Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
hjeniu - 10 Października 2006, 15:20
Pod wódeczkę
Kruk Siwy - 10 Października 2006, 15:24
Pod dykte, chłopie. Pod fioletka.
hjeniu - 10 Października 2006, 16:08
Ano chyba że tak
lokje - 11 Października 2006, 23:07
właśnie wyszłam z pieca... no, miłe , dziękuję za kuksańce i buziaki ( przynajmniej w dobrej kolejności było). słyszę głosy- znaczy wczesne teksty są mi czytane.
elam - 11 Października 2006, 23:18
teksty z tybetanskiej ksiegi zmarlych?
lokje - 11 Października 2006, 23:39
nie, Kruka
elam - 11 Października 2006, 23:43
to bylam blisko
Homer - 12 Października 2006, 23:04
HA!
Dajcie mi szybko jakiegoś golluma... oooo lokje witaj! Mam dla Ciebie prezent! Widzisz tamtą przeogromną galerię z ponad 350 sklepami odziezowymi samych drogich marek? Ruszaj śmiało! Możesz sobie wybrać stamtąd jedną suknie i parę butów do tego.
dareko - 12 Października 2006, 23:28
Homer, tak cos czuje, ze pudlo
Indy - 13 Października 2006, 10:35
Jestem pełny energi, i mam ochote kogoś pobić, ale niech chce mi się xD
Godzilla - 13 Października 2006, 12:53
A ja nie mam mocy przerobowych. Czujcie się powitani i pobici, albo odwrotnie.
Homer - 13 Października 2006, 18:54
dareko napisał/a | Homer, tak cos czuje, ze pudlo |
Czemuż to?
elam - 15 Października 2006, 18:14
ostrzegam:
nie bic asiontka!
to moja siostrzyczka i bede jej bronic wszystkimi pazurkami
asiontko - 15 Października 2006, 18:49
witam
czyncie swoja powinnosc
tylko nie za mocno z uwagi na moje pokrewienstwo z gremlinkiem
Anonymous - 15 Października 2006, 18:53
Nie no, kto? My? Przecież teraz jest sezon polowań na króliki, na kaczki, na króliki, na kaczki, na króliki, na kaczki, na króliki, na kaczki, na asiontko...
Witam serdecznie
Nexus - 15 Października 2006, 18:55
A co to za zasłanianie się "plecami"? Nie ma biletów ulgowych... no chyba, że wykupisz u mnie A na dobry początek potraktuję Cię niskim napięciem - 1,5kV
Potrzebuje ktoś chodzącą latarkę?
Witaj na forum matołków (c) by Fidel!
elam - 15 Października 2006, 19:12
na moja siostre lapska podnosicie????
dareko - 15 Października 2006, 19:19
Czesc asiontko, jak ty ladnie swiecisz!! I przypieczona, Co mi zostalo do roboty? Aaaaa, schrupac paluszki, Mniammmmm!!!
Tomcich - 15 Października 2006, 19:25
Witaj nam asiontko
Hmmm, jakiś nepotyzm ktoś próbuje tutaj uskutecznić.
Ale żeby mnie potem gremlinki nie prześladowały i braku ogródka nie wypominały to ja Ciebie asiontko kwiatkiem powitam. Jest to co prawda jakaś krewna Romkowego Tryfida, ale powinna się nadać.
Tylko uważaj bo Adela jeszcze nie jadła kolacji i nie podchodź może zbyt blisko.
No i nie posłuchała i podeszła.
asiontko - 15 Października 2006, 19:27
Cytat | Czesc asiontko, jak ty ladnie swiecisz!! |
dzieki!
wiem, zawsze bylam blyskotliwa
Dunadan - 15 Października 2006, 20:07
Witaj Asiontko! bic nie bede bo jakos tak... moze zostawie sobie ciebie na pozniej? nie czesto jest okazja zbic siostre Elam
hjeniu - 15 Października 2006, 21:19
Witaj asiontko, Tomciuch dał ci kwiatka no to ja doniczką Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawiła
Godzilla - 15 Października 2006, 23:17
A ja cię pogłaszczę na powitanie. Z całego serca. Wszyscy poświadczą, że zawsze jestem bardzo przyjazna dla gollumów. Prawda?
Agi - 15 Października 2006, 23:56
Prawda
Jak już Godzilla pogłaskała, to ja nie mam nic do roboty no, może pozbierać resztki Witaj Asiontko, baw się dobrze
Kruk Siwy - 16 Października 2006, 09:38
Przelatując wykonałem celne bombardowanie... sorry ale jako ptak nie kontroluję pewnych czynności fizjologicznych. No ale nevermore! Witaj!
gorat - 16 Października 2006, 19:50
Witam szanowne asiontko.
Co prawda dawno do wątku nie zaglądałem, ale dyshonoru siostrze elam czynić nie będę.
I niech coś trafi IE...
(Wypala z armaty wypełnionej prochem z bliska w asiontko. Następnie wywierca oczy i wkłada kolorowe kulki, po czym wypuszcza z klatki grupę mężczyzn (w tym gronie Riv i Homer) chętnych odmienić swój los - oczywiście próbują wyszarpać kulki rękami słabymi i pokrytymi ostrymi skrzepami. Po pewnym czasie zostają z powrotem zagonieni - oczywiście nikomu się nie udaje!; czas teraz na podsypanie (leczniczą, hihi) solą i... co teraz? Mikrofalówka? Nożyczki? Ognisko? Oki. Najpierw na ognisko, potem zeskrobie się przypaleniznę i podgrzeje (resztę!) w mikrofalówce.
Niechcący wyszła całkiem zdatna potrawa. Częstujcie się!)
asiontko - 16 Października 2006, 19:53
hjeniu; nastepnym razem prosze mnie witac kwiatami cietymi
kruku siwy: mam na dachu jastrzebia, wiec strzez sie...
ogolnie dziekuje za to mile i gorace powitanie. czuje sie jak w domu....
Dunadan - 16 Października 2006, 20:12
Z tym jastrzebiem to serio? patrzcie, Najpierw sasiedzi NURSa narzekaja na myszolowa, teraz kolejna ma jastrzebia na dachu... a ja biedny nawet go nie widzialem z bliska! oczywiscie w naturze bo tak w ogole to widzialem z BARDZO bliska ( kolega ma jednego ) tez chcesz zobaczyc? o, prosze tylko... hehe no wlasnie, zapomnialem powiedziec zebys uwazala na oczka - Gacek je bardzo lubi
Adaam - 16 Października 2006, 20:21
Witam serdecznie, a raczej, mam nadzieję zostać przywitanym Śledzę forum już kawałek czasu, ale jakoś dopiero teraz postanowił dać głos - hau, hau. Fajne środkowisko, fajni ludzie. mam nadzieję, że się nadam.
gorat - 16 Października 2006, 20:36
Oczka asiontka to już poważany przysmak Kto zamawia dostawę? Szybko, szybko! Następna dopiero za tydzień!
Szanownemu Panu zaś uszkodzę jabłko Adama i wrzucę do klatki. Oczywiście podszepnę tamtym obdartusom, że masz w sobie zaszyte kuleczki. Teraz licz na to, że często będą mieli na Ciebie ochotę inni witający...
|
|
|