Planeta małp - Co nas cieszy
Agi - 4 Czerwca 2007, 23:15
Cieszy mnie ogólna radocha na Forum
dzejes - 4 Czerwca 2007, 23:20
Coby się zbyt słodko nie zrobiło:
Piech - 4 Czerwca 2007, 23:23
A co, Marvin nie słodki?
dzejes - 4 Czerwca 2007, 23:29
Zaraz wyjmie strzelbę i wszyscy poczujemy czym jest prawdziwy weltschmerz.
Rafał - 6 Czerwca 2007, 07:20
Czyżbyś zapomniał o higienie imtymnej?
lokje - 8 Czerwca 2007, 01:57
Śma sobie zrobiły babski wieczór. Żeby przedyskutować intertekstualność Kanta w kontekście romantycznych nawiązań Wagnera do Byrona i jak to wszystko ogarnął Camus
Tak sobie gaworzyłyśmy, w tle plątał się Queen, ich Mustapha się przewijał raz za razem bo akurat nam zeszło na wielce ważny temat czego Fred nie potrafił zaśpiewać. Głośno nie było, ot tyle, żeby słyszeć i móc rozmawiać. Kiedy potem wyprowadzałam psa, jedna z sąsiadek zjechała mnie niemożebnie za popieranie islamskich terrorystów ( sic!), słuchanie ichniejszej muzyki w Boże Ciało. Nie wiem czy to upał czy kobieta głupieje zgodnie z trendem społecznym; ja do tej pory zęby zbieram, rechot też się ze mnie systematycznie wydobywa.
Wyjaśnienie- Mustapha to kawałek nagrany w siedemdziesiątym ósmym, Fred świetnie podrabia muezina.
mBiko - 8 Czerwca 2007, 16:13
lokje dobrze, że nie puszczałaś jeszcze Bicykla, bo dostałabyś również za popieranie w Boże Ciało cyklistów
Piech - 14 Czerwca 2007, 11:40
Dziś od rana w pracy zaroiło się od robotników naprawiających mój klimatyzator. I już działa. Pan inżynier na mój widok rozpromienił się i długo i kilkakrotnie zapewniał mnie o swojej trosce o to, żeby wszystko było dobrze. Ta nagła troska zapewne wynika z tego, że moją korespondencję ze służbami pomocnicznymi zacząłem w końcu kopiować do Dyrektora. Cóż, nie lubię być sukinsynem, ale czasami nie można inaczej.
Ziuta - 14 Czerwca 2007, 12:08
Cieszy mnie zalka z probala. I jutrzejsza zerówka z fizy, z doktorem Kusiorem.
ihan - 27 Czerwca 2007, 21:47
Cieszę się, że moja drużyna ostatnio przegrywała, bo teraz tym bardziej cieszy mnie dzisiejsza wygrana, UUUUuuuunia Tarnów, UUUUuuuuunia Tarnów.
agnieszka_ask - 27 Czerwca 2007, 22:14
ihan, gratuluje wygranej!
ihan - 28 Czerwca 2007, 08:05
Aa, dziękuję za gratulacje:)
hrabek - 28 Czerwca 2007, 09:20
A mnie ucieszyl wczoraj arbuz w Tesco po 1,25 zl za kilogram. I byl przepyszny. Objadlem sie jak nie wiem kto. Pozniej ganialem chyba z 8 razy do kibla co 5 minut, ale warto bylo. A ze arbuz wielki, to i na dzisiaj zostalo
ihan - 28 Czerwca 2007, 09:38
Uf, w kontekście wcześniejszego zdania, przestraszyło mnie to, że arbuz był wielki. Na szczęście dobrze się skończyło (to zdanie, z wielkim arbuzem).
hrabek - 28 Czerwca 2007, 09:59
Rzeczywiscie, jak czytam teraz, to moglo to troche dwuznacznie zabrzmiec. Zdecydowanie wysikalem wszystko co mialem i na dzisiaj nic nie zostalo. Zostalo pol arbuza, bo byl tak duzy, ze nie zjadlem calego, zreszta trzeba sobie przyjemnosci dozowac. Dlatego dzisiaj tez jade do Tesco i jak jeszcze beda, to kupie dwa nastepne
agnieszka_ask - 1 Lipca 2007, 21:18
Zapisałam się do portalu nasza-klasa i łza mi się w oku zakręciła, bo znaleźli mnie ludzie, z którymi chodziłam do trzech pierwszych klas podstawówki (później musiałam się przeprowadzić). Jakie to mile uczucie, że ktoś jeszcze o tobie pamięta! Po tylu latach!!!
(ech, ale się wzruszyłam, chyba bez chusteczek się nie obejdzie)
Agi - 1 Lipca 2007, 21:51
Wyprawa do BB
Anonymous - 1 Lipca 2007, 21:52
To samo, co Agi55
Ziuta - 1 Lipca 2007, 22:08
Spotkanie klasowe. Kochani ludzie. Tylko czemu popłakuję?
dzejes - 1 Lipca 2007, 22:32
A mnie cieszy, że pies jest, że ciepła noc, że wróciłem z fajnego spotkania, że niebo nad głową
ihan - 3 Lipca 2007, 19:48
Tralalala, dostaliśmy następnego granta, tralalala, będę mieć jeszcze wiecej pracy. Dobrze mi jest. Hura, hura.
joe_cool - 3 Lipca 2007, 20:32
a mnie cieszy, że wreszcie dotarłam do fryzjera i mam fryzurę na sharon stone w "kuli": http://photo.atmovies.com...tm087411702.jpg
albo: http://us.movies1.yimg.co...tone/sphere.jpg
Martva - 3 Lipca 2007, 20:40
Zła kobieto, nie kuś
ocset - 3 Lipca 2007, 20:50
Martva, sądząc po twoim oku to ty jesteś zła.
joe_cool - 3 Lipca 2007, 20:50
cóż, moją dewizą jest, że włosy prędzej czy później odrosną, więc czemu by ich nie obciąć
Gwynhwar - 3 Lipca 2007, 20:51
ocset, sądząc po twoich postach jesteś dziwny. Przypatrz się sam o.o
Martva - 3 Lipca 2007, 21:00
ocset, oczywiście że jestem zła, a nawet Zła, czasem nawet ZŁA; ale nie widać tego w moich oczach. Tym bardziej w jednym.
joe_cool pewnie że odrosną, ale zanim odrosną z długości Sharon Stone do długości Liv Tyler Władcopierścieniowej (a nawet chyba dłuższej, nigdzie nie mogę znaleźć fotki z tyłu/boku) to potrwa milion lat. I jeśli się ostrzygę a potem załamię nerwowo bo będę chciała z powrotem moją sierść, to bedzie... kiepsko.
Z drugiej strony kilka ruchów ręcznikiem po umyciu i od razu suche włosy... Mmmmmm
joe_cool - 3 Lipca 2007, 21:03
jak to mówią, no pain, no gain
włosy zamierzam zapuścić po wakacjach. ciekawe, do jakiej długości wytrzymam
Martva - 3 Lipca 2007, 21:08
Ja na moje nigdy nie miałam pomysłu, więc tak sobie rosna, rosną, i rosną... I od czasu do czasu je ścinam 20-30 cm, a potem rosną dalej
Też jestem ciekawa do jakiej długości wytrzymam, póki co są do nadgarstków - jak okreslę to inaczej to bedzie brzydko
joe_cool - 3 Lipca 2007, 21:09
czyżby do pedepe?
|
|
|