To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Bij± :)

Agi - 19 Wrześ¶nia 2006, 13:36

Och, biedactwo płacze :?: Może chusteczkę :?: Co, oczka piek± :?:
Oj, zapomniałam uprzedzić :oops: ostatnio ni± kwas solny wycierałam z blatu :twisted:

Kruk Siwy - 19 Wrześ¶nia 2006, 13:42

Dziewczę słodkie a nie płakać tak żało¶nie, poczytaj posty jak witano Twoich porzedników. W robocie były: czołgi, napalm, panzerfausty. Dzieweczki to my bardzo łagodnie do piersi forumowej przytulamy...
GDZIE Sˇ WAMPIRY?!!!

Indy - 19 Wrześ¶nia 2006, 13:43

Biedactwo :) aż żal mi się Ciebie zrobiło :D :D
Witaj Silmariena :)

Silmariena - 19 Wrześ¶nia 2006, 13:47

zatem pozostało mi nie mieć twarzy, przeżarta skóra, oczy napuchnięte, ... bede was w nocy straszyć :P
Silmariena - 19 Wrześ¶nia 2006, 13:49

krwi się zachciewa, będę się bronić do ostatniej kropli...
Indy - 19 Wrześ¶nia 2006, 13:54

Ja nie lubi krwi, tylko ¶wieże mięsko z golluma :twisted:
Tylko że to już jest troche zmasakrowane.... :?

Alatar - 19 Wrześ¶nia 2006, 13:56

Silmariena i ja Cię witam witam. Największ± turtur± dla Gollumów jest przywi±zanie do jakiego¶ stałego, mocnego, utwierdzonego w ziemi czego¶ (załóżmy, że drzewo). Przywi±zana?? Poszarp się trochę. Ok, dobrze przymocowana. A teraz tortura. Twój ssssskarb przywi±zuję do gałęzi powyżej, by dyndał tuż przed Tob±, prawie w Twym zasięgu. Ale tylko prawie. Słyszysz, jak Cię woła :?: Spróbuj mu odpowiedzieć. Schwyć go. Oj, nie da rady :?: A to dopiero pocz±tek.
Silmariena - 19 Wrześ¶nia 2006, 13:57

mięsa tym bardziej nie oddam, cenne me członki wole zachować niż dzielić nimi takich łotrów :P
Silmariena - 19 Wrześ¶nia 2006, 13:59

przywi±zana moge dalej k±sać :twisted:
Indy - 19 Wrześ¶nia 2006, 14:00

Nie musisz oddawać sam sobie wezme i razem z gremlinkiem grilla sobie zrobimy :mrgreen: :mrgreen:
Kruk Siwy - 19 Wrześ¶nia 2006, 14:01

A dla mnie mięsko nie musi byc swieże... ciut skruszałe byłoby lepsze. (Kruk odlatuje szukac wampirów i wilkołaków z radosn± wie¶ci± o darmowej wyżerce).
Silmariena - 19 Wrześ¶nia 2006, 14:30

ja wci±ż tym kwasem ociekam, smaczna nie jestem :P
Rodion - 19 Wrześ¶nia 2006, 15:00

Ciekawa taktyka :roll: , pisac post za postem byle przestac byc gollumem :evil:
Aga - 19 Wrześ¶nia 2006, 15:11

Eee tam, dziewczynie się chyba zdublował ten ostatni. Ale zasadniczo używamy opcji edytuj.
Mam ochotę na tatara z golluma. On jesssst taki dobry, ssssskarbie, taki ssssoczyssssty :D

Edit:
Oooo... Widzę s±siadkę ;) Mój drugi dom (w zasadzie to pierwszy, bo u rodziców) jest rzut beretem od Jastrzębia ;) Jak miło zobaczyć na forum kogo¶, kto mieszka tak niedaleko.

Dunadan - 19 Wrześ¶nia 2006, 15:27

Silmariena... nick jak mysle od nazwy klejnotu?... no to trza wypolerowac! papierem sciernym :)
Witaj!

Studnia - 19 Wrześ¶nia 2006, 16:23

Ta już nie mrrruczy? Nie... :cry:
Gdzie ja to miałem... O jest :twisted: (zdejmuje siekierke ze ¶ciany)
No podejdĽ dziecinko... Obiecuje że tylko raz walne, i to obuchem.
Co ręke uciołem? Że obuchem miałem waln±ć? :shock:
Mówiłem tak?
KŁAMAŁEM :twisted:

mad - 19 Wrześ¶nia 2006, 17:32

Silmarieno, witaj nam serdecznie i gor±co, i ten tego...
Tylko Cię trochę leserem połaskoczę :D

hjeniu - 19 Wrześ¶nia 2006, 18:40

Coraz więcej gollumów płci żeńskiej. Niedługo mi się doniczki skończ± :wink: O, upu¶ciłem! Na główkę? No to czuj się powitana.
PS: Kwasem solnym się nie przejmuj mięsko będzie dobrze zamarynowane :mrgreen:

Dunadan - 19 Wrześ¶nia 2006, 19:16

Hjeniu - narzekasz?! no co ty... tozto normalnie blogoslawienstwo na nas jakies spada... a ze tam doniczek nie ma... zastapi sie ceglami :D tez czerwne.
Caitleen - 19 Wrześ¶nia 2006, 19:18

Studnia - kto nie mruczy, jak to nie mruczy?! Nie widac że mruczę po prostu ;>. Mrrrr...

Ponieważ mam staż o cały dzień dłuższy i czuję się zadomowiona doł±czam do powitań - witaj Silmariena! :>

Tomcich - 19 Wrześ¶nia 2006, 19:18

Witaj nam Silmarieno

Przyznaj się, czy przypadkiem nie jest to Twoje dzieło. :D W każdym b±dĽ razie jest super. :bravo

Odkryj nam swoj± prawdziw± twarz na forum.

:mrgreen:

Studnia - 19 Wrześ¶nia 2006, 19:39

Caitleen, ja nie mówiłem o Tobie...
Alatar - 19 Wrześ¶nia 2006, 19:42

Dunadan
Cytat
Silmariena... nick jak mysle od nazwy klejnotu?... no to trza wypolerowac! papierem sciernym :)
Witaj!

A mnie się natomiast kojaży z pewn± Numenorejk± (tak będzie prawidłowo? Numenorejk±?może Dunadank±?).
Tak czy owak, witam i ¶ciskam ... kleszczami.

Dunadan - 19 Wrześ¶nia 2006, 20:28

No, czy Dunadanka to nie wiem... wiem natomiast ze te Silmy to rzadkie... mamy klejnot na forum :D WYPOLEROWANY
Alatar - 19 Wrześ¶nia 2006, 20:48

<ortodoksyjny mode on>
Silma to substancja, z której zrobione s± Silmarile.
<ortodoksyjny mode off>

Po głowach Gollumy. (by nie było offtopa)

Dunadan - 19 Wrześ¶nia 2006, 20:51

?... substancja?... pierwsze slysze - musze odswierzyc sbie Silmarillion :twisted:
Albion - 20 Wrześ¶nia 2006, 08:04

Caitleen, Silmariena - witam, witam drogie panie :twisted:
To tak szybko, jako, że swoje juz dostały¶cie, bejsbolem po nerach, co by¶cie się jak w domu poczuły :wink:

Haletha - 20 Wrześ¶nia 2006, 16:01

O, Silmariliena, która ma takie ładne malunki na WariArcie:) No to bierzemy granatnik i robimy na ¶cianie ekspresjonizm abstrakcyjny! Natomiast Caitleen... kto¶ tu mówił o jakich¶ substancjach? Mam w biurku parę niezidentyfikowanych fiolek, możemy załadować lewatywkę i zrobić mały eksperyment. Ups, co¶ się rozpękło?
Fearfol - 20 Wrześ¶nia 2006, 16:08
Temat postu: Bij± :)
Witaj Silmarieno,

z reguły nie lubię przemocy ale od zasady linijk± można po dłoni poci±gn±ć,

mi narazie tylko ucho naderwali (w gimnazjum) :D

Dunadan - 20 Wrześ¶nia 2006, 17:35

Fearfol - tak sie dales? 'Bija' nie czytasz? bys wykorzystal ktorys ze spsoobow i przywital odpowiednie osoby :twisted:
Silmariliena - wlasnie przegladam twoje obrazki - sory, ale one sa male wiec to tylko obrazki . ale naprawde ciekawe!

Partner forum