To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

hijo - 21 Wrzeœśnia 2006, 17:17

O jak miło, nie spodziewałem się, że tak szybko kogoś powitam :twisted: No Shadowmage przyjmił powitalny ŁOMOT, Łubudu
Godzilla - 21 Wrzeœśnia 2006, 17:20

A witaj, Shadowmage. Obiję cię raczej jutro, dziś jestem zmęczona i nie chce mi się.
Silmariena - 21 Wrzeœśnia 2006, 17:27

Witajcie, nie wiem w zasadzie do jakiego wątku to wcisnać, wiec pisze tutaj, prosze najwyzej o przeniesienie posta....
mianowicie, od długiego czasu poszukuje pewnego filmu... starego filmu, jak byłam malutka, czyli jakieś 20 lat temu, on juz był :) a opowiadał, o bodajze łodzi podwodnej, na która dociera ekipa ratunkowa, nikogo nie znajduje, ale że ucieszeni znaleziskiem to piją jakaś wódeczke, znalezioną na statku, to powoduje, ze zaczynają mutowac, np. stykaja, zrastają sie plecami.... jest scena że jak włazem obcina jednemu reke, to z reki powstaje cała postac... ogólnie mowiąc z powodu tego filmu (jak rodzice wychodzili, to nałogowo z bracikiem go ogladaliśmy) to do drugiej klasy liceum panicznie bałam sie koloru różowego :) teraz pozostał sentyment... chciałabym skonfrontowac swoje doznania :D oczywiście nie wiem czy tkai opis coś da... do tego to dawno temu było i nei wiem czy dobrze pamietam pewne fakty :)

Aga - 21 Wrzeœśnia 2006, 17:40

Silmariena, daj to do Mechanicznej pomarańczy... Może tam ktoś odpowie.
A niebitym rzucam granacik bez zawleczki. Niech się poba... BUM! ...wią :mrgreen:

hjeniu - 21 Wrzeœśnia 2006, 18:05

Witam nie witanych i przepuszczam po was stado pędzących imadeł (Taki żarcik z czasów technikum :mrgreen: )
Nattfiarill - 21 Wrzeœśnia 2006, 18:25

A ja jestem grzecznym wampirkiem. Ostatni raz wybieram soę na polowanie na gollumią, świeżutką krew :twisted:
Alatar - 21 Wrzeœśnia 2006, 20:04

hijo, jeśli fireball nie poskutkuje to nie widzę dla Ciebie nadziei :D . Więc FIREBALL!!

Shadowmage, witam kolegę po fachu (madżik). Tak skromnie, FREEZE ARROW!! Tylko bez osłon, barier, gwarantuję, nic nie dadzą. :D

Proponuję wprowadzić zasadę, że Gollumy nie biją Gollumów.

elam - 21 Wrzeœśnia 2006, 20:19

taka zasada zawsze obowiazywala.
gollumowi, ktory ja lamie, BIADA !!!! :mrgreen:

hijo - 21 Wrzeœśnia 2006, 21:22

No to wtopa :oops: przepraszam Shadowmage a starszyznę :wink: forum proszę o wybaczenie.

Alatar znowu mi ryło nagrzałeś, znowu ząbki bolą :? przynajmniej nie wypadły dzięki twojej szałwii i elmeksowi

Agi - 21 Wrzeœśnia 2006, 21:25

Shadowmage witaj. Siły już odzyskałam (Dzięki Alatar wystarczył obiadek i kafka), zatem swoim zwyczajem: w ucho golluma, a co :twisted:
elam - 21 Wrzeœśnia 2006, 21:26

wspanialomyslnie ci wybaczam

hijo - 21 Wrzeœśnia 2006, 21:32

chylę czoła przed Twoją wspaniałomyślnością o wielce litościwa elam :) BTW fajna piła
elam - 21 Wrzeœśnia 2006, 21:33

to zaluj, ze nie poznales atomowego odkurzacza Rodiona :mrgreen:

a na Pszczykon bys przyjechal, pobawilibysmy sie w realu... :mrgreen:

hijo - 21 Wrzeœśnia 2006, 21:43

Jasny gwint akuratm mi okna wymieniają w ten dzień grrr :evil: ale nie wiem ile to potrwa więc kto wie?
elam - 21 Wrzeœśnia 2006, 21:44

caly dzien nie beda wymieniac 8)
hijo - 21 Wrzeœśnia 2006, 21:50

elam kończymy offtopic i przerzucamy się na właściwe miejsce - już znalazłem :)
Tomcich - 21 Wrzeœśnia 2006, 22:56

Cześć hijo :D
O! Popatrz Wiedźmy lecą na sabat. 8)

No co tak leżysz już, Rodion mówił, że na tym forum trzeba uważać. :mrgreen:

No i witaj Shadowmage
Lubisz sport :?: Akurat pogralibyśmy w tenisa. :mrgreen:

Że co. że nie mówiłem, że za piłeczkę będziesz robił. :mrgreen: Sorki moje niedopatrzenie. :mrgreen:

hijo - 21 Wrzeœśnia 2006, 23:14

:shock:
Ixolite - 21 Wrzeœśnia 2006, 23:44

Tomcich, twoja animowane przywitanie lepsza od moje animowane przywitanie :bravo
Albion - 22 Wrzeœśnia 2006, 09:35

hijo ciebie to tylko dla porządku po głowie swoim bejsbolem domowej roboty, na powitanie pogłaszczę. Ostatnio dodadałem gwoździe , co by nudno nie było.... :mrgreen:

Fett, Shadowmage was natomiast przywitam formalnie jak byc powinno. :twisted:
Widzicie to tam? To był kiedyś maluch. Nieforemny mówicie... To przez te wszystkie wirniki, ruchome ostrza i szpikulce. To robimy tak - ja wsiadam, zapalam silnik i ruszam, a wy... no cóż, uciekacie!!! Tę zabawę nazwałem Koci Tatar !!! :twisted:
Wiem, wiem, strasznie krwawa zabawa, ale co tam - możecie się uważać za oficjalnie rozpylonych po forum...

BUUUHAHAHAHAHAHAAAA!!!!!!!

A mówili, żę jestem szalony.... :shock:

Shadowmage - 22 Wrzeœśnia 2006, 09:41

Aaach, nie ma to jak kocówa na rozpoczęcie wspaniałej znajomości :D

Alatar-->po fachu to tak nie bardzo - z magicem nie mam wiele wspólnego od dobrych 5 lat - a ksywkę miałem długo zanim w ogóle Shadowmage wyszedł w karciance :)

Tomcich-->a to żeś trafił, za pół godziny właśnie na tenisa wychodzę :) Chętnie się zrewanżuję za to nieczyste zagranie... na korcie :)

hijo - 22 Wrzeœśnia 2006, 09:57

Albion, Dzięki, zawsze marzyłem o dziurkach na przenośne dredy :mrgreen:
Studnia - 22 Wrzeœśnia 2006, 09:58

Witam niewitanych...
Chciałem wam przedstawić mojego wiernego przyjaciela

To jest kbk AKMS 7,62mm, jest jeszcze 30 ołowianych kolesi... Ale skubańce szybkie są, nigdy nie moge ich złapać w obiektywie... Że co? Shadowmage złapał? Przyjoł na klate? A teraz ma tam wielką dziure... Nikt nie obiecywał że będzie lekko :)

Haletha - 22 Wrzeœśnia 2006, 10:43

O Shadowmage! Lewatywę mu!
Kruk Siwy - 22 Wrzeœśnia 2006, 10:49

Haletha, zwykłą, banalną lewatywę? No nie, przynajmniej z odrobiną kwasu pruskiego. Trzeba dbać o zdrowie gollumów. Znaczy, żeby za zdrowi nie byli...
mzm4ever - 22 Wrzeœśnia 2006, 15:03

kazali mi tu przyjsc to jestem, jak chcecie mnie bic to prosze bardzo - zapraszam panie w lateksie i tym podobne, najchetniej to dam sie zlac Trinity z Matrixa (nie dawajcie czytac tego mojej Zonie)
Godzilla - 22 Wrzeœśnia 2006, 15:06

mzm4ever, ależ ja osobiście nie leję nikogo. Czuj się ciepło przywitany, uściskany i przyjaźnie poklepany po ramieniu.

No, może ździebko połamany :mrgreen:

Albion - 22 Wrzeœśnia 2006, 15:28

mzm4ever obawiam się, że kobita ze mnie żadna, a w lateksie to byś mnie raczej oglądać ni chciał...

Ale po nerach cię pogłaszczę moim nieodłącznym kijem bejsbolowym, w paszczę puszkę Whiskasu i kijem dobijam co by się łatwiej gryzło! :twisted:

Witaj na forum!

hjeniu - 22 Wrzeœśnia 2006, 16:58

Po powitaniu przez Godzille i Albiona to ja mogę co najwyżej resztki rozgrzebać patyczkiem :mrgreen: Witaj :D
hijo - 22 Wrzeœśnia 2006, 17:01

hjeniu zawsze możemy poskakać po resztkach (hihihi juz nie jestem gollumem, to mogę pobawić się resztkami)

Partner forum