Spodenki - Szortal
dalambert - 1 Czerwca 2011, 12:19
baranek, baranek, baranek,
terebka - 1 Czerwca 2011, 12:47
Hurra!!!!
baranek - 1 Czerwca 2011, 13:35
pewnie, że hura!
ale jakie tam baranek
sam bym guzik zrobił.
Witchma - 1 Czerwca 2011, 13:37
No to jeszcze GAndrel
joe_cool - 1 Czerwca 2011, 13:46
Brawa dla całej ekipy, autorów i mamy Whitney Houston
Ozzborn - 1 Czerwca 2011, 14:35
gratuleszyns wszystkim sprawcom niech dziecko rośnie zdrowo
Sauron - 1 Czerwca 2011, 16:34
Brawo!
Radek - 1 Czerwca 2011, 17:19
Gratuluję i życzę powodzenia.
Jeśli dobrze zrozumiałem informacje z działu Kontakt, na Szortal można przesyłac teksty o dowolnej tematyce, n'est ce pas? Czy planowane są konkursy tematyczne?
brajt - 1 Czerwca 2011, 17:23
gratulki. choc jeszcze dluuuuuuuga droga przed serwisem i juz teraz widac, ze nie wszystkie pomysly sie sprawdza.
konkursy tematyczne sa tutaj, nie ma sensu sie dublowac.
Matrim - 1 Czerwca 2011, 18:16
baranek, gratulacje Ojcu Założycielu Teraz co roku musisz Szortali prezent kupować
Arya - 1 Czerwca 2011, 20:12
Gratulacje
shenra - 1 Czerwca 2011, 20:26
Jeeee, cieszę się razem z wsiemi Brawa dla sprawców
Kruk Siwy - 1 Czerwca 2011, 20:32
Znaczy dla shenry, !!
shenra - 1 Czerwca 2011, 20:40
Kruk Siwy, ojtam ojtam. Ja tam nic tam, tu są inni Sprawcy Zaistnienia
Kruk Siwy - 1 Czerwca 2011, 20:41
Jesteś jedną ze Wspaniałych, wszak nie?
Szkodzi nic, że swoją porcję laurów odbierzesz. Kręć się kołowrotku!
shenra - 1 Czerwca 2011, 20:50
Kruku no chyba, że tak. W takim razie, jedna rundka na mój rachunek
Kruk Siwy - 1 Czerwca 2011, 20:50
Nareszcie pojęła... do dna!
shenra - 1 Czerwca 2011, 20:53
A bo ja dzisiaj ciężko myśląca jestem. Myślę o kurczaku yakiniku, o wołowinie zapiekanej z gorgonzolą O nocce z weselem i takie tam. I o wydłużaniu doby
dziko - 1 Czerwca 2011, 23:17
baranek GAndrel
Wygląda piknie!
baranek - 2 Czerwca 2011, 06:53
Starcie baranek - fejsbuk zakończyło się wynikiem 0:1. Ale mimo wszystko udało mi się zrobić coś takiego:
http://www.facebook.com/p...214277365261665
Będę się uczył w trakcie. Każda pomoc, ale to naprawdę każda, mile widziana.
Selena - 2 Czerwca 2011, 07:39
Cóż za zdjęcie
Baranku, ja w razie czego mogę pomóc przy FB.
eLAN - 2 Czerwca 2011, 17:50
Gratuluję. I, nosz kurka, baranku to Twoja wina.
Zamiast się uczyć pisze teksty na szortal . Jest nowy cel, może i progres zapuka do drzwi.
Iscariote - 2 Czerwca 2011, 20:16
Fajnie, gratuluję Na fejsbuku też polubione
shenra - 2 Czerwca 2011, 21:12
eLAN napisał/a | Zamiast się uczyć pisze teksty na szortal | I jeszcze narzekasz, no wiesz. Co Ci więcej frajdy sprawia?
eLAN - 5 Czerwca 2011, 13:42
A jak tam z tekstami, nie brakuje?
Sam wysłałem nawet jeden i już się nie mogę negatywnej odpowiedzi doczekać
baranek - 5 Czerwca 2011, 14:13
wiemy jaki to ból czekać na odpowiedź. jaka by nie była. dlatego staramy się, żeby to nie trwało długo. ale ja muszę najpierw tekst rozesłać. Ekipa musi go przeczytać. czasami musimy się trochę o niego pokłócić. to musi potrwać. dwa, trzy dni. a łikend jest, to i komunikacja utrudniona.
a tekstów zawsze jest za mało. nawet jeśli jest ich dość.
Ziemniak - 5 Czerwca 2011, 22:09
Mam propozycję, żeby do szortów dodawać datę wrzucenia, po dłuższej nieobecności można się pogubić.
baranek - 5 Czerwca 2011, 22:33
Ziemniak, i to jest widzisz problem. bo przeważają głosy, że jest za bardzo nabziubździane. szukam złotego środka. o każdym nowym tekście informuję na stronie głównej. tak przy każdej informacji jest data. jak znajdziesz ostatnią znajomą datę [na przykład w przez archiwum] to potem już z górki. teksty są poukładane według kolejności dodawania.
no faktycznie, łatwe to nie jest. coś pokombinuję.
można też po prostu czytać od góry, aż się dojdzie do tekstow, które się już zna. ale to chyba też nie to.
e: był
Ziemniak - 5 Czerwca 2011, 23:05
Może jakaś mała baza - autor, tytuł, data wrzucenia, typ - coś takiego jak bibliografia na stronie SFFiH, tylko z bezpośrednimi linkami do szortów. Wtedy na głównej może być info o najnowszych dziełach, a zainteresowany user może sobie tą bazę wte i wewte sortować, przeglądać - skolko ugodno.
czterdziescidwa - 5 Czerwca 2011, 23:20
baranek napisał/a | Ziemniak, i to jest widzisz problem. bo przeważają głosy, że jest za bardzo nabziubździane. szukam złotego środka. |
A to nie jest problem. Z userami jest tak, że jak się skarżą, to rzeczywiście coś może być nie tak, ale nie koniecznie właśnie to, na co się skarżą . Jak mówią że jest nabziubździane, nie koniecznie trzeba usuwać informacje ze strony. Może wystarczą większe marginesu w okół treści szorta i już będzie ok.
Informacje, które user będzie sprawdzał w drugiej kolejności trochę mniej wyróżniającym się kolorem i mniejszą czcionką. Nie musisz też pisać
Autor: autor
Data: data
Co jest tytułem, co autorem i co datą powinno wynikać z layoutu. Zobacz jak to wygląda np. w artykułach na gazeta.pl:
http://wyborcza.pl/1,7524..._do_ludzi_.html
Generalnie, jeśli chodzi o layout, to warto podpatrywać co robią duzi i bogaci (onet, gazeta...) Oni wydają kupę kasy na badanie użytkowników i sprawdzanie jak im się najwygodniej klika
|
|
|