To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Ludzie z tamtej strony świata - Marcin Przybyłek

Jedenastka - 13 Lipca 2010, 18:59

Buuu... jeśli spotkanie autorskie jest w sobotę po południu to nie będę mogła być i zeżreć meruli :wink: . Ale może będę miała szansę w piątek w Paradoksie?
merula napisał/a
merula potwierdza, o ile wcześniej jej nerwy nie zeżrą :wink:

Tym się nie przejmuj! W razie czego sprowadzisz rozmowę na trening relaksacyjny albo masaż... :D

M. Przybyłek - 14 Lipca 2010, 08:04

Właśnie, Merula. Zawsze możesz krzyknąć: "poproszę o masaż", a ja, wiedziony nawykiem z setek szkoleń, podejdę do Ciebie i zrobię Ci dobrze w okolicach karku ;) .
Ixolite - 14 Lipca 2010, 11:04

To zabrzmiało... perwersyjnie :mrgreen: :bravo
merula - 14 Lipca 2010, 13:23

O bosze.... chyba się nie oprę ofercie... i rzeknę "zrób mi dobrze". publicznie :wink: :mrgreen:
Jedenastka - 19 Lipca 2010, 20:02

Ciekawe czy będziecie rozmawiać o zakonnicach... a może jakieś przyjdą na spotkanie? Coraz bardziej żałuję, że nie mogę być :mrgreen:
merula - 19 Lipca 2010, 20:34

Nie wiem. A powinnam?
Jedenastka - 19 Lipca 2010, 20:53

Czy ja wiem? Zakonnice być może zainteresowałoby taka, hmmm..., lekko szokująca konwencja spotkania. Poza tym zwykle dobrze się rozmawia na tematy kontrowersyjne na tle religijnym... :wink:
Z tym mi się skojarzyło:
http://www.youtube.com/wa...player_embedded
Ciekawe czy to przypadek, że fanka ubrana jest na biało a zakonnica, jak to zwykle bywa, na czarno... :mrgreen: . Jedno z wcieleń anielsko-demonicznej wizji Torkila?

A poważniej to życzę Ci, merula, udanego spotkania!
Be the best!!! :D

merula - 19 Lipca 2010, 21:08

dzięki :D
baranek - 22 Lipca 2010, 07:33

merula, widziałem Marcina w akcji w Nidzicy. dobry był. rób wszystko, żeby nie czuć się niepotrzebną :D
Jedenastka, ten filmik jest reżyserowany. to happening. prawdziwa zakonnica zdarłaby też koszulkę z fanki. :D

merula - 22 Lipca 2010, 07:45

baranek, ja nawet byłam na kilku jego spotkaniach, więc wiem z grubsza czego się spodziewać. a potrzebna będę żeby go oficjalnie przedstawić to raz, a dwa, żeby zamknąć spotkanie :mrgreen:
dalambert - 22 Lipca 2010, 08:00

merula, a kwiatki wręczysz ?
merula - 22 Lipca 2010, 09:20

chyba jak je narysuję. :mrgreen:

Ale tego traumatycznego doświadczenia nie polecam nikomu.

Agi - 22 Lipca 2010, 09:25

merula napisał/a
chyba jak je narysuję.

Świetny pomysł! Zrób laurkę. :wink:

Jedenastka - 8 Listopada 2010, 11:10

Kurz tu, pajęczyny, zaduch, od lipca nie wietrzone... ;P:

Jak wieść forumowa niesie, na tegorocznym Falkonie ma być prelekcja pożegnalna z konwentami.
Ależ, Marcinie, co też Marcin...

No i pozamiatane...

M. Przybyłek - 8 Listopada 2010, 11:22

A, i wyszła antologia "Jedenaście pazurów" (SuperNOWA), jest tam moje opowiadanie "Aquila, Aquila" :) .
merula - 8 Listopada 2010, 11:24

się zobaczy i wyrazi odczucia, jak się dorwie i przeczyta :D
M. Przybyłek - 8 Listopada 2010, 11:28

Be my guest.
M. Przybyłek - 23 Listopada 2010, 11:35

BTW, jest wywiad ze mną na łamach Katedry. O TU
M. Przybyłek - 30 Listopada 2010, 16:00

Zbigniew Szatkowski, kompozytor, członek zespołu rockowego Votum, skomponował płytę „Morning over Warsaw City”, ilustrującą wydarzenia opisane w mojej sadze. Płytę można ściągnąć w pobieralni www.GamedecZone.com , a wkrótce także na stronie www.GamedecVerse.com . Zachęcam do słuchania utworów po kolei i zapętlenia odtwarzania…
shenra - 30 Listopada 2010, 16:26

M. Przybyłek, czy to te utwory, o których wspominałeś na Falkonie?
M. Przybyłek - 30 Listopada 2010, 18:24

O, już nie pamiętam, o czym mówiłem... Tak czy owak płyta ta była gotowa już od dawna... taki ambient. Świetny do pracy / czytania :)
mawete - 30 Listopada 2010, 18:26

Marcin: Firefox nie może odnaleźć serwera www.gamedeczone.com,. :?: :?: :?:

//edit: już widzę popraw link - usuń przecinek na końcu

shenra - 30 Listopada 2010, 18:27

W takim razie chętnie posłucham, przyda się muzyka do pisania. :wink:

mawete bo masz przecinek przed ostatnią kropką, wykasuj oba to znajdzie.

mawete - 30 Listopada 2010, 18:29

Alicja znalazłem :D
Przesiądź się :D

shenra - 30 Listopada 2010, 18:36

mawete, za co? Za Twoje gooopie pytania? :twisted: Sam się przesiądź :mrgreen:
mawete - 30 Listopada 2010, 18:48

cholera, po ściągnięciu laptop mi się zawiesił - musiałem restart zrobić - coś się nie lubi z windą 7
Teraz normalnie się odtwarza.

shenra - 30 Listopada 2010, 18:53

mawete, a może to był psikus za te przecinki :twisted:
M. Przybyłek - 30 Listopada 2010, 18:56

Już usunąłem przecinki... :)
shenra - 30 Listopada 2010, 18:59

mawete napisał/a
Firefox nie może odnaleźć serwera www.gamedeczone.com,.
O dio :mrgreen: :mrgreen: w sumie teraz dokładniej się przyjrzałam temu co napisałeś, przed przecinkiem. Marcin, nie masz z tym nic wspólnego, bo jak kliknęłam na Twój link to poszło bez bólu, spójrz co mawete wykombinował :mrgreen: :mrgreen:
Jedenastka - 30 Listopada 2010, 18:59

Zebrało mi się na pytania.
M. Przybyłek napisał/a
W V tomie chcę przywrócić czytelnikom wiarę we własne siły. We własną sprawczość. Chcę stworzyć, przypomnieć model istoty, która nie czeka, co przyniesie los, ale sama go stwarza.

Czyli Czas silnych istot ma być pozycją terapeutyczną? Po lekturze odzyskam wiarę we własne siły?
M. Przybyłek napisał/a
Żona mnie namawia na powieść obyczajową – dla kobiet. Romans, ale pogłębiony. Myślę, że dobrze bym się czuł pisząc wreszcie prostą książkę, bez wysilania wyobraźni.

Pogłębiony? Znaczy, że skomplikowany, bez i żyli długo, i szczęśliwie? Czy pogłębiony psychologicznie?
M. Przybyłek napisał/a
Planuję też powieść dla dzieci – science fiction – ale takie specyficzne, trochę demaskujące świat dorosłych, przesiąknięty zakłamaniem i stereotypami.

Ale to dopiero po V i VI tomie Gamedec'a? I po romansie? Mój syn chyba już będzie za dorosły... przesiąknięty zakłamaniem, a szkoda.

Partner forum