Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
elam - 16 Października 2006, 20:41
a jakos tak, pora kolacji....
Anonymous - 16 Października 2006, 20:44
No to łap patyk Adaam, aport! Adaam złapał patyk w zęby, nie zauważył jednak że to nie kijek tylko dynamit... Srrrruuu!!! Zęby posypały mu się jak śliwki robaczywki.
Witam na forum w swoim imieniu,bo inni zaraz przybiegną i też cię przywitają. Baw się dobrze
Adaam - 16 Października 2006, 20:54
Aż mi się przypomniały kreskówki spod znaku Kojota i Strusia Pędziwiatra z tym dynamitem Muszę przyznać, tworzycie niesamowity klimat i bardzo rodzinną atmosferę - tak trzymać. Aż sobie łezkę do słoiczka po musztardzie (na pamiątkę) skapnąłem, chociaż po urwaniu mi głowy trochę zaczerwieniona była.
Tomcich - 16 Października 2006, 20:56
A mnie, jak zobaczyłem nicka Adaama, to się przypomniało coś takiego:
Pierwsze pytanie
Kiedy stworzył Bóg Adama,
On zapytał się - A dama ?
Więc na początek wycinamy żeberko i zobaczymy co z tego wyniknie.
Ale chyba nic dobrego ponieważ:
Raj ocalony
Przyjrzałem się tej Ewie -
Niech jabłko wisi na drzewie !
hjeniu - 16 Października 2006, 21:09
Witaj Adaam ja Cię przywitam po staropolsku - "Naś ci piesku kiełbasę" (cytat może być niedokładny bo kilka latek minęło od lektury)
Adaam - 16 Października 2006, 21:18
Raz człowiek odszczeknie, a raczej szczeknie na przywitanie, ba, nawet ogonem zamerda, i już do końca tego froum skazany jest na bieganie za patykami i zjadanie resztek ze stołów pańskich Trzeba było zostać przy podlewaniu drzewek i szukaniem cieczek w powietrzu...
elam - 16 Października 2006, 21:27
nie martw sie, nie do konca forum, najwyzej do konca pazdziernika....
hjeniu - 16 Października 2006, 21:38
Ja mam dobrą pamięć - listopad to minimum
Adaam - 16 Października 2006, 21:45
He, he, jestem z "Uwagi" na TVN-enie - właśnie daliście się wrobić i będziecie brać udział w programie o fali na tym forum. Obserwowaliśmy was już od dawna. Biedne zwierzęta męczyć!
Anonymous - 16 Października 2006, 21:46
leci Adaam przez pole, minął już Opole, przeszkody omija, bo tak kocha stryja.
Adaam - 16 Października 2006, 21:55
Ciebie krisu za szczególne okrucieństwo damy pomiędzy tłum starszych pań stojących za linią, kiedy będziemy nagrywać na żywo sprzed redakcji Science - fiction. Ostrzegam, panie są u nas zaangażowane na stałe i wiedzą jak się gnieść.
lokje - 17 Października 2006, 03:01
Homer napisał ( bo najwyraźniej musiał):
Cytat | HA!
Dajcie mi szybko jakiegoś golluma... oooo lokje witaj! Mam dla Ciebie prezent! Widzisz tamtą przeogromną galerię z ponad 350 sklepami odziezowymi samych drogich marek? Ruszaj śmiało! Możesz sobie wybrać stamtąd jedną suknie i parę butów do tego. |
Homerze, coś mam dla Ciebie wybrać? co wolisz? przy ciele, taką krótką czy coś bardziej obszernego? pytam, bo buciki trzeba dobrać... lubisz szpilki?
nie wstydź się, powiedz o co dusza woła, tu sami swoi
Indy - 17 Października 2006, 13:42
Mniam, chyba sobie dzisiaj zrobie grilla.....
asiontko - 17 Października 2006, 19:33
Gorat, ty brutalu!!!!!!!!
Gwynhwar - 19 Października 2006, 19:34
Ej, a ja już nie jestem Golumem o.O
Dunadan - 19 Października 2006, 19:46
Gwyn - zostaje ci tylko jedno - ostrzyc pazurki na najblizszego golluma
Gwynhwar - 19 Października 2006, 20:04
;]
Aga - 22 Października 2006, 16:51
Witam niewitanych. Dzisiaj wyjątkowo nie biję.
gorim1 - 23 Października 2006, 09:11
no to rozpalam ruszcik
szykujęmarynetę
Golumki lądują w marynacie wsadam do piwniczki zamkniętej pożądnie na 48 godzin
niech se dojdą
a póxniej marynowane szaszłyczki z gollumików w cebulce
kto chce póki ciepłe
jfidelk - 24 Października 2006, 11:21 Temat postu: A dziendoberek Z LIteratury poradzono mi przyjsc tutaj, by sie przywitac - no wiec.... WITAM WSZYSTKICH. Nie bede zbyt aktywny, bo na PKP, w ktorym spedzam spora czesc dnia, nie ma netu, ale za to moge czytac SFFH, skoro juz nadrobilem zaleglosci w podcastach.
Pozdrawiam!!
mawete - 24 Października 2006, 11:24
Ja nie biję - witaj
Godzilla - 24 Października 2006, 11:29
Witaj jfidelk, miło mi cię tu widzieć! Serdecznie ściskam twą łapę. Serrrrdecznie.
Kruk Siwy - 24 Października 2006, 11:37
A dzioba chcesz? Tak? No to masz! Łup! No, mam dziobek trochę twardy... ech dziesięć szwów i się zagoi...
hjeniu - 24 Października 2006, 11:45
Ja tam bić nie będę, połaskoczę tylko mieczykiem, co łapki odpadły? Po uścisku Godzilli i tak były do niczego więc strata nieduża. Witaj
Aga - 24 Października 2006, 15:05
Ja też mogę się dołączyć do powitania. Popatrz, jakich Indian z Ameryki Południowej przyprowadziłam. Popatrz, jakie mają ładne, zatrute strzały, po... Ups
Gwynhwar - 24 Października 2006, 20:14
Nadal szukam 27-latka do eksperymentu ;]
Indy - 24 Października 2006, 20:34
Eksperyment ?
To se weź golluma, ich chociaż nie szkoda.
No chyba ,że o inny eksperyment chodzi
Gwynhwar - 24 Października 2006, 20:36
Inny czyli? ;D
Indy - 24 Października 2006, 20:58
Nie, nic
gorim1 - 24 Października 2006, 22:06
no wo ja witam kolegępodając topór
ups ej no nie trzeba było łapać daj wyciągnę go z ciebie nie martw się to tylko noga rąk nie
masz no to i nóżkę se odżałujesz
kulinaria :::
kto chce nóżkę golluma w galaretce ???
|
|
|