Planeta małp - Co nas dziwi... zaskakuje... szokuje...
Kasiek - 15 Listopada 2011, 13:26
Martva napisał/a | Gupoty gadacie, koleżanko. Wyglądacie świetnie i już. |
Zwłaszcza jak chodziłam w tych starych Ale dziękuję.
Rafał napisał/a | pokash fotkem |
http://www.mambra.pl/Melo...41A%29-440.html (tylko tu jest bardziej niebieski a w realu bardziej seledynowy)
http://intimo4you.com/_,k...Pink,t1293.html
To jednak Keia Pink a nie Dalia (ta pani nie zna chyba innej pozy ), ale cena 19.90 mnie rozwaliła na łopatki. Hormony sprawiły, że miałam ochotę płakać ze szczęścia
Godzilla - 17 Listopada 2011, 13:07
Nie widze watku "Co nas w***wia" jakies chochliki na forum grasuja?
I jestem tu sama jak palec.
A na dodatek na stronach WP.PL daja obrazek zatytulowany "Sprawdz swoja inteligencje - ktory numer widac na obrazku?" a ponizej jest obrazek z okulistycznego testu na daltonizm. Ktos ma mnie chyba za idiotke.
Kasiek - 19 Listopada 2011, 14:49
To jest właśnie test na inteligencję - jak nie klikniesz, możesz sobie pogratulować
Fidel-F2 - 19 Listopada 2011, 20:59
Sprzedałem na allegro Królową Joanne D'arc Lewandowskiego za 34 zł z groszami.
merula - 19 Listopada 2011, 23:09
się sobą zadziwiam. oglądam galę Superkombat.
merula - 24 Listopada 2011, 16:22
znalazłam w sieci takie buty. i nawet mi się podobają.
czterdziescidwa - 24 Listopada 2011, 16:47
pytanie, czy po wyjęciu z nich stopy, stopa będzie pasować do innych butów.
Ellaine - 24 Listopada 2011, 18:08
Dlaczego miałyby nie pasować?
But intrygujący... Ale raczej bym się nie zdecydowała na taki, wydaje mi się, że dziwnie by mi się chodziło w takim bucie bez połowy podeszwy (:
czterdziescidwa - 24 Listopada 2011, 18:26
Nie, on ma podeszwę. Tylko naokoło. Mówi się przy nim, że ktoś się wkręcił w nowe buciki.
nimfa bagienna - 24 Listopada 2011, 19:13
Ellaine napisał/a | dziwnie by mi się chodziło w takim bucie bez połowy podeszwy (: |
Bo to nie jest but do chodzenia, tylko do wyglądania.
fealoce - 24 Listopada 2011, 19:20
To całkiem jak buty na obcasie!
A ja widziałam dziś pana radośnie pochłaniającego Big Milka....ja rozumiem, że listopad mamy wyjątkowo ciepły, no ale bez przesady. Aż mi się zimno zrobiło
nimfa bagienna - 24 Listopada 2011, 19:27
Ojtam, dążył do wyrównania temperatur wewnątrz i na zewnątrz.
fealoce - 24 Listopada 2011, 19:33
Bardzo skutecznie dążył
mBiko - 24 Listopada 2011, 22:03
A wódkę, pomiędzy październikiem a marcem, też się powinno podgrzewać przed spożyciem?
feralny por. - 24 Listopada 2011, 22:07
Oszalałeś?
mBiko - 24 Listopada 2011, 22:17
Ostatnio raczej nie. Tak sobie pomyślałem, że skoro lodów nie, to może i zimnej wódki.
fealoce - 24 Listopada 2011, 22:21
Ale wódki chyba zazwyczaj nie pije się na ulicy
mBiko - 24 Listopada 2011, 22:27
Może trochę rzadziej niż je się lody, ale...
fealoce - 25 Listopada 2011, 06:40
No dobra: nie powinno się
Kasiek - 25 Listopada 2011, 10:50
merula napisał/a | znalazłam w sieci takie buty. i nawet mi się podobają.
Obrazek |
boże, jakby nie kolor, to bym już kupiła...
merula - 25 Listopada 2011, 11:47
chyba są
Kasiek - 25 Listopada 2011, 14:39
Wglądają ciekawie
Lowenna - 25 Listopada 2011, 14:50
Wyglądają. Ale nie sądzę by można było w tym chodzić...
dalambert - 25 Listopada 2011, 14:56
Lowenna, w tym się nie chodzi, tylko cudnie stoi i majta
Kasiek - 25 Listopada 2011, 16:43
A tam. Podobno moje 15 cm zpilki też nie są do chodzenia a ja daję radę bo są bardzo wygodne ;P
Witchma - 27 Listopada 2011, 10:49
Co jakiś czas dostaję maile od osób, które chciałyby nawiązać współpracę z biurem. Ale na litość bogów, jak się pisze maila do potencjalnego pracodawcy, można by temu poświęcić więcej niż minutę. Dzisiaj dostałam dzieło zaczynające się od:
Cytat | Chcialabym nawizac z Panstwa firma wspolprace. |
W załączonym CV jest podobnie - obecny jest co szósty polski znak, a całość jest zwyczajnie niechlujna. Nie mówiąc o tym, że jako nadawca maila widnieje "moniawyb". Nawet nie mam ochoty odpisywać.
shenra - 27 Listopada 2011, 12:25
Wracam sobie wczoraj z kuzynem do domu, przechodzimy koło jednego Kościoła i nagle dobiega do nas głośna muzyka. Zeby nie skłamać była godzina 2:30. Patrzymy w okna "zaplecza" ichniejszego, a tam kolorowe światła, tańczące sylwetki i "One way ticket to the Moon". Szczena mi opadła.
gorbash - 27 Listopada 2011, 12:35
Witchma napisał/a | Nie mówiąc o tym, że jako nadawca maila widnieje moniawyb. |
Kumpel robiący screening CV dostał kiedyś zgłoszenie z maila "sqrwiel@..."
Kasiek - 5 Grudnia 2011, 16:26
Witchma napisał/a | W załączonym CV jest podobnie - obecny jest co szósty polski znak, a całość jest zwyczajnie niechlujna. Nie mówiąc o tym, że jako nadawca maila widnieje moniawyb. |
Widziałąm CV gdzie adres @ brzmiał: babelek@buziaczek.pl shenra napisał/a | Wracam sobie wczoraj z kuzynem do domu, przechodzimy koło jednego Kościoła i nagle dobiega do nas głośna muzyka. Zeby nie skłamać była godzina 2:30. Patrzymy w okna zaplecza ichniejszego, a tam kolorowe światła, tańczące sylwetki i One way ticket to the Moon. Szczena mi opadła. |
Bo w kościołach teraz księża organizują dyskoteki katolickie - znaczy bez narkotyków, alkoholu, seksu w toalecie. Choć, jak jakiś ładny ministrant się by zjawił...
W sumie niegłupi pomysł, żeby zachęcić młodych do przebywania w tym budynku. Niech się przyzwyczajają Biletem wstępu jest pewnie pieczątka z bytności na mszy
Swoją drogą może to do ludzi przemówi, że adwent to nie post i można tańczyć
gorbash napisał/a | zgłoszenie z maila sqrwiel@... |
Jedna klientka ma maila superku*wiszon@... Widziałąm na włąsne oczy...
merula - 5 Grudnia 2011, 21:24
Kasiek napisał/a |
Jedna klientka ma maila superku*wiszon@... Widziałąm na włąsne oczy... |
samoświadomość i bezpośredniość ważna rzecz
|
|
|