To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Z grobu Fidela - Rzeźnia nr 5

Agata - 8 Lutego 2008, 15:19

dareko Tobie do tego wystarczy sugestia lub skojarzenie drobne?! Uuuuu... to gratuluję techniki :mrgreen:
dareko - 8 Lutego 2008, 15:20

Agata, sam nie wiem kiedy paczkuje :)
Voy - 8 Lutego 2008, 15:58

ihan napisał/a
I nie Voy, nie ma w tym nic osobistego, bo żadnej z osób w realu nie znam.

Ja w kwestii formalnej. Nawet mi do głowy nie przyszło, że możesz to wziąć do siebie. To było a propos czegoś zupełnie innego. Ale nie będę mówił, bo znów kurtyna w górę pójdzie :lol:

dareko - 8 Lutego 2008, 16:14

Kurtyna juz raczej nie pojdzie, ale aktor z bisami pewnie wyskoczy. :mrgreen:
Voy - 8 Lutego 2008, 16:19

Tylko Boże broń, żeby kto nie zaczął wrzeszczeć: autor, autor! :lol:
Agata - 8 Lutego 2008, 16:57

dareko, a co pakujesz w te paczki? :lol:
agnieszka_ask - 8 Lutego 2008, 17:01

Agata, a zauważyłaś, że dareko nie używa polskich znaków?
dareko - 8 Lutego 2008, 17:03

Agata, zupelnie nie wiem o co Ci chodzi. ;)
jewgienij - 8 Lutego 2008, 17:04

Kłaniam się, Panie i Panowie, buziaki dla wszystkich :D Kolejny bis.

Dzięki Voyowi śmiałem się przez kilka dobrych minut :D :D

Oto przykład, jak ktoś chce być konformistą za wszelką cenę i płynąć swobodnie z prądem, a ironia losu robi mu psikusa.
Jak diabeł wody święconej bał się Voy zaczepić kogoś, kto w tym sporze jest w większości, a przypadkowe ustawienie postów, sprawiło, że zaatakował ihan
Co jeszcze zabawniejsze, ihan się wcale nie zdziwiła, bo słowa Voya pasowały do niej jak ulał i wiedziała, że facet napisał prawdę. Teraz biedak musi odkręcać, zupełnie jak w komedii :D
Voynie masz ty szczęścia, ale udzielaj się jak najczęściej, bo dostarczasz śmiechu i potrafisz rozładować każdą sytuację. :bravo . Czemu Cię nie było od samego początku? Czegoś takiego na forum jeszcze nie widziałem. Człowiek dopiero wtedy trafił w sedno, kiedy go źle zrozumieli.

dareko - 8 Lutego 2008, 17:12

Na scene leca kwaiaty, panie strzelaja z majtek, rozesmiany tlum krzyczy: Jeszcze!!!Jeszcze!!! Jeszcze!!! :bravo :mrgreen:
jewgienij - 8 Lutego 2008, 17:18

dareko, pierwszy raz zawołam z razem z Tobą. :lol:
Jeszcze, jeszcze! Tylko, żeby nam się voy nie speszył :D

dareko - 8 Lutego 2008, 17:24

Nawet te proste slowa wywolaly ryk rozdygotanych fanek. :bravo :mrgreen:
Agata - 8 Lutego 2008, 17:25

A dareko pakuje entuzjazm tłumu w paczki 8)

<po cichu: agnieszko_ask, zauważyłam, ale spodobała mi się wizja dareko zapakowanego w paczkę i przewiązanego błyszczącą kokardką, to zgrywam głuptaka :-) >

EDYTA:
dareko napisał/a
Na scene leca kwaiaty

... czyli krawaty w kwiaty :mrgreen:

jewgienij - 8 Lutego 2008, 17:38

Voy Friendly Fire
Najbardziej pechowy strzelec roku.
Chciał tylko strzelić na postrach w powietrze i zestrzelił F-16. Kociniak w "Jak rozpętałem drugą wojnę światową" to pikuś :D Bez obrazy Voy, to tylko żarty. :D

dareko - 8 Lutego 2008, 17:53

Brawom nie ma konca. Tlum wrzeszczy o jeszcze.
Co za skromonasc!!! Aktor chcial czesc zaslog przeniesc na Voy, to wzruszenie spowodowalo, ze nie zauwazyl, ze na scenie jest sam. Voy zszedl juz dawno. Cudowne slowa wzbudzily zachwyt u publicznosc. Lzom nie ma konca.
BIS!!! BIS!!! BIS!!! :bravo :mrgreen:

Fidel-F2 - 8 Lutego 2008, 18:01

dareko, ja Ci do zelówek nie dorastam
jewgienij - 8 Lutego 2008, 19:12

dareko, ale się rozbujałeś :D , aż Ci do avatarka teraz pasuje. Tylko po dwudziestej drugiej już tak nie krzycz, będzie jeszcze nieraz okazja, niech tylko Voy Friendly Fire wróci :D
Ale widzisz, można się z Tobą i Voyem FF pośmiać, wystarczy się nieco lepiej poznać. Gdybym od początku wiedział, żeś taki śmieszek, to oszczędzilibyśmy sobie nieprzyjemnych chwil. :D No cóż, wypada tylko przeprosić, nie poznałem się na Tobie. Zachowałem się głupio. Ale od teraz, mam nadzieję, sztama. Pa!

Fidel-F2 - 8 Lutego 2008, 19:14

zejdę
jewgienij - 8 Lutego 2008, 19:22

fidel, Twój poprzedni post też mi zaimponował: jesteś okrutny, ale jednak sprawiedliwy.
Zaczęło się od nerwów, a jak miło skończyło? A niektórzy już nas pewnie skreślili :D Ludzie małej wiary. Dobranoc. :D

Fidel-F2 - 8 Lutego 2008, 19:26

jewgienij napisał/a
nas
pojechałeś ostro

jak Ty ciągle nic nie rozumiesz

jewgienij - 8 Lutego 2008, 19:33

Naaaaprawdę :shock:
Nie mieliśmy ubawu? :|
Dalej się nie lubimy?
Nawet z dareko :roll:
Czyli Ty tylko udawałeś, a i on też...

Fidel-F2 - 8 Lutego 2008, 19:35

rzecz w tym, że żaden z nas nie udawał i w tym szkopuł
jewgienij - 8 Lutego 2008, 19:41

To teraz mnie, fidel, :D zastrzeliłeś!
Cóż za makiaweliczna intryga!
Jakiż naiwny byłem!
Wstyd.

Fidel-F2 - 8 Lutego 2008, 19:46

jewgienij napisał/a
makiaweliczna intryga
chyba naprawdę przez Ciebie zejdę
ihan - 8 Lutego 2008, 19:53

Fodel-F2 napisał/a
chyba naprawdę przez Ciebie zejdę

i od tego oświadczenia część forum zaczyna kibicować jewgienijowi, a dareko zyskuje nowy status: Kassandra.

Martva - 8 Lutego 2008, 20:21

Kurczę, ale to się już nudne robi. Mogliby się chociaż kisielem porzucać, byłoby śmiesznie.
jewgienij - 8 Lutego 2008, 20:33

Masz martva rację, jak zwykle. Żenada.
Nie mam już siły gonić fidela po ringu. Odkąd zamienił zielone buźki na literki, siła jego ataku spadła o połowę, a nie była to jakaś przesadna siła, mówiąc oględnie. Koniec zabawy. Cześć, fidel, dzięki za wspólnie spędzony wieczór, co mieliśmy sobie wyjaśnić, to sobie wyjaśniliśmy, udajmy się w przeciwne strony.

Anonymous - 8 Lutego 2008, 20:33

jewgienij napisał/a
chłopiec schleje
:mrgreen: :mrgreen:
jewgienij napisał/a
agresywny pijaczek
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jewgienij napisał/a
mały Kaziu po dużej wódce
:mrgreen: :cry: :mrgreen: :cry: :mrgreen: :cry: :mrgreen: :cry: :mrgreen: :cry:
Fidel, oddaj złote kalesony, skarpety czy co tam dareko. Należą Mu się. Napracował się chłopak. :mrgreen: :mrgreen:

Fidel-F2 - 8 Lutego 2008, 20:37

jewgienij, pogadaj jeszcze trochę
Agata - 8 Lutego 2008, 22:47

<rotfl> jeśli ktoś tu zejdzie, to na pewno będę to ja. Na całokształt ogólny ostatnich epizodów z życia tego bloga :mrgreen:

Partner forum