Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
mawete - 26 Października 2006, 15:34
Do dna! Żydzie! Jeszcze lipca! Pijemy!
Jacek L. Komuda - 26 Października 2006, 15:53
mawete napisał/a | Do dna! Żydzie! Jeszcze lipca! Pijemy! |
Zdrowie wasze w gardła nasze!
Aga - 26 Października 2006, 16:08
mawete nie bije, bo mu nie płacą, ja nie mam kasy, żeby mu zapłacić, ale czy mogę w jego zastępstwie zrobić po staropolsku CIACH szabelką?
MrMorgenstern - 26 Października 2006, 16:25
Jacek L. Komuda napisał/a | MrMorgenstern napisał/a | Jacek L. Komuda napisał/a |
Pierwej niechaj cos zrobie z proznym dzbanem - bo jak Zagloba nie znosze widoku proznych naczyn. Moze sprobujem, co twardsze, dzban, czy glowa waszj mosci? |
Twardyś Waszmość... pewnikiem szabelka Twa tyż ostra... toteż ja tu na Waćpana jaki miecz dwuręczny z krainy Fantasy zexportuje, przy którym nawet podpipiętowy wysiądzie |
Wasc machasz mieczem jak cepem, z czego wnioskuje, ze na waszym zascianku zboża obrodzily latoś i siła roboty tam macie. Lepszy ten miecz, co by wrony od wisielców odganiac, niż do bitewnej roboty. |
O tak, wasza szabelka jak gałązka pod ciosem prysła. A i nadgarstek pewnie zabolał
mawete - 26 Października 2006, 16:32
Aga: nie możesz...
Dunadan - 26 Października 2006, 17:46
Piją?! Biją?! to i ja się przyłącze!
Bijemy Komudę! do dna!
Witaj Jacku!
Nemesis15 - 26 Października 2006, 18:09
O luuudzie. Macie trochę fiku-miku. Ja myślałam, że buzi dostanę, ostatecznie jakieś saso-maso a tu co??? Jak możecie tak biedną kobiecinę 150 cm w kapeluszu! W dodatku wbrew nickowi jestem wspaniałomyślna i się mścić nie będę Pokój z wami ludziska!
Fearfol - 26 Października 2006, 18:13
Coraz więcej nas coraz więcej
p.S a co oznacza 15 dla Nemesis
Aga - 26 Października 2006, 18:14
Nemesis:
Cytat | W dodatku wbrew nickowi jestem wspaniałomyślna i się mścić nie będę |
Byś spróbowała No to CIACH (nielicencjonowane co prawda, ale zawszeć to coś ).
hjeniu - 26 Października 2006, 18:16
Aga, coś ty się tak rozCIACHała? Problemy w szkole? Czy zaczynasz ćwiczyć szermierkę?
Dunadan - 26 Października 2006, 18:17
Cytat | oraz więcej nas coraz więcej
p.S a co oznacza 15 dla Nemesis |
To pewnie ilość razy kiedy została 'Zabita' - za każdym razem i tak się podnosiła :/ już przez to przeszedłem na szczęście
Aga - 26 Października 2006, 18:18
Ani jedno, ani drugie. Przemęczona jestem, to i nieco drażliwa
Chociaż ta szkoła... Można to tak ująć. Wykańcza mnie
Fearfol - 26 Października 2006, 18:24
Dunadan napisał/a | To pewnie ilość razy kiedy została 'Zabita' - za każdym razem i tak się podnosiła :/ już przez to przeszedłem na szczęście |
Albo liczba jej dotychczasowych "ofiar" - forumowiczów , my będziemy następni .....bry nieszczęście
Gwynhwar - 26 Października 2006, 19:43
Ktoś się będzie bił?
Alatar - 26 Października 2006, 19:52
Szabelką? Niechaj będzie! Niewinny urok i ostrze podług mojej woli wywija w powietrzu. A PLASK, płazem po zadach Gollumów.
gorim1 - 27 Października 2006, 08:46
Jacek L. Komuda napisał/a | gorim1 napisał/a | witamy witamy i w skromne progi nasze prosimy
oooo jaka ładna kolumbryna może wszmość zobaczy cóż w niej czeka
cóż z tego że lont się już tli odpalimy i popatrzymy cóż wyniknie
ups waszmość nie zdążył nie ma sprawy
godzilla przyniesie w czułym uścisku |
Pierwej niechaj cos zrobie z proznym dzbanem - bo jak Zagloba nie znosze widoku proznych naczyn. Moze sprobujem, co twardsze, dzban, czy glowa waszj mosci? |
waszmość mnie dzbanem ręczę za to że czerep wytrzyma
jednakoż nie psuwajmy naczyń tu w tej karczmie bo karczmarz się rozeźli
i lipną gorzałkę poda
Anonymous - 27 Października 2006, 12:12
Nemesis15, ty z Opoczna? No powitać! Znaczy krajanka moja. A teraz do rzeczy. Mamy tu w tym wątku sezon polowań na króliki, na kaczki, na króliki, na kaczki, na króliki, na kaczki, na kaczki!
Hmm... chyba coś pomyliłem... No to jeszcze raz... na króliki, na kaczki, na króliki, na kaczki, na króliki, na kaczki, na Gollumy!
Witam serdecznie. Na sado maso raczej się nie piszę, ale jak chcesz buzi to zapraszam do Tomaszówka
Tleli - 28 Października 2006, 15:11
Witam.
Na wstępie podliżę się administarcji i powiem, że trafiłem tu czytając reguły rządzące tym forum ;)
W ramach wkupnego przynoszę jeden link w temacie o archiwaliach oraz dwie beczki solonych orzeszków.
Nie bijcie, a wszystko powiem!
Agi - 28 Października 2006, 15:22
Cześć Tleli, bardzo nie lubię podlizywania Witam zatem stosownie do sytuacji: prawy prosty Oh! krew z nosa? Piękny widok No to jeszcze lewy hak na szczękę i z kolanka Czuj się powitany
Słowik - 28 Października 2006, 15:23
No kobitki ! Do bitki !
Tleli trafiłeś na małą akcję, nie przeraź się W ramach możliwego szoku, nie będę biła, tylko pogłaszczę... papierem ściernym
Cześć !
hjeniu - 28 Października 2006, 15:42
Tleli, kobiety Cię pobiją, ja się nie będę wtrącał bo jeszcze sam oberwę Witaj.
Dunadan - 28 Października 2006, 15:44
Cytat | Nie bijcie, a wszystko powiem |
Hehe, dobre! to najpierw nam powiedz... a potem i tak zbijemy Ja bym tam nie narzekał, trafiłeś na ciekawą sytuację... hmm, być zbitym przez małą armijkę dziewczyn
Słowik - 28 Października 2006, 15:54
Atak klonów, nie ma co
Fidel-F2 - 28 Października 2006, 16:42
Agi55 Ty na pewno jesteś kobietą?
Nemesis15 - 28 Października 2006, 16:57
Cholera jakie tu wszystko agresywne! Melisa podobno uspokaja ludzie. 15 - to mój wiek haniebny, ale co poradzić, przecież się nie zabiję. Idę od was bo jesteście okropni! Normalnie przeżućcie się na kreskówki. A do Opoczna ktoś coś ma? Zapraszam tylko nie ręczę za siebie. To będzie gorący buziak
Agi - 28 Października 2006, 17:02
Fidel-F2 Cytat | Agi55 Ty na pewno jesteś kobietą? |
Bo nie lubię podlizywania?
Już mnie o to kiedyś pytałeś. Chyba będziemy musieli to przedyskutować.
Agi - 28 Października 2006, 17:07
Nemesis15, coś Ty zostań Tu jest naprawdę miło Ten wątek to tylko próba charakteru i poczucia humoru nowych Forumowiczów.
Tleli - 28 Października 2006, 18:01
Melisę to ja wypiłem.
I szałwię też.
Bo bicie przez kobietey mnie tak pobudza, że zawsze uspokoić się muszę ;P
elam - 28 Października 2006, 18:10
Nemezis 15 - ja tez cie przyjacielsko podrapie po pleckach.
Tleli - nie uspakajaj sie jeszcze
Fidel-F2 - 28 Października 2006, 18:11
Cytat | prawy prosty Oh! krew z nosa? Piękny widok No to jeszcze lewy hak na szczękę i z kolanka |
ech, te dzisiejsze kobiety
|
|
|