Planeta małp - Dzienne i nocne rozmowy o seksie
Martva - 17 Listopada 2010, 20:00
To też jest forma seksu, wybacz ale nie będę zakładać nowego tematu specjalnie z tej okazji
Byś coś wymyślił, a nie tylko chodził i przewracał oczami, co?
jewgienij - 17 Listopada 2010, 20:08
Ale co mam wymyślić? Wszystko już wymyślone. Na stokrotki Toudiego się nie nabiorę, Wam też nie radzę Uwaga, przewrót oczami:
Fidel-F2 - 17 Listopada 2010, 21:28
shenra napisał/a | Fidel-F2, ooo widzisz jak chcesz to potrafisz | można tez 'zwilżyć szmatę'
Agi - 17 Listopada 2010, 21:29
Fidel-F2 napisał/a | można tez 'zwilżyć szmatę' |
To akurat dość paskudne określenie.
Fidel-F2 - 17 Listopada 2010, 21:30
Agi, różnorakie ludzkość ma preferencje
Martva - 17 Listopada 2010, 21:30
Fidel-F2, chyba Twoją
jewgienij - 17 Listopada 2010, 21:34
Zwilżyć szmatę? Chusteczkę można zwilżyć. Szmata to szmata, trzeba ją namoczyć. Aleś wymyślił, Fidel
Fidel-F2 - 17 Listopada 2010, 21:35
Martva, nigdy nie zarzucałem Ci braku wyobraźni
Lowenna - 18 Listopada 2010, 10:02
Przejrzałam wczoraj wątek. I trochę wam współczuję Złych doświadczeń z nauczycielami, z poradniami rodzinnymi, z zajęciami wychowania do życia w rodzinie. O kiepskich doświadczeniach seksualnych nie wspomnę.
Prowadziłam dziś w 1 klasie LO zajęcia z WDŻR. Młodzież wyszła zadowolona, uśmiechnięta i wrócą za tydzień. Bo są ciekawe tematy, wiele zabawy, dużo informacji i fajna nauczycielka
We wtorek prowadziłam indywidualne spotkania przedślubne z narzeczonymi. Para, która akurat zakończyła cykl spotkań, przyszła z prezentem i podziękowaniem za nowe spojrzenie na ich związek, komunikację, seks, płodność, dzieci i takie tam. Inna para stwierdziła, że nie mogą się doczekać kolejnego spotkania.
W każdym zawodzie spotykamy kiepskich rzemieślników. Jednak mądrzy ludzie szukają tych najlepszych.
Szukajcie dobrych fachowców
dalambert - 18 Listopada 2010, 10:11
Lowenna, Lowenna, Lowenna, Huuuurrrraaaaaaaaaaaaa
Martva - 18 Listopada 2010, 12:24
Mort z ZB napisał/a | Hmmm... udrażniać źródełko?
wykopać norkę?
wymościć norkę?
dociskać buttona? (ew. klawisz)
pomuskać iPoda albo touchpada? (brzmi niezbyt higienicznie )
polerować grosika?
przepalać żarówkę?
piłować sęka?
porcjować mięsko?
wyrywać kleszcza :badgrin:
wyiskać pchełkę :badgrin:
zamykać obwodzik
wypruwać flaczka
wyłuskać orzeszka
podrażnić migdałka
wyczaić Braille'a
szlifować paznokcia
Heh. Chyba się da...
Tylko żeby nam się kolejne Dzieła zebrane Dukaja nie zrobiły...
[jąkać Dukaja? O_o ] |
Ostatnia propozycja mnie rozwaliła
Lowenna, zaproponuj coś jako fachowiec, hmm?
merula - 18 Listopada 2010, 12:38
mnie się wyczaić Braille'a podoba
Witchma - 18 Listopada 2010, 12:40
Ale o co chodzi z tą żarówką...?
mawete - 18 Listopada 2010, 12:42
porcjować mięsko
tego nie słyszałem
Martva - 18 Listopada 2010, 12:59
Witchma napisał/a | Ale o co chodzi z tą żarówką...? |
Może o ciepło?
mawete napisał/a | tego nie słyszałem |
Napisz o tym szorta
mawete - 18 Listopada 2010, 13:08
Ładne masz buty
Lowenna - 18 Listopada 2010, 13:42
Martva napisał/a | Lowenna, zaproponuj coś jako fachowiec, hmm? |
Jestem za zindywidualizowaniem języka przez poszczególne pary. Coś, co dla jednego będzie obraźliwe dla kogoś innego będzie pieszczotliwą nazwą.
Mnie osobiście bardziej podoba się brzmienie nazwy łacińskiej 'clitoris' od tych wszystkich guziczków, perełek itd. Poza tym autoerotyzm nie sprawia mi przyjemności. Wolę wykorzystać mojego mężczyznę
Słowotwórstwo pozostawiam bardziej doświadczonym w temacie
Kai - 18 Listopada 2010, 19:48
merula napisał/a | mnie się wyczaić Braille'a podoba |
A mnie zamykać obwodzik
Kasiek - 18 Listopada 2010, 20:50
Lowenna napisał/a | I trochę wam współczuję Złych doświadczeń z nauczycielami, z poradniami rodzinnymi, z zajęciami wychowania do życia w rodzinie. |
Lowenna, o czym mówimy, jesli pania od WDŻ będzie moja młodsza siostra, która nie jetst w stanie wymówić słowa seks przy ludziach (nie mówię w tramwaju, tylko w rozmowie) a jak zaczyna się rozmowa, potrafi tylko wyjść? Jak tacy ludzie mają uczyć o seksie?
Swoją drogą - chciałabym zobaczyć jak wyglądają takie porzadne, Twoje zajęcia
shenra - 18 Listopada 2010, 20:52
Może na następnym konwencie prelekcja "Seks w fantastyce, fantastyka w seksie"?
Kasiek - 18 Listopada 2010, 21:02
"Fantastyczny seks" - będzie więcej ludzi, niz na Sapkowskim
Ziuta - 18 Listopada 2010, 21:03
a nie fantazja?
shenra - 18 Listopada 2010, 21:05
Ziuta napisał/a | a nie fantazja? | To nie fantazja
Martva - 18 Listopada 2010, 21:14
Lowenna napisał/a | Poza tym autoerotyzm nie sprawia mi przyjemności. |
To ze nie sprawia Ci przyjemności, nie oznacza że nie możesz się poddać radosnemu słowotwórstwu Wielkiego doświadczenia tu nie trzeba
Lowenna napisał/a | Wolę wykorzystać mojego mężczyznę |
Nie każdy może wykorzystać Twojego mężczyznę
shenra napisał/a | Może na następnym konwencie prelekcja Seks w fantastyce, fantastyka w seksie? |
Bywają takie prelekcje i cieszą się sporym zainteresowaniem. Dawno dawno temu na moim pierwszym Krakonie w 1998 była prelekcja Konrada T. Lewandowskiego tym jak mógłby wyglądać podręcznik do wychowania seksualnego gdyby go oprzeć na fragmentach literatury fantastycznej. Całkiem ciekawe było, chociaż pamiętam głównie problem z męskim homoseksualizmem, bo przykłady na żeński się znalazły
Lowenna - 19 Listopada 2010, 11:46
Kasiek, pamiętam, co się działo u mnie na roku. Na około 60 osób kończących kierunek pracować w poradni tudzież w szkole mogłoby góra 6. Niestety, pozostali idą w świat i robią zły PR
shenra napisał/a | prelekcja Seks w fantastyce, fantastyka w seksie | Myślałam o tym kilka razy i za każdym razem stwierdzam, że jestem za wielką gadułą a temat zbyt ważny by potraktować go tylko pobieżnie. Godzina prelekcji to za mało
Martva napisał/a | To ze nie sprawia Ci przyjemności, nie oznacza że nie możesz się poddać radosnemu słowotwórstwu Wielkiego doświadczenia tu nie trzeba | Racja. Ale jak fantastycznie jest pojechać łaciną podczas niedzielnego obiadu u teściowej Nagle moje Nieszczęście zaczyna bardzo się spieszyć i pilno mu do domu
shenra - 19 Listopada 2010, 11:50
Lowenna napisał/a | Godzina prelekcji to za mało | Możesz zarezerwować dwie.
dalambert - 19 Listopada 2010, 11:54
shenra napisał/a | Możesz zarezerwować dwie. |
Ale z przezroczami, polecam: Jarek Musiał - ilustracje choćby do Kresa
shenra - 19 Listopada 2010, 11:57
dalambert rozumiem, że się pojawisz (na konwencie nie na przezroczach )
dalambert - 19 Listopada 2010, 12:16
shenra, jak w Warszawie to napewno, mnie wprawdzie JM tyż sportretował na pewnych ilustracjach, ale zapewniam, ze erotyka to to nie jest, więc do tematu nie pasują
Martva - 19 Listopada 2010, 13:09
Lowenna napisał/a | Godzina prelekcji to za mało |
Znam takich co robili dwie godziny o jakichśtam pająkach z krzyżami, to dlaczego nie o seksie?
|
|
|