To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Ixolite - 1 Listopada 2006, 21:56

Bandur - 1 Listopada 2006, 22:20

Przekierowan, melduję się zatem na obowiązkową młóckę;) Witam wszystkich użytkowników.
Indy - 1 Listopada 2006, 22:26

Bandur, punktualność godna pochwały, kolacje podano :twisted:
To może gollum zapiekany z serem, szynką i ketchupem..... no, moze ketchup i szynke se daruje....

elam - 1 Listopada 2006, 22:27

zglos sie do Ixolite, on cie powita w moim imieniu, bo ja dzis zmeczona jestem i nie chce mi sie reki podnosic..... :mrgreen:
hjeniu - 1 Listopada 2006, 22:28

Jako, że za oknem spadł pierwszy śnieg, to porzucam sobie śnieżkami w golluma. A że śnieżki z cegłami w środku... na aż tak dużo tego śniegu nie ma :mrgreen: Witaj Bandur, miłej zabawy.
Ixolite - 1 Listopada 2006, 22:43

Czeeeść Bandur

corpse bride - 1 Listopada 2006, 22:49

kurcze, przywitalam sie nie tam, gdzie trzeba... ale jakoś ludzkim odruchem pchnięta poszłam w pierwszej kolejności do 'dzień dobry...' zamiast do 'biją' :| mama mnie tak uczyła, żeby najpierw się przywitać :wink:
nie będę już powtarzać tego, co napisałam w tamtym temacie, jak ktos chce, to przeczyta.
niemniej, witam :)
mam nadzieję, że bedzie miło

ps - gdzie mogę sprawdzić, w kolejność rang? widzę, że ewolucja zaczyna się od golluma (luuuuuuuuuuubię golluma!!), ale co dalej?

Nexus - 1 Listopada 2006, 22:52

Ixolite, nie dłub w Bandurze.. możesz mu krzywdę zrobić. A w zasadzie...
Potem możemy sprawdzić jak reaguje na moją 9 kV bateryjkę. Jakieś skurcze powinny się pojawić, może zamruga filuternie, włoski staną dęba i pojawią się maleńkie wyładowanka.
Witaj Bandur w tym zakątku świata zero-jedynkowego, gdzie Matrix jest rzeczywistością :mrgreen:

Edit: corpse bride też można podłączyć, by porównać wyniki :twisted:

Indy - 1 Listopada 2006, 22:59

corpse bride tu masz statusy

A tak w ogóle to witaj, bić nie będę, zostawie dla innych :D

Ixolite - 2 Listopada 2006, 00:03

Hmm... późno już... powitanie corpse bride pozostawie mojemu gołąbkowi :mrgreen:

hjeniu - 2 Listopada 2006, 08:33

Witaj corpse bride, w pracy jestem więc nic mi się nie chce robić :wink: nawet bić, więc tylko kolnę cię dyskretnie długopisem.
corpse bride - 2 Listopada 2006, 12:45

witajcie... to juz wiem, czemu 'biją'... :D
ten gołąb to mi się bedzie śnił po nocach :/ mieszkam w krakowie, tu są najgorsze, dobrze, że trochę mniejsze... ;)

Kessell - 2 Listopada 2006, 13:12

Ja tez pomieszkuje na studiach w Krakowie. Stworzymy Frony obrony Gollumow
elam - 2 Listopada 2006, 13:14

fajnie, wiecej gollumow na kupie, nie trzeba bedzie duzo ganiac, zeby je wylapac :) i sie upiecze na jednym ognisku :mrgreen:
Lynx - 2 Listopada 2006, 14:29

elam :twisted: masz rację ... taka przyjemność... a jako, że wczoraj mnie tu nie było... to ssssssssserdecznie witam gollumki... i pazurkami, leciutko, po główkach... i plasterka z kilometr na załatanie.... Bo z takimi buźkami to się gdzie indziej nie wypada pokazywać ...ufff no i już ... :mrgreen:
asiontko - 2 Listopada 2006, 15:12

Kessel,
Cytat
Stworzymy Frony obrony Gollumow

nie wiem czy zauwazyles, ze nie jestes juz gollumem
wiec powaznie sie zastanow nad tym czy chcesz byc jedynym obronca gollumow na forum :mrgreen:

asiontko - 2 Listopada 2006, 15:28

corpse bride
Troche spóźniona, ale witam
Obiadek juz jadłam, to teraz przydałby się jakis deser :mrgreen:

Kessell - 2 Listopada 2006, 15:44

Nikt nigdy nie stanal w ich obronie. Trzeba sie nad tym powaznie zastanowic :)
hjeniu - 2 Listopada 2006, 16:13

Weź sobie udko, kubełek bimberku spróbuj będziesz wiedział dlaczego nikt nie staje w obronie gollumów :mrgreen:
Fearfol - 2 Listopada 2006, 21:02

A ja jako przedstawiciel trudnej młodzieży biję wszysktie gollumy kijem po plecach , później z kolegami kopiemy po nerkach. Nie, a dziewczyny to rozbieramy, co za normalne *beep* ... ( najlepiej Panie Romanie to zamknij wszystkich to ośrodka i będzie spokój )
Anonymous - 2 Listopada 2006, 22:09

Be vely vely quiet. Polujemy właśnie na gollumy. Heeeee.

Witam wszystkie gollumy chlebem i solą. Chleba brakło, ale soli w moim shotgunie jest pod dostatkiem. A potem to już tylko popieprzyć i wtrząchnąć skrzydełko czy nóżkę.

Tomcich - 2 Listopada 2006, 22:32

Ponieważ niedawno zakończył się Konkurs Wieniawskiego w Poznaniu to ja nowych powitam bardzo kulturalnie - zagram Im na skrzypcach.

A równocześnie bardzo okrutnie, bo nigdy wcześniej na skrzypcach nie grałem. :mrgreen:

Godzilla - 3 Listopada 2006, 10:01

Uuu, Tomcich, tej tortury jeszcze tu nie stosowali :twisted: Nowatorska, nowatorska, pogratulować!

Dołączam do orkiestry. Mogę zagrać na pile. Która po koncercie na pewno się jeszcze do czegoś przyda.

Gwynhwar - 3 Listopada 2006, 12:59

Tomcich najlepszy jest ten rapujący demon ;D
Tomcich - 3 Listopada 2006, 20:50

Godzilla

Cytat
Uuu, Tomcich, tej tortury jeszcze tu nie stosowali :twisted: Nowatorska, nowatorska, pogratulować!

A dziękować, dziękować. :D

A co do piły to już widzę oczyma wyobraźni:

:mrgreen:

hijo - 3 Listopada 2006, 21:30

Ech przyszedłem kosteczki Gollumów poobgryzać. :mrgreen: Witojce<chrup> śweirzaczki <slurp> <BUuuEK>
gorat - 4 Listopada 2006, 18:16

Bandur... chodź tu! Powitać chcę! Grzeczny jesteś... masz nożem przez pierś! A teraz przyciągnę Cię za strzępy koszuli i wbiję w brzuch paluszki. Zadowolony? To wiertarą w oko... nie do mózgu, warto, byś coś jeszcze potem czuł. A teraz poliżesz własne części tylne i nic nie mów, że coś trzasnęło. Tak miało być. A teraz o glebę, raz! Teraz młotem rozbijemy ten korpus! Resztę ugotujemy żywcem - po to mózg był potrzebny, hihi.
corpse bride, Tobie chyba męża podmienię... nie na nekrofila, coś Ty, na jakiegoś medyka z policyjnego prosektorium. Znalazłem takiego, co nadgniłe wątroby lubi dobrze obsmażone, w towarzystkiwe denata spożywane. Ciesz się zatem, że Cię oszczędziłem.

I witam Was uniżenie.

Edit: i przeczytałem wszystkie zaległości z Biją... szkoda tych wszystkich nieoprawionych...

hjeniu - 4 Listopada 2006, 19:10

Geez jak się mod rozpędzi... :mrgreen:
asiontko - 4 Listopada 2006, 21:01

Logują się nowe gollumy, nie przychodzą się dać zbić
a ja mam wyśmienity przepis na przyrządzenie świeżego golluma:

upolować pokroić usmażyć na patelni z dużą ilością cebuli, doprawić solą, pieprzem (według gustu)
gotowe, pora na obiad
podano do stołu
na końcu popić piwkiem
a co zostanie z imprezy, to do lodówki (na później)

SMACZNEGO

gorat - 4 Listopada 2006, 21:13

assiontko, dzięki za przypomnienie - miałem Ci podziękować za komplementy sprzed pół miesiąca :D Wreszcie doczytałem :oops:

Partner forum