To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Kruk Siwy - 1 Wrzeœśnia 2008, 09:52

hrabek, zawsze mogę na Cię liczyć. To miła świadomość. Martva, zwróciła się do dziewcząt więc uwolnilem swoją żeńską część świadomości. Czy to dziwne? Kiedyś i Ty byłeś małą dziewczynką...
hrabek - 1 Wrzeœśnia 2008, 09:54

A, po szerokich wyjasnieniach zrozumialem. Nie wylapalem kontekstu za pierwszym razem. Poniedzialek dzisiaj i jeszcze na wolnych obrotach jade. Zreszta starzeje sie, ale nie przyjmuje tego do wiadomosci, w zwiazku z czym jestem w permanentnej depresji, co naturalnie tez mnie straszliwie denerwuje (zeby nie bylo, ze uzalam sie poza tematem)
Chal-Chenet - 1 Wrzeœśnia 2008, 10:52

Oj, zaraz warnów i moderatorskich interwencji byście chcieli... ;) Chłopaki dopiero zaczynają, dajmy im tydzień powiedzmy, wypełniony życzliwymi sugestiami, to i może będzie lepiej... :D
Agi - 1 Wrzeœśnia 2008, 10:58

Chal-Chenet, toteż na razie wyrażam swoje zdanie na czarno, nie na zielono.
Nie skreślajmy ludzi na progu. Minie początkowe zachłyśnięcie mnogością tematów i możliwości zaistnienia i wszystko wróci do normy. Przynajmniej taką mam nadzieję.

Kruk Siwy - 1 Wrzeœśnia 2008, 10:58

Chcielibyśmy (my Kruk Siwy) żeby nie lekcważyli uwag modów. I tyle.
hrabek - 1 Wrzeœśnia 2008, 12:14

Dokladnie, mi tez tylko o to chodzi. Przykladanie sie do poprawnej polszczyzny tez nie zaszkodzi. Zbycie uwagi na razacy blad slowami "e tam" zmniejszylo moj szacunek do delikwenta o 15%.
Chal-Chenet - 1 Wrzeœśnia 2008, 14:10

No to akurat racja. Mnie też akurat bardzo denerwują orty. Ale nic to, zobaczymy jak to dalej z kolegami pójdzie, może się ustatkują...
Adashi - 1 Wrzeœśnia 2008, 16:58

hrabek napisał/a
Kto to pisal? Dobrze sie czujesz, Kruku?

Ja tam byłem święcie przekonany, że to pisała Agi :lol: Ach, te aviki :wink:

Agi - 1 Wrzeœśnia 2008, 17:01

Adashi, tydzień przymierza Nowa Iwiczna - Chodzież trwa.
Irytuje Cię to?

Adashi - 1 Wrzeœśnia 2008, 17:06

Broń Boże :) W żadnym wypadku. Po prostu, dopiero po poście hrabka uświadomiłem sobie, że to Kruk napisał.

Czy coś mnie irytuje aktualnie, może coś by się znalazło, ale chyba nie warte to wzmianki :wink:

joe_cool - 1 Wrzeœśnia 2008, 18:25

ja rozumiem, że ludzie chcą się szybko dorobić awatarów, ale wpisywanie się do każdego wątku jak leci, bez patrzenia, to troche przesada... no ale może od jutra będzie spokojniej...
Pako - 1 Wrzeœśnia 2008, 18:43

joe_cool, jak najbardziej racja.
Powiem dosadniej: jelun mnie wkwia...

Gustaw G.Garuga - 1 Wrzeœśnia 2008, 18:45

Hurtowe nabijanie licznika postów metodą copy-paste w wątkach pożegnalnych zniesmaczyło mnie z miejsca po wejściu na forum.
Anonymous - 1 Wrzeœśnia 2008, 18:57

Wkurzyłam się po sprawdzeniu postów nieprzeczytanych. Z powodów powyższych.
Agi - 1 Wrzeœśnia 2008, 18:57

Zwróciłam delikwentowi uwagę na pw, mam nadzieję, że pomoże. A jeśli nie... :evil:
Adashi - 1 Wrzeœśnia 2008, 19:01

Problem w tym, że regulamin tego nie zabrania, mam tu na myśli "Bramy domu umarłych"... :| Ocenę moralną pozostawiam każdemu z osobna.
Anonymous - 1 Wrzeœśnia 2008, 19:04

I każdy ma prawo ją wyrazić.
Adashi - 1 Wrzeœśnia 2008, 19:09

Też prawda.

Poirytowała mnie dziś zmiana planów podyktowana czynnikami niezależnymi ode mnie :x

ihan - 1 Wrzeœśnia 2008, 19:44

Denerwuje mnie, że z takim napięciem czekałam co też się stanie gdy kolega jelun przekroczy magiczną liczbę X postów, co to za cuda i dziwy mym oczom się ukażą, a tu kicha. Tyle się męczyć żeby wstawić taki awatar?
Martva - 1 Wrzeœśnia 2008, 20:24

Trzy strony nieprzeczytanych mnie zdenerwowało, konkretnie to że sensownych było pół strony.
I kombinacja znaków '[']' mnie denerwuje. Boję się do lodówki zajrzeć, nie mówiąc o własnym blogu. :evil:

Chal-Chenet - 2 Wrzeœśnia 2008, 12:40

Czyżby znowu na forum dzień żałobników...? :roll:
Adanedhel - 2 Wrzeœśnia 2008, 12:45

Na to wygląda. Może przeniesiemy "Bramy" do "Powitań"? :mrgreen:
ilcattivo13 - 2 Wrzeœśnia 2008, 12:46

Ani chybi masz rację :|
Adashi - 2 Wrzeœśnia 2008, 12:50

Może lepiej na Złomowisko :roll:
W sumie od jakiegoś już czasu ten dział mnie irytował :(

ilcattivo13 - 2 Wrzeœśnia 2008, 12:54

może oni są krewnymi?
Godzilla - 2 Wrzeœśnia 2008, 12:59

Spokojnie, jeden użyszkodnik już normę wyrobił, drugi właśnie przebija się przez dział. Życzmy mu żeby klawiatura mu się nie rozsypała od tej gorliwości w kondolencjach :mrgreen: Chyba nie będą powtarzać tej operacji codziennie?

Edit: spojrzałam na dział. Jelun przerobił dopiero połowę Domu Umarłych, Krwawy Lolo goni go dzielnie. Wydaje się że na finał tego procesu przyjdzie jeszcze poczekać.

Adanedhel - 2 Wrzeœśnia 2008, 13:01

Ja tam proponuję, żeby obowiązkowe pożegnanie wszystkich do pożegnania zostało wpisane w regulamin forum na równi z wizytą w Biją ;P:
Nie, nie jest możliwe, żeby coś takiego działo się codziennie.

Tomcich - 2 Wrzeœśnia 2008, 13:08

Święto Zmarłych tego roku jakoś wcześnie. :roll:
Godzilla - 2 Wrzeœśnia 2008, 13:09

Ano, jesień idzie, panie tego. Wakacje się skończyły, Zaduszki za pasem. Ale zaraz potem Boże Narodzenie!
Adanedhel - 2 Wrzeœśnia 2008, 13:13

Wiecie co, wolałem, jak banshee z Iwanem i Chalem nabijali te posty. Przynajmniej się dobrze bawili, a nie robili kopiuj-wklej ;)

Partner forum