Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
Martva - 8 Lipca 2007, 10:43
Poza tym jak nie tkwi to nie ma zaplecza politycznego i też nie jest dobrze
Tomcich - 8 Lipca 2007, 22:10
Co jest. Jeszcze nikt nie skomentował taśm prawdy O. Tadeusza. Aż mi go żal, jak o 6 rano zastuka mu do drzwi prokurator za obrazę głowy państwa.
NURS - 8 Lipca 2007, 22:19
Nie o 6tej a o 11 i nie jeden a wszyscy, i nie za obrazę, tylko po błogosławieństwo
BTW, politycy to coś gorszego niż dziwki. Dzisiaj było widać to aż za dokładnie. W zamian za poparcie, gotowi są sprzedać własne rodziny.
Tomcich - 8 Lipca 2007, 22:26
Kurski tłumaczący w TVN24, że to tylko deszcz pada, a nie Ojciec Tadeusz jadem pluje - bezcenne.
To kiedy nastąpi oficjalne spalenie Pani Prezydentowej?
NURS - 8 Lipca 2007, 22:39
Widziałem Fucktycznie bezcenne.
Ciekawe ile jeszcze plwocin będzie musiał ścierać z twarzy Lechutek, żeby brat nie utracił poparcia nie-volksdeutchów? I jeszcze to poparcie dla eutanazji ze strony pryncypała kościoła.
Ale rzecz, jak zwykle rozejdzie się po kościach. rydzyka nikt nie ruszy, nawet ziobro, które dzisiaj krzyczało, że nie ma wyjatków (po aresztowaniu gościa z kancelarii prezymiera za handel narkotykami).
EDIT - widać jak srają w gacie, Łopiński właśnie odmawia komentarza
dzejes - 8 Lipca 2007, 23:10
A ja naprawdę czekam, że prezydent się postawi. Kurczę, co jak co, ale są chyba jakieś granice (Nałkowska o tym pisała ).
NURS - 8 Lipca 2007, 23:47
Prowokacja... wszystko zmontowane. Jak zawsze.
Gustaw G.Garuga - 9 Lipca 2007, 19:54
Koniec koalicji. Czy ja śnię?
GAndrel - 9 Lipca 2007, 19:54
WYBORY!!!
Gustaw G.Garuga - 9 Lipca 2007, 19:56
Za chwilę Lepper u Olejnikowej. Niech mnie kto uszczypnie.
Adanedhel - 9 Lipca 2007, 19:57
http://wiadomosci.gazeta....69,4301859.html
Korupcja + Samoobrona i wszystko jasne.
GAndrel - 9 Lipca 2007, 20:05
I już wiadomo dlaczego Maksymiuk od rana nie wierzy w taśmy Rydzyka.
gorat - 9 Lipca 2007, 20:09
O czym Wy tu???
Tomcich - 9 Lipca 2007, 20:11
gorat, gdzie Ty żyjesz. Andrew został odwołany.
GAndrel - 9 Lipca 2007, 20:13
Prezymier odwołał Leppieja ze stanowiska ministra i wicepremiera.
Lipiec podał się do dymisji. Została przyjęta.
Czy przypadkiem jutro Gilowska nie ma przedstawić planu naprawy finansów publicznych?
Adanedhel - 9 Lipca 2007, 20:13
gorat jest alienem, nie musi znać tajników ziemskiej polityki. A co dopiero polskiej
Agi - 9 Lipca 2007, 20:17
Będą wybory
gorat - 9 Lipca 2007, 20:18
Aj tam, pojutrze się przeproszą, wszystko dalej będzie źle
Adanedhel - 9 Lipca 2007, 20:19
Po Kaczyńskich nie można się niczego konkretnego spodziewać. Chociaż nie cierpię Jarka mógł wykombinować jeszcze coś innego. To trzeba mu przyznać - strategiem jest naprawdę niezłym.
GAndrel - 9 Lipca 2007, 20:25
Lepperem (albo jego otoczeniem) CBA się zajęła. Raczej się nie przeproszą. Kamiński będzie miał sukces przed wyborami.
gorat - 9 Lipca 2007, 20:27
CBA też można zdymisjonować. Kto tam zna tych popaprańców.
Adanedhel - 9 Lipca 2007, 20:31
Nie. Raczej nie. CBA jest przecież PiS-u. Moim zdaniem Kaczyńscy mieli dość tej koalicji - osiągnęli kilka ważnych dla nich rzeczy (ostatnią było powołanie prezesa NIKu). Ale żeby to zrobić zmienili umowę koalicyjną na korzyść LPR i Samoobrony. Z tym, że Kaczor wykiwał kolegów. On osiągnął to co chciał (albo co mógł) i natychmiast zerwał niekorzystną dla PiS-u koalicję zanim koledzy wykorzystali możliwości nowej umowy.
Gustaw G.Garuga - 9 Lipca 2007, 20:35
Chciałbym wierzyć, że to oznacza wybory jesienią.
GAndrel - 9 Lipca 2007, 21:19
Ja też. Ale niestety możliwe jest, że PiS wchłonie przystawki.
Gustaw G.Garuga - 9 Lipca 2007, 21:21
Zastanawiam się, czy oni nie planowali wywalenia Leppera już od jakiegoś czasu i tylko przyspieszyli teraz akcję, żeby przykryć aferę Rydzyka.
agnieszka_ask - 9 Lipca 2007, 22:11
no to jesteśmy po konferencji premiera i nadal nic nie wiadomo...
Gustaw G.Garuga - 9 Lipca 2007, 22:13
Ale coś się ruszyło - i z tym optymistycznym wrażeniem udaję się na zasłużony odpoczynek
dzejes - 9 Lipca 2007, 22:22
Ja tak na was (rozumiane szeroko - myślę o przejmujących się sytuacją w koalicji) to mi się przypomina skecz Jaroszyńskiego z początku lat '90, w którym udawał polonijnego biznesmena oglądającego Polskę po upadku komuny. Jedna kwestia - najważniejsza "Ja tak słucham co wy mówicie, o czym rozmawiacie - i nic tylko polityka. Dyskutujecie, denerwujecie się, kłócicie - zupełnie jakby coś od was zależało".
Mało śmieszne, niestety
GAndrel - 10 Lipca 2007, 07:42
Gdy się śledzi tylko wątek polityczny to nic dziwnego, że odnosi się wrażenie, że rozmowa toczy się tylko o polityce.
Rafał - 10 Lipca 2007, 08:08
A kto tu sie tak entuzjazmuje wyborami? Póki Andriu na wolności póty będzie, póty rząd będzie mniejszościowy i widmo wyborów będzie krążyć po sejmie. Idę o zakład, że w ciągu tygodnia Andriu zostanie pozbawiony immunitetu. A po drugie temat został wyciągnięty aby zagłuszyć pomrukiwania po niesmaku po rydzach, a szczególnie po jednym
|
|
|