To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Nattfiarill - 4 Października 2006, 10:46

Fafcik75, witaj. Tym razem nie bedę polować. Nie chce mi się...
A wiec masz szczęście i jesteś przeze mnie delikatnie powitany :wink:

Godzilla - 4 Października 2006, 11:12

Witam wszystkich niewitanych. TUP, TUP, TUP!
merula - 4 Października 2006, 13:19

No to bijcie świeżynkę :D

Jeszcze raz cześć wszystkim forumowiczom :)

Kruk Siwy - 4 Października 2006, 13:27

Bardzo delikatny gollumek. Mniam! Zioła prowansalskie, trochę czerwonego wina, nieco oliwy z oliwek. I NA GRILLA!
Studnia - 4 Października 2006, 13:30

Gdzie ja posiałem ten sekator... O mam! (obcina palce meruli), będą słone paluszki na SKOFE dla Kruka :twisted:
merula - 4 Października 2006, 13:32

No nie, za grilla dziękuję, mam ostatnio niedobre doświadczenia, wrrr........

Może inna forma rozrywek ludycznych :mrgreen:

To tak jesli mogę cos zasugerować ;)

Studnia - 4 Października 2006, 13:35

merula, nikt tu Cie o zdanie nie pyta... To tak jakby pytać kurczaka czy woli być ugotowany czy pieczony :twisted:
merula - 4 Października 2006, 13:37

Ciachniesz, machniesz, a jak ja biedna będę w klawiaturkę klepać? Hę... ?
Agi - 4 Października 2006, 13:42

Witaj merula :D Miło widzieć kolejną dzewczynę na Forum. Baw się dobrze :P
hjeniu - 4 Października 2006, 14:01

Witaj merula nie biję bo jestem w pracy i muszę być kur..., kul... no grzeczny :mrgreen:
mawete - 4 Października 2006, 14:12

A ja jak zwykle witam tych, których nie witałem. Jak zwykle nie biję - NURS nie chce płacić, a forumowicze słabo składki robią... :mrgreen:
dareko - 4 Października 2006, 15:03

merula, dawno nie biłem, oj dawno :twisted: Najsamwpierw cie zapeklujemy, poleżysz w beczce z zalewą saletrową to skruszejesz troche :mrgreen: O! już namoczona? No to teraz obiązac sznurkiem jak szyneczkę, obgotować i do wędzarki. Wolisz wędzenie na ciepło czy na zimno? Na zimno, Ok, to tylko tydzień tam posiedzisz :twisted: Mamy 7 dni na pędzenie bimberku i będzie balanga. Samogon i wędzony gollum, mniam! :twisted:
Anonymous - 4 Października 2006, 19:06

No i znowu się spóźniłem, Gollum już zapeklowany. A tak chciałem rączkę urwać, uwędzić, jakiś suchy prowiant na sobotę by się przydał :cry: :cry: No ale może jeszcze jakiś wpadnie w łapki...
Witaj merula

Selithira - 4 Października 2006, 20:06

Znów mi się zaległości w witaniu nowych zrobiły... Ale to nic... konewka z nierozcieńczonym sokiem z aliena i idziemy wzdłuż rzędu gollumów... I podlewamy... O, jakie ładne dziurki im się w głowach robią... :mrgreen:
hijo - 4 Października 2006, 21:07

Selithira, no i co zakwasiłaś peklowanąmerulę :? już nie będzie taka smaczna
hjeniu - 4 Października 2006, 21:13

Ale kwaśnym gollumeme lepiej zagryza się bimberek, tak że nic straconego :mrgreen:
dareko - 4 Października 2006, 21:38

Wędzony gollum w marynacie.... i to pod bimberek.... mnnniiiaaammm :twisted: Ślinkla cieknie :mrgreen:
Kruk Siwy - 4 Października 2006, 21:56

Ciekawe jak daleko z tego "przystanku Alaska" do Wawy?merula, może byś wpadła na SKOFę?
Studnia - 4 Października 2006, 23:13

merula
Cytat
Ciachniesz, machniesz, a jak ja biedna będę w klawiaturkę klepać? Hę... ?

No będziesz klepać.. Biede ;)

merula - 4 Października 2006, 23:24

Z przystanku Alaska do Wawy nie jest zbyt daleko :)

A co to SKOF-a?

Sorki za brak elementernej pewnie wiedzy, alem nówka. Na tym forum oczywiście :D

A propozycje przyrządzenia mojej gollumowej osoby cokolwiek monotonne są :mrgreen:

Czyżby braki wyobraźni? W takim gronie? Nie wierzę :wink:

Kruk Siwy - 5 Października 2006, 00:08

merula, zmęczenie materiału. Tyle ostatnio gollumów pzyrządzić trza było. A SKOFa to spotkanie forumowiczów w Wawie w tę sobotę. Poszukaj odpowiedniego wątku o konwentach i innych takich.
Gollumy mile widziane!

dareko - 5 Października 2006, 00:22

Cytat
Gollumy mile widziane!
No Ba! Darmowe drinki nawet sa przewidzine :mrgreen:
merula - 5 Października 2006, 00:28

Cóż, szkoda że akurat w te sobotę nijak nie dam rady przybyć :cry:

Ale co sie odwlecze, to nie uciecze. Moze przy następnej okazji nie będę za golluma robić przynajmniej :mrgreen:

Wypijcie więc darmowego drinka na moje konto :twisted:

Riv - 5 Października 2006, 12:43

Eeee... dzień dobry, czy tu biją?

Znaczy - chyba trzeba odebrać należną porcję razów. Ale, jak rozumiem, będąc bitym, można też bić? Zresztą, jatka to jatka. Wszyscy biją gdzie popadnie, więc i ja będę.

:)

Kruk Siwy - 5 Października 2006, 12:46

Możesz próbować. Ale ja tam jestem zwolennikiem działania na odległość. Łup! Zostałeś przywitany pociskiem kumulacyjnym prosto w czoło. Panzerfaust dziadka jest niezawodny...
Czuj się przywitany prze Kruka.

Słowik - 5 Października 2006, 12:46

Riv, Riiiiiv, gdzie jesteś ?!?!
Hmmm...a co to leży pod stołem ? Co on, sam się pobił :shock: Za bardzo sobie wziął do serca to powitanie :D
Cześć Riv.

Riv - 5 Października 2006, 12:50

No bo... no bo... no, jak z odległości leją, to komu mam oddawać? Na jatkę to gołopięstny przylazłem. Mój błąd. Więc się w czoło popukałem...
mawete - 5 Października 2006, 12:55

Witam wszystkjich nowych - jak zwykle nie biję - ciągle Was nie stać :mrgreen:
dareko - 5 Października 2006, 12:56

Riv, Fajnie dudni nie? Po kumulacyjnym tak wlasnie jest. Dziurk mala a w srodu pustka :) No dobra, zeby mogl cos rozsadnego napisac to ci pezez ta dziurke oleju naleje. Uuuuppsss, nie ta banieczka, ta byla z woda kroleska. Cos sie tak rozmazal? :twisted:
Riv - 5 Października 2006, 12:58

Jaaaaa? Rossssmas-a!-ł? Nhiiiemszliweee... ;)

Partner forum