To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Bij± :)

Dunadan - 18 Wrześ¶nia 2006, 13:57

TheCzarek - jak bedziesz donosil to nie radze do ABW - tam sa wampiry.
Kruk Siwy - 18 Wrześ¶nia 2006, 13:58

Dunadan, nie zdradzaj gollumom tajemnic Firmy!
Dunadan - 18 Wrześ¶nia 2006, 14:01

Oj, tam... niegdlugo i tak swoj chlopak bedzie. Jak go przySWOImy :D
hjeniu - 18 Wrześ¶nia 2006, 14:01

Ostatnio w pracy kto¶ mnie straszył że pojadę na szkolenie do ABW. Mam zabierać czosnek :?:
mawete - 18 Wrześ¶nia 2006, 14:06

Ja jak zwykle nie biję - witam wszystkich niewitanych :D
Aga - 18 Wrześ¶nia 2006, 15:19

Ja też się nie będę znęcać. Ostatecznie co to jest pięćdziesi±t siedem ran kłutych... :twisted:
Alatar - 18 Wrześ¶nia 2006, 18:33

A ja będę, bo należy się. Tradyszyn, tradyszyn... Więc zaczynam, i plask, i trzask, i gruch, i buch ... (tutaj szereg wyrazów dĽwiękona¶ladowczych) ... i bum <ze względu na drastyczno¶ć sceny, wszystkie te czynno¶ci odbywaj± się za kulisami>. Serdecznie witam TheCzarek.
Nattfiarill - 18 Wrześ¶nia 2006, 20:04

hieniu napisał
Cytat
Ostatnio w pracy kto¶ mnie straszył że pojadę na szkolenie do ABW. Mam zabierać czosnek :?:

Ile razy mam powtarzać, że to legendy ino? Że czosnek na wampiry nie działa?

Caitleen - 18 Wrześ¶nia 2006, 20:06

Mrrrr... Witam współforumowiczów, dopiero zaczynam się rozgl±dać a juz podoba mi się tutejszy klimat :>.
Dunadan - 18 Wrześ¶nia 2006, 20:06

No ale... ale cos przeciez musi dzialac...
Rodion - 18 Wrześ¶nia 2006, 20:15

No i prosze :roll: Komu¶ sie tu podoba :? Masochistka jakowas czy co? :mrgreen:
Studnia - 18 Wrześ¶nia 2006, 20:20

No nie moge... Ona mrrrruczy... No nie moge uderzyc kobiety ktora mrrrruczy... ;)
Dunadan - 18 Wrześ¶nia 2006, 20:20

Witaj Caitleen przygotowalem dla ciebie mala niespodzianke - dlugo nad nia myslalem i tworzylem ale niestety IE nie pozwolil mi jej zrealizowac ( wszystko sie skasowalo ) wiec tym razem nie bede mogl przywistac jak nalezy... chyba ze wejdziesz na ta katapulte... o, tak tu...
Kurde - za nisko, eh te pale - eksperyment sie nie udal :/

Alatar - 18 Wrześ¶nia 2006, 20:22

No i obijamy znowu. A że zmęczony jestem to tak jako¶ symbolicznie. Dragon Slave i po bólu.
Nexus - 18 Wrześ¶nia 2006, 20:53

Studnia, to nie było mruczenie, tylko zgrzyt kredy na tablicy :D
Niedługo zacznie robić się zimno... a ja wci±ż szukam opału do mojego reaktorka... za to mam teraz tak± brykieciarkę golumow±... o, wchodzi się tutaj... proszę, proszę Caitleen, zamykamy klapkę, *pssssst* i mamy goluma w kostce :twisted:
Witamy kolejn± głowę.... biał± głowę :wink:

Caitleen - 18 Wrześ¶nia 2006, 21:03

Dzięki Nexus, zawsze chciałam zostać sze¶cianikiem, kształt idealny. Muszę przyznać, że na żadnym forum nie miałam tak ciepłego powitania - brykieciark± ;>. Mrrrr... <mruczy golum białogłowy wersja K6>
hjeniu - 18 Wrześ¶nia 2006, 21:19

Caitleen, a ja mam tu gdzie¶ dla ciebie doniczkę (oczywi¶cie bez kwiatka). Co? Że od to nie od kwiatka ale od drzewka? Ale to niewielka różnica :twisted: Proszę bardzo.
Słowik - 18 Wrześ¶nia 2006, 21:22

Cze¶ć Caitleen, mrucz±ca Szkotko ;)
Ciekawe ile NURS odkupił od Nikitycza tych pier¶cieni, że te Gollumy tak tu ci±gn± :mrgreen:

Rodion - 18 Wrześ¶nia 2006, 21:31

Nurs sam te pierscienie robi :D
Tnie miedziane rurki 3/4 cala i podrzuca w roznych miejscach, a gollumy jak to gollumy sie na to lapia :wink: :mrgreen:

Tomcich - 18 Wrześ¶nia 2006, 22:10

Witaj TheCzarek, fala mówisz, :mrgreen: a pływać umiesz :?:

Najwidoczniej nie umiesz. :?

No i witaj Caitleen - widzę, że¶ z dalekiej Szkocji. :D Ech piękne okolice, Eilean Donan Castle, Loch Ness, rozmarzyłem się 8)

No to na powitanie przy¶lę swego człowieka, chyba go poznajesz. :wink:

Niech on Ciebie dalej wita. :mrgreen:

mad - 19 Wrześ¶nia 2006, 00:56

Caitleena w ogóle nie widać, awatar pusty. Ciekawe, czy już zdematerializował się w wyniku tortur okropnych, czy raczej jeszcze nie przywdział satysfakcjonuj±cej facjaty.
Strzeliłbym jednego raza, ale nie wiem gdzie, nie wiem w co :(
Witaj!

Studnia - 19 Wrześ¶nia 2006, 06:19

Nexus
Cytat
Studnia, to nie było mruczenie, tylko zgrzyt kredy na tablicy :D

Nie... Ona mrrrruczy... Caitleen, prawda że mrrrruczysz? Zamrrrrucz jeszcze rrrrraz... :wink:

Dunadan - 19 Wrześ¶nia 2006, 06:30

O, o! wlasnie Studnia, dobry pomysl, tak trzymaj! hehe - zamruczyc kogos na smierc - nada sie do powitalni :twisted: mrucz,Caitleen , mrucz...
TheCzarek - 19 Wrześ¶nia 2006, 08:26

Kruk Siwy napisał/a
To co, donosisz?

Oczywi¶cie - sze¶ciopak browaru mogę np. donie¶ć...

Kruk Siwy - 19 Wrześ¶nia 2006, 08:38

I czemu jak tak lubię donosicieli...
Czuj się przywitany!

Silmariena - 19 Wrześ¶nia 2006, 13:00

puuk puk tu mnie skirowano.... siostro?
Witam :)

Agi - 19 Wrześ¶nia 2006, 13:07

Witaj Silmariena. Tradycję Forum jest szczere i gor±ce powitanie nowych.
Zatem szczerze i gor±co - garnek roztopionej smoły na główkę :twisted: Hej jest tam kto :?: Dawać tu pierze :!: :mrgreen:

Kruk Siwy - 19 Wrześ¶nia 2006, 13:12

Co to znaczy "siostro"? Ooo gollumek rodzaju żeńskiego! Specjalnie na tę okazję wychodowałem kwiecie róży. Z taaaakimi kolcami. Na¶ci na przywitanie. W±chać proszę! Wtulić buĽkę... róza była biała, ale już nie jest.
No jam przywitałSilmarienę, reszta sadystów takoż proszę, bo kuleżanka poczuje się zlekceważona.

mawete - 19 Wrześ¶nia 2006, 13:14

Silmariena: witaj ja jak zwykle nie bije :D
Silmariena - 19 Wrześ¶nia 2006, 13:30

aaaaa okrutnicy, łotry, smoł± i kolcami, mnie, biedne dziewcze... mamusiu... chlip chlip

Partner forum