Blogowanie na ekranie - askyroibmA golB
shenra - 12 Kwietnia 2010, 19:31
merula, nie drzyj się wewnętrznie
merula - 12 Kwietnia 2010, 19:48
nawet zewnętrznie nie będę
Ambioryks - 12 Kwietnia 2010, 19:58
Sandman napisał/a | W swoich postach często odnosisz się do konkretnych postaci, ten stwierdził, to, tamten tamto. Po co. Przecież to nieważne kto mówi. |
Dla informacji, skąd coś czerpię. Odnosi się to jednak nie tyle do samych postaci, ile do ich dorobku, dzieł, poglądów itd. Widzisz różnicę?
merula napisał/a | oj Ty nasz błazenku |
http://images.google.pl/i...ved=0CA8QsAQwAA
Nawet nie wiedziałem, że Ozzborn tak ładnie wygląda. o_O
Virgo C. napisał/a | @Ambioryks
Dalej lubisz shenre? |
A czemu miałbym nie lubić? Przecież w żaden sposób mnie nie obraziła. Tylko po przyjacielsku zaleciła mi powściągliwość w nazewnictwie dotyczącym mojej osoby. Trudno mieć do niej pretensje.
dalambert napisał/a | shenry i Fidela |
Toż to jak zestawienie Krystyny Bochenek i Janusza Palikota.
Virgo C. - 12 Kwietnia 2010, 20:01
Ambioryks napisał/a | A czemu miałbym nie lubić? Przecież w żaden sposób mnie nie obraziła. Tylko po przyjacielsku zaleciła mi powściągliwość w nazewnictwie dotyczącym mojej osoby. Trudno mieć do niej pretensje. |
Ty to chłopie potrafisz racjonalizować. Będzie kiedyś z Ciebie świetny mąż-pantoflarz
Ambioryks napisał/a | Toż to jak zestawienie Krystyny Bochenek i Janusza Palikota. |
Masz polisę na życie?
Ambioryks - 12 Kwietnia 2010, 20:19
Virgo C. napisał/a | Masz polisę na życie? |
Skąd to pytanie?
Elam już kiedyś napisała, że Fidel to "nasz forumowy Lepper i Palikot". A porównanie shenry do śp. Bochenek to komplement, bo darzyłem tą osobę wielką sympatią.
merula - 12 Kwietnia 2010, 20:21
Virgo C. napisał/a | Ty to chłopie potrafisz racjonalizować. Będzie kiedyś z Ciebie świetny mąż-pantoflarz |
albo polityk
shenra - 12 Kwietnia 2010, 20:21
A zatem dziękuję Ci Ambioryksie za komplement
Virgo C. - 12 Kwietnia 2010, 20:22
@Ambioryks
No ja tam nie wiem czy Fidel się ucieszy z takiego porównania.
Ambioryks - 12 Kwietnia 2010, 20:29
merula, na polityka się raczej nie wybieram. Jak trafnie podsumował to Kazik Staszewski, "Polityka to tarzanie się w błocie i każdy się musi ubrudzić".
Virgo C., jakoś na wypowiedź elam Fidel nie zareagował w ogóle. No chyba że elam cieszy się u niego jakimiś specjalnymi względami, tego nie wiem.
A z innej beczki: czy Pucek to krewna lub powinowata dalamberta? Tak wywnioskowałem z teg, co dziś napisano w temacie o wojnie.
Virgo C. - 12 Kwietnia 2010, 20:30
Małżonka Ambioryksie, małżonka
A co do Fidela - na pewno większymi niż Ty
Agi - 12 Kwietnia 2010, 20:30
Ja nie mam problemu z lubieniem shenry, i Fidela jednocześnie.
Mam problem jeśli kogoś nie jestem w stanie lubić.
feralny por. - 12 Kwietnia 2010, 20:30
Ja się zaraz przewrócę
dalambert - 12 Kwietnia 2010, 20:31
Ambioryks, Pracuj nad metoda "annales' - czyli szukaj, wnioskuj i doświadczaj, to Ci się może przydać na przyszłość , Serio, serio
shenra - 12 Kwietnia 2010, 20:31
feralny por., nie potłucz się
dalambert - 12 Kwietnia 2010, 20:32
Virgo C., coś nas sypnął - dojście do sedna mogło mu zająć z kwartał
Virgo C. - 12 Kwietnia 2010, 20:33
Mam dzisiaj dzień dobroci dla wszystkich
shenra - 12 Kwietnia 2010, 20:35
Virgo C. napisał/a | Mam dzisiaj dzień dobroci dla wszystkich | I radujcie się oto wszystkie narody
Ambioryks - 12 Kwietnia 2010, 20:36
Virgo C., nie wątpię.
feralny por., z jakiegoż to powodu miałbyś się przewrócić? Mojego pytania wykazującego nieznajomość tutejszych stosunków rodzinnych i innych, czy z jakiegoś innego.
dalambert, mogłem zgadywać. Ale nie chciało mi się przekopywać połowy forum w celu znalezienia bezpośrednich poszlak.
Virgo C. - 12 Kwietnia 2010, 20:36
@shenra
Ty się już chyba dzisiaj dostatecznie radowałaś?
feralny por. - 12 Kwietnia 2010, 20:37
Ze śmiechu Ambioryksie, ze śmiechu.
shenra - 12 Kwietnia 2010, 20:38
Virgo C., radości nigdy za dużo, ale przeca nie mówiłam o sobie Skup się na jednej czynności, bo sobie lapka upaprasz
merula - 12 Kwietnia 2010, 20:38
Virgo C. napisał/a | Ty się już chyba dzisiaj dostatecznie radowałaś? |
o, o czymś nie wiem? pikantne szczegóły poproszę
shenra - 12 Kwietnia 2010, 20:40
merula, nie mogę, niech on Ci wytłumaczy
Ambioryks - 12 Kwietnia 2010, 20:42
feralny por., że ze smiechu, to się domyśliłem, ale pytam, co było powodem owego śmiechu. Moje pytanie o Pucek i dalamberta, czy coś innego?
shenra, "on", czyli kto?
Virgo C. - 12 Kwietnia 2010, 20:44
shenra napisał/a | merula, nie mogę, niech on Ci wytłumaczy |
Fstydzem siem
shenra - 12 Kwietnia 2010, 20:45
Ambioryks, "on" czyli Virgo.
Virgo C. napisał/a | Fstydzem siem | Muahahaha!
merula - 12 Kwietnia 2010, 20:45
Virgo C., nie bądź świń, wytłumacz grzecznej meruli
feralny por. - 12 Kwietnia 2010, 20:49
Ambioryksie, poczucie humoru to sprawa wielce indywidualna, tłumaczenie, co mnie śmieszy i dlaczego właśnie to uważam za całkowicie jałowe i bezcelowe. Ale skoro już musisz wiedzieć, to śmieszy mnie całokształt tego blogu, ze szczególnym uwzględnieniem tego co Ty tutaj piszesz. Nie widzę potrzeby wskazywać najśmieszniejszych fragmentów.
ketyow - 12 Kwietnia 2010, 21:03
No i niech to... dopijałem z miski po płatkach mleko i parę postów wyżej się oblałem i zaplułem monitor
shenra - 12 Kwietnia 2010, 21:08
ketyow, damn. Tobie też trzeba przypominać o nie robieniu dwóch rzeczy na raz?
|
|
|