To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Głos Pana - Regulamin forum - Zasady panujące na forum - Wasze sugestie.

Anonymous - 26 Lipca 2008, 17:05

Lepiej się czyta i jest ogólnie w porządku.
Adashi - 26 Lipca 2008, 20:58

Jest do bani, bo nic się nie dzieje, kiedyś to forum żyło, a teraz zastój... ale to z winny wakacji :twisted:
Powrócimy wierni, po wiosenny bez! - śpiewają prawdziwi spamerzy - no albo o innej porze roku, ale wrócimy w każdym razie :lol:

Adanedhel - 27 Lipca 2008, 07:16

Adashi napisał/a
Powrócimy wierni, po wiosenny bez! [itd.]

No mam nadzieję. Kiedyś można było na forum pożartować, prowadzić zupełnie absurdalne rozmowy, a teraz umarło.

Agi - 27 Lipca 2008, 07:53

Ale przecież nikt nikomu tego nie zabrania
Adanedhel - 27 Lipca 2008, 08:02

Agi, a ile było kłótni o to, czy ktoś może spamować, czy nie?
Agi - 27 Lipca 2008, 08:21

Prowadzenie, nawet absurdalnych, rozmów to nie musi być spamowanie.
dalambert - 27 Lipca 2008, 10:11

Adashi napisał/a
Powrócimy wierni, po wiosenny bez!

do domu wrócimy ZBOWiD założymy
wywalimy psa, bo o forę gra ;P:
tak to się kiedys śpiewało :wink:
Agi, To były czasy :D

NURS - 27 Lipca 2008, 10:17

Dzieci drogie (się znalazł dziadek), przecież na tym forumnikt nikogo nie zabija za luźne rozmowy, a spadki w ruchu na forach są wszędzie - u nas jeszcze tego tak nie widać - po prostu przestała dopływać świeża aktywna krew.
Kształt tego miejsca zależy wyłacznie od was, więc nie marudźcie, tylko rozmawiajcie na aktualne tematy, dziejej się trochę na świecie i w fantastyce, i nie obrażajcie się jeden na drugiego, jak się o coś potniecie. I nie mirmiłujcie. A dalambert proszony o powrót do bronienia PiS, bo co tak sami będziemy nawalać w ten mur :-)

elam - 27 Lipca 2008, 15:49

eee tam

jak bylam i narzekalam, ze jest zle, to sie nie podobalo
jak mnie nie ma i nie narzekam, to sie nie podoba...

niektorych nigdy nie zrozumiem... ;P:

dalambert - 27 Lipca 2008, 17:32

elam, nie piszcz Grolimku NARZEKAJ ile wlezie hej :wink:
mawete - 29 Lipca 2008, 20:11

heh... znowu Wam się zaczyna nudzić skoro wracacie do tego tematu :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
dalambert - 29 Lipca 2008, 20:19

mawete, ja pyskuje z NURS em raz na Tydzieć co by Go adrenalina nie zalała, to i o popiskać czasem trzeba, ot tak dla wprawy i uciechy Szanownej menażerii :wink: :mrgreen: :twisted:
NURS - 29 Lipca 2008, 22:00

ojt :bravo ak oj tak ojtak!
Dunadan - 30 Lipca 2008, 08:18

elam, jak to cię nie ma? :shock:
elam - 1 Sierpnia 2008, 05:19

<no nie ma mnie tu wcale...>
Agi - 1 Sierpnia 2008, 06:17

A powyżej to "złudzenie apteczne oka ludzkiego", jak mawiał pan Walery Wątróbka? :mrgreen:
ihan - 2 Wrzeœśnia 2008, 19:13

Czy niemożliwe jest odgórne ukrócenie hasających użytkowników? Bo jak widać pozostawienie jednego bezkarnym tylko zachęca innych. Jakaś zmiana w regulaminie kosmetyczna.
Agi - 2 Wrzeœśnia 2008, 19:34

ihan, skonkretyzuj proponowaną zmianę regulaminu.
Martva - 2 Wrzeœśnia 2008, 19:37

Na forum ogniolodowym nie wolno pisać jednolinijkowców, a posty w tematach offtopowych nie są liczone, więc nikt nie spamuje po to żeby sobie status podwyższyć. Zawsze mi się wydawało że przesadzają, ale... :roll:
Anonymous - 2 Wrzeœśnia 2008, 19:42

Cytat
8. Prawo do użytkowania avatara na forum uzyskuje się po napisaniu określonej ilości postów. Na dzień dzisiejszy jest to ilość 25 postów. Spamowanie w celu szybkiego osiągnięcia takiej ilości postów zostanie ukarane ostrzeżeniem.

Nie dotyczy to czasem wiadomych użytkowników? :roll:

Tomcich - 2 Wrzeœśnia 2008, 19:45

Eeee tam, przesadzacie. :roll:
Agi - 2 Wrzeœśnia 2008, 19:47

Ostrzeżenia na pw niespecjalnie pomogły, dawanie słowa przez jednego z inkryminowanych również nie...
Może faktycznie trzeba zradykalizować działania

Martva - 2 Wrzeœśnia 2008, 19:52

Ale oni osiągnęli to 25, i spamują nadal. Jakaś rywalizacja kto osiągnie więcej?

Tomcich napisał/a
Eeee tam, przesadzacie

No to pomyśl sobie że przyjdzie jeszcze dwóch takich i tez będzie chciało szybko nadrobić zaległości...

gorat - 2 Wrzeœśnia 2008, 19:53

Jakby kogoś to interesowało, przeglądając profile użytkowników w administracji spostrzegłem kilka opcji, o których dotychczas nie miałem pojęcia - nie było potrzeby użycia.

Edit: blokować domyślnie możliwość pisania w Bramach i Planecie przed osiągnięciem np. 250 postów?

mBiko - 2 Wrzeœśnia 2008, 19:53

Pojawia się tylko pytanie czy podejrzani na pewno dopuszczają się przestępstwa?
Adanedhel - 2 Wrzeœśnia 2008, 19:53

Technicznie rzecz biorąc to chyba nie.
Agi - 2 Wrzeœśnia 2008, 19:55

gorat, może wystarczy ich trochę przypilnować, albo ozdobić na czerwono na jakiś czas.
Tomcich - 2 Wrzeœśnia 2008, 20:06

Martva napisał/a
No to pomyśl sobie że przyjdzie jeszcze dwóch takich i tez będzie chciało szybko nadrobić zaległości...

No i co z tego? Jak chcą się tam wpisywać to chyba mogą. Tym bardziej, że w innych wątkach nie piszą chyba specjalnie od rzeczy.

BTW. gorat ze statusami klasa. :mrgreen: :bravo

agnieszka_ask - 2 Wrzeœśnia 2008, 20:09

jak na razie widzę, że strasznie was boli odkurzanie starych i zapomnianych wątków. to może je po prostu pozamykać (nie kasować) ? powiedzmy po upływie kilku miesięcy od ostatniego napisanego posta. jeśli komuś bardzo będzie zależało i będzie miał coś nowatorskiego do powiedzenia, to zawsze może poprosić admina o ponowne otwarcie. poza tym to forum jest na prawdę bardzo obszerne. każdy szuka w nim miejsca dla siebie i tematy, które nam wydają się być wyczerpane dla innych są bardzo interesujące i chcieli by na nie podyskutować.
proponuję kilka większych oddechów zanim znów zaczniecie się wkurzać ;)

Ziemniak - 2 Wrzeœśnia 2008, 20:10

Jestem spokojnym człowiekiem, ale ta parka wybitnie działa mi na nerwy :evil: proponuję kubeł zimnej wody na początek, a potem się zobaczy. gorat, blokowanie Bram mija się z celem, oni już napisali co mieli napisać. Nie masz tam opcji dobowego ograniczenia ilości postów, to by się bardziej przydało ;P: Gostkowie postawili sobie chyba za cel wpisanie się do każdego istniejącego tematu i niestety są to przeważnie wypowiedzi nic nie wnoszące.

Partner forum