Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
ref - 4 Grudnia 2006, 17:42
Chciałem uciec. Te paskudy mnie trzymały, a później to nie pamiętałem nic...
Fearfol - 4 Grudnia 2006, 18:10
bo ci mózg wyprały
i dopiero wymiętolony oddały
ref - wiesz nie będe bił bo jeszcze jedna walka i wylatuje z liceum - serio z wilczym biletem więc masz szczęście hehe
"A ja się nie dziwię się, że młodzież zaczepia starszych. Bo młodzież pracy nie ma ..." - K.Kononowicz
hjeniu - 4 Grudnia 2006, 18:29
Może by z Rosjanami umowę zawrzeć? Tyle tajgi jeszcze zostało do wyrąbania - młodzież by miała zajęcie
Fearfol - 4 Grudnia 2006, 20:53
I czegoś konkretnego byśmy się w końcu nauczyli ! Bo na przykład na jutro muszę wykuć wszystkie (większe) pasma górskie w europie - jest ich 50 - w pracując to chociaż prac domowych nie macie zadawanych.
ale żeby nie było offtopu - dyrektor nie patrzy - to masz ref z "zidana"
Edit: no to kiszka
Tomcich - 4 Grudnia 2006, 21:41
ref
| Cytat | Odezwały się do mnie w niezrozumiałym języku i kazały się położyć na pobliskie białe stalowe łoże...
Coś było nie tak... |
Kurcze, rozszyfrował nas.
ref - 4 Grudnia 2006, 21:45
A później widziałem, jak jeden z nich pochylił się nade mną i wpatrywał długo w oczy. Bycie sparaliżowanym nie jest najprzyjemniejsze, zwłaszcza, gdy stoi nad tobą inna istota, z dziwną rurką w dłoni...
Gdy usłyszałem swoje imię, urwał mi się film...
Ixolite - 4 Grudnia 2006, 21:59
Mmm... sekcja?
zielony951 - 6 Grudnia 2006, 11:14
zgodnie z sugestiami z innych wątków - witam wsiech
Rafał, Warszawa
Słowik - 6 Grudnia 2006, 11:19
Cześć Rafał.
Że się tak ładnie przedstawiłeś, to nie będę bił
zielony951 - 6 Grudnia 2006, 11:21
W zasadzie to się nie boję - szybko biegam
Tak wogóle to będę mieł dwie sprawy ale to dopiero jak wrócę - instukca obsługi przycisku "join" przy dołączaniu do teamu seti oraz "jak dodać ava w swoim profilu - instrukcja krok po kroczku"... A tymczasem znikam, czas przyziemne sprawy w ZUSie pozałatwiać
Fidel-F2 - 6 Grudnia 2006, 11:23
a ja i owszem
szybko biegasz? szybciej niż bełt z kuszy? no to na powitanie dostaniesz z bełta miedzy oczy, ups...wyszedł z drugiej strony, nic się nie martw juz zaklepany. strasznie ciężko tę kuszę naładować to raz Ci wystarczy.
hjeniu - 6 Grudnia 2006, 11:25
Szybciej od pocisku z półcalówki? Zaaaraz sprawdzimy, możesz zacząć biec - Bum, ziuuu, plask. - No i jednak nie jest taki szybki, a jaki fajny efekt, tylko wstawić do galerii
Godzilla - 6 Grudnia 2006, 11:38
zielony951, nie tak szybko z tym avem. Najpierw pozbądź się statusu Golluma. Witam cię serdecznie i ściskam MOCNO na powitanie
gorat - 6 Grudnia 2006, 12:17
Ktoś chce mi się tu narazić? Witam serdecznie Może chcesz laserem? O, ubranko się zapaliło, choć moc minimalna; podkręcę troszkę, rączka odpadła Teraz po nóżkach... gotowe. Fajny gollum, nie? Taki japoński robot Zakończę gwałtownym skokiem na full... nie wiedziałem, że mięso może wybuchać
elam - 6 Grudnia 2006, 20:54
czy o tym dostawaniu prawa do awa nie jest napisane w regulaminie?
(pytam bo sama nie wiem, dawno nie czytalam )
no bo to by znaczylo, ze gollumy regulaminu nie czytaja !!!
(zeby bylo jasne, ja czytalam nawet dwa razy. tylko dawsno temu. i wowczas jeszcze awy sie dostawalo od poczatku)
no dobra, dobra. zajrzalam, przeczytalam po raz trzeci .
jak byk stoi:
| Cytat |
Prawo do użytkowania avatara na forum uzyskuje się po napisaniu określonej ilości postów. Na dzień dzisiejszy jest to ilość 25 postów. Spamowanie w celu szybkiego osiągnięcia takiej ilości postów zostanie ukarane ostrzeżeniem. |
no to bic golluma za to, ze nie czyta !!!
gorat - 6 Grudnia 2006, 21:03
Offtopicznie: elam, znajdź takiego golluma, co przeczytał regulamin
Tomcich - 6 Grudnia 2006, 22:11
gorat
| Cytat | elam, znajdź takiego golluma, co przeczytał regulamin |
Eeee, ja przeczytałem, zanim się zarejestrowałem. Ale ja to ogólnie dziwny jestem.
A ontopicznie, to podpalam loncik i spadam.
Anonymous - 7 Grudnia 2006, 11:13
zielony951, witam na forum. A teraz się trochę rozerwiemy.
Adashi - 7 Grudnia 2006, 11:20
- Hej tam! Przeciągnąć mi tego Zielonego951 pod kilem a szparko psubraty!
Adanedhel - 7 Grudnia 2006, 17:55
Kurcze, trochę spóźniłem się na witanie nowego golluma. Ech, przydałby się jakiś następny
Król Olszyn - 7 Grudnia 2006, 17:57
Cześć! Właśnie się zapisałam na to forum i... przeczytałam regulamin. Czy jestem nienormalna?
----
No to pa, pa! Do następnego razu! Zamykają mi Bibliotekę i muszę iść do domu
Pako - 7 Grudnia 2006, 17:59
Nie. Pierwszy od jakiegoś czasu pozytywny gollum! To się ceni!
I z okolic! To się ceni!
I kobita ^^, ktoś wspominał, że nam się forum feminizuje
Ale.... bijemy!!!!
gorim1 - 7 Grudnia 2006, 18:00
ja odpuszczam gollumom tym razem
funduję im tylko gniecenie rąk na miazgę jako przywitanie
hjeniu - 7 Grudnia 2006, 18:05
Przeczytałaś regulamin? No to zostałaś już wystarczająco sponiewierana Witaj Król Olszyn,
PS: Pako, zagadke w Quizie edukacyjnym zadaj
Adanedhel - 7 Grudnia 2006, 18:06
Arr, gollumom odpuścić nie można.
Tak, od szorowania pokładu zaczniemy, strawa u nas zimna i słona, niezdrowa bywa. Za bunt do masztu przywiążemy. Chłosta nikomu jeszcze nie zaszkodziła. A i głupie pomysły z głowy wybija. A jak już pręgi się zrobią to solą i pieprzem wysmarujemy, tak na zdrowie
Aga - 7 Grudnia 2006, 18:07
Ja też czytałam, gorat. Ale ja też jestem dziwna
Witaj, Królu Olszyn! Kobiety i to jeszcze z mniej więcej moich okolic bić nie będę. Poczęstuję tylko zupką. Jedz, jedz, dobra zupka, z dobrą cykutą
tomay - 7 Grudnia 2006, 18:33
ja nie czytalem...
regulaminy,instrukcje, rozdzielniki, okolniki, rozporzadzenia i inne tego typu talatajstwo napawa mnie odruchami wymiotnymi...
gorat - 7 Grudnia 2006, 20:08
tomay, chcesz z powrotem do bicia?
Królowo Olszyn (qrcze, nie wiem, jak się zwracać), pozwól, że Cię wyrąbię.
Fidel-F2 - 7 Grudnia 2006, 20:18
seksafery coraz szersze kręgi zataczają
Aga - 7 Grudnia 2006, 21:31
Niektórym to się wszystko kojarzy
|
|
|