Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''
elam - 27 Marca 2006, 20:23
Iscariote napisał/a | Ziuta napisał/a | Gremliny też mogą inspirować. |
No ciekaw jestem do czego to ciebie inspirują gremliny. Bo mnie się gremlin zawsze kojarzył z takim małym, wrednym, pluszowym.. ten noo.. nie ważne zresztą. |
no, no!
mala moze i jestem, wredna tez czasami, ale pluszowa - nigdy!
moj idol to gizmo. on sie przeciwstawial zlu, ktore w nim siedzialo.
i tak ladnie spiewal...
Iscariote - 27 Marca 2006, 20:28
A ja wole Kermita. I juz chyba gdzieś pisałem co moja siostra zrobiła ze swoim PLUSZOWYM gremlinem identyko wyglądającym jak ty
elam - 27 Marca 2006, 20:36
no niech sie cieszy, ze mnie w poblizu nie bylo...
Ziuta - 27 Marca 2006, 20:38
A czy gremlinki są puchate? Miłe w dotyku, jak kotki? Jeśli tak, to to inspiruje
Iscariote - 27 Marca 2006, 20:42
Ale się na pewno nie łaszą jak kotki i nie mruczą i nie mają ogonka takiego fajnego.. ale pazurki mają na pewno lepsze
Ziuta - 27 Marca 2006, 20:49
Moja kocica polemizowałaby w kwestii pazurków Nie ma co zaprzeczać; gremlinki to niebezpieczny gatunek, zwłaszcza jak pokropi wiosenny deszczyk (miałem dziś taki w Krakówku).
elam - 28 Marca 2006, 10:11
dla tych wszystkich, ktrorzy zapomnieli, jakie sa gremlinki (bo fakt, dawno temu film pokazywano):
-male, okragle, puchate, mieciutkie w dotyku, niesmiale, lubiace przytulanie i glaskanie, lakomczuchy, lubiace spiewac. jakby sie urwaly ze sklepu z zabawkami
po metamorfozie:
-wredne, zlosliwe, balaganiarze, okropnie ciekawskie, krzykliwe, agresywne, takie "rokc&roll" albo nawet hard metal
no i ...
jestem gremlinkiem
Aga - 28 Marca 2006, 13:56
Jeeest tuuu ktoooo? Gdzie szef kuchni? Bo ja zasadniczo mam na coś ochotę. Obojętnie co, byle nie futrzaste, bo ja za jedzeniem kłaków nie przepadam. Więc, Elam, nie martw się Poza tym jako szef kuchni możesz się czuć uspokojona...
Vykosh - 28 Marca 2006, 14:57
A ja bym poprosił o coś do picia - w sumie dowolne. Tylko, żeby miało jakieś fluoroscencyjne kolory
Aga - 28 Marca 2006, 15:05
Ja idę po soczek grejpfrutowy. Mogę ci przynieść w zastępstwie Elam, chcesz? Po drodze domieszam czegoś, żeby się ładnie świeciło.
Vykosh - 28 Marca 2006, 15:06
Jak będzie się ładnie świeciło to może byc cokolwiek
Aga - 28 Marca 2006, 16:19
Proszę bardzo. Soczek grejpfrutowy z dodatkami. Świeci bardzo ładnie, prawda?
EDIT: Oooo... Zostałam Alienem
To jeszcze zaserwuję wszystkim chętnym kwas
Iscariote - 28 Marca 2006, 16:46
Gratulujem Aliena.. ja tymczasowo jestem Langolierem i też dobrze mi z tym jednak niczego nie zaserwuje
Pako - 28 Marca 2006, 17:17
Ja byłem King Kongiem wczoraj... a dziś? kto tam wie
Vykosh - 28 Marca 2006, 17:42
Jako Luke Skywalker mogę jedynie zaserwować obcięcie nadgarstka....
elam - 28 Marca 2006, 20:57
wrocilam z pracy i juz sie biore za kucharzenie; BTW, dzieki wielkie za zastepstwo.
co my tu mamy... koktajl z nowego - dzisiaj sie zalogowal niejaki Hauer chyba, wiec jakby kto chcial..
poza tym, kefir z kota - specjalnosc z Melmak, kwas z Aliena, i specjalny niskoalkoholowy napoj fluorescencyjny z muminkow z dodatkiem barbapapy
Myrtille - 28 Marca 2006, 21:35
To ja dla bezpieczeństwa proszę tylko grzane piwko z soczkiem malinowym,bez żadnych super dodatków i jakąś ładną muzyczke
Wtedy lepiej będzie się spało...
elam - 28 Marca 2006, 21:36
- ee tam, spalo?? Myrtille, tu jest karczma, nie hotel!
porozrabiamy troche razem?
(gremlinek podaje kolezance napoj, dyskretnie dosypujac nieco srodkow pobudzajacych)
Myrtille - 28 Marca 2006, 21:44
Myrtille wskakuje na stół,zrzuca płaszcz i zaczyna tańczyć
-no ludzie ruszcie się,trzeba rozkręcić tą bude...
-Elam może zaśpiewasz coś?
elam - 28 Marca 2006, 22:01
- "wszyscy mamy zle w glowach, ze zyjemy,
hej hej, la la la la hej hej hej hej.."
kiedys sie zabawialam w akademiku, wypilam nieco wiecej, niz zwykle, i potem rozbudzilam cale pietro o trzeciej nad ranem spiewajac elektryczne gitary..
Hauer - 29 Marca 2006, 23:00
elam, ale tu od wczoraj nic sie nie dzieje... miała byc zadyma, a tu nic??
elam - 29 Marca 2006, 23:07
no bo widzisz, wszyscy sie popili, mordy poobijali, i leza teraz pod stolami.. trzeba by ich pobudzic..
Hauer - 29 Marca 2006, 23:09
wsatwać już po północy
elam - 29 Marca 2006, 23:11
taaak, to ja sobie teraz cos zjem....
Hauer - 29 Marca 2006, 23:16
Oj, budzi sie w Tobie ta druga natura ??
...to znaczy powinienem napisać "ta prawdziwa natura" ...
elam - 29 Marca 2006, 23:21
o, widze, kolega zna sie na gremlinach... masz u mnie plusa..
Hauer - 29 Marca 2006, 23:24
Tak znam się. Gremliny to takie stworki, które Japonczycy wysylaja do niszczenia ametykańskich urzadzeń, sprzetu, pojazdów. Wszystko psuja. Japonce robia nawet takie male, malutkie gremliny do zegarków...
elam - 29 Marca 2006, 23:41
o, sorki, zdrzemnelo mi sie... mocny dzisiaj ten sok z aliena..
Godzilla - 30 Marca 2006, 09:06
WSTAWAAAAĆ, WSTAWAAAAAĆ!
Kto śpi, ręka do góry. Kto nie śpi, kryj się, bo w śpiących rzucam kuflami rozbryzgowymi. Teraz trochę muzyki, niech sobie poskaczą po szczątkach kufli
elam - 30 Marca 2006, 10:42
o, jak fajnie, przynosza piwo i nawet nie trzeba sie o nie domagac przy barze??
co mi przypomnialo, ze mam jeszcze 3 butelki w lodowce.
no dobra, nie bede pic przed sniadaniem, najpierw napisze pare postow.
|
|
|