Mechaniczna pomarañcza [film] - "Zagubieni" - "Lost".
NURS - 16 Marca 2007, 12:36
Ariah przesadzi³a, w obu zdaniach odnosze siê do tre¶ci.
Ariah - 16 Marca 2007, 12:50
Oj, jest wiosna, akurat trzeba poprzesadzaæ, ¿eby ro¶linki nie zdech³y
A pierwsza uwaga by³a ogólna.
A ja nadal uwa¿am narzêdzie szyfruj±ce Za genialne rozwi±zanie dla wszystkich piszcz±cych malkontentów.
I czy zgadzacie siê ze mn±, ¿e
Ybpxr genpv xbagnxg m emrpmljvfgb¶pv± v cemrqx³nqn bfbovfg± iraqrggê anq qboeb btó³h?
hrabek - 16 Marca 2007, 13:14
Nurs, ja rozszyfrowalem co tam powypisywaliscie, zeby nie bylo, wiec wiem, co tam jest. Generalnie nie lekam sie spojlerow (no chyba, zeby ktos mi powiedzial jak sie Pila konczy, to pewnie mozna by bylo sie wkurzyc), wiec czytam, mimo ze nie do konca wiem, o co chodzi. Z tego co piszecie zrozumialem jedynie, ze czym predzej musze obejrzec kolejny odcinek
S³owik - 16 Marca 2007, 17:57
Nooo, 12 ca³kiem ca³kiem w porz±dku
Co do relacji rodzinnych, to kiedy¶ kiedy¶, Sawyer ¶ledzi³ ojca Jacka i widzia³, jak ten wchodzi do domu do jakiej¶ kobiety z dzieckiem, by³y wtedy dociekania kim ta kobieta mo¿e byæ. A poza tym, obsada ju¿ jest ustalona, wiêc nie zdziwi mnie ju¿ chyba ¿adna konfiguracja wzajemnych powi±zañ bohaterów
Narzêdzie mi siê podoba, ale chyba nie musia³em nic kodowaæ
Ariah - 16 Marca 2007, 18:06
S³owik, to nie by³ Sawyer lecz Ana Lucia. Sawyer wpad³ na nich potem, pod barem w którym Sheppard Senior zapi³ siê na ¶mieræ.
Poza tym wszystko siê zgadza...
Czekam z niecierpliwo¶ci± na 3.13 i tajemnicê wózka
NURS - 16 Marca 2007, 18:17
Ariah - N avr jvrz, avr jvrz. VZB mnpubjhwr fvr qb¶æ qmvjavr, mj³nfmpmn, ¿r gb anpvfxnavr 77 ol³b qb¶p pmlgryalz fltan³rz. ab v gb P-4
Ariah - 16 Marca 2007, 19:17
Ybpxr zn pulon bofrfwê an chaxpvr cemlpvfxój / thmvxój jfmryxvrtb ebqmnwh;) Fmxbqn ³bqmv cbqjbqarw, Fnlvq crjavr ancenjv³ol fbane...
Oêqmvr honj, wnx zrjn m jvnqbzb¶pv± jly±qhwr an cnencrpvr ovhebjpn gnghfvn Craal Jvqzber, qmvrjpmlal Qrfzbaqn.
Na anglojêzycznych forach trwa w³a¶nie analiza trailerów do 3.13. Mamy ubaw
NURS - 16 Marca 2007, 19:19
Ja nie ogladam trailerów, wolê siê zaskoczyæ.
elam - 16 Marca 2007, 19:23
Nurs, Ariah, dobrze sie czujecie?
NURS - 16 Marca 2007, 19:50
Ja trochê nieba³dzo, a co?
NURS - 16 Marca 2007, 19:52
AriaH - Pb qb grw zrjl, gb avr oneqmb jvqmê, wnx qbyrpv tqmvrxbyjvrx, cemrpvr¿ m jlfc avr qn fvê jlqbfgnæ.
Ariah - 16 Marca 2007, 20:02
Mi tam co¶ w krzy¿u ³upie od ca³odziennego ¶lêczenia nad t³umaczeniem...
Poza tym jakie¶ przeziêbienie...
A tak w ogóle to:
Rpu, crjavr cbxn¿± xvrql¶ wnx xgb¶ / pb¶ mwnqn g± ovrqa± zrjê... N zb¿r glyxb yhqmvr / cbwnmql zrpunavpmar avr zbt± jlqbfgnæ fvê m jlfcl? £óq¼ c³ljn³n, cóxv ol³ fbane...
M vaarw orpmxv: Pynver avr mnclgn³n gnghfvn wnx fvê anmljn -- xbyrwar fcnybar cb³±pmravr. Ab, pulon ¿r Vaav bqf³bav± cemrq ebqmrñfgjrz hxelgr ¿lpvr Furccneqn Fravben. Fxbeb zvryv pn³± grpmxê b wnpxh, zhfv gnz olæ jmzvnaxn b Pynver.
Genvyrel f± snwar: avtql avr mqenqmnw± jcebfg, mnjfmr f± gnx zbagbjnar, ¿r jfmlfgxb fvr zvrfmn. N cbgrz v gnx wn znz enpwê, ob snav m HF wnpl¶ gnpl avrxhznpv f±...
NURS - 16 Marca 2007, 21:58
A mnie zawsze trailery jako¶ spojleruj± tre¶æ. Wole zaskoczenie.
Czarny - 19 Marca 2007, 07:25
Za stopklatk±:
Cytat | Kana³ AXN zaplanowa³ przerwê w emisji trzeciego sezonu serialu Lost: Zagubieni. Zamiast tego, od 25 marca na antenie stacji widzowie zobacz± now± propozycjê Zagubiony pokój. Emitowany on bêdzie w miejsce Zagubionych - w niedziele, o 20. Przerwa w emisji Lost 3 spowodowana jest podobn± pauz± w USA. Nowe odcinki Zagubionych powróc± na antenê AXN 8 kwietnia o sta³ej porze, czyli o 20:05. |
NURS - 19 Marca 2007, 11:15
Zagubiony pokój jest równie dobry, a przerwa krótsza ni¿ amerykañska i tak nadganiamy
Koniu - 20 Marca 2007, 18:52
Fajnie by jeszcze mieæ co¶ poza jedynk±, polsatem i tvnem w ogl±darce
Ja nadrabiam Losta w sieci... =(
Ariah - 26 Marca 2007, 13:32
Odcinek 3.13...
Avrm³l, avrm³l -- m gltbqavn an glqmvrñ pbenm pvrxnjvrw fvê ebov...
Xbñpójxn j crjalz fgbcavh mnfxnxhw±pn (manw±p Ybfg zb¿an fcbqmvrjnæ fvê anwoneqmvrw avrzb¿yvjlpu mjebgój nxpwv v cemrjvqmvræ pb v wnx...). Pvrxnjnz, pml gngh¶ Wnpxn gr¿ ancenjqê pubqmv cb Jlfcvr...
Ora gb pjnan orfgvn.
Xngr mqrplqbjnavn molg pmêfgb qnwr fvr m³ncnæ, wnx an xelzvanyvfgxê cemljlx³± qb hpvrpmrx;)
Fmxbqn, ¿r avr cbjvrqmvn³n Wnpxbjv, ¿r an Jlfcê avr qn fvê jeópvæ, zb¿r mzbqlsvxbjn³ol cynal... Cbqfgnjbjl o³±q grtb frevnyh : cbfgnpv avr jlzvravnw± zvêqml fbo± vasbeznpwv!!! Rpu.
Ale podoba³o mi siê Choæ w TV ratings (ilu oglada w US) spada pozycja Losta, to w.g. mnie z odcinka na odcinek 3 seria siê poprawia... Czwart± ju¿ zaklepali -- mo¿e na niej siê skoñczy? Mo¿na pomarzyæ.
NURS - 26 Marca 2007, 13:43
gb avr wrfg cbqfgnjbjl o³±q. Tqlol jlzvravn³l, gb zvryvol¶zl b jvryr zavrw nxpwv, n b gb cemrpvr¿ pubqmv
Zb¿r fgemrynz grenm j cbjvrgemr, nyr m ger¶pv jljvbfxbjn³rz, ¿r jlfcn gb pb¶ j ebqmnwh negrsnxgh (mban fgehtnpxvpu), xgóel wrfg onqnal bq jvryh yng.
N gb manpml, ¿r mnxbñpmravr orqmvr zngevkbjr.
Masz jak±¶ dobr± stronke ratingow±?
Martva - 26 Marca 2007, 22:36
Obejrza³am w³a¶nie 12 i 13. Roar
Ariah - 27 Marca 2007, 08:04
NURS, strona z rankingami: http://www.zap2it.com/tv/ratings/
Co do twojej teorii o Wyspie -- my¶lê podobnie
hrabek - 27 Marca 2007, 09:09
Ncebcb yncnavn, gb mtnqmnz fvr m Nevnu, znyb grtb, Fnvq wnxb mbyavrem jljvnqh qnwr fvr cbqrwfp jlwngxbjb pmrfgb.
jestem w polowie trzynastego, wiec nie wiem jeszcze jak sie skonczy.
Kirasz - 29 Marca 2007, 17:47
14:
fajny koniec.
Nie chce nikomu psuc zabawy i nie chce sie rozpisywac
NURS - 29 Marca 2007, 22:53
wagon... tfu!
Kirasz - 30 Marca 2007, 08:33
NURS jezeli mozna zapytac, o co chodzi ??
Ariah - 30 Marca 2007, 09:46
Chodzi o wype³niacz serialowy, filler-episode, popularnie zwany 'wagonem'
Po zakoñczeniu 3x13 ten odcinek, choæ nawet ciekawy i ¶mieszny -- no dobra, cyniczny -- wywo³uje ataki frustracji.
I takie pytanie: niby po co? Tzn, po co w³aczac nowe postaci, ¿eby potem... Ech, nieporozumienie. Taka wprawka fabularna. Dobre samo w sobie, ale w ¶wietle serialu -- niepotrzebne wcale a wcale.
Kirasz - 30 Marca 2007, 10:22
A hmm no moze i racja po zakonczeniu 13 to ten odcinek ni w oko dali - wagon No ale mozna sie cieszyc ze te postacie wreszcie znikna bo byly moim zdaniem tragiczne...albo sie odkopia
W Lost duzo bylo takich "wagonow" jak pamietam ten odcinek (nie pamietam imion) o tej afroamerykance i jej bialym mezu co bylo powiedziane ze jak trafila na wyspe to "wyspa" ja wyleczyla.
Jak tak dalej pujdzie to bedzie Lost 10 seria (Dzieci Zagubionych ) Tam niby sie cos wyjasnia ale i tak jeszcze wiecej pytan jest. Boje sie zeby tego nie zakonczyli jak Pan Sapkowski "Sage" o Wiedzminie.
Ariah - 30 Marca 2007, 10:32
Ratingi spadaj± stopniowo ju¿ 5 tydzieñ -- có¶ mi sie widzi, ¿e 4 sezon bêdzie ostatnim...
Zakoñczenia siê bojê -- cokolwiek zrobi±, wybij± wszystkich czy uratuj± czê¶æ, czy ka¿± im zacz±æ ¿ycie na Wyspie -- bêdzie banalne...
Albo przylec± kosmici i wszystkich porw± do innej galaktyki -- no. Najg³upsza wersja koñcówki za nami.
S³owik - 31 Marca 2007, 13:00
Ale przyznajcie, ¿e Sawyer w szczytowej formie
Grxfg b oebav, mr jfmlfgxb mnoenyb Qehmlan N - erjrynpwn
NURS - 31 Marca 2007, 13:05
ale szpiegomania
S³owiku to nie spoiler, mozesz otwartym jezykiem gadaæ
Sawyer ca³y czas nadaje cytatami, odniesieniami. W tym odcinku by³a jedna irytujaca rzecz
qynpmrtb gr qjn pvb³xv avr zójv³l avp b fjbvpu manyrmvfxnpu. Cemrpvrm gb ol³ol anghenyal bqehpu xn¿qrtb. Gnx fnzb, wnx monqnavr fmloh. Wnx bfgemr¿ravr Wnpxn, mr vaav tb anzvremnw±. Cemrtvêpvr.
S³owik - 31 Marca 2007, 13:08
Có¿, mam nadziejê, ¿e to odcinek typu 'obejrzeæ i zapomnieæ'. Przykre, ale co zrobiæ...
|
|
|