Stare ogłoszenia - Talia SFFiH krok po kroku.
mBiko - 1 Sierpnia 2010, 22:33
A autor i tytuł?
merula - 1 Sierpnia 2010, 22:34
ja sie wcielam w postać Kareniry z cyklu Dragonlance
Agi - 1 Sierpnia 2010, 22:35
Agi - Anna Karenina, tytułowa bohaterka powieści Lwa Tołstoja
mBiko - 1 Sierpnia 2010, 22:35
merula - 1 Sierpnia 2010, 22:37
A kolega napominacz? Prosiemy.
Z zeznań Adanedhela mogę potwierdzić, że robi on za Hrabiego Monte Christo. Autorstwa monsieur'a Dumasa.
mBiko - 1 Sierpnia 2010, 22:39
Joker mBiko - Bibliotekarz - Świat Dysku T. Pratchett'a.
hrabek - 2 Sierpnia 2010, 09:15
Pako napisał/a | chętnie bym ujrzał porównanie fotek źródłowych z ostatecznymi kartami
Albo i same karty |
Co do kart, to niech się autor grafik wypowie. Ale zdjęcie źródłowe mogę wrzucić dla porównania, jeśli ktoś zainteresowany. Chętnie także obejrzałbym inne fotki, które posłużyły za źródło inspiracji.
Btw. fajnie jak ludzie piszą, na jakich postaciach wzorowane są ich podobizny. Ja nie mam pojęcia skąd pochodzi mój troll.
dalambert - 2 Sierpnia 2010, 09:26
Agi, a nie Królowa Zimy z bajki Andersena -
co do mnie, to Mag wszelaki, niech mu bedzie Gandalf
Agi - 2 Sierpnia 2010, 09:28
dalambert, skoro wiesz lepiej ode mnie...
dalambert - 2 Sierpnia 2010, 09:30
Agi, tak mi sięskojarzyło, ale jak wolisz te ofiare nieszczęśliwej miłości i kolej żelaznej , to tyż piknie
Agi - 2 Sierpnia 2010, 09:33
dalambert, sama wybierałam postać do karty, czyli raczej wiem o kogo mi chodziło, a do Królowej Zimy nie mam żadnego sentymentu, że o braku powinowactwa duchowego nie wspomnę.
Adanedhel - 2 Sierpnia 2010, 09:34
merula napisał/a | Z zeznań Adanedhela mogę potwierdzić, że robi on za Hrabiego Monte Christo. Autorstwa monsieur'a Dumasa. |
W tym konkretnym miejscu czasoprzestrzeni to Edmund Dantes. Jeszcze nie dorobił się hrabiostwa.
I coraz bardziej doceniam czerni i szarości karty. Wyróżnia się na tle tych wszystkich kolorów, o!
A! Czy wspomniałem, że karty są świetne? No to wspominam. Cudeńka. A najbardziej podobają mi się karty meruli, Chala i Cherryen.
Chal-Chenet - 2 Sierpnia 2010, 11:32
Moja postać to Rick Deckard.
Martva - 2 Sierpnia 2010, 11:45
Melisndre (ruda zołza - kapłanka R'hllora), George R. R. Martin, Pieśń Lodu i ognia
zdjęcie oryginalne
Wizerunki postaci:
jeden
dwa
dalambert - 2 Sierpnia 2010, 12:19
Martva, a nie ta urocza kapłanka Kusziela tyz pikna panna i ruda.
Martva - 2 Sierpnia 2010, 12:23
dalambert, nie, miała być Melisandre. Kusziela nie czytałam.
dalambert - 2 Sierpnia 2010, 12:24
Martva, Jaqueline Carey - Trylogia Kusziela - wyd MAG . Poczytaj może Cię zainteresowac
Martva - 2 Sierpnia 2010, 12:43
dalambert, ale ja wiem o co Ci chodzi, po prostu nie miałam okazji. Kiedys pewnie nadrobię, jak będę miała okazję
merula - 2 Sierpnia 2010, 17:33
Ale Fedra chyba nie była ruda.
Jaden Kast - 3 Sierpnia 2010, 14:24
Melduję, że karty zostały odebrane (były już w czwartek, ale pod moją nieobecność leżały na poczcie). Co tu dużo mówić: są świetne. Ciekawa szata, wspaniałe grafiki, chyba tylko bym się przyczepił do trefli, że jakieś takie mało widoczne (za to piki to mój faworyt wśród kolorów), no i, że asów nie wykorzystano jako figur. Ja wiem, że normalnie też ich tam nie ma, ale jakoś trudniej rozróżnić, do którego koloru należą. Aha i grafika numer jeden: Chal jako Deckard - po prostu arcydzieło, przydałaby się jakaś tapeta w tych klimatach czy coś.
cherryen - 3 Sierpnia 2010, 16:26
No to zastał już tylko gorat..
Pewnie go nie ma co? A może macie z nim jakiś kontakt telefoniczny? Hym?
Po upływie dwóch tygodni odbije, później mnie nie ma.. martwię się żeby ta Talia nie podróżowała w tą i z powrotem.
Kai - 3 Sierpnia 2010, 18:01
cherryen, wielki buziak za namiary na... talię Będę miała, tralalalalalalala!
Adashi - 4 Sierpnia 2010, 12:38
Mój Jack of Spades... znaczy walet pik to oczywiście Sláine Mac Roth z komiksu Pata Millsa.
merula - 4 Sierpnia 2010, 16:04
a reszta???????
wyspowiadać sie, proszę
hrabek - 4 Sierpnia 2010, 16:07
Ja już mówiłem, że nie wiem. A nikt mi nie chce podpowiedzieć.
merula - 4 Sierpnia 2010, 16:08
ależ hrabku, do Ciebie nie mam pretensji, tylko do tych innych olewusów
Rodion - 4 Sierpnia 2010, 16:16
hrabek "Adventure of Dishwaseher named Benn" by Travis Hanson & Aimee Duncan
jedna z postaci
mBiko - 4 Sierpnia 2010, 19:07
Miałem okazję pochwalić się talią koledze, wzbudziła zachwyt i podziw.
Studnia - 4 Sierpnia 2010, 22:26
Jak już dorwę swoją talię, to się wypowiem...
hrabek - 5 Sierpnia 2010, 11:23
Rodion napisał/a | hrabek Adventure of Dishwaseher named Benn by Travis Hanson & Aimee Duncan
jedna z postaci |
Matko święta. Co to w ogóle jest? I jak to teraz przeczytać? Ale dzięki za wyjaśnienie, przynajmniej jedna tajemnica rozwiązana
btw: jak wpisuję Travis Hanson w Google to wyskakuje coś takiego:
http://www.google.pl/imag...iw=1280&bih=847
Widzę, że z pisania nie da się wyżyć w jego przypadku
|
|
|