Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Ixolite - 1 Listopada 2006, 21:56
Bandur - 1 Listopada 2006, 22:20
Przekierowan, melduję się zatem na obowiązkową młóckę;) Witam wszystkich użytkowników.
Indy - 1 Listopada 2006, 22:26
Bandur, punktualność godna pochwały, kolacje podano
To może gollum zapiekany z serem, szynką i ketchupem..... no, moze ketchup i szynke se daruje....
elam - 1 Listopada 2006, 22:27
zglos sie do Ixolite, on cie powita w moim imieniu, bo ja dzis zmeczona jestem i nie chce mi sie reki podnosic.....
hjeniu - 1 Listopada 2006, 22:28
Jako, że za oknem spadł pierwszy śnieg, to porzucam sobie śnieżkami w golluma. A że śnieżki z cegłami w środku... na aż tak dużo tego śniegu nie ma Witaj Bandur, miłej zabawy.
Ixolite - 1 Listopada 2006, 22:43
Czeeeść Bandur
corpse bride - 1 Listopada 2006, 22:49
kurcze, przywitalam sie nie tam, gdzie trzeba... ale jakoś ludzkim odruchem pchnięta poszłam w pierwszej kolejności do 'dzień dobry...' zamiast do 'biją' mama mnie tak uczyła, żeby najpierw się przywitać
nie będę już powtarzać tego, co napisałam w tamtym temacie, jak ktos chce, to przeczyta.
niemniej, witam
mam nadzieję, że bedzie miło
ps - gdzie mogę sprawdzić, w kolejność rang? widzę, że ewolucja zaczyna się od golluma (luuuuuuuuuuubię golluma!!), ale co dalej?
Nexus - 1 Listopada 2006, 22:52
Ixolite, nie dłub w Bandurze.. możesz mu krzywdę zrobić. A w zasadzie...
Potem możemy sprawdzić jak reaguje na moją 9 kV bateryjkę. Jakieś skurcze powinny się pojawić, może zamruga filuternie, włoski staną dęba i pojawią się maleńkie wyładowanka.
Witaj Bandur w tym zakątku świata zero-jedynkowego, gdzie Matrix jest rzeczywistością
Edit: corpse bride też można podłączyć, by porównać wyniki
Indy - 1 Listopada 2006, 22:59
corpse bride tu masz statusy
A tak w ogóle to witaj, bić nie będę, zostawie dla innych
Ixolite - 2 Listopada 2006, 00:03
Hmm... późno już... powitanie corpse bride pozostawie mojemu gołąbkowi
hjeniu - 2 Listopada 2006, 08:33
Witaj corpse bride, w pracy jestem więc nic mi się nie chce robić nawet bić, więc tylko kolnę cię dyskretnie długopisem.
corpse bride - 2 Listopada 2006, 12:45
witajcie... to juz wiem, czemu 'biją'...
ten gołąb to mi się bedzie śnił po nocach :/ mieszkam w krakowie, tu są najgorsze, dobrze, że trochę mniejsze...
Kessell - 2 Listopada 2006, 13:12
Ja tez pomieszkuje na studiach w Krakowie. Stworzymy Frony obrony Gollumow
elam - 2 Listopada 2006, 13:14
fajnie, wiecej gollumow na kupie, nie trzeba bedzie duzo ganiac, zeby je wylapac i sie upiecze na jednym ognisku
Lynx - 2 Listopada 2006, 14:29
elam masz rację ... taka przyjemność... a jako, że wczoraj mnie tu nie było... to ssssssssserdecznie witam gollumki... i pazurkami, leciutko, po główkach... i plasterka z kilometr na załatanie.... Bo z takimi buźkami to się gdzie indziej nie wypada pokazywać ...ufff no i już ...
asiontko - 2 Listopada 2006, 15:12
Kessel,
Cytat | Stworzymy Frony obrony Gollumow |
nie wiem czy zauwazyles, ze nie jestes juz gollumem
wiec powaznie sie zastanow nad tym czy chcesz byc jedynym obronca gollumow na forum
asiontko - 2 Listopada 2006, 15:28
corpse bride
Troche spóźniona, ale witam
Obiadek juz jadłam, to teraz przydałby się jakis deser
Kessell - 2 Listopada 2006, 15:44
Nikt nigdy nie stanal w ich obronie. Trzeba sie nad tym powaznie zastanowic
hjeniu - 2 Listopada 2006, 16:13
Weź sobie udko, kubełek bimberku spróbuj będziesz wiedział dlaczego nikt nie staje w obronie gollumów
Fearfol - 2 Listopada 2006, 21:02
A ja jako przedstawiciel trudnej młodzieży biję wszysktie gollumy kijem po plecach , później z kolegami kopiemy po nerkach. Nie, a dziewczyny to rozbieramy, co za normalne *beep* ... ( najlepiej Panie Romanie to zamknij wszystkich to ośrodka i będzie spokój )
Anonymous - 2 Listopada 2006, 22:09
Be vely vely quiet. Polujemy właśnie na gollumy. Heeeee.
Witam wszystkie gollumy chlebem i solą. Chleba brakło, ale soli w moim shotgunie jest pod dostatkiem. A potem to już tylko popieprzyć i wtrząchnąć skrzydełko czy nóżkę.
Tomcich - 2 Listopada 2006, 22:32
Ponieważ niedawno zakończył się Konkurs Wieniawskiego w Poznaniu to ja nowych powitam bardzo kulturalnie - zagram Im na skrzypcach.
A równocześnie bardzo okrutnie, bo nigdy wcześniej na skrzypcach nie grałem.
Godzilla - 3 Listopada 2006, 10:01
Uuu, Tomcich, tej tortury jeszcze tu nie stosowali Nowatorska, nowatorska, pogratulować!
Dołączam do orkiestry. Mogę zagrać na pile. Która po koncercie na pewno się jeszcze do czegoś przyda.
Gwynhwar - 3 Listopada 2006, 12:59
Tomcich najlepszy jest ten rapujący demon ;D
Tomcich - 3 Listopada 2006, 20:50
Godzilla
Cytat | Uuu, Tomcich, tej tortury jeszcze tu nie stosowali Nowatorska, nowatorska, pogratulować! |
A dziękować, dziękować.
A co do piły to już widzę oczyma wyobraźni:
hijo - 3 Listopada 2006, 21:30
Ech przyszedłem kosteczki Gollumów poobgryzać. Witojce<chrup> śweirzaczki <slurp> <BUuuEK>
gorat - 4 Listopada 2006, 18:16
Bandur... chodź tu! Powitać chcę! Grzeczny jesteś... masz nożem przez pierś! A teraz przyciągnę Cię za strzępy koszuli i wbiję w brzuch paluszki. Zadowolony? To wiertarą w oko... nie do mózgu, warto, byś coś jeszcze potem czuł. A teraz poliżesz własne części tylne i nic nie mów, że coś trzasnęło. Tak miało być. A teraz o glebę, raz! Teraz młotem rozbijemy ten korpus! Resztę ugotujemy żywcem - po to mózg był potrzebny, hihi.
corpse bride, Tobie chyba męża podmienię... nie na nekrofila, coś Ty, na jakiegoś medyka z policyjnego prosektorium. Znalazłem takiego, co nadgniłe wątroby lubi dobrze obsmażone, w towarzystkiwe denata spożywane. Ciesz się zatem, że Cię oszczędziłem.
I witam Was uniżenie.
Edit: i przeczytałem wszystkie zaległości z Biją... szkoda tych wszystkich nieoprawionych...
hjeniu - 4 Listopada 2006, 19:10
Geez jak się mod rozpędzi...
asiontko - 4 Listopada 2006, 21:01
Logują się nowe gollumy, nie przychodzą się dać zbić
a ja mam wyśmienity przepis na przyrządzenie świeżego golluma:
upolować pokroić usmażyć na patelni z dużą ilością cebuli, doprawić solą, pieprzem (według gustu)
gotowe, pora na obiad
podano do stołu
na końcu popić piwkiem
a co zostanie z imprezy, to do lodówki (na później)
SMACZNEGO
gorat - 4 Listopada 2006, 21:13
assiontko, dzięki za przypomnienie - miałem Ci podziękować za komplementy sprzed pół miesiąca Wreszcie doczytałem
|
|
|