Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
Agi - 4 Lipca 2009, 22:48
Jakiś dziwny kolor Forum mi się zrobił. Trochę w oczy razi.
Martva - 4 Lipca 2009, 22:54
Moje wygląda normalnie, może sobie włączyłaś różową wersję przypadkiem?
Agi - 4 Lipca 2009, 22:57
To nie jest wersja różowa, tylko seledynowo - błękitna, też paskudna.
Próbuję ją zmienić, ale na razie bez skutku.
Lynx - 4 Lipca 2009, 23:11
Ozzborn, nie masz racji. Kalanie gniazda, nawet pustego, nadal jest kalaniem. Można coś niszczyć nie tylko czynem, zaniechaniem także. Plac zabaw to nie knajpa, a spotkać się na piwko można także w domu, czy innym miejscu do takich spotkań przeznaczonym.
Mam przykre doswiadczenie z ludźmi, którzy z przedsionka naszego bloku zrobili sobie miejsce spotkań. I to sąsiedzi, jeden z nich ma małe dziecko. Nie rozumie tego, że głośnie rozmowy o 1 w nocy mogą komuś przeszkadzać.
Marcin Robert - 5 Lipca 2009, 17:46
Lynx napisał/a | Mam przykre doswiadczenie z ludźmi, którzy z przedsionka naszego bloku zrobili sobie miejsce spotkań. I to sąsiedzi, jeden z nich ma małe dziecko. Nie rozumie tego, że głośnie rozmowy o 1 w nocy mogą komuś przeszkadzać. |
U mnie też nikt tego nie rozumie. (Podobnie jak tego, że mycie naczyń po północy to nie jest najlepszy pomysł). Ale bez obaw! Kiedyś role się odwrócą.
Lynx - 5 Lipca 2009, 17:58
Marcin Robert, zdarzało mi się myć naczynia po północy- wreszcie miałam czas na to i była to ostatnia czynność porządkowa tego dnia przed pójściem spać. Nie raz włączałam pralkę o takiej porze. Najczęściej, jak dzieci były małe i pieluch np. mogło zabraknąć...
Marcin Robert - 5 Lipca 2009, 18:02
Aha. Czyli to jest normalne i powinienem się przyzwyczaić. No cóż, może i tak. Albo kupić sobie takie zatyczki do uszu.
Lynx - 5 Lipca 2009, 22:24
Niekoniecznie normalne, zdarza się po prostu. należy wybaczyć i odpłacić tym samym kiedyś. Nic tak nie uczy jak doświadczenie
Ozzborn - 6 Lipca 2009, 15:22
No cóż Bozia pokarała, bo się na rzeczonym placyku upyćkałem jakąś żywicą ;] Następnego dania z placyku zrezygnowaliśmy i poszliśmy na piwny patrol...
ihan - 6 Lipca 2009, 19:01
Przez kilka ostatnich dni korzystając z pogody plewiłam, łaziłam po wysokich trawach, dawałam koniom trawę, siano i słomę. Mam czerwone pręgi na przedramionach z jakimiś odrobinę bolącymi bąblami. Nie wiem czy to fotouczulenie na jakąś roślinę, teoretycznie barszczu Sosnkowskiego nie pamiętam w pobliżu, po pokrzywie niby mam przez kilka dni bąble, ale nie takie. Śmieszne.
Agi - 6 Lipca 2009, 19:02
Wapno musujące nie pomogło?
ihan - 6 Lipca 2009, 19:05
Oj Agi, nie pomyślałam o wapnie.
Zresztą to tylko trochę boli. Tak się zastanawiam co jeszcze może fotouczulać.
Chal-Chenet - 11 Lipca 2009, 16:52
Hmm. Była swego czasu propozycja zrobienia talii kart z forumowiczami, co się stało z tą ideą? Bo pamiętam, że były nawet wstępne zamówienia...
cherryen - 11 Lipca 2009, 17:38
Chal-Chenet napisał/a | Hmm. Była swego czasu propozycja zrobienia talii kart z forumowiczami, co się stało z tą ideą? Bo pamiętam, że były nawet wstępne zamówienia... |
Czekam na rysunki od Rodiona.
Jesteś już którąś osobą, która pyta o TALIĘ.
Gdy prace będą gotowe.. składanie powinno pójść szybko.
Pozdrawiam!
Lynx - 11 Lipca 2009, 17:57
cherryen, życzę, żebyś się doczekała. Oby znalazł czas.
mawete - 12 Lipca 2009, 11:26
Cytat | Na Forum jest 14 użytkowników :: 4 Zarejestrowanych, 3 Ukrytych i 7 Gości
Zarejestrowani Użytkownicy: Agi, dzejes, NURS, Żerań |
Zielono mi
ihan - 12 Lipca 2009, 11:28
Żerań jest zielony?
mawete - 12 Lipca 2009, 11:29
nie, ale 3 na jednego
Agi - 12 Lipca 2009, 11:31
mawete, a tych trzech ukrytych ( w tym Twoja Osoba) się nie liczy?
mawete - 12 Lipca 2009, 11:35
Ci ukryci to strzelcy wyborowi i nie wiadomo po czyjej są stronie
Agi - 12 Lipca 2009, 11:37
Nie ma ukrytych modów.
mawete - 12 Lipca 2009, 11:39
Ale są ukryci szkodnicy
Agi - 12 Lipca 2009, 11:47
Stosując podział na my - oni, zawsze po jednej stronie są "zieloni", a po drugiej reszta, nieistotne czy jawni, czy ukryci
cherryen - 12 Lipca 2009, 12:25
Lynx napisał/a | cherryen, życzę, żebyś się doczekała. Oby znalazł czas. |
Chwila chwila.. Lynx ja nie mam żadnych podstaw by wyciagać tak daleko idące wnioski..
Oczywiście dziękuję za wsparcie słowne, jednak:
Weźcie proszę pod uwagę, że talia nie jest zleceniem wykonywanym przez nas w trakcie czasu pracy.. a powstaje w czasie od pracy wolnym.
Mamy też życie i zajęcia poza pracą, którą czasem też trzeba wziąć do domu.. :/
Rodion z tego co wiem ma sporo na głowie.
Imho dodatkowe 18 rysunków to dużo.
Czekam cierpliwie.
ihan - 12 Lipca 2009, 17:15
dzejes, Agi, :
jakkolwiek Agi nie pisała na zielono, przepraszam.
Agi - 12 Lipca 2009, 17:23
ihan, ale za co?
Ty nie napisałaś niczego, co nie byłoby powszechnie wiadome, a przynajmniej ja nie czuję się urażona.
ihan - 12 Lipca 2009, 17:27
Za, według zielonego wpisu dzejesa, ingerowanie we wpisy moderacji.
EDIT: w "znalezione w sieci"
Agi - 12 Lipca 2009, 17:34
Rozumiem. Znaczy, nie rozumiem. W czyj wpis ingerowałaś? Ja w Twoim poscie niczego nie zmieniałam, ani nie dopisywałam.
dzejes - 12 Lipca 2009, 18:42
Ja dopisałem, co Ihan wykasowała.
Agi - 12 Lipca 2009, 19:04
ok
|
|
|