, :evil: rozszyfrował nas. :mrgreen:

ref - 4 Grudnia 2006, 21:45

A później widziałem, jak jeden z nich pochylił się nade mną i wpatrywał długo w oczy. Bycie sparaliżowanym nie jest najprzyjemniejsze, zwłaszcza, gdy stoi nad tobą inna istota, z dziwną rurką w dłoni...
Gdy usłyszałem swoje imię, urwał mi się film...

Ixolite - 4 Grudnia 2006, 21:59

Mmm... sekcja?

zielony951 - 6 Grudnia 2006, 11:14

zgodnie z sugestiami z innych wątków - witam wsiech

Rafał, Warszawa

Słowik - 6 Grudnia 2006, 11:19

Cześć Rafał.
Że się tak ładnie przedstawiłeś, to nie będę bił :D

zielony951 - 6 Grudnia 2006, 11:21

W zasadzie to się nie boję - szybko biegam :D

Tak wogóle to będę mieł dwie sprawy ale to dopiero jak wrócę - instukca obsługi przycisku "join" przy dołączaniu do teamu seti oraz "jak dodać ava w swoim profilu - instrukcja krok po kroczku"... A tymczasem znikam, czas przyziemne sprawy w ZUSie pozałatwiać

Fidel-F2 - 6 Grudnia 2006, 11:23

a ja i owszem
szybko biegasz? szybciej niż bełt z kuszy? no to na powitanie dostaniesz z bełta miedzy oczy, ups...wyszedł z drugiej strony, nic się nie martw juz zaklepany. strasznie ciężko tę kuszę naładować to raz Ci wystarczy.

hjeniu - 6 Grudnia 2006, 11:25

Szybciej od pocisku z półcalówki? :shock: Zaaaraz sprawdzimy, możesz zacząć biec - Bum, ziuuu, plask. - No i jednak nie jest taki szybki, a jaki fajny efekt, tylko wstawić do galerii :mrgreen:
Godzilla - 6 Grudnia 2006, 11:38

zielony951, nie tak szybko z tym avem. Najpierw pozbądź się statusu Golluma. Witam cię serdecznie i ściskam MOCNO na powitanie :mrgreen:
gorat - 6 Grudnia 2006, 12:17

Ktoś chce mi się tu narazić? Witam serdecznie :twisted: Może chcesz laserem? :lol: O, ubranko się zapaliło, choć moc minimalna; podkręcę troszkę, rączka odpadła :mrgreen: :bravo Teraz po nóżkach... gotowe. Fajny gollum, nie? Taki japoński robot 8) Zakończę gwałtownym skokiem na full... nie wiedziałem, że mięso może wybuchać :(
elam - 6 Grudnia 2006, 20:54

czy o tym dostawaniu prawa do awa nie jest napisane w regulaminie?

(pytam bo sama nie wiem, dawno nie czytalam :mrgreen: )
no bo to by znaczylo, ze gollumy regulaminu nie czytaja !!! :twisted:
(zeby bylo jasne, ja czytalam nawet dwa razy. tylko dawsno temu. i wowczas jeszcze awy sie dostawalo od poczatku)

no dobra, dobra. zajrzalam, przeczytalam po raz trzeci .
jak byk stoi:
Cytat

Prawo do użytkowania avatara na forum uzyskuje się po napisaniu określonej ilości postów. Na dzień dzisiejszy jest to ilość 25 postów. Spamowanie w celu szybkiego osiągnięcia takiej ilości postów zostanie ukarane ostrzeżeniem.

no to bic golluma za to, ze nie czyta !!! :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gorat - 6 Grudnia 2006, 21:03

Offtopicznie: elam, znajdź takiego golluma, co przeczytał regulamin :)
Tomcich - 6 Grudnia 2006, 22:11

gorat

Cytat
elam, znajdź takiego golluma, co przeczytał regulamin :)

Eeee, :roll: ja przeczytałem, zanim się zarejestrowałem. Ale ja to ogólnie dziwny jestem. :mrgreen:

A ontopicznie, to podpalam loncik i spadam. :mrgreen:

Anonymous - 7 Grudnia 2006, 11:13

zielony951, witam na forum. A teraz się trochę rozerwiemy.

Adashi - 7 Grudnia 2006, 11:20

- Hej tam! Przeciągnąć mi tego Zielonego951 pod kilem a szparko psubraty! :mrgreen:
Adanedhel - 7 Grudnia 2006, 17:55

Kurcze, trochę spóźniłem się na witanie nowego golluma. Ech, przydałby się jakiś następny :twisted:
Król Olszyn - 7 Grudnia 2006, 17:57

Cześć! Właśnie się zapisałam na to forum i... przeczytałam regulamin. Czy jestem nienormalna?
----
No to pa, pa! Do następnego razu! Zamykają mi Bibliotekę i muszę iść do domu :(

Pako - 7 Grudnia 2006, 17:59

Nie. Pierwszy od jakiegoś czasu pozytywny gollum! To się ceni!
I z okolic! To się ceni!
I kobita ^^, ktoś wspominał, że nam się forum feminizuje ;)
Ale.... bijemy!!!!

gorim1 - 7 Grudnia 2006, 18:00

ja odpuszczam gollumom tym razem
funduję im tylko gniecenie rąk na miazgę jako przywitanie

hjeniu - 7 Grudnia 2006, 18:05

Przeczytałaś regulamin? No to zostałaś już wystarczająco sponiewierana :wink: Witaj Król Olszyn, :D

PS: Pako, zagadke w Quizie edukacyjnym zadaj

Adanedhel - 7 Grudnia 2006, 18:06

Arr, gollumom odpuścić nie można.

Tak, od szorowania pokładu zaczniemy, strawa u nas zimna i słona, niezdrowa bywa. Za bunt do masztu przywiążemy. Chłosta nikomu jeszcze nie zaszkodziła. A i głupie pomysły z głowy wybija. A jak już pręgi się zrobią to solą i pieprzem wysmarujemy, tak na zdrowie :twisted:

Aga - 7 Grudnia 2006, 18:07

Ja też czytałam, gorat. Ale ja też jestem dziwna :D
Witaj, Królu Olszyn! Kobiety i to jeszcze z mniej więcej moich okolic bić nie będę. Poczęstuję tylko zupką. Jedz, jedz, dobra zupka, z dobrą cykutą ;)

tomay - 7 Grudnia 2006, 18:33

ja nie czytalem...
regulaminy,instrukcje, rozdzielniki, okolniki, rozporzadzenia i inne tego typu talatajstwo napawa mnie odruchami wymiotnymi...

gorat - 7 Grudnia 2006, 20:08

tomay, chcesz z powrotem do bicia? :twisted: :mrgreen:

Królowo Olszyn (qrcze, nie wiem, jak się zwracać), pozwól, że Cię wyrąbię.

Fidel-F2 - 7 Grudnia 2006, 20:18

seksafery coraz szersze kręgi zataczają :| :wink: :mrgreen:
Aga - 7 Grudnia 2006, 21:31

:lol: Niektórym to się wszystko kojarzy ;)

Partner forum