Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Mara - 14 Listopada 2005, 12:52
Lily_Ann, nie bij pani, bo się spocisz
Margot, dziwnie wyglądasz jako Harrison Ford...
Lily i Gin, witam serdecznie
Margot - 14 Listopada 2005, 12:58
Mara napisał/a | Lily_Ann, nie bij pani, bo się spocisz
Margot, dziwnie wyglądasz jako Harrison Ford... |
Bo też i dziwnie się czuję...
W zasadzie, to mam problem z tożsamością. Może powinnam sobie jakiś inny avatarek znaleźć, bo już nie wiem, czy ja pani, czy pan => i nie wiem, czy mogę bić, czy tylko być bita??? No, znaczy, dylemat mam!
Ale witam, niezależnie od dylematów
Marteniqs - 14 Listopada 2005, 14:03
Witam wszystkich Głównie naczelnego za prowadzenie swietnego pisma (ale wazelina) a takze tych co pisza do tego pisma, adminów oraz czytelników i cholera wie kogo jeszcze
Oby pismo zyło nam 100 lat
Margot - 14 Listopada 2005, 14:13
Marteniqs napisał/a | Witam wszystkich Głównie naczelnego za prowadzenie swietnego pisma (ale wazelina) a takze tych co pisza do tego pisma, adminów oraz czytelników i cholera wie kogo jeszcze |
Cholera wie kto też wita
Marteniqs napisał/a | Oby pismo zyło nam 100 lat |
...i jeden dzień dłużej
kruczywiatr - 14 Listopada 2005, 15:34
Witam, witam, o adres nie pytam
LiLy_Ann - 14 Listopada 2005, 17:37
I po zajeciach. Tja, Margot 100diuje... jeszcze. Zostalo mi 1,5 roq do planowej obrony.
Mara napisał/a | Lily_Ann, nie bij pani, bo się spocisz |
spoko oko mam rexone;]~~ witam takze.
BTW - pierogi ruskie smaczne byly!
Margot - 14 Listopada 2005, 17:42
LiLy_Ann napisał/a | I po zajeciach. Tja, Margot 100diuje... jeszcze. Zostalo mi 1,5 roq do planowej obrony. |
A czy na Alma Mater mojej ukochanej, Uniwersytecie? I czy na polskiej filologii ukochanej po wielokroć??
LiLy_Ann - 14 Listopada 2005, 17:45
Archeologia, UWr - praca o kloakach renesansowych, a wlasciwie o jednej wypasnej;]~~
Margot - 14 Listopada 2005, 18:20
LiLy_Ann napisał/a | Archeologia, UWr - praca o kloakach renesansowych, a wlasciwie o jednej wypasnej;]~~ |
Mojaś Ty
Z archeologią piwo najlepiej smakowało mi zawsze na Ostrowie Tumskim
Opowiadali mi o gotyku, średniowieczu i wykopaliskach w miejscu, gdzie kiedyś stał hotel Panorama, a teraz stoi Galeria Dominikańska. Ech, ależ ten czas leci...
LiLy_Ann - 14 Listopada 2005, 18:29
OjOjOj... Twoje czasy gdy do Rejsu byly wypady? Szybkiego Jasia zamkneli i nie mamy sie gdzie podziac. Jak kopali pod Galerie jeszcze bylam w 4 klasie ogolniaka. Przerazajacy byl wtedy Wroclaw... taki... rozkopany;]~~
Wnioskuje, ze skonczylas polonistyke? Otarlam sie o egzamin na filologie, ale czesc gramatyczna polozylam;]~~ Ciekawe dlaczego?;>
NURS - 14 Listopada 2005, 18:33
Ja też z Wrocławia, ale offtopujecie panny przy tym powitaniu:-) witam slicznie i sio do dyskusji.
Margot - 14 Listopada 2005, 18:34
Ooj, to był piękny czas, chociaż wykopki w mieście całym, LiLy_Ann
Tak, wypady do Rejsu, Słoneczka i na Ostrów, jakieś łaźnie stare w miejscu, gdzie teraz handlowe centrum, a do tego bardzo szaro. Za to ciekawie.
A że polonistów jest jak mrówków, to pewnie niejeden się trafi i tutaj - jam Ci jest!
I witam wszystkich, których jeszcze nie witałam oraz tych, co już witałam, ponownie witam :D:D:D:D
<żeby mnie NURS za offtopy nie ścignął>
gorat - 14 Listopada 2005, 19:17
Margot napisał/a | polonistów jest jak mrówków |
Czyżbym widział niechęć wobec rygorów własnego wykształcenia?
Witam rzecz jasna wszystkich, których nie witałem - resztę zresztą też (co im zaszkodzi...)
kruczywiatr - 14 Listopada 2005, 19:20
Cytat | A że polonistów jest jak mrówków |
Ano, gremanistów też nie brak (choćby ja, aczkolwiek niepraktykujący )
LiLy_Ann - 14 Listopada 2005, 19:28
NURS napisał/a | Ja też z Wrocławia, ale offtopujecie panny przy tym powitaniu:-) witam slicznie i sio do dyskusji. |
Katowic;]~~ Co bylo a nie jest..
Juz uciekam, musze tylko uporac sie z paroma problemami na tym forum... i przeczytac watki ktore mnie ominely. Wiec pomilcze sobie przez jakis czas;]
NURS - 14 Listopada 2005, 19:30
Z meldunku Wrocław, madamme:-) Ale mnie wciągacie w offtopy:-)
Margot - 14 Listopada 2005, 19:30
Nie mam nic do rygorów wykształcenia własnego, ale powiedzonko nad wyraz mi się spodobało. Powstało na uczelni, gdzie liczebność studentów polonistyki przewyższała chyba liczebność uczących się na wszystkich pozostałych kierunkach filologicznych razem wziętych
A co najzabawniejsze, często powtarzał je jeden z profesorów UWr - ergo: jak mógł profesor, to chyba mnie również wolno...
Znaczy: witaj, Goracie (z Tobą się jeszcze nie witałam, a jak się witałam, to jeszcze raz witaj). I miło mi również powitać germanistę Kruczywiatra, zawszeć to filologiczna rodzina. Do tego oboje jesteśmy niepraktykujący, Kruczywietrze :D:D
kruczywiatr - 14 Listopada 2005, 22:30
Witaj, siostrzyczko
Nie lubię szkoły, stąd owe niepraktykowanie. Za to korepetycje o dziwo lubię (zgadnijcie czemu ). Zresztą jestem czarnym krukiem (czytaj niebieskim ptakiem), a życie zajadam ze smakiem i dławię się tym co niesmaczne
sulka - 15 Listopada 2005, 09:31
Ja rowniez witam ponownie wszystkich
Nie zagladalem do tego dzialu forum juz jakis kawalek czasu, a tu prosze, jakie zmiany. Wyglada na to, ze przy takim tempie Logan za tydzien rozpocznie runde trzecia
koval - 15 Listopada 2005, 10:22
no to się też przywitam
jako nowy na forum
forum czytam od kilku dni
a SFF&H czyli SF od samego poczatku
(nawet sie pochwale ze mam komplet numerów - choć to pewnie tutaj nic nadzwyczajnego)
Czarny - 15 Listopada 2005, 10:31
Cześć kovalu
Z tym kompletem to rzeczywiście, nie powalasz na kolana, ale tak trzymaj
mawete - 15 Listopada 2005, 10:49
koval: witaj
NURS - 15 Listopada 2005, 10:55
Witaj Koval, ja też mam komplet:-)
Czarny - 15 Listopada 2005, 11:18
No kto by się spodziewał
Pewnie wiele kiosków schodziłeś
LiLy_Ann - 15 Listopada 2005, 11:37
Ja tez i sie nie chwale!!!;]~~
Mamy komplet SF, F, NF, tylko Felixow troche brakuje;/
Argael - 15 Listopada 2005, 11:46
Witajcie wszyscy jeszcze przeze mnie niepowitani!
Ja, niestety, nie mam kompletu SF, choć korci mnie, żeby zmienić ów stan rzeczy. Tylko kiedy ja to wszystko przeczytam, skoro i tak już nie nadążam z czytaniem książek, które kupuję. Chyba przyjdzie poczekać do emerytury...
koval - 15 Listopada 2005, 11:54
dzięki za słowa powitania
a z tym chwaleniem - tak własnie sądziłem że to nic wyjątkowego
jak sie mieszka w Wawie i ma po drodze do pracy kilka(naście) kiosków to raczej oczywiste
jedynie panie kioskarki się wściekają że jak nadchodzi pora nowego numeru to taki jeden sie o to pyta codzień rano i w drodze powrotnej z pracy... (ale jedna nawet dzieki temu właczyła SF do asortymentu)
Łukasz Śmigiel - 15 Listopada 2005, 12:20 Temat postu: serdeczności Jestem nowy na forum, zatem serdeczne przywitanie dla Wszystkich Może uda mi się coś fajnego od czasu do czasu powiedzieć, bo ciekawych tematów tu nie brakuje. Przy okazji może także zbiorę baty i opinie związane ze zbiorkiem opowiadań pt. Horrorarium, w którym znalazły się historyje moje, Dawida Kaina i Kazimeirza Kyrcza, a który niebawem powinien się stać dostępny po Epach i księgarniach. Jeszcze raz serdeczności Wszystkim!
mawete - 15 Listopada 2005, 12:25
Łukasz Śmigiel: witaj! Następny piszący! Miło Cię widziec... do przeczytania...
Czarny - 15 Listopada 2005, 12:26
Witajcież Łukaszu. Na baty musisz poczekać, bo jak sam mówisz zbiorku jeszcze nie ma, to i podstaw biczowania brak
|
|
|