To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Gra w życzenia

Selithira - 31 Maj 2007, 22:51

Wysypiasz się, six feet under.

Chciałabym wreszcie przeczytać "Renegata".

Godzilla - 1 Czerwca 2007, 08:34

Czytasz, po czym zauważasz, że w mieście znikają ludzie, a sąsiad z naprzeciwka zaczyna dzień o dziesiątej wieczorem.

Chciałabym postrzelać sobie na strzelnicy.

Azirafal - 1 Czerwca 2007, 09:13

Strzelasz i to całkiem celnie. Niestety kolega obok ma pierwszy raz broń w reku i strasznie drży mu ręka... Ups.

Chciałbym dostać bateryjkę AAA za friko, bo mi się zaraz w playerze skończy i nie będę miał czego słuchać w pracy!!! :cry:

Lump Kałmuk - 1 Czerwca 2007, 10:26

dostajesz bateryjkę, tylko jakąś trefną. Jak tylko odpalasz playera, iskierki prądu zaczynają wesoło skakać między słuchawkami, robiąc czystkę w muzgó

chciałbym, żeby musg Azirafala, zaciapał całą ścianę :twisted:

Azirafal - 1 Czerwca 2007, 10:41

Musk Azirafala zaciapuje całą ścianę, a fragmenty jego czaszki przebijają Twoje oczy i masakrują Twoje szare komórki. Jedyną pociechą - widziałeś, jak Azi ginie przed Tobą :P

Jestem głodny - chcę wielką pizzę z PizzaHut :shock:

Hubert - 1 Czerwca 2007, 21:03

Masz wieeeelką pizzę z PizzaHut - taką rozmiarów +/- Nowego Jorku. A nad nią grzyb, jaki powstaje po wybuchu atomówki

Chcę, żeby już było po ostatniej kartkówce z chemii i żebym obronił swoją trójeczkę na koniec roku.

Lump Kałmuk - 1 Czerwca 2007, 23:37

po ostatniej kartkówce z chemii okazało się, że trójkę obroniłeś. Ale tylko z religii.

chciałbym wygrać z jakimś dowolnym wiatrakiem

Selithira - 2 Czerwca 2007, 00:08

Wygrywasz z nim... w karty... ale potem nadziewasz się na skrzydła wiatraka i pa-pa... ;P:

Chciałabym wreszcie dopaść "Kill'em All"

Hubert - 2 Czerwca 2007, 17:45

Dopadasz "Kill'em all". I 'treść' płyty staje się rzeczywistością, a po Ciebie przyjeżdża 4 jeźdźców Apokalipsy.

Chcę wreszcie dorrrrwać Piekarę na jakimś konwencie

gorat - 2 Czerwca 2007, 19:17

Skręca Ci kark mysląc, że to jakiś fanatyk.

Chciałbym unikać Sosnechristo.

Lu - 2 Czerwca 2007, 20:52

Starając sie uniknąć Sonsenchristo na konwencie napotykasz na swej drodze fanów Wojciecha Jabłońskiego, i kończysz dzień kowentowy na ołtarzu złożony bogom. Oto odbył się konkurs na najlepszą czarną mszę :D

Chciałabym mieć prawo do wypowiedzenia jednego życzenia, które by się sprawdziło

gorat - 2 Czerwca 2007, 21:01

Dostajesz prawo, ale dotyczy życzenia śmierci.

Chciałbym, aby ktoś nieprzychylny Lu dostał to prawo do życzenia.

dzejes - 2 Czerwca 2007, 21:04

Dostaje je ktoś nieprzychylny Lu, ale bardziej nawet nieprzychylny Tobie.

Chcę zdać egzamin na prawko.

Agi - 2 Czerwca 2007, 21:18

Zdałeś, ale twoje umiejętności sprawdził kierowca TIR-a. Prawko nie będzie Ci już potrzebne.

Chciałabym, żeby ucho przestało mnie boleć.

Lu - 2 Czerwca 2007, 21:20

Normalnie zdajesz prawko, wszak jesteś zdolnym, młodym człowiekiem, chcesz zrobić bliskim niespodziankę wiec bierzesz psa i jedziesz do rodziny z winem musującym w garści poinformować ich o swoim sukcesie. W czasie wypadku, gdy autobus zjeżdza do rowu przewracając sie na dach, odłamki szkła z rozbitej butelki ranią współpasażerkę podróży oszpecając jej twarz do końca zycia. Rzeczona współpasażerka, będaca popularną do tej pory członkinią samoobrony traci pracę i zostaje wydalona z partii, a omamiona pragnieniem zemsty za utratę ciepłej posadki sekretarki wice wice wice przewodniczącego , fabrykuje dowody dla poilicji mające zaświadczyć o rzekomych powiązaniach twojej osoby z mafią paliwową. Dowodem koronnym w sprawie staje sie niedawno zdobyte prawo do jazdy.
gorat - 2 Czerwca 2007, 21:35

Zdajesz egzamin na prawo zabijania.

Edit: Agi55 ucho odgryza przypadkowy przechodzień, a Lu mogę życzyć dobrego pogrzebu, skoro nie ma życzeń...

Chciałbym, aby dzejes podszedł do zdawania tegoż.

Selithira - 2 Czerwca 2007, 21:51

Nawet nieźle mu idzie, ale podczas jazdy próbnej blokuje się pedał hamulca... :D

Chcę się jutro wybrać na jakieś większe zakupy.

Agi - 2 Czerwca 2007, 21:52

Zdał, jesteś jego pierwszą ofiarą
Chciałabym, żeby jutro było ciepło, ale nie zanadto
Selitera: wydałaś wszystkie pieniące, w perspektywie śmierć głodowa

Lu - 2 Czerwca 2007, 22:05

Nie mówi się:" śmierć głodowa", tylko :" kochanie, schudłaś już 15 kilo! Jak ty to robisz ???!!!!"

Jutro będzie zapewne nijako i cały ten dzień nie zbyt ciepły, nie zbyt chłodny, przeleżysz w łóżku marnotrawiąc ten cenny, podarowany ci czas.

Chyba nie musze wspomianć że czas to największe i najcenniejsze dobro jakim dysponujemy ....

chciałabym mieć zainstalowany routerek

Selithira - 2 Czerwca 2007, 22:21

Masz zainstalowany, ale Internet i tak nie działa... :D

Chciałabym już wakacje.

Lu - 2 Czerwca 2007, 23:31

Selithira napisał/a
Masz zainstalowany, ale Internet i tak nie działa... :D

Przysięgam żeś wieszczką :) Wczoraj tak było :)

a wakacje owszem, niedługo. ale co ci po nich skoro i tak oblałaś egzaminy ????

Anonymous - 3 Czerwca 2007, 00:02

Chcę znaleźć dobrze płatną pracę w UK. :D
Lu - 3 Czerwca 2007, 00:36

I zapewne znajdziesz. Tyle że po 3 miesiacach będziesz tak tęsknił za domem że wrócisz z podkulonym ogonem..
gorat - 4 Czerwca 2007, 08:38

Lu idąc do pracy przypadkiem upada pod załatwiającą się krowę, gdyż nie wypowiedziała życzenia.

Chciałbym, by Lu dostała urlop.

agnieszka_ask - 4 Czerwca 2007, 10:34

Lu dostaje urlop - wieczny

chciałabym, żeby kot przestał zostawiać futro w mojej herbacie

gorat - 4 Czerwca 2007, 10:54

Zostawia porzucone pazury, którymi boleśnie ranisz sobie przełyk.

Chciałbym, by na avatarze agnieszki_ask pojawił się samochód (na drodze za znakiem).

dzejes - 4 Czerwca 2007, 10:55

Pojawia się z Tobą na masce.

Chcę szybko zrobić to, co mam dziś do zrobienia.

Selithira - 4 Czerwca 2007, 16:23

Robisz wszystko, po czym dostajesz trzy razy więcej zadań do wykonania... Naturalnie w nagrodę za to, że praca poszła tak sprawnie :mrgreen:

Chcę burzy. Takiej letniej prawdziwej.

agnieszka_ask - 4 Czerwca 2007, 17:28

Jest taka piękna letnia burza, trafiła w Ciebie jakaś zbłąkana błyskawica uśmiercając na miejscu, po prostu sielanka :)

chciałabym, żeby instruktorka wykazała się anielską cierpliwością

Hubert - 6 Czerwca 2007, 21:32

Instruktorka wykazuje się anielską cierpliwością. Ale, jak wiadomo, nawet nieskończona cierpliwość aniołów ma swoje granice. Przekroczyłaś je.

Chcę, żeby na forum Elkander wróciła 'diabelska' emotka.

Partner forum