To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

ihan - 14 Lipca 2009, 10:14

Chętnie.
nureczka - 14 Lipca 2009, 10:22

Maleństwo dostało się na prawo na UJ. :D :D :D
Witchma - 14 Lipca 2009, 10:26

Gratulacje :)
Agi - 14 Lipca 2009, 10:33

nureczka, przekaż moje gratulacje Maleństwu.
ihan, miło mi :D

Ziemniak - 14 Lipca 2009, 10:36

nureczka, gratulacje. Rozumiem, że dzięki temu będziecie częściej gościć w Krakowie?
Karl - 14 Lipca 2009, 10:46

...i więcej soku marchewkowego?
illianna - 14 Lipca 2009, 10:52

cieszy mnie poggoda, szkoda wprawdzie że w pracy jestem, ale jutro mam wolne, a pogoda ma być :D
Ziuta - 14 Lipca 2009, 11:43

nureczka napisał/a
Maleństwo dostało się na prawo na UJ.

A moje siostrowate na matmę ujotowską. Jutro wyniki z AGH.
Nie wiem, co gorsze. Na UJ będzie jeździła dwie godziny (kampus, kampus), na AGH będziemy jeździli razem. I będziemy mieli katedry o rzut beretem przez ruinę.

Kruk Siwy - 14 Lipca 2009, 11:49

Drżyj Stary Grodzie! Lichtenstein przybywa na skrzydłach burzy! Odtańczyliśmy właśnie taniec wojenny. Wieczorem jak nureczka powróci będziemy pląsać z pochodniami!
Znaczy chyba jednak przyjadę sprawdzić gdzie knajpy dobre w tym mieście są. Jakiejś pomocy trzeba udzielić młodemu...

Witchma - 14 Lipca 2009, 11:50

Kruk Siwy napisał/a
Jakiejś pomocy trzeba udzielić młodemu...

Naprawdę sądzisz, że w kwestii knajp sobie sam nie poradzi...?

Kruk Siwy - 14 Lipca 2009, 11:51

Witchma, at co z babami na te tematy gadać.
Nie rozumiesz i chyba zrozumieć nie możesz.

Witchma - 14 Lipca 2009, 11:55

Kruku, nic nie poradzę na swoją ułomność :( Idę się wypłakać w kąciku.
merula - 14 Lipca 2009, 12:43

gratulacje :bravo

ale Kruku, czemu dyskryminujesz połowę ludzkości? do tego tak uroczą :wink:

Rafał - 14 Lipca 2009, 12:48

Chyba nie do końca o knajpach jest mowa ... :wink:
Kruk Siwy - 14 Lipca 2009, 12:53

I co tu gadać. Chłop chłopa zawsze zrozumie.
Taselchof - 14 Lipca 2009, 14:00

że pewnie pojadę w końcu nad morze :D

nureczka gratulacje maleństwu :)

Ozzborn - 14 Lipca 2009, 14:53

Udało się złożyć dokumenty bez problemu w pierwszym podejściu, brodę już mam, jeszcze turban i dużo pasty do butów :mrgreen:
Taselchof - 14 Lipca 2009, 15:12

jeszcze tylko zdjęcie z Osamą i mały koranik i jesteś najlepszym ich studentem :P
Ozzborn - 14 Lipca 2009, 17:51

Taaa najlepiej z autografem... zdjęcie nie koranik :wink:
nureczka - 14 Lipca 2009, 19:58

Ziemniak napisał/a
nureczka, gratulacje. Rozumiem, że dzięki temu będziecie częściej gościć w Krakowie?

Taki jest plan.

Martva - 14 Lipca 2009, 20:01

Iiiiii! Fajnie :)
Ozzborn - 14 Lipca 2009, 20:38

nureczka napisał/a
Ziemniak napisał/a

Taki jest plan.

Ciekawe czy latorośl jest równie zadowolona :wink:

Kruk Siwy - 14 Lipca 2009, 20:41

Ambiwalentne ma odczucia. Ma przerażające podejrzenie że tam UCZYĆ się będzie musiał.
No i co on zrobi bez internetu? Chlip, chlip.

dalambert - 14 Lipca 2009, 20:59

Kruk Siwy, no to zaraz ogłosi co bez laptopka nie da rady, a do internetu jakoś się podłączy- stancja , czy akademik, oto jest pytanie/
A Virgo może mu światłych porad udzielić i zdemoralizować stosownie :mrgreen:

ihan - 14 Lipca 2009, 21:02

Fajny dzisiajszy dzień. Z okazji przełożonego żużla wzięłam sobie na dzisiaj wolne. I pogoda była fajna, i wygraliśmy.
Witchma, proszę nie zajmować kącika zbyt długo. Jest mi potrzebny do mojego osobistego chlipania.
nureczka, Kruk, gratulacje. Uspokójcie młodzieńca, uczyć się? na prawie? skąd mu takie zbereceństwa przychodzą do głowy?
Ozzborn, cóż nie podejrzewałam, że oni tak dbają o czystość butów, a tu proszę, proszę.
Ziuta, kampus jest superaśny. A teraz z labu (jeszcze naszego, póki nas nie wyrzucą po roszadach z zakładami) możemy sobie obserwować jak powstaje IZ. I taki fajowski dźwig się nad nami przemieszcza. I panowie wylewają w dużej ilości beton w czasie wielotygodniowych ulew odsysają wodę, a potem jak zrobiło się ciepło to go (beton) polewają. I jeszcze między IZ-em a nami ma się zmieścić MCB. Będziemy sprzedawać karnety na oglądanie.

Martva - 14 Lipca 2009, 21:06

Kruk Siwy napisał/a
No i co on zrobi bez internetu?

E, w Krakowie czasem bywa internet. Tak słyszałam.

dalambert - 14 Lipca 2009, 21:13

Martva, ale jemu do internetu potrzebna jest własna dziupla i lodówka czarami przez mamę napełniana w nocy mnóstwem jedzonka i gofrownica obok compa ;P:
Ozzborn - 14 Lipca 2009, 21:15

ihan, a widzisz porządny czysty naród. Pobożni to i się 5 razy dziennie myją. Pewnie buty też często pastują wolę się zabezpieczyć :mrgreen:
Kruk Siwy, no nie straszcie dziecka. Uczyć się? Na studiach? Choć ja to nie wiem może w Krakowie to inne jakieś zwyczaje niż w Stolnicy ;)
A prawda jest taka, że w dzisiejszych czasach bez netu na studiach to umarł w butach: wyniki, materiały, informacje, ostatnie deski ratunku w postaci konsultacji na gg... A dostęp w akademikach zaczyna być w stanadardzie. Np. w Kortowie pod Olsztynem w nowym miasteczku studenckim w akademikach net hula aż miło 70 megaczy. W wakacje jak jeździmy tam na obozy i akademiki wyludnione to transfer jest taki, że szczena opada :D Także zaopatrzcie młodzieńca w laptoka niech odpracuje w dobrych ocenach ;)

ihan - 14 Lipca 2009, 21:18

Ah, Kortowo, wymarzone miejsce do studiowania. Nawet uczelnianą stajnię mają.
Nie słyszałam o akademiku krakowskim bez dostępu do netu.

Kruk Siwy - 14 Lipca 2009, 21:19

Un już ma. Bo maman go nie wiedzieć czemu kocha.

Partner forum