Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Agi - 19 Listopada 2006, 23:04
Poświęciłam się, wstałam z łóżka i przyszłam Cię obić, żeby Kruk Siwy mógł odpowiedzieć na Twoje pytania
No to masz w zęby i jeszcze w ucho i kijem po plecach. Czuj się przywitany
Kruk Siwy - 19 Listopada 2006, 23:10
Nie mogę bić kogoś kto to lubi... wrodzona niechęć do robienia komuś dobrze nie pozwala mi na to. I zmęczony jestem okropnie po Falkonie... no ale dobra. Dziobem w czoło żebyś "Znak Kruka" nosił i bądź pozdrowiony. Witaj na pokładzie.
Ageres - 19 Listopada 2006, 23:13
Wielkie dzięki i proszę o jeszcze
hijo - 19 Listopada 2006, 23:15
Najpierw golluma łapiemy
potem lekko ugniatamy
faszerujemy
I na koniec przypiekamy
Ageres - 19 Listopada 2006, 23:19
hjeniu - 20 Listopada 2006, 07:54
No proszę nowy nieużywany gollum Witaj Ageres, jest za wcześnie żeby wykonywać jakąkolwiek aktywność i nawet bić mi się nie chce
edit: Już nie taki nieużywany, nieprzytomny jestem i nie zauważyłem następnej strony w wątku.
gorim1 - 20 Listopada 2006, 09:35
no to Ageres,
na serdeczne powitanie toporkiem po nogach masz
później obijane kaktusem po twarzy
a na koniec wiążemy i wrzucamy do mrowiska
witaj
Godzilla - 20 Listopada 2006, 11:15
Ageres, do ogólnych powitań dorzucę swoje. Pozwól, że cię serdecznie uściskam i łapą po ramieniu poklepię
Aga - 20 Listopada 2006, 14:32
Mamy masochistę! Mamy masochistę!
Już go nieźle zmasakrowaliście, ale ja dorzucę jeszcze niespodziankę od Smerfa Zgrywusa
gorat - 20 Listopada 2006, 19:46
I rany, nikt nie pomyślał, że to ma być smaczne! Dla Kruka to przecież specjał miał być!
Khem... witaj... pozwól, że ci kończyny ołowiem zaleję i na słońce pustynne wystawię. Jeszcze kilka gwoździ wbiję takich, co to Kruk bez problemu wyciągnie, a padlinożercom uniemożliwią dostęp.
Ageres - 20 Listopada 2006, 20:55
jejku, jeszcze nigdzie mnie tak czule nie przyjęto
dziękuję
hjeniu - 20 Listopada 2006, 21:41
Bo to czułe miejsce jest - patrz podpis naszego moda (ciągle nie wiem o co chodzi )
asiontko - 20 Listopada 2006, 21:50
Witaj Ageres
István - 20 Listopada 2006, 22:57
Hm, a może tutaj się powinienm przywitać? Nie wiem.
W każdym razie, na wszelki wypadek, dobry wieczór tutaj też.
Jak już napisałem obok, Orbitowski mi kazał się zalogować, com skwapliwie uczynił.
Pozdrawiam,
Szczepan Twardoch
Aga - 20 Listopada 2006, 23:04
Tak, tak, to tutaj odbywa się ta rzeź niewiniątek
Ale ja dzisiaj nie biję. Za późno jak na mnie.
Ziuta - 20 Listopada 2006, 23:08
Witamy.
Fascynująca jest rola Orbitowskiego w tym środowisku. Orbitowski kazał, Orbitowski pochwalił, Orbitowski zabrał na imprezę...
István - 20 Listopada 2006, 23:12
No tak. Co ja poradzę na to? Niech się Orbitowski tłumaczy...
István - 20 Listopada 2006, 23:12
Ale na imprezy to ja raczej Orbitowskiego zabieram, niż on mnie, o!
Ziuta - 20 Listopada 2006, 23:15
A, to zwracam honor! Ale i tak środowisku przydałaby się jakaś socjologiczno-psychologiczno-niewiadomojaka analiza. Ot, choćby dla żartu.
Dunadan - 20 Listopada 2006, 23:28
No jak to tak?!... Autora nie przywitać należycie?... wiecie co, byście się wstydzili, normalnie, ale obciach.
Testując swój obiektyw 300mm Dun ustawia go pod słońce i kieruje na Istvana - ojej, dziurkę wypaliło w główce
Kto chce pieczony móżdżek Golluma? pieczony móżdżek, tanio sprzedam! świerzutki, młodziutki gollumowy móżdżek!
Witaj Istvan!
Anonymous - 21 Listopada 2006, 00:23
István, no to ja też Cię witam, chlebem i solą. Niestety sól mi się skończyła, więc używam kwasu solnego. O jak ładnie gardełko przepala.Witam serdecznie i pac!pac,pac ,pac!
Agi - 21 Listopada 2006, 06:31
Witam István, z rana rączki mam słabe, więc bić nie będę. No może uszczypnę, żeby nie było...
Scaner - 21 Listopada 2006, 07:49
Witam. Jestem czytelnikiem SF od jej powstania. Jestem też fanem RPG, MMORPG i ogólnie pojętej fantastyki. Przebrnąłem przez klasykę gatunku i uważam się za przeciętnie obznajomionego z arkanami literackimi. Literaturę fantastyczną czytam raczej dla przyjemności, nic na siłę! Opowiadania i szorty jakie znajduje w SF są doskonałe na długie podróże jakie odbywam w pracy i sprawiają że poprawia mi się samopoczucie. Na tym forum poszukuje fanów RPG i MMORPG do wspólnej zabawy oraz opinii na tematy różne!
Pozdrawiam!
hjeniu - 21 Listopada 2006, 08:58
István, witam serdecznie huzarską szabelką i huzarskim konikiem - szabelką po główce, żeby chętni mieli łatwiejszy dostęp do pieczonego móżdżku i konikiem po całości żeby mięsko skruszało
Scaner, ciebie też witam robaczku - będę okrutny, na początek odłączymy wszystkie serwery Lineage, gdzieś tak na tydzień
Bawcie się dobrze (jak już się pozbieracie)
gorim1 - 21 Listopada 2006, 09:29
István, ojjjjj ta maszyna do pisania mi spadła główka cała
a jednak nie no cóż to tylko piąte piętro było
Scaner, a tobie cóż można uczynić hmm
podpalamy komputer i niech się ładnie pali
dla was obu przepisujemy jeszcze kąpiel w rzece (nie marudzić mi że tam aligatory są tak tak to małe z zębami to pirania) nie chcecie to fru do wody
witam was serdecznie
Adashi - 21 Listopada 2006, 09:31
Witam István i Scaner. Dziś bez przemocy fizycznej. Pozdro
Godzilla - 21 Listopada 2006, 09:47
István, Scaner, tradycyjnie serdecznie was witam, klepię po pleckach solidnie, po przyjacielsku
Dunadan - 21 Listopada 2006, 09:54
Godzilla... gollumowy harvester gollumowym hervesterem ale nie ma to jak Godzillowe powitanie
Gwynhwar - 21 Listopada 2006, 09:55
Cześć Dun O_O
Czarny - 21 Listopada 2006, 09:59
A ja tak poklepię
|
|
|