To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka

nikto - 28 Lipca 2007, 13:53

Do Krakau wracam w poniedzialek chyba,od wtorku do ciezkiej roboty,ale daj tylko znac gdzie i kiedy,to sie zjawie. Moge nauczyc Cie nowego znaczenia slowa "bol" :mrgreen: a tak serio- trzeba sie jakos zgadac szybko,bo sie w tej temperaturze bursztyn na miod przetopi ;)
Ziuta dzieki za komplement. Film ten uwielbiam pasjami.Howk.

Martva - 28 Lipca 2007, 15:12

Zawsze mogę (chyba?) zaskoczyć Cię w robocie :)
Cytat
Moge nauczyc Cie nowego znaczenia slowa bol :mrgreen:

O, nowy depilator? :twisted: Ostatnio zdołowanemu koledze oświadczyłam że nie zniosę dłużej trucia o jego bólu i prawdziwy ból, to ja mu mogę pokazać ;P: Obraził się.

Ja mam dziś na głowie apokalipsę z okazji przyjazdu brytyjskiej części rodziny, w ciągu tygodnia z powodu pobytu brytyjskiej części rodziny - co nie znaczy że będę siedzieć w domu ;) a weekend mam zamiar mieć zajęty, nie wiem co na to życie ;)
BTW jest właśnie giełda minerałów, wprawdzie bez wyrobów jubilerskich, ale za to z bursztynem, waham się. Ale chyba jednak oleję.

May - 29 Lipca 2007, 11:26

A ja wlasnie (ku rozpaczy Martvej, bo musiala posprzatac chlew z mojego pokoju) przyjechalam i zostaje w Krakowie do piatku... To moze jakies spotkanko we wtorek, co?
Martva - 29 Lipca 2007, 13:03

Ja może zajrzę ;P:
May - 29 Lipca 2007, 22:44

To gdzie sie wybierzemy? Bo moj swin jedzie na ryby i mam wolny wieczor :lol:
May - 1 Sierpnia 2007, 12:58

O 19 bedziemy z Martva w Starym Porcie. Milo bedzie kogos z Was zobaczyc...
Martva - 1 Sierpnia 2007, 18:22

Bedziemy po 19 za to ze srednia siostra. Niepowtarzalna okazja, zeby zobaczyc Wyrd Sisters w komplecie!
red91 - 8 Sierpnia 2007, 16:44

Cholera, czy 8 sierpnia, miało być jakieś spotkanie, czy mi się popieprzyło ?
Agi - 8 Sierpnia 2007, 16:49

red91, słów mało eleganckich używamy w tym wątku http://www.science-fictio...topic.php?t=916
Martva - 8 Sierpnia 2007, 16:53

13 VIII o ile się nie mylę, towarzysz mawete miał nas zaszczycić swoją obecnością. Ale nie wiem czy zaszczyci, bo się nie odzywa... ;)
red91 - 8 Sierpnia 2007, 17:09

Agi55 - > wybacz, poniosło mnie troszkę, obiecuję poprawę.

Jeśli 13 sierpnia, to ja się jak najbardziej piszę.

agnieszka_ask - 8 Sierpnia 2007, 20:38

Agi55, czy nazwę choroby naprawdę należy uważać za mało eleganckie?
Ziuta - 8 Sierpnia 2007, 20:48

Jako osoba najlepiej zorientowana stwierdzam, że na razie nikt się na nic nie umawiał. A jeśli mawete przyjeżdża, to 13 jest data dobrą jak każda.
agnieszko, Agi chodziło o inną część zdania. Ale też nie miała racji, bo ja tak prawie wszystko przyprawiam i nikt się nie czepia :wink:

Martva - 8 Sierpnia 2007, 21:22

Umawialiśmy się wstępnie i wieki temu. Znaczy, kilka stron. Kolega Adanedhel coś wspominał że się zjawi, ale on jest z niewłaściwego rocznika i na pewno kłamał :twisted: ;) ;P: :D
Ziuta - 8 Sierpnia 2007, 21:30

Co ty masz do wieku orwellowskiego, kobieto? A słyszałaś, że rudzi są fałszywi i źli? ;P:
agrafek - 8 Sierpnia 2007, 21:56

To ja tylko napomknę, że pytania o spotkanie dobiegają mnie zewsząd. A konkretnie z Kalwaryjskiej i z Grodzkiej.
Martva - 8 Sierpnia 2007, 22:19

Ziuta napisał/a
Co ty masz do wieku orwellowskiego, kobieto?

O rany, ale mi pojechałeś :shock: I co, powinnam się obrazić? ;)
I czemu się czepiasz że ja się czepiam, jeśli z Twoim rocznikiem jest wszystko w porządku?

Ziuta napisał/a
A słyszałaś, że rudzi są fałszywi i źli? ;P:

To kłamstwa i pomówienia!
Zresztą, źli, taaaak. Niech będzie. Fałszywi - nie. Za to mają fantastycznie piękne włosy :D

agrafek napisał/a
To ja tylko napomknę, że pytania o spotkanie dobiegają mnie zewsząd. A konkretnie z Kalwaryjskiej i z Grodzkiej.

A czemu stamtąd i czemu do Ciebie a nie tutaj? :)

agrafek - 8 Sierpnia 2007, 22:58

Ostatnie pytanie jest dobre. Na poprzednie jestem w stanie odpowiedzieć - tak mi się jakoś ścieżki poplątały z forumowiczami :D
May - 10 Sierpnia 2007, 19:43

Ej, a nie mozecie sie zaczac wstepnie umawiac na spotkanie 3 wrzesnia? W ostatecznosci 4?
Ziuta - 10 Sierpnia 2007, 23:20

Jeszcześmy się za sierpień nie spotkali, a Ty o wrześniu gadasz? :bravo

Martva napisał/a
O rany, ale mi pojechałeś :shock: I co, powinnam się obrazić? ;)

Kobietą jesteś. I coś do rocznika 84 masz. Co tu napastliwego? :)
A ciekaw jestem ciekawością badacza. Równie dobrze mogę spotkać kobietę zrażoną do 1987. Kto wie.

Orbitoski - 11 Sierpnia 2007, 08:24

No i co?

Martvej przypominam o konieczności ostrzyżenia się na jeża.

Ziuta - 11 Sierpnia 2007, 12:58

Co do spotkania, doszły mnie słuchy, że mawete przyjeżdża w poniedziałek do miasta. Prawda to?
Martva - 11 Sierpnia 2007, 15:35

Orbitoski napisał/a
Martvej przypominam o konieczności ostrzyżenia się na jeża.

O, Jarek będzie?

Ziuta napisał/a
Co do spotkania, doszły mnie słuchy, że mawete przyjeżdża w poniedziałek do miasta. Prawda to?

Ekhem, właśnie.
Czy ma ktoś jakiś kontakt z/do mawete? Bo odgrażał się że przyjedzie i chce się spotkać, wypadałoby dogadać szczegóły, a on się na forum nie zjawia ostatnio...

Martva - 11 Sierpnia 2007, 17:55

Zły mawete jednak nie przyjedzie, co robimy w takim razie?
mawete - 11 Sierpnia 2007, 17:58

E tam zły... w niedzielę/poniedziałek planuję wyburzanie Częstochowy a w poniedziałek/wtorek mam zlecenie na zrównanie z poziomem gruntu Rzeszowa :twisted:
Martva - 11 Sierpnia 2007, 18:04

Mężczyźni... zapowiadają, obiecują, a potem zmieniają plany, jak tu takich lubić? :twisted:
mawete - 11 Sierpnia 2007, 18:09

Lajf is brutal end ful of zasadzkas i samtajms kopas w dupas... :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
Martva - 11 Sierpnia 2007, 18:52

mawete - phi. :twisted:

i coś co przeoczyłam:
Ziuta napisał/a

Kobietą jesteś. I coś do rocznika 84 masz. Co tu napastliwego? :)
A ciekaw jestem ciekawością badacza.

Nie mów że nie wiesz czemu rocznik 84 jest Złym Rocznikiem? Przecież trąbię o tym na prawo i lewo, nie chce mi się wierzyć że nie trafiłeś.... :)

Adanedhel - 11 Sierpnia 2007, 18:54

Martva napisał/a
Nie mów że nie wiesz czemu rocznik 84 jest Złym Rocznikiem? Przecież trąbię o tym na prawo i lewo, nie chce mi się wierzyć że nie trafiłeś.... :)

Ej no, ja też nie wiem, dlaczego niby jest zły, a jestem tym żywo zainteresowany :wink:
A poza tym ja też nie dam rady się zjawić. Mimo usilnych starań jest to po prostu awykonalne... :(

Martva - 11 Sierpnia 2007, 19:02

O, a nie mówiłam? Następny... :roll:

Partner forum