Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Kruk Siwy - 1 Września 2008, 09:52
hrabek, zawsze mogę na Cię liczyć. To miła świadomość. Martva, zwróciła się do dziewcząt więc uwolnilem swoją żeńską część świadomości. Czy to dziwne? Kiedyś i Ty byłeś małą dziewczynką...
hrabek - 1 Września 2008, 09:54
A, po szerokich wyjasnieniach zrozumialem. Nie wylapalem kontekstu za pierwszym razem. Poniedzialek dzisiaj i jeszcze na wolnych obrotach jade. Zreszta starzeje sie, ale nie przyjmuje tego do wiadomosci, w zwiazku z czym jestem w permanentnej depresji, co naturalnie tez mnie straszliwie denerwuje (zeby nie bylo, ze uzalam sie poza tematem)
Chal-Chenet - 1 Września 2008, 10:52
Oj, zaraz warnów i moderatorskich interwencji byście chcieli... Chłopaki dopiero zaczynają, dajmy im tydzień powiedzmy, wypełniony życzliwymi sugestiami, to i może będzie lepiej...
Agi - 1 Września 2008, 10:58
Chal-Chenet, toteż na razie wyrażam swoje zdanie na czarno, nie na zielono.
Nie skreślajmy ludzi na progu. Minie początkowe zachłyśnięcie mnogością tematów i możliwości zaistnienia i wszystko wróci do normy. Przynajmniej taką mam nadzieję.
Kruk Siwy - 1 Września 2008, 10:58
Chcielibyśmy (my Kruk Siwy) żeby nie lekcważyli uwag modów. I tyle.
hrabek - 1 Września 2008, 12:14
Dokladnie, mi tez tylko o to chodzi. Przykladanie sie do poprawnej polszczyzny tez nie zaszkodzi. Zbycie uwagi na razacy blad slowami "e tam" zmniejszylo moj szacunek do delikwenta o 15%.
Chal-Chenet - 1 Września 2008, 14:10
No to akurat racja. Mnie też akurat bardzo denerwują orty. Ale nic to, zobaczymy jak to dalej z kolegami pójdzie, może się ustatkują...
Adashi - 1 Września 2008, 16:58
| hrabek napisał/a | | Kto to pisal? Dobrze sie czujesz, Kruku? |
Ja tam byłem święcie przekonany, że to pisała Agi Ach, te aviki
Agi - 1 Września 2008, 17:01
Adashi, tydzień przymierza Nowa Iwiczna - Chodzież trwa.
Irytuje Cię to?
Adashi - 1 Września 2008, 17:06
Broń Boże W żadnym wypadku. Po prostu, dopiero po poście hrabka uświadomiłem sobie, że to Kruk napisał.
Czy coś mnie irytuje aktualnie, może coś by się znalazło, ale chyba nie warte to wzmianki
joe_cool - 1 Września 2008, 18:25
ja rozumiem, że ludzie chcą się szybko dorobić awatarów, ale wpisywanie się do każdego wątku jak leci, bez patrzenia, to troche przesada... no ale może od jutra będzie spokojniej...
Pako - 1 Września 2008, 18:43
joe_cool, jak najbardziej racja.
Powiem dosadniej: jelun mnie wkwia...
Gustaw G.Garuga - 1 Września 2008, 18:45
Hurtowe nabijanie licznika postów metodą copy-paste w wątkach pożegnalnych zniesmaczyło mnie z miejsca po wejściu na forum.
Anonymous - 1 Września 2008, 18:57
Wkurzyłam się po sprawdzeniu postów nieprzeczytanych. Z powodów powyższych.
Agi - 1 Września 2008, 18:57
Zwróciłam delikwentowi uwagę na pw, mam nadzieję, że pomoże. A jeśli nie...
Adashi - 1 Września 2008, 19:01
Problem w tym, że regulamin tego nie zabrania, mam tu na myśli "Bramy domu umarłych"... Ocenę moralną pozostawiam każdemu z osobna.
Anonymous - 1 Września 2008, 19:04
I każdy ma prawo ją wyrazić.
Adashi - 1 Września 2008, 19:09
Też prawda.
Poirytowała mnie dziś zmiana planów podyktowana czynnikami niezależnymi ode mnie
ihan - 1 Września 2008, 19:44
Denerwuje mnie, że z takim napięciem czekałam co też się stanie gdy kolega jelun przekroczy magiczną liczbę X postów, co to za cuda i dziwy mym oczom się ukażą, a tu kicha. Tyle się męczyć żeby wstawić taki awatar?
Martva - 1 Września 2008, 20:24
Trzy strony nieprzeczytanych mnie zdenerwowało, konkretnie to że sensownych było pół strony.
I kombinacja znaków '[']' mnie denerwuje. Boję się do lodówki zajrzeć, nie mówiąc o własnym blogu.
Chal-Chenet - 2 Września 2008, 12:40
Czyżby znowu na forum dzień żałobników...?
Adanedhel - 2 Września 2008, 12:45
Na to wygląda. Może przeniesiemy "Bramy" do "Powitań"?
ilcattivo13 - 2 Września 2008, 12:46
Ani chybi masz rację
Adashi - 2 Września 2008, 12:50
Może lepiej na Złomowisko
W sumie od jakiegoś już czasu ten dział mnie irytował
ilcattivo13 - 2 Września 2008, 12:54
może oni są krewnymi?
Godzilla - 2 Września 2008, 12:59
Spokojnie, jeden użyszkodnik już normę wyrobił, drugi właśnie przebija się przez dział. Życzmy mu żeby klawiatura mu się nie rozsypała od tej gorliwości w kondolencjach Chyba nie będą powtarzać tej operacji codziennie?
Edit: spojrzałam na dział. Jelun przerobił dopiero połowę Domu Umarłych, Krwawy Lolo goni go dzielnie. Wydaje się że na finał tego procesu przyjdzie jeszcze poczekać.
Adanedhel - 2 Września 2008, 13:01
Ja tam proponuję, żeby obowiązkowe pożegnanie wszystkich do pożegnania zostało wpisane w regulamin forum na równi z wizytą w Biją
Nie, nie jest możliwe, żeby coś takiego działo się codziennie.
Tomcich - 2 Września 2008, 13:08
Święto Zmarłych tego roku jakoś wcześnie.
Godzilla - 2 Września 2008, 13:09
Ano, jesień idzie, panie tego. Wakacje się skończyły, Zaduszki za pasem. Ale zaraz potem Boże Narodzenie!
Adanedhel - 2 Września 2008, 13:13
Wiecie co, wolałem, jak banshee z Iwanem i Chalem nabijali te posty. Przynajmniej się dobrze bawili, a nie robili kopiuj-wklej
|
|
|