To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Polowanie na Wąpierza

dareko - 18 Marca 2008, 12:34

Kasiek, nie, nie, lepiej w zadnym.
Kasiek - 18 Marca 2008, 12:47

E tam, nie znasz się.
Martva - 18 Marca 2008, 13:00

Fajna kiecka :) Miałam kiedyś plan żeby mieć sukienkę camo w absolutnie niemilitarnym kroju, ale chyba nic z tego nie wyjdzie.
Tylko ona jest za wąska na biust tej pani.

Fidel-F2 - 18 Marca 2008, 13:03

Martva, mylisz się, biust tej pani wyglada ok
Adashi - 18 Marca 2008, 13:06

Cholipa, i mnie się tak zdaje...

Martviczko, za dużo krucjaty stanikowej :!: :mrgreen:

Martva - 18 Marca 2008, 13:09

:shock: Nie powiedziałam ani słowa o stanikach. Ale górna krawędź kiecki jej sie leciutko wrzyna w ciało i już.
Kasiek - 18 Marca 2008, 13:15

Nie wiem, ja się nie znam. Ja tylko powiem, że też lubię łączyć coś militarnego i coś niemilitarnego w jednym stroju. Żakiet moro i czerwone paznokcie np. ;) Ten żakiet, paznokcie i czerwone szpilki :D i td.

A to moje najnowsze zakupy: trampki moro jak balerinki :D

A to już szare.... :shock: wg opisu na pudełku buty.

Martva: masz rację, po lewej stronie nawet bardziej niż leciutko....

Kasiek - 18 Marca 2008, 20:04

No i się zaczyna sypać.
Od paru miesięcy planujemy jechać z dobrym kumplem w wakacje za granicę. Ja muszę, bo zarobienie tam kasy jest dla mnie jedyną możliwością na wyprowadzenie się z domu.
Dziś mi właśnie oświadczył, że on sobie załatwił pracę na wakacje jako wychowawca kolonijny. I że ni wuja nie jedzie za granicę.
Sama nie pojadę, nikogo nie znając, bo to bez sensu.
Wyprowadzka z domu zaczyna sie oddalac....... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Agi - 18 Marca 2008, 20:31

Kasiek, odezwij się do Agnieszki_ask, może Ci coś podpowie albo ułatwi.
Kasiek - 19 Marca 2008, 08:43

Dzięki Agi.

Kurde, najbardziej w tym zdołował mnie sposób, w jaki kumpel mi o tym powiedział.
-Załatwiłem sobie pracę na wakacje....na koloniach!
-To znaczy że nie jedziesz ze mną za granicę?
-Nie, ni wuja, właśnie miałem Ci powiedzieć.

Rozumiem, że nie będzie organizował sobie życia "pode mnie", ale jakoś tak mi przykro, że w ten sposób mi to powiedział.

Kasiek - 20 Marca 2008, 07:27

Agi, dziękuję Ci z całego serca. Wraca mi wiara w ludzi, naprawdę. Niesamowite.

Kochani, wszystkim wam Wesołych Świąt. Oby śnieg stopniał do Wielkiego Piątku, oby pisanki pisały się ekspresowo, oby kurczaczki wylęgały się żółciutkie, oby rodzina była razem i oby dyngus był mokry.

A ode mnie kilka pisanek, które wczoraj skrobałyśmy wczoraj :D (moje są niebieska i czarna na górze)

Agi - 20 Marca 2008, 08:22

Nie ma sprawy Kasiek, :D
Wesołych Świąt!

Martva - 20 Marca 2008, 08:47

Kasiek napisał/a
A ode mnie kilka pisanek, które wczoraj skrobałyśmy wczoraj :D (moje są niebieska i czarna na górze)

Żadnej moro/camo? No wiesz?
Wesołych świąt, Rudzielcu :)

Kasiek - 20 Marca 2008, 09:44

Jest :D No nie camo, ale była czerwona...a siostra goopia wrzuciła ją do zielonej farby na moment. I teraz jest trochę zielona, trochę brązowa...zastanawiam się czy jej na granat nie zrobic :P Zobaczymy :D

Agi, Wesołych Świąt :)

GrapeVine - 20 Marca 2008, 18:10

Najlepszego i wesołych :D
Od dzieciństwa nie robiłam pisanek, tęskni mi się, ale chyba nie mam do tego zdolności (do malowania i wyskrobywania na powierzchniach obłych), może przynajmniej farbki kupię i też poeksperymentuję z łączeniem barw :wink:

Kasiek - 25 Marca 2008, 09:07

Ech, Święta, Święta... zrobiłam jeszcze kilka pisanek do Świąt. To były chyba najlepsze Święta w moim życiu. Fakt, śniadanie Wielkanocne w postaci kanapek w swoim pokoju to może nie był cud nad cudami, ale za to na obiad pojechałam do cioci i to były prawdziwie rodzinne, babskie Święta, siedziałyśmy sobie we cztery, popijałyśmy likier do sękacza i gadałyśmy o wszystkim i niczym :)
A wczoraj pół dnia spędziłam z dobrym kumplem, bo miał "wolną chatę" i oglądaliśmy różne goopie i mniej goopie filmy/bajki, z Simpsonami włącznie. Tak, tak, ja wiem, że zaraz się każe że z rodziną najlepiej, ale dla mnie to były naprawdę spokojne i radosne Święta. Życzenia się spełniły :)

GrapeVine - 25 Marca 2008, 20:16

Miło :D ja dziś bardzo źle zniosłam poranne wstawanie i powrót do codzienności, mimo że w Święta niewiele się działo, taka totalna laba, ale żal że to już koniec :)
Kasiek - 3 Kwietnia 2008, 06:31

:!: ja wracam do fotobloga pokonwentowego :D

Milenka wyszła ślicznie, no nie??? Może mnie nie zabije :p

No. U Masona wyszłam obłędnie, kurczę, on jednak ma talent. O dziwo w ogóle ze zdjęć jestem zadowolona, nigdzie nie wyszłam robiąc jakąś wyjątkowo głupią minę czy coś. Co ewentualnie to rozczochrane włosy, pod kominiarką jednak nie da się zachować super fryzury i brak makijażu bo po pewnym czasie to normalka, jak się nie ma czasu poprawiać :P

Kasiek - 3 Kwietnia 2008, 06:55

No, na dziś wystarczy tej eksytacji samą sobą. :P

Agi - 3 Kwietnia 2008, 08:34

Rzeczywiście, bardzo sympatyczne zdjęcia. :D
Martva - 3 Kwietnia 2008, 09:21

czemu ja się nie umiem nie krzywić, jak mi ktoś robi zdjęcia? Czemu, no?
Kasiek - 3 Kwietnia 2008, 09:59

Ja jak się krzywię to potem zazwyczaj mam ochotę zabić kogoś kto wówczas miał w łapach aparat :P
Martva - 3 Kwietnia 2008, 10:04

Musiałabym zabijać straszne tłumy, więc ograniczam się do warczenia 'skasuj to' :twisted:
GrapeVine - 3 Kwietnia 2008, 16:46

Też robię miny, najlepiej (najnormalniej) wychodzę jak nie wiem, że jestem fotografowana, ale z zastrzeżeniem że wtedy: 1. nie rozmawiam 2. nie jem :oops: na cmentarzach jest wiele grobów fotografów którzy zginęli marnie robiąc mi niechciane fotki :roll: oczywiście żartuję

Kasiek, na jednym zdjęciu wyszłaś trochę jak Dominika Ostałowska :wink:

Kasiek - 3 Kwietnia 2008, 19:05

na ktorym? no co Ty, ona jest ładna....
Martva - 3 Kwietnia 2008, 19:09

Kasiek napisał/a
no co Ty, ona jest ładna....

Kopa chcesz, rudzielcu? ;)

GrapeVine - 3 Kwietnia 2008, 19:26

Pewnie, że ładna :D niezależnie czy miała jasne czy ciemne włosy

tu: 182613imgp0550.jpg

Edit: Na ostatnim z pierwszego posta :wink:

Kasiek - 3 Kwietnia 2008, 20:00

Jak tak się przyjrzałam to raczej na tym czarno-białym ;)

No nie no, Iks z nocarskiego ma mnie pasem po *beep* stłuc, Milena grozi szczotką i trzepaczką do jajek, tu kopią.... Co jest? :roll: ;)

A poważnie to się właśnie wzruszyłam.
Na forum jednego teamu asg z Lublina wyrażono ubolewanie nad tym, że jak posypię głowę popiołem, to nie będę ich Rudą Wywłoką. I to wyszło spod palców chłopaka, którego na oczy nie widziałam, tylko parę postów na forum poszło. No chlip....

Martva - 3 Kwietnia 2008, 20:05

Kasiek napisał/a
No nie no, Iks z nocarskiego ma mnie pasem po *beep* stłuc, Milena grozi szczotką i trzepaczką do jajek, tu kopią.... Co jest?

Bo bzdury gadasz i ludzi denerwujesz :)

Kasiek - 3 Kwietnia 2008, 20:17

o światłorzęsista, już nie będę. Przynajmniej przez chwilę :P Bo idę licencjat pisać. Przynajmniej udawać że piszę :P

Partner forum