Planeta małp - Gra w życzenia
Selithira - 31 Maj 2007, 22:51
Wysypiasz się, six feet under.
Chciałabym wreszcie przeczytać "Renegata".
Godzilla - 1 Czerwca 2007, 08:34
Czytasz, po czym zauważasz, że w mieście znikają ludzie, a sąsiad z naprzeciwka zaczyna dzień o dziesiątej wieczorem.
Chciałabym postrzelać sobie na strzelnicy.
Azirafal - 1 Czerwca 2007, 09:13
Strzelasz i to całkiem celnie. Niestety kolega obok ma pierwszy raz broń w reku i strasznie drży mu ręka... Ups.
Chciałbym dostać bateryjkę AAA za friko, bo mi się zaraz w playerze skończy i nie będę miał czego słuchać w pracy!!!
Lump Kałmuk - 1 Czerwca 2007, 10:26
dostajesz bateryjkę, tylko jakąś trefną. Jak tylko odpalasz playera, iskierki prądu zaczynają wesoło skakać między słuchawkami, robiąc czystkę w muzgó
chciałbym, żeby musg Azirafala, zaciapał całą ścianę
Azirafal - 1 Czerwca 2007, 10:41
Musk Azirafala zaciapuje całą ścianę, a fragmenty jego czaszki przebijają Twoje oczy i masakrują Twoje szare komórki. Jedyną pociechą - widziałeś, jak Azi ginie przed Tobą
Jestem głodny - chcę wielką pizzę z PizzaHut
Hubert - 1 Czerwca 2007, 21:03
Masz wieeeelką pizzę z PizzaHut - taką rozmiarów +/- Nowego Jorku. A nad nią grzyb, jaki powstaje po wybuchu atomówki
Chcę, żeby już było po ostatniej kartkówce z chemii i żebym obronił swoją trójeczkę na koniec roku.
Lump Kałmuk - 1 Czerwca 2007, 23:37
po ostatniej kartkówce z chemii okazało się, że trójkę obroniłeś. Ale tylko z religii.
chciałbym wygrać z jakimś dowolnym wiatrakiem
Selithira - 2 Czerwca 2007, 00:08
Wygrywasz z nim... w karty... ale potem nadziewasz się na skrzydła wiatraka i pa-pa...
Chciałabym wreszcie dopaść "Kill'em All"
Hubert - 2 Czerwca 2007, 17:45
Dopadasz "Kill'em all". I 'treść' płyty staje się rzeczywistością, a po Ciebie przyjeżdża 4 jeźdźców Apokalipsy.
Chcę wreszcie dorrrrwać Piekarę na jakimś konwencie
gorat - 2 Czerwca 2007, 19:17
Skręca Ci kark mysląc, że to jakiś fanatyk.
Chciałbym unikać Sosnechristo.
Lu - 2 Czerwca 2007, 20:52
Starając sie uniknąć Sonsenchristo na konwencie napotykasz na swej drodze fanów Wojciecha Jabłońskiego, i kończysz dzień kowentowy na ołtarzu złożony bogom. Oto odbył się konkurs na najlepszą czarną mszę
Chciałabym mieć prawo do wypowiedzenia jednego życzenia, które by się sprawdziło
gorat - 2 Czerwca 2007, 21:01
Dostajesz prawo, ale dotyczy życzenia śmierci.
Chciałbym, aby ktoś nieprzychylny Lu dostał to prawo do życzenia.
dzejes - 2 Czerwca 2007, 21:04
Dostaje je ktoś nieprzychylny Lu, ale bardziej nawet nieprzychylny Tobie.
Chcę zdać egzamin na prawko.
Agi - 2 Czerwca 2007, 21:18
Zdałeś, ale twoje umiejętności sprawdził kierowca TIR-a. Prawko nie będzie Ci już potrzebne.
Chciałabym, żeby ucho przestało mnie boleć.
Lu - 2 Czerwca 2007, 21:20
Normalnie zdajesz prawko, wszak jesteś zdolnym, młodym człowiekiem, chcesz zrobić bliskim niespodziankę wiec bierzesz psa i jedziesz do rodziny z winem musującym w garści poinformować ich o swoim sukcesie. W czasie wypadku, gdy autobus zjeżdza do rowu przewracając sie na dach, odłamki szkła z rozbitej butelki ranią współpasażerkę podróży oszpecając jej twarz do końca zycia. Rzeczona współpasażerka, będaca popularną do tej pory członkinią samoobrony traci pracę i zostaje wydalona z partii, a omamiona pragnieniem zemsty za utratę ciepłej posadki sekretarki wice wice wice przewodniczącego , fabrykuje dowody dla poilicji mające zaświadczyć o rzekomych powiązaniach twojej osoby z mafią paliwową. Dowodem koronnym w sprawie staje sie niedawno zdobyte prawo do jazdy.
gorat - 2 Czerwca 2007, 21:35
Zdajesz egzamin na prawo zabijania.
Edit: Agi55 ucho odgryza przypadkowy przechodzień, a Lu mogę życzyć dobrego pogrzebu, skoro nie ma życzeń...
Chciałbym, aby dzejes podszedł do zdawania tegoż.
Selithira - 2 Czerwca 2007, 21:51
Nawet nieźle mu idzie, ale podczas jazdy próbnej blokuje się pedał hamulca...
Chcę się jutro wybrać na jakieś większe zakupy.
Agi - 2 Czerwca 2007, 21:52
Zdał, jesteś jego pierwszą ofiarą
Chciałabym, żeby jutro było ciepło, ale nie zanadto
Selitera: wydałaś wszystkie pieniące, w perspektywie śmierć głodowa
Lu - 2 Czerwca 2007, 22:05
Nie mówi się:" śmierć głodowa", tylko :" kochanie, schudłaś już 15 kilo! Jak ty to robisz ???!!!!"
Jutro będzie zapewne nijako i cały ten dzień nie zbyt ciepły, nie zbyt chłodny, przeleżysz w łóżku marnotrawiąc ten cenny, podarowany ci czas.
Chyba nie musze wspomianć że czas to największe i najcenniejsze dobro jakim dysponujemy ....
chciałabym mieć zainstalowany routerek
Selithira - 2 Czerwca 2007, 22:21
Masz zainstalowany, ale Internet i tak nie działa...
Chciałabym już wakacje.
Lu - 2 Czerwca 2007, 23:31
Selithira napisał/a | Masz zainstalowany, ale Internet i tak nie działa...
|
Przysięgam żeś wieszczką Wczoraj tak było
a wakacje owszem, niedługo. ale co ci po nich skoro i tak oblałaś egzaminy ????
Anonymous - 3 Czerwca 2007, 00:02
Chcę znaleźć dobrze płatną pracę w UK.
Lu - 3 Czerwca 2007, 00:36
I zapewne znajdziesz. Tyle że po 3 miesiacach będziesz tak tęsknił za domem że wrócisz z podkulonym ogonem..
gorat - 4 Czerwca 2007, 08:38
Lu idąc do pracy przypadkiem upada pod załatwiającą się krowę, gdyż nie wypowiedziała życzenia.
Chciałbym, by Lu dostała urlop.
agnieszka_ask - 4 Czerwca 2007, 10:34
Lu dostaje urlop - wieczny
chciałabym, żeby kot przestał zostawiać futro w mojej herbacie
gorat - 4 Czerwca 2007, 10:54
Zostawia porzucone pazury, którymi boleśnie ranisz sobie przełyk.
Chciałbym, by na avatarze agnieszki_ask pojawił się samochód (na drodze za znakiem).
dzejes - 4 Czerwca 2007, 10:55
Pojawia się z Tobą na masce.
Chcę szybko zrobić to, co mam dziś do zrobienia.
Selithira - 4 Czerwca 2007, 16:23
Robisz wszystko, po czym dostajesz trzy razy więcej zadań do wykonania... Naturalnie w nagrodę za to, że praca poszła tak sprawnie
Chcę burzy. Takiej letniej prawdziwej.
agnieszka_ask - 4 Czerwca 2007, 17:28
Jest taka piękna letnia burza, trafiła w Ciebie jakaś zbłąkana błyskawica uśmiercając na miejscu, po prostu sielanka
chciałabym, żeby instruktorka wykazała się anielską cierpliwością
Hubert - 6 Czerwca 2007, 21:32
Instruktorka wykazuje się anielską cierpliwością. Ale, jak wiadomo, nawet nieskończona cierpliwość aniołów ma swoje granice. Przekroczyłaś je.
Chcę, żeby na forum Elkander wróciła 'diabelska' emotka.
|
|
|