Park marzeń [gry] - Co robić? Czyli w co grać?
GAndrel - 4 Września 2007, 18:18
http://gry.onet.pl/mmo/
BiteFight czy BattleKnight.
Ixolite - 4 Września 2007, 18:59
Bleeeh
Gwynhwar - 4 Września 2007, 19:02
A ja grałam kiedyś w BiteFight o.o Gdzieś tam jeszcze lata moja Gwyn
Tequilla - 4 Września 2007, 19:56
A ja chciałem sobie dziś w pożyczonego z biblioteki Heroesa V zagrać, ale mój komp jest za słaby
Ziuta - 4 Września 2007, 20:09
Biblioteki? To tak można?
Tequilla - 4 Września 2007, 20:15
A mam pod nosem taką całkiem fajną bibliotekę ( jest ich ponoć we Wrocku cała sieć) - skomputeryzowana i w ogóle. Mają też multimedia, można pożyczyć na tydzień ( z opcją przedłużenia oczywiście) - niewiele tego, ale Heroes V się znalazł, no i cywilizacja IV. Tylko jak pierwsze mi nie poszło, to do drugiego nawet się nie zbliżam.
Ixolite - 4 Września 2007, 20:34
A jaki masz komputer? Bo Cywilizacje 4 katowałem na truposzczaku to może ci powiem, czy u ciebie zadziała.
Tequilla - 4 Września 2007, 20:53
IV na truposzczaku? Mam Peceta jakoś 1,5 Ghz. I niestety tylko 256 RAM-u. Graficzna 128.
Ziuta - 4 Września 2007, 21:22
To zupełnie jak mój. Pewnie dlatego od 4 lat nie grałem w żadną nowość
Ixolite - 4 Września 2007, 21:25
Uuu... to nie da rady chyba
Na moim truposzczaku (Celeron 2.0GHz, 512RAM, grafika 64MB) tak gdzieś w połowie przeciętnej gry czas trwania tury komputera zbliżał się do kilku minut. Cywilizacja jest bardzo zasobożerna niestety, nawet na moim obecnym sprzęcie pod koniec gry muszę czekać nawet kilkadziesiąt sekund na rozstrzygnięcie tury...
elam - 4 Września 2007, 21:28
hyhyhy moje gremlinki pasa sie na celeronku 1.2 GHz ... RAMu mam 300 a grafiki 32 MB...
i wy sie nazywacie truposzczakami... bosz...
moje gremlinki to hulaja...
ale fakt, asiontko ma cos nowszego, 2 GHz i jej sie wiesza stale...
po prostu, nie ma takich gremlinkow, jak ja.
wie ktos, kiedy pojawi sie Diablo 3 ??
Ixolite - 4 Września 2007, 21:37
Diablo 3 - nieprędko. Najwcześniej będzie coś wiadomo być może za jakiś rok.
elam - 4 Września 2007, 21:38
chyba chciales narysowac : ....
Tequilla - 4 Września 2007, 21:38
mój trup to laptop - toż i dlatego niestety tak mało wydajny jest. Dwa lata temu w promocyjnej cenie niczego więcej nie dawali niestety.
Ziuta ja też ciągle gram w staroci. Tak mi się wyjątkowo zachciało nowości.
Ixolite - 4 Września 2007, 21:42
Starocie są często lepsze niż nowości - ja ciągle mam na dysku masę staroci
Ziuta - 4 Września 2007, 21:43
Poszedłem do media marktu. Rozglądałem się za rzeczami typu "extra klasyka". I zonk. Wszystkie na DVD. Brak DVD na komputerze w pokoju (na rodzicielskim, z którego teraz piszę) to ohydny feler. Każdą bzdurę trzeba kopiować ręcznie pendrivem. Myślałem o zakupie jakiegoś starego napędu, ale nie wiem, czy nie opłaca się poczekać i kupić nowszy sprzęcior. I tak na nic nie mam kasy.
(kurczę, nawet nie wiem, w co się teraz gra)
Ixolite - 4 Września 2007, 22:40
No DVD się w końcu stało standartem - i dobrze. Sam czytnik kosztuje teraz kilkadziesiąt złotych, mniej więcej tyle co dwie książki albo jeden film na DVD , więc nie jest to zaporowa cena.
Ja CD (kiedy sam nagrywam) używam już tylko do muzyki albo do nagrywania zdjęć czy filmów do pokazania, takie burn'n'forget
GAndrel - 5 Września 2007, 07:29
Dobrze tym amerykanom. Mogą sobie z FilePlaneta ściągnąć pełne i darmowe Raving Rabbids, Prince of Persia: Sands of Time i FarCry.
I FEAR Combat też jest za darmo. I nie tylko dla amerykanów. Ciekawe czy mój windowsowy złom by to pociągnął? :/
Ixolite - 5 Września 2007, 09:08
Każdy se może z FilePlanet ściągnąć, tylko trzeba "mieszkać na terenie USA"
GAndrel - 5 Września 2007, 09:16
To miałem na myśli.
Duke - 5 Września 2007, 09:38
A u nas są serwisy abandonware , tam staroci do wyboru do koloru.
Jakoś się cieszę z tego że mój komp nowinek nie pociągnie bo i tak czasu nie mam, to i nie żal.
elam napisał/a | wie ktos, kiedy pojawi sie Diablo 3 ?? |
tradycyjnie - jak będzie gotowe, a na razie możesz czekać na Hellgate London - ekipa która tworzyła Diablo kończy właśnie swój niezależny projekt.
Ixolite - 5 Września 2007, 13:39
Ale Hellgate London to nie Diablo...
Duke - 5 Września 2007, 14:45
Jasne że nie Diablo, ale losowo generowane poziomy są, kilka ciekawych klas postaci no i cudowna rzeźnia.
Z takich Diablo klillerów to jeszcze czytałem że Loki jest niezły, choć też słyszałem od innych ze to totalna kicha.
Homer - 5 Września 2007, 17:37
A ja chciałem odpalić "Księcia i Tchórza" i co? I nic. Nie ruszy na Win XP. I nie obejdziesz problemu nijak...
Iscariote - 5 Września 2007, 17:49
Z gier to tylko Fratera mam na laptopie zainstalowanego. Tak to nie gram w nic.
Ixolite - 5 Września 2007, 18:34
Loki - tragedia
GAndrel - 6 Września 2007, 12:29
Znalazłem zakurzonego Descenta III. Ciekawe, czy sterowanie znowu nie pozwoli mi cieszyć się grą?
mBiko - 6 Września 2007, 21:30
A ja właśnie wyciągnąłem zza lodówki "Baldur's Gate".
Ixolite - 6 Września 2007, 22:00
A ja się zastanawiam nad nocną sesją nad UFO albo Master Of Orion 2
Adashi - 6 Września 2007, 22:50
Słabo się staracie chłopaki, prawdziwy oldschool'owy hardcore to gierki na NESa
|
|
|