Planeta małp - Co nas cieszy
Martva - 3 Lipca 2007, 21:15
W sumie jak się ładnie wyprostuję i stanę na baczność, to za
Ale 'do nadgarstków' bardziej mi się podoba
Żeby nie robić totalnego offtopa - dziś odebrałam od koleżanki zamówienia koralikowo-półfabrykatowe z 3 sklepów internetowych i bardzo mnie to cieszy.
Mniej mnie cieszy to, że chcę więcej, więcej i więcej, a nie mam za co
dzejes - 3 Lipca 2007, 21:32
joe_cool napisał/a | http://photo.atmovies.com.tw/movie/photo/picx/S
picx_fSatm087411702.jpg
|
wrrrrr
WRRRRRRRR
Adashi - 3 Lipca 2007, 21:35
Ale kolor chyba nie taki jak pamiętam joe z reala
dzejes - 3 Lipca 2007, 21:36
Disclaimer: Wrrrrr - to warrrrczenie z zachwytu
Adashi - 3 Lipca 2007, 21:38
No ja myślę, że z zachwytu, Wujku Pando
joe_cool - 3 Lipca 2007, 21:46
no tak, zapomniałam dodać, że jestem brunetką... i - jak powszechnie wiadomo - mężczyźni wolą brunetki (taką pocztówkę kiedyś dostałam - stado bialutkich owieczek, pośrodku owieczka czarna z podniesionym pyszczkiem i ten napis...)
dzejes - 3 Lipca 2007, 21:57
Ale ja ogólnie warkoczę - bo zdecydowanie zbyt mało kobiet krótko ścina włosy
gorat - 3 Lipca 2007, 22:23
To się różnimy.
dzejes - 3 Lipca 2007, 22:30
A co? Ty ścinasz?
Gwynhwar - 3 Lipca 2007, 22:37
dzejes, ja dostałam zakaz ścinania włosów o.o
dzejes - 3 Lipca 2007, 22:40
Cóż, tacy ludzie też istnieją. I my ich oczywiście szanujemy.
Gwynhwar - 3 Lipca 2007, 22:42
To podobno jest kobiece, poza tym słyszałam, że długie włosy to jedyna opcja jeśli chce się dobrze wyglądać nago.
gorat - 3 Lipca 2007, 22:49
Gwyn: nie zaprzeczymy.
dzejes @ 23:30 : nie kręć. Umiesz czytać, inni też. Wiesz, do czego się odnoszę Nie martv się, nie przekwalifikowałem się
dzejes - 3 Lipca 2007, 23:08
Gwynhwar napisał/a | To podobno jest kobiece... |
Pozwolisz, że to, co kobiece pozostawię swojej ocenie Bo to jednak dość indywidualna sprawa.
Gwynhwar napisał/a |
...poza tym słyszałam, że długie włosy to jedyna opcja jeśli chce się dobrze wyglądać nago
|
Ktoś Cię okłamał
gorat napisał/a |
Nie martv się, nie przekwalifikowałem się
|
Uff... Załoga! Korki wyjąć!
joe_cool - 4 Lipca 2007, 10:41
Gwynhwar napisał/a | To podobno jest kobiece, poza tym słyszałam, że długie włosy to jedyna opcja jeśli chce się dobrze wyglądać nago. |
z długimi włosami wyglądam jak topielica, względnie jak dziewczynka z japońskich horrorów. czy to jest kobiece lub sexy, to nie wiem
Tequilla - 4 Lipca 2007, 10:47
joe_cool napisał/a |
z długimi włosami wyglądam jak topielica, względnie jak dziewczynka z japońskich horrorów. czy to jest kobiece lub sexy, to nie wiem |
Ale te japońskie horrory to całkiem fajne są
Martva - 4 Lipca 2007, 10:50
Gwynhwar napisał/a | poza tym słyszałam, że długie włosy to jedyna opcja jeśli chce się dobrze wyglądać nago. |
Nie wiem czy dobrze nago, na pewno przyzwoicie w koszulkach bez stanika, kiedy zawieje zimny wiatr
Wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać.
Ja się ostatnio dowiedziałam że powinnam mieć długie włosy i nosić spódnice, bo tak właśnie wyglądam fajnie i kobieco. I coś w tym może jest. Ale są kobiety które w króciutkich włosach wyglądają świetnie - szczerze im zazdroszczę.
Adashi - 4 Lipca 2007, 11:22
Martva napisał/a | Ale są kobiety które w króciutkich włosach wyglądają świetnie - szczerze im zazdroszczę. |
No, jak Sinéad O'Connor
A'propos; miał być koncert na Malcie
corpse bride - 4 Lipca 2007, 11:23
zależy jakie kto ma włosy. moje się na długie nie nadają i moja twarz też. wiec jesli mam wygladac 'kobieco' i brzydko lub 'niekobieco' i dobrze to wybieram to drugie. z reszta, to takie gadanie. nikt sie mna nie interesowal jak nosilam dlugie wlosy, dopiero kiedy mialam krotkie ktos zauwazyl moja 'kobiecosc'. a facetom sie wydaje czasem (z reszta nie tylko facetom) - fajna dziewczyna, a jakby miala dlugie wlosy, to by byla jeszcze fajniejsza. guzik prawda.
a na temat:
zdalam glupkowaty egzamin i sie ciesze.
moj ulubiony wrocil do krk po tygodniu nieobecnosci i choc nie wiem, jaka przyszlosc przed nami, to sie ciesze, ze juz jest.
chodze na hiszpanski wakacyjny. intensywny kurs (5x w tygodniu po 3 godziny) i moze sie w oncu naucze mowic po hiszpansku, wiec sie ciesze
Martva - 4 Lipca 2007, 11:43
Widuję 'u mnie na wsi' kobietę której fryzura wyglada jak narysowana. Nie jestem w stanie sie na nią nie gapić.
Moja ulubiona pani od rysunku odręcznego jest króciutko ostrzyżona, nosi głównie spodnie i małe koszulki i też nie jestem w stanie się na nią nie gapić.
A niekobiece kobiety mnie nie pociągają, czyli wnioski sa proste.
Rzecz zależy od typu urody - mnie jest w długich lepiej niż w krótkich. A czasem żałuję
Na temat nie napiszę nic, bo nie mam nic do napisania
mawete - 4 Lipca 2007, 12:52
Nie powiem... ale mnie cieszy
ocset - 4 Lipca 2007, 13:44
Gwynhwar, podobno oczy są zwierciadłem duszy.
Gwynhwar - 4 Lipca 2007, 16:45
A czepialstwo jest pierwszym krokiem do piekła o.o
Martva - 4 Lipca 2007, 18:37
ocset napisał/a | Gwynhwar, podobno oczy są zwierciadłem duszy. |
Rany, naprawdę zrobię sobie avatar z kolanem...
Chciaż jak dla mnie to oko wcale nie wygląda na złe, jest całkiem łagodne
Ziuta - 4 Lipca 2007, 19:06
a kolano to co - brzydkie?
Martva - 4 Lipca 2007, 19:08
Pewne mniej ładne niż oko, a na pewno mniej złe, zresztą spytaj ocseta, ja się nie znam
Agi - 4 Lipca 2007, 19:16
Martva, kolanem można zdecydowanie większą krzywdę zrobić niż okiem
Gwynhwar - 4 Lipca 2007, 19:27
Cieszę się bo jutro odbiorę moją paczuszkę z nowymi książkami: Cieplarnia Brian W. Aldiss, Droga do szaleństwa H. P. Lovecraft oraz H.P. Lovecraft. Przeciw światu, przeciw życiu Michel Houellebecq
Adashi - 4 Lipca 2007, 20:17
Ambitna dziewczynka I wiecie co? Ja ją znam Fajnie, co?
Gwynhwar - 5 Lipca 2007, 10:00
Mraf *-*
|
|
|