Konwenty dawno minione - PSZCZYKON - PAZDZIERNIK 2007 ?
Tomcich - 16 Stycznia 2007, 22:45
Nexus bierz snajperkę ze sobą.
Nexus - 16 Stycznia 2007, 22:55
To Wy nie wiecie? Ja mam ją przyklejoną do oka
Tomcich - 16 Stycznia 2007, 23:03
hijo napisał/a | Aga, a może przyjedzie z i nas do knajpy nie wpuszczą |
Jak przyjedzie "z" to na pewno wpuszczą.
Aga - 16 Stycznia 2007, 23:04
Chyba że misiowaty pan stojący w progu też będzie coś miał
Tomcich - 16 Stycznia 2007, 23:07
Wierzę w Nexusa, bądź co bądź to android-snajper. Chyba, że misiowaty pan wie o śliniankach.
NURS - 16 Stycznia 2007, 23:13
Będę. Miejsce to samo?
hijo - 16 Stycznia 2007, 23:22
NURS, wszystko na to wskazuje.
Aga - 17 Stycznia 2007, 14:16
To samo
dzejes - 18 Stycznia 2007, 18:43
Jeśli się ma tyle ludzi zjechać to nie wiem czy lokal wytrzyma Tym bardziej, że podobno cześć ma być na przepustce z aresztu
NURS - 18 Stycznia 2007, 18:56
Kto pierwszy, ten lepszy...
Ale może poszukac miejsca wiekszego.
Aga - 18 Stycznia 2007, 19:28
dzejes napisał/a | Jeśli się ma tyle ludzi zjechać to nie wiem czy lokal wytrzyma |
Wytrzyma, wytrzyma. Tam obok są stoliki, to się połączy w jeden wielki. Już moja w tym głowa, żeby to załatwić
dzejes napisał/a | Tym bardziej, że podobno cześć ma być na przepustce z aresztu |
A więc jednak?
Wbrew pozorom, NURSie, wcale nie jest tak prosto znaleźć w Pszczynie fajny lokal odpowiedniej wielkości, z dobrym jedzeniem i piwem w znośnej cenie. Prócz Muzycznej jest jeszcze Kasztelańska, ale o ile się orientuję, to oni nic konkretnego do jedzenia nie mają, a rozmiarami lokal jest zbliżony do Muzycznej (chyba nawet mniejszy). Jest Szafa, ale Szafa jest faktycznie rozmiaru szafy i upchnąć się tam w dziesięć osób to już jest problem. Jest też Stodoła, ale to miejsce na nasze potrzeby nieodpowiednie, bo od 19 przychodzi DJ i jest tak głośno, że człowiek własnych myśli nie słyszy. No i to taka mordownia raczej jest. I jest jeszcze pub Edynburg, o którym wszyscy mi mówią, żeby się od niego trzymać z daleka. I małe też toto jest.
elam - 18 Stycznia 2007, 20:31
nienienie w muzycznej sie spotykamy bo ja chce nalesnika z sandala zjesc na obiadek, tradycyjnie juz
glodny gremlinek przyjedzie z katowic, i do brzuszka musi wpakowac tego gruzinskiego buta plus 3-4 piwa, nie ?
ale do jadacego pociagu juz nie bede wskakiwac.....
Aga - 18 Stycznia 2007, 20:49
Ja mam nadzieję. Bo zawału na miejscu chyba mi nie chcesz zafundować?
elam - 18 Stycznia 2007, 21:08
za mloda jestes na zawal, co najwyzej palpitacje
Aga - 18 Stycznia 2007, 21:09
Tak czy owak... Ostatnio już miałam wizję. Okropną. Oszczędzę wam szczegółów. Nie chcę powtórki z rozrywki
elam - 18 Stycznia 2007, 21:14
ze co? ze znowu??
Aga - 18 Stycznia 2007, 21:15
Nieeee... Tym razem wyjdziemy wcześniej.
Tomcich - 18 Stycznia 2007, 21:22
Aga napisał/a | Tym razem wyjdziemy wcześniej. |
Tak jak za pierwszym razem i za drugim To już chyba tradycja Pszczykonowa, że elam biegiem na dworzec odprowadzamy.
dzejes - 18 Stycznia 2007, 21:23
Co?! To ja nie jadę! Mamy się bawić, czy spotykać na popołudniowej kawie? Może jednak więcej osób się zdecyduje na areszt? Nie, nie pokazuję tu mego zamiłowania do kajdanek
Aga - 18 Stycznia 2007, 21:32
Tomcich napisał/a | Tak jak za pierwszym razem i za drugim To już chyba tradycja Pszczykonowa, że elam biegiem na dworzec odprowadzamy. |
Módl się, żeby nie było lodu na chodnikach...
elam - 18 Stycznia 2007, 21:34
coz najwyzej zanocuje u Nursa w bagazniku
Aga - 18 Stycznia 2007, 22:06
Obok Romka?
elam - 18 Stycznia 2007, 22:08
oO a myslalam, ze Romek tym razem bedzie w bagazniku Wiedzmy..?
Romek P. - 18 Stycznia 2007, 22:26
elam napisał/a | oO a myslalam, ze Romek tym razem bedzie w bagazniku Wiedzmy..? |
Nie no, mam nadzieję, że ona mi przydzieli jakieś miejsce obok siebie. W końcu to jest porządna Wiedźma, z sercem po właściwej stronie
Aga - 18 Stycznia 2007, 22:26
A, możliwe...
Wiedźma - 18 Stycznia 2007, 23:54
Cytat | Romek P. napisał/a | elam napisał/a | oO a myslalam, ze Romek tym razem bedzie w bagazniku Wiedzmy..? |
Nie no, mam nadzieję, że ona mi przydzieli jakieś miejsce obok siebie. W końcu to jest porządna Wiedźma, z sercem po właściwej stronie |
|
Jeśli nie przeraża Cię latanie na wysokościach, na miotle, pomiędzy skałami itp., to masz miejsce zapewnione, nie tylko do Pszczyny
hijo - 19 Stycznia 2007, 10:58
Zapowiada się ciekawie. Nexus z lunetą przyrośniętą do oka, Wiedźma z Wielorybem na miotle, Gremlinek, Kot, Zielona Mrozonka, Pikaczu i jeszcze kilka innych osobliwości a na czele Wielki NURS. Fajna z nas menażeria Chyba jedynie Aga wygląda na człowieka
Edit literówki
Nexus - 19 Stycznia 2007, 12:00
O tak... na pewno ją wyglą
Romek P. - 20 Stycznia 2007, 22:13
Wiedźma napisał/a | Cytat | Romek P. napisał/a | elam napisał/a | oO a myslalam, ze Romek tym razem bedzie w bagazniku Wiedzmy..? |
Nie no, mam nadzieję, że ona mi przydzieli jakieś miejsce obok siebie. W końcu to jest porządna Wiedźma, z sercem po właściwej stronie |
|
Jeśli nie przeraża Cię latanie na wysokościach, na miotle, pomiędzy skałami itp., to masz miejsce zapewnione, nie tylko do Pszczyny |
Biorę
dzejes - 22 Stycznia 2007, 19:29
Moi umiłowani! Zdecydowaliśmy się z Nexusem wynająć pokój w hotelu, a ponieważ hotel ten ma pokoje 2,3 i 4-osobowe zapytuję czy ktoś jeszcze reflektuje na miejsce. Cenowo jak sprawa wygląda jeszcze nie wiem, ale przy opcji czteroosobowej myślę, że nie byłoby to zbyt dużo.
|
|
|