To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

merula - 23 Wrześ¶nia 2008, 18:01

Czwarty dzień wywalony bezpiecznik na klatce, co oznacza ciemno¶ć, zepsuty domofon, niechodzac± bramę do garażu, a przede wszystkim nie chodz±ce piece. :evil:
Gustaw G.Garuga - 23 Wrześ¶nia 2008, 18:01

S±. S± też inne cwane chwyty.
Chal-Chenet - 23 Wrześ¶nia 2008, 18:03

Kurde, chamstwo.
Ziemniak - 23 Wrześ¶nia 2008, 18:04

Chal-Chenet, jak używasz firefoxa? jak tak, zainstaluj sobie dodatek greasemonkey a ja pode¶lę ci ciekawy skrypcik.
marw - 23 Wrześ¶nia 2008, 18:16

Ewentualnie można spróbować serwisów "snajperskich" (np. http://www.snajper.net/ ). Ja sam jednak nie korzystam, zwykle osobi¶cie czaję się w krzakach i poci±gam za spust. :)
Easy - 23 Wrześ¶nia 2008, 18:39

Niespodziewana porażka Nielby W±growiec w Pucharze Polski z jakimi¶ kelnerami z Polonii Warszawa.
Fidel-F2 - 23 Wrześ¶nia 2008, 19:10

pajace ,którzy najpierw hamuj± a potem właczaj± kierunkowskaz

Chal-Chenet napisał/a
Przebicie mojej oferty na allegro w ostatniej chwili
zawsze tak robię, oszczędza się przy tym odrobinę kasy
Ziemniak - 23 Wrześ¶nia 2008, 19:17

Fidel-F2 napisał/a
pajace ,którzy najpierw hamuj± a potem wł±czaj± kierunkowskaz

...najczę¶ciej niespodziewanie i gwałtownie. To w Irlandii też tacy s±?

A mnie wkurzaj± pajace, którzy jeżdż± z komór± w gar¶ci, zwłaszcza że zestawy słuchawkowe s± ¶miesznie tanie i często dodawane do telefonów.

Martva - 24 Wrześ¶nia 2008, 20:06

Dwa razy trzasnęła mi nitka w kolczyku. Taka co jej się nie da przerwać. Przy tym drugi raz pod koniec, tak że już się tego nie da uratować, czyli dwie godziny stracone. Grrrr. :evil:
merula - 24 Wrześ¶nia 2008, 21:16

chyba łapie mnie rotawirus :evil:
hijo - 24 Wrześ¶nia 2008, 21:40

przegladarka Safari, która nie chce współpracować ze skryptem cytowania :evil:
Witchma - 25 Wrześ¶nia 2008, 11:43

Brak przelewu z biura.
Aga - 25 Wrześ¶nia 2008, 16:19

Bałagan na uczelni, który uniemożliwia zrobienie planu zajęć w jakim¶ normalnym terminie.
ilcattivo13 - 25 Wrześ¶nia 2008, 20:23

Tygodniowy brak dostępu do internetu :evil: Pomoc techniczna z tepsy, która nie wie jak skonfigurować sprzęt przez tepsę sprzedawany :evil: Pomoc techniczna Thomsona, która umywa ręce i odsyła do providera, nawet, je¶li chodzi o sprawy hardware'owe :evil: . A niech im wszystkim c**je na czołach wyrosn± :twisted: Bez względu na płeć :twisted:
mBiko - 25 Wrześ¶nia 2008, 20:25

P±czkuj±ce przeziębienie/grypa/whatever tuż przed weekendem.
Witchma - 25 Wrześ¶nia 2008, 20:28

mBiko, mnie dopadło w poniedziałek, ale jedn± aspiryn± zabiłam zarazę :D
mBiko - 25 Wrześ¶nia 2008, 20:34

Zdolna z Ciebie dziewczyna, jedn± tabletk± trafić takiego malutkiego bakcyla.
Witchma - 26 Wrześ¶nia 2008, 09:22

W pi±tek widziałam, jak jakich¶ czterech go¶ci ogl±da mój samochód, a dzisiaj s±siadka mi powiedziała, że w poniedziałek z mężem spłoszyli dwóch :evil:
Piech - 26 Wrześ¶nia 2008, 09:31

Witchma, najskuteczniejsza jest blokada skrzyni biegów. "NiedĽwiadek" nie powstrzymuje fachowych złodziei, ale do¶ć skutecznie ich zniechęca. Jest przecież tyle innych samochodów bez żadnych zabezpieczeń...
Witchma - 26 Wrześ¶nia 2008, 09:35

Piech, dzięki. U mnie funkcjonuje na razie tylko odcięcie dopływu paliwa :(
Kruk Siwy - 26 Wrześ¶nia 2008, 09:37

A ubezpieczenie u Ciebie funkcjonuje? Bo to jedyne pewne zabezpieczenie.
Witchma - 26 Wrześ¶nia 2008, 09:44

Kruku, na auta w tym wieku nie daj± AC ;)
Kruk Siwy - 26 Wrześ¶nia 2008, 09:49

No to pupa.
Znaczy tylko ruski z kałachem.

Witchma - 26 Wrześ¶nia 2008, 09:51

Kruk Siwy napisał/a
Znaczy tylko ruski z kałachem.

Je¶li tylko znasz jakiego¶...

Piech - 26 Wrześ¶nia 2008, 10:40

Witchma, blokada dopływu paliwa jest nieskuteczna. Lepiej już wyj±ć kabelek od zapłonu. Jest łatwo dostępny pod mask±, malutki, można go schować do kieszeni lub do torebki. Bez niego samochód na pewno nie pojedzie. Jest też szansa na zmylenie złodzieja (i siebie też, jak człowiek zapomni, że wyj±ł ten kabelek), bo próba odpalenia silnika wygl±da tak, że rozrusznik chodzi, tylko silnik jako¶ "nie chce zaskoczyć". I na pewno nie zaskoczy.
dareko - 26 Wrześ¶nia 2008, 14:34

Piech, slyszalem, ze te blokady skrzyni zlatwiaja cieklym azotem. Polac, stuknac i po blokadzie.
NURS - 26 Wrześ¶nia 2008, 14:39

Dlatego wbudowuje się je w obudowy skrzyni. Generalnie, jak jest branie, to nie upilnujesz, chyba, ze się poważnie zniechęc±. Ale Piech ma o tyle rację, ze przy starych autach, złodzieje maj± spory wybór, wezm± to, co jest najsłabiej zabezpieczone.
Piech - 26 Wrześ¶nia 2008, 15:26

dareko, też słyszałem o mrożeniu ciekłym azotem. Teoretycznie jest to wykonalne, nie wiem jak w praktyce. Trzeba by dużo tego azotu. Bolec w skrzyni biegów jest trudno dostępny - czy do mrożenia, czy do wyci±gania w jaki¶ inny sposób. Ubezpieczyciele ceni± sobie "niedĽwiadki" chyba nie mniej niż elektroniczne alarmy i blokady.
Witchma - 26 Wrześ¶nia 2008, 19:22

A może po prostu zabierać ze sob± akumulator...? :roll:
Fidel-F2 - 26 Wrześ¶nia 2008, 20:07

do torebki najlepiej

Partner forum