To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

hjeniu - 10 Października 2006, 15:20

Pod wódeczkę :?:
Kruk Siwy - 10 Października 2006, 15:24

Pod dykte, chłopie. Pod fioletka.
hjeniu - 10 Października 2006, 16:08

Ano chyba że tak :mrgreen:
lokje - 11 Października 2006, 23:07

właśnie wyszłam z pieca... no, miłe :D , dziękuję za kuksańce i buziaki ( przynajmniej w dobrej kolejności było). słyszę głosy- znaczy wczesne teksty są mi czytane.
elam - 11 Października 2006, 23:18

teksty z tybetanskiej ksiegi zmarlych? :mrgreen:
lokje - 11 Października 2006, 23:39

nie, Kruka :mrgreen:
elam - 11 Października 2006, 23:43

to bylam blisko :)
Homer - 12 Października 2006, 23:04

HA! :lol:

Dajcie mi szybko jakiegoś golluma... oooo lokje witaj! Mam dla Ciebie prezent! Widzisz tamtą przeogromną galerię z ponad 350 sklepami odziezowymi samych drogich marek? Ruszaj śmiało! Możesz sobie wybrać stamtąd jedną suknie i parę butów do tego.

dareko - 12 Października 2006, 23:28

Homer, tak cos czuje, ze pudlo :)
Indy - 13 Października 2006, 10:35

Jestem pełny energi, i mam ochote kogoś pobić, ale niech chce mi się xD
Godzilla - 13 Października 2006, 12:53

A ja nie mam mocy przerobowych. Czujcie się powitani i pobici, albo odwrotnie.
Homer - 13 Października 2006, 18:54

dareko napisał/a
Homer, tak cos czuje, ze pudlo :)

Czemuż to?

elam - 15 Października 2006, 18:14

ostrzegam:
nie bic asiontka!
to moja siostrzyczka i bede jej bronic wszystkimi pazurkami :mrgreen:

asiontko - 15 Października 2006, 18:49

witam
czyncie swoja powinnosc
tylko nie za mocno z uwagi na moje pokrewienstwo z gremlinkiem
:wink: :mrgreen:

Anonymous - 15 Października 2006, 18:53

Nie no, kto? My? Przecież teraz jest sezon polowań na króliki, na kaczki, na króliki, na kaczki, na króliki, na kaczki, na króliki, na kaczki, na asiontko...

Witam serdecznie :mrgreen:

Nexus - 15 Października 2006, 18:55

A co to za zasłanianie się "plecami"? Nie ma biletów ulgowych... no chyba, że wykupisz u mnie :mrgreen: A na dobry początek potraktuję Cię niskim napięciem - 1,5kV :twisted:
Potrzebuje ktoś chodzącą latarkę? :P
Witaj na forum matołków (c) by Fidel! :mrgreen:

elam - 15 Października 2006, 19:12

na moja siostre lapska podnosicie????
:mrgreen:

dareko - 15 Października 2006, 19:19

Czesc asiontko, jak ty ladnie swiecisz!! :twisted: I przypieczona, Co mi zostalo do roboty? Aaaaa, schrupac paluszki, Mniammmmm!!! :twisted:
Tomcich - 15 Października 2006, 19:25

Witaj nam asiontko :D
Hmmm, jakiś nepotyzm ktoś próbuje tutaj uskutecznić. :twisted:
Ale żeby mnie potem gremlinki nie prześladowały i braku ogródka nie wypominały :roll: to ja Ciebie asiontko kwiatkiem powitam. :D Jest to co prawda jakaś krewna Romkowego Tryfida, ale powinna się nadać. :D

Tylko uważaj bo Adela jeszcze nie jadła kolacji i nie podchodź może zbyt blisko. :mrgreen:

:shock: No i nie posłuchała i podeszła. :?

asiontko - 15 Października 2006, 19:27

Cytat
Czesc asiontko, jak ty ladnie swiecisz!! :twisted:

dzieki!
wiem, zawsze bylam blyskotliwa :mrgreen:

Dunadan - 15 Października 2006, 20:07

Witaj Asiontko! bic nie bede bo jakos tak... moze zostawie sobie ciebie na pozniej? nie czesto jest okazja zbic siostre Elam :twisted:
hjeniu - 15 Października 2006, 21:19

Witaj asiontko, Tomciuch dał ci kwiatka no to ja doniczką :lol: Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawiła
Godzilla - 15 Października 2006, 23:17

A ja cię pogłaszczę na powitanie. Z całego serca. Wszyscy poświadczą, że zawsze jestem bardzo przyjazna dla gollumów. Prawda?
Agi - 15 Października 2006, 23:56

Prawda :mrgreen:
Jak już Godzilla pogłaskała, to ja nie mam nic do roboty :mrgreen: no, może pozbierać resztki :twisted: Witaj Asiontko, baw się dobrze :D

Kruk Siwy - 16 Października 2006, 09:38

Przelatując wykonałem celne bombardowanie... sorry ale jako ptak nie kontroluję pewnych czynności fizjologicznych. No ale nevermore! Witaj!
gorat - 16 Października 2006, 19:50

Witam szanowne asiontko.
Co prawda dawno do wątku nie zaglądałem, ale dyshonoru siostrze elam czynić nie będę.
I niech coś trafi IE...
(Wypala z armaty wypełnionej prochem z bliska w asiontko. Następnie wywierca oczy i wkłada kolorowe kulki, po czym wypuszcza z klatki grupę mężczyzn (w tym gronie Riv i Homer) chętnych odmienić swój los - oczywiście próbują wyszarpać kulki rękami słabymi i pokrytymi ostrymi skrzepami. Po pewnym czasie zostają z powrotem zagonieni - oczywiście nikomu się nie udaje!; czas teraz na podsypanie (leczniczą, hihi) solą i... co teraz? Mikrofalówka? Nożyczki? Ognisko? Oki. Najpierw na ognisko, potem zeskrobie się przypaleniznę i podgrzeje (resztę!) w mikrofalówce.
Niechcący wyszła całkiem zdatna potrawa. Częstujcie się!)

asiontko - 16 Października 2006, 19:53

hjeniu; nastepnym razem prosze mnie witac kwiatami cietymi
kruku siwy: mam na dachu jastrzebia, wiec strzez sie... :mrgreen:
ogolnie dziekuje za to mile i gorace powitanie. czuje sie jak w domu....

Dunadan - 16 Października 2006, 20:12

Z tym jastrzebiem to serio? :D patrzcie, Najpierw sasiedzi NURSa narzekaja na myszolowa, teraz kolejna ma jastrzebia na dachu... a ja biedny nawet go nie widzialem z bliska! :cry: oczywiscie w naturze bo tak w ogole to widzialem z BARDZO bliska ( kolega ma jednego :D ) tez chcesz zobaczyc? o, prosze tylko... hehe no wlasnie, zapomnialem powiedziec zebys uwazala na oczka - Gacek je bardzo lubi :)
Adaam - 16 Października 2006, 20:21

Witam serdecznie, a raczej, mam nadzieję zostać przywitanym :wink: Śledzę forum już kawałek czasu, ale jakoś dopiero teraz postanowił dać głos - hau, hau. Fajne środkowisko, fajni ludzie. mam nadzieję, że się nadam.
gorat - 16 Października 2006, 20:36

Oczka asiontka to już poważany przysmak :D Kto zamawia dostawę? Szybko, szybko! Następna dopiero za tydzień!

Szanownemu Panu zaś uszkodzę jabłko Adama i wrzucę do klatki. Oczywiście podszepnę tamtym obdartusom, że masz w sobie zaszyte kuleczki. Teraz licz na to, że często będą mieli na Ciebie ochotę inni witający...

Partner forum