To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - "300"

dzejes - 3 Kwietnia 2007, 08:05

:D Idąc tropem zapodanym przez krisu - mogę stwierdzić (mając choćby w pamięci wyrocznię), że 300 to film lesbijski.
Dabliu - 3 Kwietnia 2007, 08:34

Może krisu chciałby nieco bardziej historycznie - gołe klaty znikłyby pod kirysami, ale lateksowe majtki znikłyby również. I miałby 300 kiełbasek na ekranie...
Fidel-F2 - 3 Kwietnia 2007, 08:41

no ale jakiś chiton czy inną tunikę raczej mieli Dabliu, zbroje na gołe ciało to się raczej kiepsko nosi
Dabliu - 3 Kwietnia 2007, 09:08

Fidel-F2 napisał/a
no ale jakiś chiton czy inną tunikę raczej mieli Dabliu, zbroje na gołe ciało to się raczej kiepsko nosi

W czasach Termopili rzeczywiście mogli mieć tuniczki zakrywające biodra, ale wcześniej świecili klejnotami, nawet królowie.
Aknetoniki jakieś oczywiście mieli, tyle, że one zwykle do pasa im sięgały, tak jak kirysy...

Kruk Siwy - 3 Kwietnia 2007, 09:12

Co wy z tymi kirysami? W większości zbroje płócienne nosili... bardzo zgrabnie kryły te fascynujące Was "kiełbaski".
Fidel-F2 - 3 Kwietnia 2007, 09:12

ciepło było to na cholerę im gacie :P
Christof - 3 Kwietnia 2007, 09:20

This Is SPARTA!!!:
http://nexgenwars.com/forum/showthread.php?t=5267
:twisted: :bravo

Fidel-F2 - 3 Kwietnia 2007, 09:24

:mrgreen:
dzejes - 3 Kwietnia 2007, 09:24

:twisted:
Jak ja rozumiem tego gościa :twisted:

Komentarze też są dobre:

Cytat

You can't say this is Sparta without kicking something/one down somewhere. Imagine if he had just stood up and said this is Sparta and then sat down. NO

THE KICK WAS NECESSARY

Azirafal - 3 Kwietnia 2007, 09:37

Ixolite napisał/a
Aha, wyrocznia była wporzo, mogłoby być więcej wyroczni 8)

Mhmm... :) I muzyka jej towarzysząca jest jednym z najlepszych utworów z OSTa ;P No, plus sama scena jest piękna - nie wiadomo gdzie kończy się jej eee... szata (można tak nazwać ten strzępek materiału?), a gdzie zaczyna dym...

Dabliu - 3 Kwietnia 2007, 09:45

Kruk Siwy napisał/a
Co wy z tymi kirysami? W większości zbroje płócienne nosili... bardzo zgrabnie kryły te fascynujące Was kiełbaski.

Śmiem twierdzić, że w omawianym okresie, w omawianej bitwie, tych 300 Spartiatów miało na sobie raczej kirysy.

Kruk Siwy - 3 Kwietnia 2007, 09:53

Ależ śmiej... nieskończone są spory foumowiczów. Była to gwardia królewska więc bym się nie zdziwił ale tak naprawdę to nic o tym nie wiemy...
Ixolite - 3 Kwietnia 2007, 10:41

Azirafal napisał/a
Ixolite napisał/a
Aha, wyrocznia była wporzo, mogłoby być więcej wyroczni 8)

Mhmm... :) I muzyka jej towarzysząca jest jednym z najlepszych utworów z OSTa ;P No, plus sama scena jest piękna - nie wiadomo gdzie kończy się jej eee... szata (można tak nazwać ten strzępek materiału?), a gdzie zaczyna dym...

O to to to właśnie :D

NURS - 3 Kwietnia 2007, 10:45

Generalnie to takie kaloryfery tylko z siłowni, gdyby już się czegoś czepiać :-)
Christof - 3 Kwietnia 2007, 11:37

NURS napisał/a
Generalnie to takie kaloryfery tylko z siłowni, gdyby już się czegoś czepiać :-)

Wg mnie to w ogóle wszystko efekty, człowiek nie może mieć takiego brzucha.

NURS - 3 Kwietnia 2007, 11:42

This is sparta! Christof. :-)
Azirafal - 3 Kwietnia 2007, 11:55

Raczej: Thif if fpartha!

Bo ten Leonidas to pluł się trochę w filmie :P

corpse bride - 3 Kwietnia 2007, 12:47

dlaczego gejowski??? :shock:

wyrocznia fajna, zgodze się z przedmówcami, ale mam zastrzeżenia do jej sutków :| i trochę wtórna wobec reklam whirpoola, niestety.

Christof - 3 Kwietnia 2007, 13:05

A co z nimi nie tak było?
NURS - 3 Kwietnia 2007, 13:13

Były przekręcone o 92 stopnie w lewo, o ile dobrze pamiętam.
Dabliu - 3 Kwietnia 2007, 13:23

Christof napisał/a
A co z nimi nie tak było?

Z reklamami? ;P:

corpse bride - 3 Kwietnia 2007, 13:51

:D
Christof - 3 Kwietnia 2007, 14:02

Tak Rysiu z reklamami... :D
Anonymous - 3 Kwietnia 2007, 14:38

Fakt, wolałbym cos bliższego prawdzie historycznej. A gejów i lesbijek nie toleruję. Niestety. Niech mi tu nikt nie wyjeżdża z tekstami że to są chorzy ludzie albo że mają zaburzenia. Jak sa chorzy to niech się leczą. Razem z autorami komiksu i filmu.
Ixolite - 3 Kwietnia 2007, 14:47

krisu, weź ty najpierw zobacz ten film :lol:
Azirafal - 3 Kwietnia 2007, 14:51

krisu napisał/a
Fakt, wolałbym cos bliższego prawdzie historycznej. A gejów i lesbijek nie toleruję. Niestety. Niech mi tu nikt nie wyjeżdża z tekstami że to są chorzy ludzie albo że mają zaburzenia. Jak sa chorzy to niech się leczą. Razem z autorami komiksu i filmu.

Nie są chorzy, ani nie mają zaburzeń. Są normalni, tylko interesują się swoją płcią :P

A film ma tyle wspólnego z gejami i lesbijkami, co Roman Giertych z inteligencją :)

hrabek - 3 Kwietnia 2007, 14:51

krisu napisał/a
Jak sa chorzy to niech się leczą.

Zalecalbym leczenie Tobie. Z homofobii najpierw. I zajecia z tolerancji.

Kruk Siwy - 3 Kwietnia 2007, 15:00

Z bólem stwierdzam że nie słyszałem żeby krisu napadał na uliach homoseksualistów. Czyli jak najbardziej ich toleruje. Ale nie akceptuje. A to różnica...
Ale film mógłby obejrzeć a potem wydawać na świat perły swych intelektualnych przemyśleń.

Dabliu - 3 Kwietnia 2007, 15:41

krisu napisał/a
Niech mi tu nikt nie wyjeżdża z tekstami że to są chorzy ludzie albo że mają zaburzenia. Jak sa chorzy to niech się leczą.

To nie oni są tu chorzy.
Słyszałem, że najbardziej nie lubią homoseksualistów ci, którzy widzą w tym coś obrzydliwego, a jednocześnie podobne skłonności podświadomie zauważają u siebie. Przez to czują obrzydzenie do siebie samych i wyładowują to na zewnątrz.
Ale to nie jest moje zdanie. Ja tak tylko słyszałem... ;P:

Pako - 3 Kwietnia 2007, 15:51

Heh... nie no, homoseksualizmu pod jakąkolwiek postacią nie akceptuję, co nie oznacza, że z kijem będę za takim czy owaką ganiał.
Ale ten film gejowski? Jasne... kumpel też się zachwycał ich kaloryferkami... ale raczej pod kątem budowy i śliczności ich ciała, a nie że ten teges by z nimi...
Poza tym wyrocznia o wiele łądniejsza, żona Leona też niczego kobieta śliczna. To znaczy, żę lesbijski, bo pokazana goła babka? Albo zoofilia... Bóg wie, co oni z tymi nosorożcami...
Nie popadajmy w przesadę, to już prędzej można o nazim posądzić niż o gejostwo.

Partner forum