Głos Pana - Regulamin forum - Zasady panujące na forum - Wasze sugestie.
Anonymous - 26 Lipca 2008, 17:05
Lepiej się czyta i jest ogólnie w porządku.
Adashi - 26 Lipca 2008, 20:58
Jest do bani, bo nic się nie dzieje, kiedyś to forum żyło, a teraz zastój... ale to z winny wakacji
Powrócimy wierni, po wiosenny bez! - śpiewają prawdziwi spamerzy - no albo o innej porze roku, ale wrócimy w każdym razie
Adanedhel - 27 Lipca 2008, 07:16
Adashi napisał/a | Powrócimy wierni, po wiosenny bez! [itd.] |
No mam nadzieję. Kiedyś można było na forum pożartować, prowadzić zupełnie absurdalne rozmowy, a teraz umarło.
Agi - 27 Lipca 2008, 07:53
Ale przecież nikt nikomu tego nie zabrania
Adanedhel - 27 Lipca 2008, 08:02
Agi, a ile było kłótni o to, czy ktoś może spamować, czy nie?
Agi - 27 Lipca 2008, 08:21
Prowadzenie, nawet absurdalnych, rozmów to nie musi być spamowanie.
dalambert - 27 Lipca 2008, 10:11
Adashi napisał/a | Powrócimy wierni, po wiosenny bez! |
do domu wrócimy ZBOWiD założymy
wywalimy psa, bo o forę gra
tak to się kiedys śpiewało
Agi, To były czasy
NURS - 27 Lipca 2008, 10:17
Dzieci drogie (się znalazł dziadek), przecież na tym forumnikt nikogo nie zabija za luźne rozmowy, a spadki w ruchu na forach są wszędzie - u nas jeszcze tego tak nie widać - po prostu przestała dopływać świeża aktywna krew.
Kształt tego miejsca zależy wyłacznie od was, więc nie marudźcie, tylko rozmawiajcie na aktualne tematy, dziejej się trochę na świecie i w fantastyce, i nie obrażajcie się jeden na drugiego, jak się o coś potniecie. I nie mirmiłujcie. A dalambert proszony o powrót do bronienia PiS, bo co tak sami będziemy nawalać w ten mur
elam - 27 Lipca 2008, 15:49
eee tam
jak bylam i narzekalam, ze jest zle, to sie nie podobalo
jak mnie nie ma i nie narzekam, to sie nie podoba...
niektorych nigdy nie zrozumiem...
dalambert - 27 Lipca 2008, 17:32
elam, nie piszcz Grolimku NARZEKAJ ile wlezie hej
mawete - 29 Lipca 2008, 20:11
heh... znowu Wam się zaczyna nudzić skoro wracacie do tego tematu
dalambert - 29 Lipca 2008, 20:19
mawete, ja pyskuje z NURS em raz na Tydzieć co by Go adrenalina nie zalała, to i o popiskać czasem trzeba, ot tak dla wprawy i uciechy Szanownej menażerii
NURS - 29 Lipca 2008, 22:00
ojt ak oj tak ojtak!
Dunadan - 30 Lipca 2008, 08:18
elam, jak to cię nie ma?
elam - 1 Sierpnia 2008, 05:19
<no nie ma mnie tu wcale...>
Agi - 1 Sierpnia 2008, 06:17
A powyżej to "złudzenie apteczne oka ludzkiego", jak mawiał pan Walery Wątróbka?
ihan - 2 Września 2008, 19:13
Czy niemożliwe jest odgórne ukrócenie hasających użytkowników? Bo jak widać pozostawienie jednego bezkarnym tylko zachęca innych. Jakaś zmiana w regulaminie kosmetyczna.
Agi - 2 Września 2008, 19:34
ihan, skonkretyzuj proponowaną zmianę regulaminu.
Martva - 2 Września 2008, 19:37
Na forum ogniolodowym nie wolno pisać jednolinijkowców, a posty w tematach offtopowych nie są liczone, więc nikt nie spamuje po to żeby sobie status podwyższyć. Zawsze mi się wydawało że przesadzają, ale...
Anonymous - 2 Września 2008, 19:42
Cytat | 8. Prawo do użytkowania avatara na forum uzyskuje się po napisaniu określonej ilości postów. Na dzień dzisiejszy jest to ilość 25 postów. Spamowanie w celu szybkiego osiągnięcia takiej ilości postów zostanie ukarane ostrzeżeniem. |
Nie dotyczy to czasem wiadomych użytkowników?
Tomcich - 2 Września 2008, 19:45
Eeee tam, przesadzacie.
Agi - 2 Września 2008, 19:47
Ostrzeżenia na pw niespecjalnie pomogły, dawanie słowa przez jednego z inkryminowanych również nie...
Może faktycznie trzeba zradykalizować działania
Martva - 2 Września 2008, 19:52
Ale oni osiągnęli to 25, i spamują nadal. Jakaś rywalizacja kto osiągnie więcej?
Tomcich napisał/a | Eeee tam, przesadzacie |
No to pomyśl sobie że przyjdzie jeszcze dwóch takich i tez będzie chciało szybko nadrobić zaległości...
gorat - 2 Września 2008, 19:53
Jakby kogoś to interesowało, przeglądając profile użytkowników w administracji spostrzegłem kilka opcji, o których dotychczas nie miałem pojęcia - nie było potrzeby użycia.
Edit: blokować domyślnie możliwość pisania w Bramach i Planecie przed osiągnięciem np. 250 postów?
mBiko - 2 Września 2008, 19:53
Pojawia się tylko pytanie czy podejrzani na pewno dopuszczają się przestępstwa?
Adanedhel - 2 Września 2008, 19:53
Technicznie rzecz biorąc to chyba nie.
Agi - 2 Września 2008, 19:55
gorat, może wystarczy ich trochę przypilnować, albo ozdobić na czerwono na jakiś czas.
Tomcich - 2 Września 2008, 20:06
Martva napisał/a | No to pomyśl sobie że przyjdzie jeszcze dwóch takich i tez będzie chciało szybko nadrobić zaległości... |
No i co z tego? Jak chcą się tam wpisywać to chyba mogą. Tym bardziej, że w innych wątkach nie piszą chyba specjalnie od rzeczy.
BTW. gorat ze statusami klasa.
agnieszka_ask - 2 Września 2008, 20:09
jak na razie widzę, że strasznie was boli odkurzanie starych i zapomnianych wątków. to może je po prostu pozamykać (nie kasować) ? powiedzmy po upływie kilku miesięcy od ostatniego napisanego posta. jeśli komuś bardzo będzie zależało i będzie miał coś nowatorskiego do powiedzenia, to zawsze może poprosić admina o ponowne otwarcie. poza tym to forum jest na prawdę bardzo obszerne. każdy szuka w nim miejsca dla siebie i tematy, które nam wydają się być wyczerpane dla innych są bardzo interesujące i chcieli by na nie podyskutować.
proponuję kilka większych oddechów zanim znów zaczniecie się wkurzać
Ziemniak - 2 Września 2008, 20:10
Jestem spokojnym człowiekiem, ale ta parka wybitnie działa mi na nerwy proponuję kubeł zimnej wody na początek, a potem się zobaczy. gorat, blokowanie Bram mija się z celem, oni już napisali co mieli napisać. Nie masz tam opcji dobowego ograniczenia ilości postów, to by się bardziej przydało Gostkowie postawili sobie chyba za cel wpisanie się do każdego istniejącego tematu i niestety są to przeważnie wypowiedzi nic nie wnoszące.
|
|
|