Ludzie z tamtej strony świata - Marcin Przybyłek
Jedenastka - 13 Lipca 2010, 18:59
Buuu... jeśli spotkanie autorskie jest w sobotę po południu to nie będę mogła być i zeżreć meruli . Ale może będę miała szansę w piątek w Paradoksie? merula napisał/a | merula potwierdza, o ile wcześniej jej nerwy nie zeżrą |
Tym się nie przejmuj! W razie czego sprowadzisz rozmowę na trening relaksacyjny albo masaż...
M. Przybyłek - 14 Lipca 2010, 08:04
Właśnie, Merula. Zawsze możesz krzyknąć: "poproszę o masaż", a ja, wiedziony nawykiem z setek szkoleń, podejdę do Ciebie i zrobię Ci dobrze w okolicach karku .
Ixolite - 14 Lipca 2010, 11:04
To zabrzmiało... perwersyjnie
merula - 14 Lipca 2010, 13:23
O bosze.... chyba się nie oprę ofercie... i rzeknę "zrób mi dobrze". publicznie
Jedenastka - 19 Lipca 2010, 20:02
Ciekawe czy będziecie rozmawiać o zakonnicach... a może jakieś przyjdą na spotkanie? Coraz bardziej żałuję, że nie mogę być
merula - 19 Lipca 2010, 20:34
Nie wiem. A powinnam?
Jedenastka - 19 Lipca 2010, 20:53
Czy ja wiem? Zakonnice być może zainteresowałoby taka, hmmm..., lekko szokująca konwencja spotkania. Poza tym zwykle dobrze się rozmawia na tematy kontrowersyjne na tle religijnym...
Z tym mi się skojarzyło:
http://www.youtube.com/wa...player_embedded
Ciekawe czy to przypadek, że fanka ubrana jest na biało a zakonnica, jak to zwykle bywa, na czarno... . Jedno z wcieleń anielsko-demonicznej wizji Torkila?
A poważniej to życzę Ci, merula, udanego spotkania!
Be the best!!!
merula - 19 Lipca 2010, 21:08
dzięki
baranek - 22 Lipca 2010, 07:33
merula, widziałem Marcina w akcji w Nidzicy. dobry był. rób wszystko, żeby nie czuć się niepotrzebną
Jedenastka, ten filmik jest reżyserowany. to happening. prawdziwa zakonnica zdarłaby też koszulkę z fanki.
merula - 22 Lipca 2010, 07:45
baranek, ja nawet byłam na kilku jego spotkaniach, więc wiem z grubsza czego się spodziewać. a potrzebna będę żeby go oficjalnie przedstawić to raz, a dwa, żeby zamknąć spotkanie
dalambert - 22 Lipca 2010, 08:00
merula, a kwiatki wręczysz ?
merula - 22 Lipca 2010, 09:20
chyba jak je narysuję.
Ale tego traumatycznego doświadczenia nie polecam nikomu.
Agi - 22 Lipca 2010, 09:25
merula napisał/a | chyba jak je narysuję. |
Świetny pomysł! Zrób laurkę.
Jedenastka - 8 Listopada 2010, 11:10
Kurz tu, pajęczyny, zaduch, od lipca nie wietrzone...
Jak wieść forumowa niesie, na tegorocznym Falkonie ma być prelekcja pożegnalna z konwentami.
Ależ, Marcinie, co też Marcin...
No i pozamiatane...
M. Przybyłek - 8 Listopada 2010, 11:22
A, i wyszła antologia "Jedenaście pazurów" (SuperNOWA), jest tam moje opowiadanie "Aquila, Aquila" .
merula - 8 Listopada 2010, 11:24
się zobaczy i wyrazi odczucia, jak się dorwie i przeczyta
M. Przybyłek - 8 Listopada 2010, 11:28
Be my guest.
M. Przybyłek - 23 Listopada 2010, 11:35
BTW, jest wywiad ze mną na łamach Katedry. O TU
M. Przybyłek - 30 Listopada 2010, 16:00
Zbigniew Szatkowski, kompozytor, członek zespołu rockowego Votum, skomponował płytę „Morning over Warsaw City”, ilustrującą wydarzenia opisane w mojej sadze. Płytę można ściągnąć w pobieralni www.GamedecZone.com , a wkrótce także na stronie www.GamedecVerse.com . Zachęcam do słuchania utworów po kolei i zapętlenia odtwarzania…
shenra - 30 Listopada 2010, 16:26
M. Przybyłek, czy to te utwory, o których wspominałeś na Falkonie?
M. Przybyłek - 30 Listopada 2010, 18:24
O, już nie pamiętam, o czym mówiłem... Tak czy owak płyta ta była gotowa już od dawna... taki ambient. Świetny do pracy / czytania
mawete - 30 Listopada 2010, 18:26
Marcin: Firefox nie może odnaleźć serwera www.gamedeczone.com,.
//edit: już widzę popraw link - usuń przecinek na końcu
shenra - 30 Listopada 2010, 18:27
W takim razie chętnie posłucham, przyda się muzyka do pisania.
mawete bo masz przecinek przed ostatnią kropką, wykasuj oba to znajdzie.
mawete - 30 Listopada 2010, 18:29
Alicja znalazłem
Przesiądź się
shenra - 30 Listopada 2010, 18:36
mawete, za co? Za Twoje gooopie pytania? Sam się przesiądź
mawete - 30 Listopada 2010, 18:48
cholera, po ściągnięciu laptop mi się zawiesił - musiałem restart zrobić - coś się nie lubi z windą 7
Teraz normalnie się odtwarza.
shenra - 30 Listopada 2010, 18:53
mawete, a może to był psikus za te przecinki
M. Przybyłek - 30 Listopada 2010, 18:56
Już usunąłem przecinki...
shenra - 30 Listopada 2010, 18:59
O dio w sumie teraz dokładniej się przyjrzałam temu co napisałeś, przed przecinkiem. Marcin, nie masz z tym nic wspólnego, bo jak kliknęłam na Twój link to poszło bez bólu, spójrz co mawete wykombinował
Jedenastka - 30 Listopada 2010, 18:59
Zebrało mi się na pytania.
M. Przybyłek napisał/a | W V tomie chcę przywrócić czytelnikom wiarę we własne siły. We własną sprawczość. Chcę stworzyć, przypomnieć model istoty, która nie czeka, co przyniesie los, ale sama go stwarza. |
Czyli Czas silnych istot ma być pozycją terapeutyczną? Po lekturze odzyskam wiarę we własne siły?
M. Przybyłek napisał/a | Żona mnie namawia na powieść obyczajową – dla kobiet. Romans, ale pogłębiony. Myślę, że dobrze bym się czuł pisząc wreszcie prostą książkę, bez wysilania wyobraźni. |
Pogłębiony? Znaczy, że skomplikowany, bez i żyli długo, i szczęśliwie? Czy pogłębiony psychologicznie?
M. Przybyłek napisał/a | Planuję też powieść dla dzieci – science fiction – ale takie specyficzne, trochę demaskujące świat dorosłych, przesiąknięty zakłamaniem i stereotypami. |
Ale to dopiero po V i VI tomie Gamedec'a? I po romansie? Mój syn chyba już będzie za dorosły... przesiąknięty zakłamaniem, a szkoda.
|
|
|