To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - PSZCZYKON - PAZDZIERNIK 2007 ?

Tomcich - 16 Stycznia 2007, 22:45

Nexus bierz snajperkę ze sobą. :mrgreen:
Nexus - 16 Stycznia 2007, 22:55

To Wy nie wiecie? Ja mam ją przyklejoną do oka :mrgreen:
Tomcich - 16 Stycznia 2007, 23:03

hijo napisał/a
Aga, a może przyjedzie z i nas do knajpy nie wpuszczą :D

Jak przyjedzie "z" to na pewno wpuszczą. :mrgreen:

Aga - 16 Stycznia 2007, 23:04

:lol: Chyba że misiowaty pan stojący w progu też będzie coś miał :mrgreen:
Tomcich - 16 Stycznia 2007, 23:07

Wierzę w Nexusa, bądź co bądź to android-snajper. :mrgreen: Chyba, że misiowaty pan wie o śliniankach. ;P:
NURS - 16 Stycznia 2007, 23:13

Będę. Miejsce to samo?
hijo - 16 Stycznia 2007, 23:22

NURS, wszystko na to wskazuje.
Aga - 17 Stycznia 2007, 14:16

To samo :)
dzejes - 18 Stycznia 2007, 18:43

Jeśli się ma tyle ludzi zjechać to nie wiem czy lokal wytrzyma ;) Tym bardziej, że podobno cześć ma być na przepustce z aresztu :lol:
NURS - 18 Stycznia 2007, 18:56

Kto pierwszy, ten lepszy... :-)
Ale może poszukac miejsca wiekszego.

Aga - 18 Stycznia 2007, 19:28

dzejes napisał/a
Jeśli się ma tyle ludzi zjechać to nie wiem czy lokal wytrzyma

Wytrzyma, wytrzyma. Tam obok są stoliki, to się połączy w jeden wielki. Już moja w tym głowa, żeby to załatwić ;)
dzejes napisał/a
Tym bardziej, że podobno cześć ma być na przepustce z aresztu :lol:

A więc jednak? :lol:
Wbrew pozorom, NURSie, wcale nie jest tak prosto znaleźć w Pszczynie fajny lokal odpowiedniej wielkości, z dobrym jedzeniem i piwem w znośnej cenie. Prócz Muzycznej jest jeszcze Kasztelańska, ale o ile się orientuję, to oni nic konkretnego do jedzenia nie mają, a rozmiarami lokal jest zbliżony do Muzycznej (chyba nawet mniejszy). Jest Szafa, ale Szafa jest faktycznie rozmiaru szafy i upchnąć się tam w dziesięć osób to już jest problem. Jest też Stodoła, ale to miejsce na nasze potrzeby nieodpowiednie, bo od 19 przychodzi DJ i jest tak głośno, że człowiek własnych myśli nie słyszy. No i to taka mordownia raczej jest. I jest jeszcze pub Edynburg, o którym wszyscy mi mówią, żeby się od niego trzymać z daleka. I małe też toto jest.

elam - 18 Stycznia 2007, 20:31

nienienie w muzycznej sie spotykamy bo ja chce nalesnika z sandala zjesc na obiadek, tradycyjnie juz :)
glodny gremlinek przyjedzie z katowic, i do brzuszka musi wpakowac tego gruzinskiego buta plus 3-4 piwa, nie ?

ale do jadacego pociagu juz nie bede wskakiwac..... :mrgreen:

Aga - 18 Stycznia 2007, 20:49

Ja mam nadzieję. Bo zawału na miejscu chyba mi nie chcesz zafundować?
elam - 18 Stycznia 2007, 21:08

:mrgreen: za mloda jestes na zawal, co najwyzej palpitacje :)
Aga - 18 Stycznia 2007, 21:09

Tak czy owak... Ostatnio już miałam wizję. Okropną. Oszczędzę wam szczegółów. Nie chcę powtórki z rozrywki ;)
elam - 18 Stycznia 2007, 21:14

ze co? ze znowu?? :D
Aga - 18 Stycznia 2007, 21:15

Nieeee... Tym razem wyjdziemy wcześniej.
Tomcich - 18 Stycznia 2007, 21:22

Aga napisał/a
Tym razem wyjdziemy wcześniej.

Tak jak za pierwszym razem i za drugim ;P: To już chyba tradycja Pszczykonowa, że elam biegiem na dworzec odprowadzamy. :mrgreen:

dzejes - 18 Stycznia 2007, 21:23

Co?! To ja nie jadę! Mamy się bawić, czy spotykać na popołudniowej kawie? Może jednak więcej osób się zdecyduje na areszt? Nie, nie pokazuję tu mego zamiłowania do kajdanek :twisted:
Aga - 18 Stycznia 2007, 21:32

Tomcich napisał/a
Tak jak za pierwszym razem i za drugim ;P: To już chyba tradycja Pszczykonowa, że elam biegiem na dworzec odprowadzamy. :mrgreen:

Módl się, żeby nie było lodu na chodnikach...

elam - 18 Stycznia 2007, 21:34

coz najwyzej zanocuje u Nursa w bagazniku :mrgreen:
Aga - 18 Stycznia 2007, 22:06

Obok Romka? ;)
elam - 18 Stycznia 2007, 22:08

oO :oops: a myslalam, ze Romek tym razem bedzie w bagazniku Wiedzmy..?
Romek P. - 18 Stycznia 2007, 22:26

elam napisał/a

Nie no, mam nadzieję, że ona mi przydzieli jakieś miejsce obok siebie. W końcu to jest porządna Wiedźma, z sercem po właściwej stronie :D

Aga - 18 Stycznia 2007, 22:26

A, możliwe...
Wiedźma - 18 Stycznia 2007, 23:54

Cytat
Romek P. napisał/a
elam napisał/a

Nie no, mam nadzieję, że ona mi przydzieli jakieś miejsce obok siebie. W końcu to jest porządna Wiedźma, z sercem po właściwej stronie :D

Jeśli nie przeraża Cię latanie na wysokościach, na miotle, pomiędzy skałami itp., to masz miejsce zapewnione, nie tylko do Pszczyny :D

hijo - 19 Stycznia 2007, 10:58

Zapowiada się ciekawie. Nexus z lunetą przyrośniętą do oka, Wiedźma z Wielorybem na miotle, Gremlinek, Kot, Zielona Mrozonka, Pikaczu i jeszcze kilka innych osobliwości a na czele Wielki NURS. Fajna z nas menażeria :mrgreen: Chyba jedynie Aga wygląda na człowieka :mrgreen:

Edit literówki :oops:

Nexus - 19 Stycznia 2007, 12:00

O tak... na pewno ją wyglą ;P: :mrgreen:
Romek P. - 20 Stycznia 2007, 22:13

Wiedźma napisał/a
Cytat
Romek P. napisał/a
elam napisał/a

Jeśli nie przeraża Cię latanie na wysokościach, na miotle, pomiędzy skałami itp., to masz miejsce zapewnione, nie tylko do Pszczyny :D

Biorę :)

dzejes - 22 Stycznia 2007, 19:29

Moi umiłowani! Zdecydowaliśmy się z Nexusem wynająć pokój w hotelu, a ponieważ hotel ten ma pokoje 2,3 i 4-osobowe zapytuję czy ktoś jeszcze reflektuje na miejsce. Cenowo jak sprawa wygląda jeszcze nie wiem, ale przy opcji czteroosobowej myślę, że nie byłoby to zbyt dużo.

Partner forum