Park marzeń [gry] - Nadchodzą... czyli na co czekamy?
ilcattivo13 - 13 Września 2011, 14:29
Iscariote napisał/a | A i tak coś Ci się rypnie podczas instalacji |
nie drażnij ketyowa, bo jeszcze nam się zsiądzie
Nutzz - 13 Września 2011, 15:06
Ale taka prawda. Opłaca się czekać, może nie 4 lata, ale 2 z pewnością. Grafika i tak będzie jeszcze świeżutka. Ew. czekałbym na promocję na Steamie. Ostatnio było kilka naprawdę świetnych okazji, niestety nie skorzystałem (pusty portfel).
ketyow - 13 Września 2011, 15:47
Na steamie to mogą za darmo rozdawać, i tak nie chcę.
Iscariote - 14 Września 2011, 18:28
No i jest. Zwiastun Maxa Payne 3. Mocno inspirowany Człowiekiem w Ogniu chyba. Nie wiem co o tym myśleć.
Matrim - 14 Września 2011, 19:02
Rockstar złych gier nie robi I muzyka (o ile pozostanie w tym stylu) zapowiada się świetnie.
Dunadan - 14 Września 2011, 21:31
Może i fajnie wygląda ale... to już nie Max Payne ciekawe czy komiksy będą... pewnie nie :-/ i gdzie ten mroczny klimat?...
Matrim - 14 Września 2011, 22:12
Komiksów pewnie nie, ale Max przynajmniej wygląda jak Max - trochę przypakowany, ale rysy twarzy ma podobne. Po pierwszych obrazkach bałem się, że będzie w ogóle "nowe otwarcie". A klimat... Rockstar umie robić klimat Nie będzie zimy i NY, ale może będzie równie dobrze.
Dunadan - 15 Września 2011, 07:59
Nie mówię że będzie źle ale... to już nie to samo...
Nutzz - 15 Września 2011, 09:03
Odmawiam przyjęcia do wiadomości istnienia Maxa łysego i w nie czarno-białej kolorystyce!
ketyow - 2 Października 2011, 20:44
Syndicate powraca. Pamiętacie?
http://www.purepc.pl/node/7433
ilcattivo13 - 2 Października 2011, 22:30
Łoo matko... Dobrze, że nie nazywają tego sequelem, bo bym chyba nie zdzierżył Poza tym, wygląda fajosko i wreszcie nie ma tej pierdziulonej i psującej przyjemność z gry "trzeciej osoby" i są bajery i w ogóle i tylko szkoda, że na moim kompie nie pójdzie buuuu
czterdziescidwa - 2 Października 2011, 22:44
E.... ta 3 osoba w Syndykacie była, bo to była strategia? A ten nowy Syndykat to shooter? I tak jak za mechy naa ulicach nie gram w Deus Ex 3, tak za shootera nie zagram w Syndykata
ilcattivo13 - 2 Października 2011, 22:50
i bardzo wery gut-ble-ble Mniej kopii sprzedadzą, szybciej te gry stanieją
czterdziescidwa - 2 Października 2011, 23:09
ilcattivo13 napisał/a | i bardzo wery gut-ble-ble Mniej kopii sprzedadzą, szybciej te gry stanieją |
No to wtedy zobaczę Ostatnio kupiłem sobie na Medal Of Honor w przecenie -80%.
ketyow - 3 Października 2011, 08:10
To nie była trzecia osoba. Trzecia osoba ssie. Tam był rzut izometryczny, bardzo ubolewam nad tym, że to Syndicate to niewiele będzie mieć wspólnego ze starą grą, ale najwyraźniej rzut izometryczny jest za mało efekciarski i stare dobre gry umarły na zawsze. Jeśli jednak traktować to jako nową grę, to robi wrażenie.
ilcattivo13 - 3 Października 2011, 23:41
ketyow napisał/a | Jeśli jednak traktować to jako nową grę, to robi wrażenie. |
o tym pisałem
Matrim - 15 Października 2011, 22:53
Pojawiło się demo Football Manager 2012. Jedyny szkopuł w tym, że jest dostępne tylko przez Steam. A ja nie mam Steam i nie chce, bo się nasłuchałem tutaj, że jest ble. Ale FM2012 bym chciał
ilcattivo13 - 15 Października 2011, 23:32
możesz sobie pograć w FM3 Za darmo!
czterdziescidwa - 16 Października 2011, 01:10
Steam nie jest ble. Czasem się sypie, jest drogi, ale ma sporo zalet
* dużo promocji. Dwa razy w tygodniu "mała" promocja, i duże promocje na święta, przed wakacjami Czasem -80%, więc jakieś -50% w stosunku do ceny w sklepie
* dużo dem, z "pewnego" źródła i bez kompilacji: samo się ściąga, samo instaluje i wygodnie się usuwa.
Tantal - 29 Października 2011, 19:41
I gry za darmo czasem. Jak np. Portal nie tak dawno temu.
Homer - 31 Października 2011, 14:27
Już tylko niecałe 3 tygodnie do PCtowej Arkham City!
Przeszedłem sobie ponownie Arkham Asylum i miałem kupę radochy...
czterdziescidwa - 31 Października 2011, 14:33
Poważnie? Dla mnie to było strasznie powolne; może jeszcze kiedyś spróbuje, ale to ciągłe
szukanie punktów zaczepienia dla linki, i te nakopywanki... nie.
A w ogóle to ściągnąłem ze steam w świątecznej mega promocji, bo chciałem zobaczyć jak wyglądają współczesne arcade - bijatyki. Jak God Of War czy coś. W jakimś serwisie pisali że Batman to właśnie takie coś, ale chyba źle wybrałem.
Iscariote - 31 Października 2011, 16:11
Nie no Batman do God Of Wara ma sie nijak W Batmanie walka jest mocno zautomatyzowana, brak zagadek. To nie slasher tylko dobrze zrobiony akcyjniak TPP. Dla fanów Batmana.
Gier takich jak GoW, czy DmC to na PC nie ma prawie wcale, nad czym mocno ubolewam
hrabek - 31 Października 2011, 16:24
Zagadki są, tylko do czego innego służą.
W Empiku widziałem wczoraj Arkham City i aż nogi się pode mną ugięły. Tak bym zagrał, ale nie da rady, czasu mam tak mało, że nawet nie myślę o zakupie. A szkoda, bo poprzednia część była znakomita, a nowa ponoć ma być jeszcze lepsza.
Szenute - 2 Listopada 2011, 21:19
Jesień obfituje w premiery i to zacnej urody. Saints Row 3, Skyrim, Afterfall a w przyszłym roku znów Syndicate, SC: Hearts of swarm. Nic tylko kupować tyle, że święta powoli idą i nie będzie za co.
Dunadan - 6 Listopada 2011, 09:41
http://www.youtube.com/wa...k&feature=share - nowy... trailer? do CoD:MW3
"There is soldier in all of us" - za kilkanaście lat będzie jak w Grze Endera... i ModernWarfare 8 przestanie być grą...
Kalep - 6 Listopada 2011, 15:22
Ja najbardziej jestem ciekaw Skyrim oraz Heroes VI (wiem, że tytuł brzmi Might & Magic Heroes 6, ale dla mnie zawsze to będą po prostu Hirołsy). Obydwu gier raczej w najbliższym czasie nie zakupię, mało gram (max 3 godziny w tygodniu) więc trochę głupio będzie wydawać jakieś 100zł na któryś z tytułów w dniu premiery, poczekam aż stanieją (przy okazji nie będzie problemu z ewentualnymi błędami w grze zaraz po premierze).
Dunadan - 6 Listopada 2011, 20:29
Kalep, jesteś pewien że Skyrim będzie dobry dla osoby która mało gra?
Kalep - 6 Listopada 2011, 21:29
Wszystko dla ludzi. Na takiej mniej więcej zasadzie grałem w Wiedźmina (jednego z typowych pożeraczy czasu) i się przy tym dobrze bawiłem, chociaż tempo poznawania fabuły do szybkich nie należało. A za takimi krótkimi i banalnymi grami z reguły nie przepadam. Taki ze mnie niedzielny gracz lubujący się w pozycjach dla hardkorowców
Dunadan - 6 Listopada 2011, 21:31
Kalep, dlatego ja się boję skyrima... ja to chyba jednak wolę takie CoD:MW który można w 4h przejść
|
|
|