Konwenty dawno minione - Poznań WlkP - PiwoKon (cykliczno-spontaniczny)
merula - 27 Grudnia 2007, 10:20
Myślałam o krótkim wypadzie do Was, ale przytłacza mnie komunikacja. Albo na chwilę , albo do drugiej w nocy. Niezbyt kusząca perspektywa.
Może jednak innym razem.
mad - 27 Grudnia 2007, 11:24
Nie wyrobię się Nie mam złudzeń.
Anko - 27 Grudnia 2007, 13:55
merula napisał/a | Myślałam o krótkim wypadzie do Was, ale przytłacza mnie komunikacja. Albo na chwilę , albo do drugiej w nocy. | Oj, to chyba mogłybyśmy razem czekać na dworcu. Ja mam podobną sytuację: pociąg albo o 20., albo coś koło 2. z godzinnym czekaniem na przesiadkę, przyjazd rano. A że tak spytam, ten Twój, to ten w kierunku na Gdynię czy na Warszawę?
(A może ktoś byłby gotów poratować noclegiem w sytuacji kryzysowej? )
No i co ustaliliście? Jak sobota, to będę musiała szybciej zebrać się do wyjazdu i nastawić się na cudne powroty łącznie z piechotką w końcowym odcinku (ale czego się nie robi dla znajomych ). Tylko napiszcie jasno, żebym się z Wami nie rozminęła.
Easy napisał/a | Nie wiem, znowu musiałbym tłuc się pociągiem. Ciężko. | Ha, ile Ty byś się musiał tłuc, a ile ja? Nie pękaj. (W moim wypadku chodzi o podróż z Katowic do Torunia przez Poznań, a potem jeszcze wypad na Sylwka w zupełnie innym kierunku. )
Chal-Chenet napisał/a | Ja tam bym nie miał nic przeciwko | Dzięki, Chal-Chenet. Miłoby było poznać Cię poza internetem.
Agi napisał/a | W sobotę mogłabym spróbować przyjechać (kwestia negocjacji z lepszą połową) | Adashi napisał/a | w sobotę bardziej by mi pasowało | Czyli pasowałoby Wam? To tym bardziej kusicie mnie do przyjazdu.
A jeśli wolno spytać, Piotrek Rogoża to też z Wami świętuje?
Gwynhwar - 27 Grudnia 2007, 14:25
Anko napisał/a | A jeśli wolno spytać, Piotrek Rogoża to też z Wami świętuje? |
Zwykle tak, ale w kwestii opłatkowej jeszcze się nie wypowiedział.
Ja w sobotę niestety jestem już umowiona... Ewentualnie niedziela, jeśli wam pasujet!
Piotrek Rogoża - 27 Grudnia 2007, 14:31
Więc się właśnie wypowiem: niestety, póki co nie ma mnie w mieście . Do Poznania przyjadę 30 albo 31 grudnia. Poprzednie spotkanie też opuściłem, paskudnie, wzrasta mnożnik piw do wypicia .
Anko - 27 Grudnia 2007, 14:48
Gwynhwar napisał/a | Ewentualnie niedziela, jeśli wam pasujet! | Agi, Adashi, co Wy na to? Piotrek Rogoża napisał/a | Do Poznania przyjadę 30 albo 31 grudnia. | 30-go to akurat niedziela jest.
P.S. Nie kryję, że bardzo chciałabym spotkać jak najwięcej z Was, jak już miałabym okazję się wybrać.
Agi - 27 Grudnia 2007, 14:52
Mi niedziela nie przeszkadza, może nawet wygodniej, bo w sobotę pracuję.
Chal-Chenet - 27 Grudnia 2007, 14:53
Więc się określmy.
Piątek: może być, ale nie byłbym od razu
Sobota: mi by pasowało najbardziej
Niedziela: może być, ale pewnie nie na bardzo długo, bo w poniedziałek rano praca
Mi generalnie pasuje każdy z proponowanych dni.
Anko - 27 Grudnia 2007, 15:10
Chal-Chenet napisał/a | Więc się określmy.
Piątek: może być, ale nie byłbym od razu
Sobota: mi by pasowało najbardziej
Niedziela: może być, ale pewnie nie na bardzo długo, bo w poniedziałek rano praca | To ja na wzór:
Piątek: nie pasuje mi, jutro muszę parę spraw załatwić, a jazda do Poznania zagospodaruje mi całe przedpołudnie i jeszcze trochę.
Sobota: może być, najwyżej będę się do 2. w nocy pętać po dworcu w Poznaniu.
Niedziela: może być, ale o muszę zdążyć na pociąg o 20., bo w poniedziałek z rana czeka mnie Sylwestrowy wyjazd. (Niedziela jest dla mnie opcją tańszą, ale na 100% nie będę mogła zostać do późna, nie wiem, do której zazwyczaj się bawicie. )
Adashi - 27 Grudnia 2007, 15:33
Piątek 28.12.07r. absolutnie mi nie pasuje
Sobota 29.12.07r. pasuje mi
Niedziela 30.12.07r. też mi pasuje
Niniejszym, władzą nadaną mi przez Organy Założycielskie (i Ścigania ) PiwoKonu poddaję pod rozwagę Wszystkim Zainteresowanym Obywatelom termin najbliższego plenum w dniach 29 lub 30 bieżącego miesiąca. Rzekłem
Piotrek przybywaj, mad dasz radę, no i widzę, że przybędą panie z bliska i z daleka
Anko - 27 Grudnia 2007, 15:43
Adashi napisał/a | no i widzę, że przybędą panie z bliska i z daleka | Merula, może jednak dasz radę?
Adanedhel - 27 Grudnia 2007, 16:12
A może od razu w poniedziałek, co?
Anko - 27 Grudnia 2007, 16:19
W poniedziałek to się Sylwestruję w sporej odległości od Poznania, nie wiem, jak reszta.
Adanedhel - 27 Grudnia 2007, 16:22
Ej, to trochę żartem było rzucone Zresztą, poza sprawami organizacyjnymi, które i tak pewnie Gwyn musiałaby załatwiać, mam już rezerwację sylwestrową. Przynajmniej teoretycznie
Anko - 27 Grudnia 2007, 16:30
Znaczy, zawitasz w weekend? To by było: zobaczyć rozmowę Adanedhela z Adashim na żywo.
Adanedhel - 27 Grudnia 2007, 16:33
W weekend nie Właśnie w Sylwestra zawitam. A rozmowy moje z Adashim zapewne jeszcze nieraz będzie można zobaczyć
Anko - 27 Grudnia 2007, 16:41
Szkoda, znaczy że akurat się miniemy.
Adanedhel - 27 Grudnia 2007, 16:48
Zdaża się. Ale może następnym razem? Ogółem w Poznaniu mogę dość często bywać
Anko - 27 Grudnia 2007, 16:56
Adanedhel napisał/a | Ogółem w Poznaniu mogę dość często bywać | Szkoda, że ja nie mogę tego powiedzieć o sobie.
Gwynhwar - 27 Grudnia 2007, 17:02
Zatem niedziela kochani, bo właśnie się dowiedziałam, że jutro tyż nie mogę = =
Chal-Chenet - 27 Grudnia 2007, 17:04
Godzina 16.15?
Gwynhwar - 27 Grudnia 2007, 17:17
Tak. 30 stycznia 2007 Empik 16.15
Chal-Chenet - 27 Grudnia 2007, 17:18
I'll be there!
Adanedhel - 27 Grudnia 2007, 17:44
Ładnie to tak organizować imprezę beze mnie? Herr Chal, znowu będziesz samotnym przedstawicielem Gestapo
Agi - 27 Grudnia 2007, 17:52
Będę
Adanedhel, nie możesz przyjechać dzień wcześniej?
Adanedhel - 27 Grudnia 2007, 17:55
Może... Gdyby miał mnie kto przenocować szanse by wzrosły, ale i tak nie jestem pewien
Agi - 27 Grudnia 2007, 17:57
Adashi, bądź kolega, przenocuj Michała
Gwynhwar - 27 Grudnia 2007, 18:15
Misiek, pogadam z rodzicami, ale nie mogę nic obiecać. Zresztą wiesz
Adanedhel - 27 Grudnia 2007, 18:18
Wiem słonko
Adashi - 27 Grudnia 2007, 18:40
Agi, to nie ode mnie zależy, ale zobaczę co się da zrobić
Czyli Niedziela 30.12.07r. Ok, będę
|
|
|