Konwenty dawno minione - Falkon 2011 - bogowie przyjęli wyzwanie!
Lowenna - 19 Listopada 2011, 21:18
ilcattivo13, Nidzica pokrywa się z końcem roku szkolnego. A w tym roku to nawet wyprzedza zakończenie o tydzień. Nie ma opcji bym się wyrwała
Ziuta - 19 Listopada 2011, 22:53
Właśnie, Nidzica ma przykry zwyczaj pokrywać się z końcem roku szkolnego/gorączką przedsesyjną. W przyszłym roku prędzej się na Pyrkon załapię, albo Polcon.
dalambert - 19 Listopada 2011, 23:00
Lowenna, Ziuta, na Avandardzie się meldować
Ziuta - 19 Listopada 2011, 23:09
Ava w wakacje, więc jakoś się da. No i w końcu muszę na jakis konwent prelekcję przygotować.
Lowenna - 19 Listopada 2011, 23:12
dalambert, zobaczymy czy tak długo pożyję
dalambert - 19 Listopada 2011, 23:27
Lowenna, pożyjesz, pożyjesz. Piękne kobiety żyją długo
ilcattivo13 - 20 Listopada 2011, 00:23
Lowenna - i nic się nie da zakombinować?
eee... dalambercie, chyba miałeś na myśli "wredne"
Agi - 20 Listopada 2011, 00:35
dalambert napisał/a | Piękne kobiety żyją długo |
ilcattivo13 napisał/a | eee... dalambercie, chyba miałeś na myśli wredne |
A to nie jest synonim?
ilcattivo13 - 20 Listopada 2011, 01:00
oby nie
mBiko - 20 Listopada 2011, 12:22
ilcattivo, przecież wyraźnie widać na zdjęciach, że jedno nie wyklucza drugiego.
Lowenna - 20 Listopada 2011, 12:37
Zdjęcia jak to zdjęcia. Mogą kłamać i oszukiwać. Życie pokazuje swoje
ilcattivo13, planuję kilka dużych zmian w okresie czerwiec-lipiec. Pożyjemy, zobaczymy
mBiko - 20 Listopada 2011, 12:38
Lowenna, sugerujesz, że moje zdjęcia kłamią?
Lowenna - 20 Listopada 2011, 12:39
mBiko, wszystkie zdjęcia kłamią
shenra - 20 Listopada 2011, 12:43
Ojtam ojtam. Zależy, z ktrórej strony patrzysz
mBiko - 20 Listopada 2011, 12:44
Cytat | Spójrzcie
Wielcy, maluczcy
Jesteśmy po prostu ludzcy
Coś każdy wie na swój temat
Na całość - sposobu nie ma!
Przy naszych najlepszych chęciach
Możemy źle wyjść na zdjęciach
Gdy twarz nam kamera przyszpili
Powiemy: fotograf zawinił |
ilcattivo13 - 20 Listopada 2011, 16:39
mBiko - Lowenna prawie gada (DJW)
Lowenna - 20 Listopada 2011, 18:01
ilcattivo13, raczej soczek marchewkowy
ilcattivo13 - 20 Listopada 2011, 19:03
pójdźmy na kompromis - pryta marchwiowa ze spirytusem, wstrząśnięta, nie mieszana
Lowenna - 20 Listopada 2011, 19:38
taaaa...
Kto jeszcze ma jakieś fajne zdjęcia lub relacje z konwentu? To tak wracając do tematu
shenra - 20 Listopada 2011, 20:41
Lowenna napisał/a | Kto jeszcze ma jakieś fajne zdjęcia lub relacje z konwentu? | Możesz napisać swoją. Nie wiem, czy są tu jeszcze takie łośki jak ja, żeby poświęcić chwilę na wyprodukowanie relacji.
Tak btw, z niedzieli to raczej już relacji nie będzie, jakby ktoś czekał. Bo wyglądało to mniej więcej tak: To ja muszę już jechać. Serio? Buuu, no to pa. Pa, buuu. I znów: Musimy już jechać. Serio? Buuu, no to paaa. Paaa, buu i tak dalej
Lowenna - 20 Listopada 2011, 20:51
shenra napisał/a | Buuu, no to pa | W takim razie dobrze, że ewakuowałam się po angielsku
Relacji nie stworzę bo od pisania są tu inni. Ja jestem od czytania Poza tym moja relacja wyglądałaby mniej więcej tak: Czwartek: wzięłam garść rozkurczowych i przeciwbólowych i nagle była niedziela
Falkon - 21 Listopada 2011, 10:01
Kolejny Falkon za nami. Wielkie dzięki dla tych, co byli z nami. Tych, których zabrakło, zapraszamy za rok. Już możecie sobie wpisać w kalendarze na przyszły rok datę 16-18 listopada!
Jeśli jesteście zainteresowani, na stronie zebraliśmy trochę opinii, relacji i zdjęć - zapraszamy.
ilcattivo13 - 22 Listopada 2011, 02:24
Falkon napisał/a | ...na stronie zebraliśmy trochę opinii, relacji i zdjęć - zapraszamy. |
eeee... jeśli chodzi o te opinie, to jak bardzo były niepochlebne? Tak ździebko bardzo, czy ździebko mniej niż ździebko bardzo?
Lowenna - 22 Listopada 2011, 08:43
ilcattivo13, śmiem przypuszczać, że dzieciakom, których coraz więcej na konwentach (hmmm... Jak to się dzieje, że jeszcze 5-6 lat temu na konwentach wokół było całe mnóstwo dorosłych i starszych ode mnie a teraz nagle wszędzie pełno dzieciaków? I te dzieciaki są z każdym rokiem młodsze... ) świetnie się bawiły. Tylko my jesteśmy już znudzeni i rozpieszczeni
dalambert - 22 Listopada 2011, 08:57
Lowenna, nie martw się i tak jesteś młódka, a do emerytury w 67 roku życia to masz Hoho i jeszcze troszkę czasu
Lowenna - 22 Listopada 2011, 09:10
dalambert, jeżeli przejmowałabym się emeryturą w 67 roku życia, to dzisiaj powinnam się położyć i umrzeć
dalambert - 22 Listopada 2011, 09:17
Lowenna, alez tylko staran sie ukazać Ci jak wspaniałą masz perspekwytwę bycia Dłuuuuugo czynną zawodowo
charande - 22 Listopada 2011, 10:45
Ja tam dobrze się bawiłam na tegorocznym Falkonie, jedyne, na co mogłabym osobiście narzekać, to trochę słabszy niż w poprzednich latach blok popularnonaukowy i literacki. Opinie o konwencie mogą bardzo zależeć od tego, co uczestnik robił - przeglądałam te zalinkowane relacje i widzę, że np. gracze są zadowoleni. Czy oprócz sławetnej czwartkowej kolejki do akredytacji zdarzyły się jakieś grubsze wpadki organizacyjne? Przyznam, że patrząc z perspektywy uczestnika, odniosłam wrażenie, że ogólnie "wszystko gra" tak jak i na poprzednich Falkonach - z pewną dozą chaosu , a z perspektywy prelegenta - woda na stoliku, obsługa techniczna obecna, sprawny sprzęt projekcyjny i duża sala, więc nie narzekam
cranberry - 22 Listopada 2011, 14:46
Ja, wróciwszy na Falkon po kilku latach przerwy, przede wszystkim jestem pod wrażeniem skali przedsięwzięcia i zmiany "statusu" z "siedzimy w klasie szkolnej w kilka osób i piszemy kredą na tablicy" na "wielka, piękna aula ze sprzetem do prezentacji komputerowych, wodą na stolikach i gościem zagranicznym". No, ale ja nie mam porównania
A tak przy okazji: relacja Achiki .
dalambert - 22 Listopada 2011, 15:16
cranberry, dla Achiki DUUUŻE
|
|
|