Powrót z gwiazd - Tęczowa debata
mistique - 6 Kwietnia 2008, 18:05
Titus Pullo napisał/a | Raczej Naczelny Pederasta Roberta Biedroń... |
Dowiedzieli się od reporterów RMF FM.
Titus Pullo - 6 Kwietnia 2008, 18:37
dareko napisał/a | Titus Pullo, z twoich postow az bije nienawiascia. Nie chce mi sie z Toba gadac. Chcesz byc sobie zaklamanym homofobem, to sobie badz. Chcesz dostawac bialej goraczki na wzmianke o tym, ze geje chca rownych praw, dostawaj. Twoje malpy, twoj cyrk. Psy szczekaja, karawana jedzie dalej. |
Czyżby kolega wolał chłopców, że tak się unosi tą swoją tolerancją? Zajadłyś jak pederasta. Równe prawa macie, nikt wam niczego nie zabrania z powodu pederastii. Może jeszcze dzieci macie adoptować?
dareko - 6 Kwietnia 2008, 18:44
Titus Pullo napisał/a | Czyżby kolega wolał chłopców, że tak się unosi tą swoją tolerancją? Zajadłyś jak pederasta. Równe prawa macie, nikt wam niczego nie zabrania z powodu pederastii. Może jeszcze dzieci macie adoptować? |
No i sam widzisz, ze z Toba nie ma o czym rozmwiac.
Piana z postow kapie.
Fidel-F2 - 6 Kwietnia 2008, 18:52
ale jatka, Titus Pullo, przeginasz napadając dareko, mimo, że zgadzam się z Twoim pogladem to nie zgadzam się z formą jego wyrażania
Titus Pullo - 6 Kwietnia 2008, 19:08
Fidel-F2 napisał/a | ale jatka, Titus Pullo, przeginasz napadając dareko, mimo, że zgadzam się z Twoim pogladem to nie zgadzam się z formą jego wyrażania |
Może i trochę za ostro, ale sam się prosił. Zresztą, z tego co pisał, to nie powinien się czuć obrażony, wszak to dla niego norma, więc o co chodzi? Poza tym ktoś tu wylatuje z jakąś pianą, walonkami itp. atrybutami internetowego krzykacza. Jeszcze tylko brakuje "żałosne" i "żal mi cię".
Fidel-F2 - 6 Kwietnia 2008, 19:12
Titus Pullo napisał/a | Jeszcze tylko brakuje żałosne i żal mi cię. | odrobina cierpliwości
joe_cool - 6 Kwietnia 2008, 19:19
mogę, mogę, mogę ja?
www.zal.pl
a jeśli chodzi o parady równości - mnie na przykład irytują procesje na boże ciało no ale cóż, zamykam okno, nie idę, tyle. podobnie można zrobić z paradą równości - nie ma przymusu oglądać.
Fidel-F2 - 6 Kwietnia 2008, 19:25
joe_cool, error
joe_cool - 6 Kwietnia 2008, 19:31
to nie jest link (forum z automatu dodało) tylko najnowszy slang młodzieżowy
Fidel-F2 - 6 Kwietnia 2008, 19:34
najlepszy dowód, że nie jestem młodzieżą
Titus Pullo - 6 Kwietnia 2008, 19:41
joe_cool napisał/a |
a jeśli chodzi o parady równości - mnie na przykład irytują procesje na boże ciało |
Jakoś nie widziałem na procesji z okazji bożego ciała, żeby jacyś faceci biegali z gołymi tyłkami i całowali się z języczkiem
dzejes - 6 Kwietnia 2008, 19:49
Titus Pullo napisał/a | joe_cool napisał/a |
a jeśli chodzi o parady równości - mnie na przykład irytują procesje na boże ciało |
Jakoś nie widziałem na procesji z okazji bożego ciała, żeby jacyś faceci biegali z gołymi tyłkami i całowali się z języczkiem |
To tylko za murami seminarium.
Fidel-F2 - 6 Kwietnia 2008, 19:50
ale jest inny teatrzyk
Titus Pullo - 6 Kwietnia 2008, 19:58
dzejes napisał/a | To tylko za murami seminarium. |
Bingo. Tam, gdzie narzucają tego tym, którzy nie chcą widzieć.
dzejes - 6 Kwietnia 2008, 20:00
Titus Pullo napisał/a |
Bingo. |
"Bagno" chyba chciałeś napisać. I jakoś nie jestem przekonany czy wszyscy są tacy chętni poddawać się karesom biskupa.
Gustaw G.Garuga - 6 Kwietnia 2008, 20:35
Cytat | Pederaści chcą być akceptowani? Będą, jeżeli nikt nie będzie wiedział, że są pederastami. |
Tu Cię mam. Pociągnijmy to dalej: Feministki będą akceptowane, jeśli nie będą upominać się publicznie o prawa kobiet. Lewicowcy niech sobie żyją, dopóki siedzą cicho i nie afiszują się ze swoimi poglądami. Nie mam nic przeciwko nikomu, dopóki nie upomina się o takie same prawa, z jakich ja korzystam. A może teraz coś co jest ewidentnie negatywne? Bo analogia aż kusi: Złodzieje będą akceptowani, o ile będą kradli tak, że nikt się nie zorientuje. Morderstwo będzie OK, póki nikt nie wie, że zostało dokonane. Akceptujmy pedofilię, póki pedofile zabawiają się z dziećmi po kryjomu. Itd. Nie wiem, jak nazwać taką postawę - hipokryzją? Podwójnymi standardami? Fałszem wewnętrznym? A o powiedzeniu przypisywanemu Wolterowi kolega chyba nie słyszał, skoro sądzi, że obrońca praw gejów musi być gejem.
Agata - 6 Kwietnia 2008, 21:41
Gustaw G.Garuga, Tak się czuję, jakby mi ktoś coś z ust wyjął
Titus Pullo - 7 Kwietnia 2008, 07:57
Gustaw G.Garuga napisał/a | Cytat | Pederaści chcą być akceptowani? Będą, jeżeli nikt nie będzie wiedział, że są pederastami. |
Tu Cię mam. Pociągnijmy to dalej: Feministki będą akceptowane, jeśli nie będą upominać się publicznie o prawa kobiet. Lewicowcy niech sobie żyją, dopóki siedzą cicho i nie afiszują się ze swoimi poglądami. Nie mam nic przeciwko nikomu, dopóki nie upomina się o takie same prawa, z jakich ja korzystam. |
Po raz kolejny - prawa są takie same dla wszystkich. Żadne przepisy nie dyskryminują z uwagi na orientację seksualną.
Uważam, że poglądy które tak naprawdę ograniczają się do kopulacji faceta z facetem (i w przypadku Biedroniów - wyższości tej kopulacji nad kopulacją między odrębnym płciami) nie są na tyle istotne, żeby na ich podstawie definiować odrębną grupę społeczną i tworzyć dla niej specjalne prawa.
Równie dobrze np. onaniści mogliby domagać się jakiś specjalnych przywilejów tylko z tego powodu, że są onanistami.
dareko - 7 Kwietnia 2008, 08:07
Dalej uwazacie, ze z nim mozna rozmawiac?
Czarny - 7 Kwietnia 2008, 08:25
TAK
dareko - 7 Kwietnia 2008, 08:43
Czarny, no to jesli lubisz pogadac o kopulacji doodbytniczej, to prosze.
Martva - 7 Kwietnia 2008, 09:08
dareko napisał/a | Dalej uwazacie, ze z nim mozna rozmawiac? |
O pogodzie mogłabym spróbować, ale o gejach to nie. Chociaż mnie palce świerzbią...
Tak naprawdę to milczę ze strachu, żeby się nie dowiedzieć że jestem utajoną lesbą, albo nie daj Boże pederastą...
Kruk Siwy - 7 Kwietnia 2008, 09:15
Ja myślę, że koniecznie pederastą. Lesba to banał...
Chal-Chenet - 7 Kwietnia 2008, 09:29
Ja przeciwko parom gejowskim nic nie mam, są to normalni ludzie, którzy tak jak każdy potrzebują czułości i miłości. Tego się nie leczy. Tak trudno zaakceptować to, że ktoś jest szczęśliwy w związku innym niż ogólnie przyjęty? Nie mogą się pocałować na ulicy, uścisnąć, iść za rękę? Nie widzę w tym nic obrzydliwego. Co robią w domu to ich sprawa, nie uprawiają przecież seksu na ulicy. I traktowanie takich par jak każde małżeństwo wydaje mi się być jedynym możliwym rozwiązaniem. Mam tylko wątpliwości co do adopcji dzieci, za względu na dzieci właśnie.
dareko - 7 Kwietnia 2008, 10:06
Chal-Chenet napisał/a | Mam tylko wątpliwości co do adopcji dzieci, za względu na dzieci właśnie. |
Ja nie mam.
Jestem zdecydowanym przeciwnikiem.
Rafał - 7 Kwietnia 2008, 10:14
Mamy na forum 1257 uczestników. Statystycznie wypadałoby podobno 5% osób "homo" czyli jakieś 60 osób powinno być "homo". No to może któryś się wypowie czy czyje się dyskryminowany i w ogóle jak to wygląda z jego strony? Nie ma gejów na forum? Nie wierzę
Martva - 7 Kwietnia 2008, 10:22
Szczerze? w życiu bym się nie ujawniła.
Agata - 7 Kwietnia 2008, 10:27
A ja cholera żałuję, że nie mam co ujawniać. Bo chciałabym posłuchać, jak kolega Titus Pullo przekazywałby swoje radosne poglądy wobec kogoś, kto jest nimi jawnie i żywotnie zainteresowany. Najlepiej face to face.
dareko - 7 Kwietnia 2008, 10:28
Rafał, na forum sa tez ludzie, ktorzy uwazaja, ze jak gej sie ujawni, to mozna go sobie nazywac pederasta, sodomita itd. Najwieksza wina takiego geja jest fakt, ze glosno powie, ze jest gejem. Smieszne, nie?
Rafał - 7 Kwietnia 2008, 10:33
E tam, dareko ja sobie radzę w "religijnych" mimo, że robię tam za lokalną małpę w zoo, tutaj jakby się kto ujawnił, też by sobie poradził.
|
|
|