Planeta małp - Co nas dziwi... zaskakuje... szokuje...
Kasiek - 25 Grudnia 2011, 15:04
Od cioci dostaliśmy prezenty: ja wałek z napisem ile razy i za co mam bić męża, a on deskę (taką jak do krojenia) z tekstem jak dbać o żonę. Że też ludzie nadal kupują takie rzeczy... ani tego trzymać, ani wyrzucić...
Godzilla - 25 Grudnia 2011, 15:15
Kasiek, trzymać i wykorzystywać w celach kuchennych Można papierem ściernym po napisach przejechać. Dobry wałek i dobra deska zawsze są w cenie.
Kasiek - 25 Grudnia 2011, 15:59
Za małe :/
mBiko - 25 Grudnia 2011, 20:00
Deska może się przydać np jako podkładka pod gorący garnek, a mały wałeczek nam ostatnio przydałby się chociażby podczas produkcji pierniczków.
Kasiek - 26 Grudnia 2011, 07:54
Ho ho, ja zrobiłam tyle pierniczków, ze duży był za mały Ale fakt, z podstawką pod garnek spróbujemy Dzięki
Martva - 26 Grudnia 2011, 12:19
Małym wałkiem rozwałkowuję pizzę na blasze, ale to jest dziwny mały wałek
Pucek - 27 Grudnia 2011, 13:51
Psacer koło działek - całkiem sporo kwitnących nagietków, lwie paszcze i rutbekie... I dorodny, bujnie zielony krzew białej róży z kwiatami!
Może średnio zaskakuje, biorąc pod uwagę pogodę, ale jednak to był 25 grudnia.
Żelazny - 29 Grudnia 2011, 17:40
Jeżeli już się kogoś czepiam to staram się być w porządku pod każdym względem...
Jesteśmy z "And" Alpakami - prawidłowo - z Andów...
Fidel-F2 - 29 Grudnia 2011, 19:27
Żelazny napisał/a | Jesteśmy z And Alpakami - prawidłowo - z Andów... | widzisz chłopcze, jesteś w błędzie po raz kolejny
polecam uzupełnić wiedzę na kanale Cbeebies
Żelazny - 29 Grudnia 2011, 19:55
Fidel-F2 napisał/a | Żelazny napisał/a | Jesteśmy z And Alpakami - prawidłowo - z Andów... | widzisz chłopcze, jesteś w błędzie po raz kolejny
polecam uzupełnić wiedzę na kanale Cbeebies |
Cieszy mnie to, że oglądasz ten sam kanał tv co moja sześcioletnia córka
Powodzenia w dorosłym życiu - Żelazny
Agi - 29 Grudnia 2011, 19:57
Żelazny, nie podgrzewaj awantury.
Żelazny - 29 Grudnia 2011, 21:21
Agi - ja tu nie widzę awantury tylko podnieconego Fidela...
Chłopcze to niech mówi do młodszych od Siebie - to jest tzw minimum szacunku.
Fidel-F2 - 30 Grudnia 2011, 06:20
jesteś starszy? nie dałeś poznać, obstawiałem 18-22 lata
Żelazny napisał/a | Cieszy mnie to, że oglądasz ten sam kanał tv co moja sześcioletnia córka | mniejsza z większą, po prostu kolejny raz popełniłeś błąd
Żelazny - 1 Stycznia 2012, 18:52
...
Ilt - 1 Stycznia 2012, 19:10
Fidel-F2 napisał/a | jesteś starszy? nie dałeś poznać, obstawiałem 18-22 lata | A jakby był od ciebie młodszy, to byś mógł się zachowywać protekcjonalnie i nie byłbyś niegrzeczny?
Fidelu, jesteś... nie, nawet nie śmieszny. Żałosny.
Fidel-F2 - 2 Stycznia 2012, 02:32
Ilt napisał/a | A jakby był od ciebie młodszy, to byś mógł się zachowywać protekcjonalnie i nie byłbyś niegrzeczny? | Nie o moje zachowanie tu chodzi. Bardzo rzadko sprawdzam profile bo mnie to mało obchodzi ale rozmawiając podświadomie, na podstawie wypowiedzi, jakoś tam sobie kategoryzujemy. Czytając posty Żelaznego nabrałem przekonania, że to taki starszy nastolatek i 'chłopcze' wskoczyło mi automatycznie jak w zwykłej rozmowie z dwukrotnie młodszym człowiekiem kiedy jego zachowanie wzbudza we mnie politowanie czy zażenowanie i widzę, że nie ma wielkich szans na równorzędny kontakt.
A protekcjonalne i niemiłe zachowanie dostaje ode mnie ktoś kto sobie o nie zawalczy. Bez względu na wiek.
Ilt napisał/a | Fidelu, jesteś... nie, nawet nie śmieszny. Żałosny. | no i co ja mam powiedzieć? chyba sprawdzę Twój profil
Agi - 2 Stycznia 2012, 07:39
Ilt napisał/a | Fidelu, jesteś... nie, nawet nie śmieszny. Żałosny. |
Ilt, powstrzymaj się proszę, od oceny Fidela-F2.
Witchma - 8 Stycznia 2012, 10:06
Drapieżność zakładów pogrzebowych Zadzwoniłam zapytać o koszty pogrzebu, pół godziny później facet oddzwania, czy może do mnie przyjechać omówić szczegóły, a nawet może po mnie przyjechać, zawieźć mnie do zakładu, omówić wszystko na miejscu, a potem odwiezie mnie do domu. 10 minut go próbowałam spławić.
Kasiek - 8 Stycznia 2012, 10:33
Walka o klienta...
Witchma - 8 Stycznia 2012, 15:22
Kasiek, nie wyobrażasz sobie. Ciągle do mnie wydzwania, choć mu powiedziałam wyraźnie, że ktoś się z nim w stosownej chwili skontaktuje. Przestałam odbierać.
dalambert - 8 Stycznia 2012, 17:18
Witchma, i to się nazywa Prawdziwy Łowca skór
Rafał - 10 Stycznia 2012, 12:38
Nie pamiętam takiej zimy jaką mamy teraz. Wczoraj słyszałem jak ptaki śpiewają - na dodatek śpiewały jakby zbierały się do godów, może faktycznie już wiosna blisko?
dalambert - 10 Stycznia 2012, 12:42
Rafał napisał/a | może faktycznie już wiosna blisko? |
Obawiam sie, że wręcz przeciwnie, za jakieś dwa tygodnie przywali -30 mrozu i będzie po ptokach
de.lit.
merula - 10 Stycznia 2012, 12:44
na ferie by sie przydało.
Fidel-F2 - 10 Stycznia 2012, 13:17
ponoć ludzie kurki w lasach zbierają
Agi - 10 Stycznia 2012, 13:25
gąski też, Daukszewicz wczoraj o tym mówił.
Rafał - 10 Stycznia 2012, 14:54
No to muszę grila z garażu narychtować, kto wie, może jeszcze chwila i można będzie karkówkę pod ćwiartkę/ew. czteropaka zassać
Lis Rudy - 10 Stycznia 2012, 15:13
jak ktoś się zastanawia czy w jego regionie są grzyby, to niech kliknie w linka: http://www.grzyby.pl/foto/wystepowanie-0.htm
mapka występowania z podziałem na województwa.
Kasiek - 10 Stycznia 2012, 16:23
Witchma napisał/a | Kasiek, nie wyobrażasz sobie. Ciągle do mnie wydzwania, choć mu powiedziałam wyraźnie, że ktoś się z nim w stosownej chwili skontaktuje. Przestałam odbierać. |
Odbierz i powiedz: jeszcze żyję
Jak kiedyś dręczyli kolegę, to odebrałam za niego i powiedziałam, że go nie ma. Kiedy wróci? Za 25 lat, jak wyjdzie z więzienia. Musiałam powtórzyć, bo pani myślała, że źle usłyszała
Witchma - 10 Stycznia 2012, 18:03
Kasiek napisał/a | Odbierz i powiedz: jeszcze żyję |
Jasne, a on mi na to, że to też mogą załatwić
|
|
|