Park marzeń [gry] - Co robić? Czyli w co grać?
varquez_87 - 25 Listopada 2007, 00:25
A ja odpaliłem ostatnio starego poczciwego Fallouta 2 Już jestem za Kryptopolis i posiadam własne autko (wiem, da sie grę przejść w 30 min, ale ja nie idę fast trackiem)
hrabek - 26 Listopada 2007, 13:02
Iscariote: a w Wyborczej bedzie Gothic dodawany do gazety za chyba 6zl w tym tygodniu, tylko nie pamietam w ktory dzien. Chyba w Czwartek. Przeplaciles
Iscariote - 26 Listopada 2007, 20:51
No nieeee... Moje życie jest już zrujnowane.
Ale może dwójkę też będą dawać?
Ixolite - 26 Listopada 2007, 21:50
Dwójka niedawno w CDA była, z dodatkiem razem.
Dragon_Warrior - 27 Listopada 2007, 21:55
Ixolite napisał/a | Dwójka niedawno w CDA była, z dodatkiem razem. |
aha pamiętam jak na Polconie za kredytki rozdawali - a na przeciwko stało CDP i sprzedawało Gothicki 2x drożej nawet po promocyjnej cenie
Fearfol - 7 Stycznia 2008, 14:44
Mam dylemat mały i proszę o szybką poradę graczy.Waszym zdaniem warto kupić Neverwinter Nights z dodatkami za 60 zł(żeby grać w necie w autorskie scenariusze razem z innymi polakiami) , czy lepiej Warcrafta III , albo Medival 2 ?
Adashi - 7 Stycznia 2008, 14:45
Najlepiej to poczekaj aż Medival 2 stanieje jeszcze
Fearfol - 7 Stycznia 2008, 14:48
Ale z tych trzech opcji co byś wybrał bo ja mam zamiar kupić coś dzisiaj już.
Adashi - 7 Stycznia 2008, 14:55
Osobiście? Medivala 2 albo ew. Warcrafta III, ale to dlatego, że kocham strategie
A masz DVD-ROM z wszystkimi trzema (plus dodatki) częściami Mytha? Kosztuje chyba jakieś 25 zeta, a gra wspaniała Polecam!
Fearfol - 7 Stycznia 2008, 15:17
A to strategia czy rpg bo szczerze to nie znam
Adashi - 7 Stycznia 2008, 15:22
RTS* jeden z lepszych, moim zdaniem, gierki nie najnowsze, ale za tą cenę, myślę; warto poznać. Naprawdę wypas Tu masz trochę info.
* no wg wiki to jest gra taktyczna, nie strategiczna, czyli RTT
edit: chociaż, fabuła w tej grze też odgrywa niebagatelną rolę...
Fearfol - 7 Stycznia 2008, 18:24
Nom , hehe, zdecydowałem się jednak na Medival. Mam nadzieję że będzie warto.
Adashi - 7 Stycznia 2008, 18:32
Medival, w ogóle Total War jest świetny
Ixolite - 7 Stycznia 2008, 18:42
Nom, Total War to dobra decyzja. Ja sobie kupiłem za rekompensate antologię Rome Total War - moja ulubiona z serii.
Fearfol - 7 Stycznia 2008, 20:19
no też się zastanawiałem nad tym, cóż spróbuje za 2 miechy jak trochę zarobię.
Offtop: właśnie zarabiam sobie ostatnio, w przetwórni herbaty, ciężko się pracuje ale dobrze płacą, pracuje po sobotach i piątki po południu , żeby szkoły nie zawalać , np: za 8 godzin w sobote dostałem 60 zł, i mogłem sobie kupić grę, ciężko się pracuje bo trzeba worki po 30kg z hibiskusem nosić, ostatnio to przerobiliśmy tak 2 tony. Ale warto
Offtop jeszcze większy: to mój 500 post, nie jestem chyba wybitnym spamowiczem co
Adashi - 16 Lutego 2008, 11:33
Dżizas, podobno ma wyjść trzecia część Red Alert, czapki z głów!
Hubert - 16 Lutego 2008, 13:20
No, no...
Z łezką w oku wspominam swoje spotkanie z Red Alertem. Przyjemnie się rąbało w wujowskim salonie w Grajewie. Ech, stare, dobre czasy. Ale w drugą część już nie pograłem. Warto?
Pako - 16 Lutego 2008, 13:33
warto.
Dobra rzecz, jak chyba wszystko Command and Conquer czy jak to tam pisać, zwoje mózgowe mi się dziś z deczka sprostowały.
Generalsy tyż dobre
A trójeczka... zobaczymy jak wyjdzie, wczoraj na gametrailers.com widziałem link do filmiku z wywiadem ale jakoś nie obejrzałem. Poczekam, aż będzie pełnoprawny trailer jakiś
Adashi - 16 Lutego 2008, 14:17
Sosnechristo, jasne, że warto. Dwójka Red Alerta to moja ulubiona gra Co tam Total War, Warcraft czy legendarny Myth, RA rządzi!
Hubert - 16 Lutego 2008, 18:40
Mama mi dziś ufundowała Legancy of Kain: Defiance. Jak zrobię biologię, to zainstaluję.
Fajnie mieć taką mamę.
Adashi napisał/a | Sosnechristo, jasne, że warto. Dwójka Red Alerta to moja ulubiona gra Co tam Total War, Warcraft czy legendarny Myth, RA rządzi! |
Ja tam zawsze od TW i Warcraftów wolałem Original War. Jedna z niewielu strategii, którą przeszedłem na wszystkie możliwe sposoby i po 4-5 razy.
W grze podobało mi się absolutnie wszystko. Koszarowe dowcipy (i tak dosyć łagodne, ale przydały OW smaku), dosadne słownictwo i żywe dialogi w ogóle (że przypomnę wypowiedzi Franka Forsytha), fabuła, grafika, wygląd pojazdów, budynków, możliwość przekwalifikowania żołnierzy i to, że ludzie nie byli anonimowi, a śmierć doświadczonej jednostki może zaboleć.
Poza tym misje były starannie przygotowane. Ech, chyba sobie w wakacje przypomnę.
A nie wiecie może, czy nie kombinowano jakiejś kontynuacji?
banshee - 16 Lutego 2008, 18:42
Sosnechristo napisał/a | Mama mi dziś ufundowała Legancy of Kain: Defiance. |
świetna gierka, zajefajny klimat i w ogóle miodzio!
naprawdę fajną masz mamę
Hubert - 16 Lutego 2008, 18:51
Wiem, że fajną. Powiedziałbym nawet, że fantastyczną
A w ogóle, to się za Razielem stęskniłem od czasu, gdy namiętnie przycinałem w Soul Reaver 2. Grać Kainem aż tak nie lubię, ale dla niebieskiego pokraka kupię każdą grę.
banshee - 16 Lutego 2008, 18:57
Oj znam ten ból! Tak mi się śpieszyło żeby zagrać w Defiance, że nabyłam hiszpańskojęzyczną wersję, oj ciężko było!
Ale gra super, jedna z moich ulubionych chociaż momentami trudna do przejścia, ale to w sumie dobrze. Kainem nawet dobrze mi się grało, krwi można żłopać ile się da, wiadomo jednak, że bycie Razielem dostarcza więcej wrażeń i przyjemności!
Miłego naparzania Ci życzę
Hubert - 16 Lutego 2008, 19:01
A dzięki, dzięki.
Przyznam się tylko, że na trzeciej czy czwartej kuźni - tej, gdzie trzeba trzy serca przed kamiennymi gębami wampirów umieścić - w SR 2, spasowałem.
banshee - 16 Lutego 2008, 19:04
Ech chyba będę musiała grę odświeżyć, bo pamięć zawodzi...ale nie przejmuj się inni mają gorzej. Ja jedynki nie przeszłam Królestwo Dumaha mnie pokonało
Hubert - 16 Lutego 2008, 19:09
A w jedynkę, przyznam, nie grałem. Jeszcze! Wszystko do nadrobienia. Dajcie mi tylko w wakacje dwa dodatkowe miesiące wolnego, bo niektóre zagadki bywają dla mnie, cepa zawołanego, odrobinę za trudne.
varquez_87 - 17 Lutego 2008, 16:40
SOLDAT - szybka gra, można się w niej wyżyć, nafragować i człowiek od razu jest spokojniejszy ^^
Hubert - 17 Lutego 2008, 17:55
Tak swoją drogą - grywał(a)/gra ktoś z tego zacnego grona w Original War?
Fidel-F2 - 17 Lutego 2008, 21:19
Mediewal II, Total War obrabiam i coraz bardziej mi się podoba
Jedynka i Shogun mnie zachwycały
Rodion - 17 Lutego 2008, 21:42
Sosnechristo napisał/a | Tak swoją drogą - grywał(a)/gra ktoś z tego zacnego grona w Original War? |
Wymieniłeś mój ulubiony tytuł
|
|
|