Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
gorim1 - 15 Listopada 2006, 15:58
werbuj nowego golluma
bo jednego zamęczymy i co będzie ??
dokłada kopniaka gollumowi
Adanedhel - 15 Listopada 2006, 16:08
Eee tam, mnie dłużej męczyli i jakoś dałem radę przetrwać. A przypominam, że proponowano mnie w Wiśle zatopić. Brrr. Makabra.
Andrenikus - 15 Listopada 2006, 17:45
Witam, pierwszy raz na forum, a więc serdeczne dzień dobry wszystkim.
Agi - 15 Listopada 2006, 17:52
Andrenikus, witaj i czuj się dobrze w naszym fantastycznym gronie
Albion - 15 Listopada 2006, 17:58
Andrenikus witam, witam - nożem i widelcem
Fearfol - 15 Listopada 2006, 18:25
Dzień Dobry , ale dla kogo ! Calutki dzień torturowania,( na krześle lektrycznym chińska tortura wodna, "koło" kata, zjechanie po niecheblowanej desce do wanny pełnej octu, id )
Pamiętaj to działa jak fala - teraz my ciebie a później ty nowe Gollumy powitasz serdecznie !
To jest kanał który wybrałem
I wiem już to, że ty też go wybrałeś
To jest kanał który wybrałem
I wiem już to, że ty też go wybrałeś
Nattfiarill - 15 Listopada 2006, 19:31
Jestem zła
Deus Augustus, Andrenikus (gdybyś był Tytusem Andronikusem to by Ci się upiekło), który pierwszy? Znam sposoby na zadawanie bólu, oj, znam
Anonymous - 15 Listopada 2006, 19:59
Fearfol, torturuj golumy, ale im nie recytuj, nie bądź aż tak okrutny.
No to Deus Augustus i Andrenikus już związani. A teraz puścimy im Dr Queen special edition. Co? Już macie dość? Przecież to dopiero trzeci odcinek. Co mówisz Andrenikus? Żeby ci Indianie już ją zabili? No dobrze, to nakarmimy Was teraz. Zupa z moczu dla Deusa Augustusa i piekący roztwór pieprzu dla Andrenikusa. Hihihi. A teraz umyjemy wam stópki. No to polewamy stopy wrzątkiem. Ale ładnie skóra czerwienieje.
Witam Was serdecznie na forum.
hijo - 15 Listopada 2006, 20:48
No to wsiadamy do maszynki Duna łapiemy gollumy w uchwyt i uruchamiamy piłę bzzzzzzyt o połówki wypadły no to wsteczny , 1, gaz i pod koła hahahahaha
gorim1 - 16 Listopada 2006, 08:44
no to andrenikusie
coś dla ciebie hmmmmm
zacznijmy od lekkiego (ale takiego leciutkiego ) przypiekania boczków żeby były różowiutkie
dalej hmmm wsadzamy do wanny pełnej najobrzydliwszych robaków (co gryzą to niech pojedzą co im będziesz żałować )
na koniec wrzucamy do kadzi z wrzącą wodą
witaj
hjeniu - 16 Listopada 2006, 09:40
Deus Augustus i Andrenikus czy co tam z Was zostało, witajcie Nie będę się nad wami znęcał bo mi się nie chce.
Rodion - 16 Listopada 2006, 11:19
Marazm, po prostu marazm.
Andrenikus - 16 Listopada 2006, 14:00
noo to teraz odświeżony, zrelaskowany i po odrobinie serdecznych pieszczot ze strony starych i zasłuzonych forumowiczów rozpoczynam przeglądanie forum...
Ale tego jest - to dopiero prawdziwa tortura - tyyyle postów do przeczytania...:)
Pozdrawiam
Adanedhel - 16 Listopada 2006, 14:02
Menu może i wczorajsze ale dalej smaczne.
Na początek kosteczki wszystkie połamiemy. Najpierw paluszki, a potem coraz wyżej, aż do kręgosłupa dojdziemy. A by przy tym nie omdlał, specyfiki różne mamy, działają bardzo skutecznie.
Dalej paznokcie mości klientowi powyrywamy, ale tak, coby już nie urosły.
Potem opcjonalnie, na życzenie wbijanie na pal, wołami rozciąganie, albo w klatce zamknięcie. Bez wody i chleba.
Toż to widzę, że gość klatkę wybrał. Toż proszę bardzo, zamkniemy, wywiesimy gdzieś wysoko i poczekamy. Zima jest, przymrozki w nocy...
gorim1 - 16 Listopada 2006, 14:03
Adanedhel, powtarzasz się
Adanedhel - 16 Listopada 2006, 14:10
Kurcze, wiem. Poczekaj chwilę. Zaraz coś nowego wymyślę.
No to lecim.
Zacznijmy od oczek. Coby widział potem co się dzieje. Może tak powieki by wyciąć. Co słucham? Że pomysł się podoba. No to zaraz serwujemy.
Kurcze, hałasuje nadto. No to języczek wytniemy i octem zalejemy. Tak dla zdrowia.
Skóry jeszcze nadmiaru zbierzemy, komu innemu się przyda.
A, widzę że waszmość gotów już jest. Zapraszam tedy, apartament dla pana przygotowaliśmy. Że ciasny? Że ledwo głowa wchodzi? Cóż innych miejsc nie ma. Proszę nie narzekać. Za karę o chlebie i wodzie zostawimy.
Że co, krzyczysz? Że szczury jak psy wielkie macie? I głodne są? No to proszę je nakarmić. Macie czym.
Rafał - 16 Listopada 2006, 14:50
pac i pac
cześć
Godzilla - 16 Listopada 2006, 14:59
Ludzie, co wy, nie wiecie, do czego służą gollumy? Jakieś brewerie będziecie wyprawiać czy co. Impreza jest pod Zdechłym Smokiem, a wy cudujecie.
Dunadan - 16 Listopada 2006, 17:25
Hijo - w harvesterze wrzystko automatycznie... nie musisz chwytać za piłę, jest wbudowana...
No więc tak - głowica na wysięgniku łapie golluma, piła automatycznie ucina stópki. Potem specjalne wałki przesuwają golluma w głowicy ucinając rączki i inne wystające części ( jeśli posiada ). W tym momencie dokonuje się pomiau długości, ops, wysokości golluma. GPS'em dostajemy z HQ info jakiej długości mają być kawałki - dane są wprowadzane automatycznie do komputera maszyny i głowica dostaje info - tniemy na plasterki!
No, a potem pieczemy piękne steki
hijo - 16 Listopada 2006, 17:38
Dunadan dzięki za pomoc w obsłudze... aaaa nie ma to jak świerze steki z golluma
Dunadan - 16 Listopada 2006, 18:57
Nieźle nie? wydajność jest duża. Model XG-1 GollumCut MarkII jest wydajniejszy niż 10 zwykłych użytkownikó naraz... no, może tylko Godzilla by dałą radę, ale Godzilla to lepsza jest chyba raczej do robienia kotletów niż steków
hijo - 16 Listopada 2006, 19:00
no Godzilli nic nie dorówna fajne takie wiele się człowiek nie musi wysilać a steki szybciutko i równo skrojone ech cacy
gorat - 16 Listopada 2006, 19:15
Andrenikusie, chcesz być serdecznie powitany czy ciepło? Aj, co mi, przecież JA decyduję. To masz parę szpileczek w mięsień sercowy, żeby Cię kłuło w sercu na myśl o forum. A teraz zamieniam oczy (z prowadzącymi nerwami oczywiście) miejscami i puszczam wolno. Masz tylko przejść po linie na drugą stronę tej kadzi z kwasem.
[Post wysłany teoretycznie 22 godziny temu, ale forum się zbiesiło i nie przepuściło. Treść jednak zachowałem.]
Gwynhwar - 16 Listopada 2006, 20:47
Hijo podoba mi się twój Avek.
hijo - 16 Listopada 2006, 20:53
Gwynhwar, dziękuję, szczegóły we własciwym temacie
Gwynhwar - 16 Listopada 2006, 21:00
Nio pamiętam, pamiętam że to przez moją żałobę było Jest klimatyczne to zdjęcie, takie mroczne i gotyckie
Aga - 17 Listopada 2006, 10:38
Wreszcie mogę znaleźć trochę czasu na bicie No to nożykiem pod żeberko, po gardziołku... O, jak czerwono
hjeniu - 17 Listopada 2006, 11:10
Aga kciuki sobie utnij, kciuki!
edit: Co ja wypisuję nie sobie a gollumowi - nie powinienem próbować myśleć w pracy.
Tomcich - 18 Listopada 2006, 00:36
A ja dla nowych mam tylko jedną radę.
Uważajcie na pocią.......
Za późno
Ageres - 19 Listopada 2006, 23:01
Witam wszystkich zainteresowanych
jestem świeżutki i jak najbardziej gotowy do bicia... ja chyba po prostu to lubię
pozdrawiam
Ageres
|
|
|