To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Park marzeń [gry] - Nadchodzą... czyli na co czekamy?

NURS - 9 Czerwca 2011, 13:16

interesujące wydaje mi się połączenie kryminalisty z dziewczynką, która robi za jego sumienie :-)
Leon zawodowiec kontra zombie? :twisted:

Dźyngis Wum - 9 Czerwca 2011, 13:20

NURS, Ja jestem optymista, Telltale Games wypuścilo już kilka kultowych przygodówek, nawet ostatnio sobie na ipadzie pykam w Back to The Future i powiem że całkiem fajnie wchodzi;) Poprzeczka wysoka w natłoku gier z zombiakami, nie bedzie to na pewno L4D ale jezeli podejda do tego tak jak do innych produkcji, to może być niezła zabawa IMHO.
NURS - 9 Czerwca 2011, 13:22

L4D niezłe jest, ale głównie nastawione na multi. w pojedynkę nie ma takiego miodu. no i kampanie są króciutkie, jak życiorys kretyna.
Dźyngis Wum - 9 Czerwca 2011, 13:41

Nie no racja, ale na szczęście mamy jeszcze Residenta dla bardziej wymagających story graczy ;) .Jednak dobry gameplay i multiplayer nabiją kase, takie prawa rynku.Ja im kibicuje żeby Walking Dead wyszło im tak dobrze jak serial, a sam kolejna przyjemność znajde w pozbawianiu konczyn zombi jak tylko gra sie ukaże:)
Dźyngis Wum - 10 Czerwca 2011, 10:27

Never Dead urywa łeb;) http://www.youtube.com/watch?v=2vaKj9VDp4I
hrabek - 10 Czerwca 2011, 10:57

Matrim napisał/a
Assassin's Creed: Revelations Mniut.

Nowy Assassin będzie ekstra.

W międzyczasie mógłbyś kupić Brotherhooda, to byśmy razem w sieci połupali.

Matrim - 10 Czerwca 2011, 11:54

hrabek, kusi mnie :) Szczególnie po tym zwiastunie (choć stary Ezio mówiący młodym głosem trochę mi zgrzyta). Może coś z portfela wyskrobię ;)
Hubert - 10 Czerwca 2011, 12:21

Czekam na Wiedźmina 3. Chyba nikt już nie ma wątpliwości, że taka gra powstanie. :mrgreen:

A oprócz tego jedna z naszych produkcji wraca po latach. Przywitajcie Gorky 21, zwłaszcza że może się okazać jakąś namiastką Afterfalla.

Easy - 10 Czerwca 2011, 13:43

Wchodzę sobie dzisiaj do Empiku, patrzę i oczom nie wierzę.

Duke Nukem Forever!

A więc jednak to prawda, po 14 latach ktoś to wreszcie wydał.

ilcattivo13 - 11 Czerwca 2011, 00:03

Hrabio - a w ogóle grałeś w "Gorky 17"? Bo "G21" ma być bardzo podobne. A jak bym pijany nie był, nigdy nie nazwę "G17" namiastką "Afterfalla" :wink:
Hubert - 11 Czerwca 2011, 11:17

Całe wieki temu, ledwo pamiętam, poza tym, że bawiłem się całkiem nieźle :)
ilcattivo13 - 12 Czerwca 2011, 16:53

jest już termin wydania Jagged Alliance: Back in Action - październik 2011 :D

Yee-haw!

Co prawda to nie turówka, ale może będzie miało przynajmniej tak dobry system aktywnej pauzy jak "Brygada E5" :) Sądząc po filmiku, wygląda równie skomplikowanie.

NURS - 12 Czerwca 2011, 17:02

Jezu, naprawde cię to kręci. Zwłaszcza ostatnia scena jest dołująca. No i te rzuty granatami sobie pod nogi :-)
ilcattivo13 - 12 Czerwca 2011, 17:12

w "Silent Stormie" też tak wyglądały rzuty granatami, a jednak gra była zarąbista. Biorąc pod uwagę, że nowych tacticali praktycznie nie wydają, pojawienie się "JA:BIA" będzie świętem międzynarodowym.
Hubert - 12 Czerwca 2011, 18:01

Jest Shadow Simons, jest impreza. :mrgreen:
ilcattivo13 - 12 Czerwca 2011, 18:46

no ba :D
Dźyngis Wum - 14 Lipca 2011, 11:39

Polski cyberpunk zapowiedziany. :bravo
Hubert - 4 Sierpnia 2011, 21:57

Krąży legenda*, że Blizzard próbuje się wyrobić z Diablo 3 na koniec... TEGO ROKU.
Zawrotne tempo jak na nich.

*legenda ogłoszona na ich spotkaniu z inwestorami.

ketyow - 4 Sierpnia 2011, 23:40

Sosnechristo, dziś widziałem w Empiku Duke Nukem Forever, teraz to już we wszystko uwierzę ;P:
Dunadan - 5 Sierpnia 2011, 06:22

Sosnechristo, nie legenda tylko stanowiska Blizzarda. A jak będzie prawda to już inna rzecz ;P:
Hubert - 5 Sierpnia 2011, 11:25

Dziwne czasy nastały, prawda, ketyow? ;)
Hubert - 6 Sierpnia 2011, 10:58

http://www.gram.pl/news_8...a_wymagane.html

Ale to już zabawne nie jest.

ilcattivo13 - 6 Sierpnia 2011, 11:03

Hrabio - Blizzard nie dość, że podcina gałąź, na której siedzi, to jeszcze sobie ukręcił pętlę, założył ją na szyję, a drugi koniec sznura przymocował do gałęzi, która rośnie wyżej. Że nie wspomnę już o tym, że pod spodem ma staw z piraniami...
Ciekawi mnie, jak szybko pojawią się poprawione exe-ki, umożliwiające grę bez sieci.

Ozzborn - 6 Sierpnia 2011, 11:08

bez kitu - co to za opcja. Ja np. nigdy nie grałem po sieci. I lubię sobie sam przejść całą linię fabuły, żeby mi nikt nie przeszkadzał i nie zawracał d. :roll: Bez sensu. :evil:
ilcattivo13 - 6 Sierpnia 2011, 11:15

mnie najbardziej wkurzył zakaz używania modów. Na dzień dzisiejszy chyba nie ma gry, do której by się nie robiło modów - mniejszych lub większych. A tu "nie bo nie"... Chyba za długo stali w śnieżycy i im mózgi zamarzły :/

Edit... Choć jak się ciut lepiej zastanowić... Jeśli się będzie grało z poprawionymi exe-kami, to modowanie może jednak być możliwe ;P:

Fidel-F2 - 6 Sierpnia 2011, 11:22

Normalną procedurą przy wydawaniu płyty było kiedyś wydawanie kilku singli. No ale menedżerem Led Zeppelin, Peter Grant, powiedział ni ch.ja, sprzedajemy tylko albumy. I zamiast singla Stairway to Heaven tłumy kupowały całą czwórkę. Nie zawsze z pozoru durne decyzje są naprawdę durne.
ilcattivo13 - 6 Sierpnia 2011, 11:34

Fidel - a gdyby ta płyta LZ była dużo droższa niż inne nowe płyty i wymagała, dajmy na to, jakichś specjalnych słuchawek do słuchania - to, pomimo jej niewątpliwej genialności, też by się tak dobrze sprzedała? Poza tym utwory na sto milionów procent leciały wcześniej w radiu i ludzie mogli się z nimi zapoznać - z grami jest całkiem inaczej.
Zresztą, co innego wdrażać strategię marketingową, a co innego świadomie ograniczać sobie liczbę potencjalnych klientów poprzez zrażenie ich do produktu... Dla mnie działanie Blizzarda jest głupie i przed końcem roku się o tym przekonamy. Tym bardziej, że jeszcze nie wymyślono takiego antypirackiego zabezpieczenia, którego crackerzy by nie złamali i ta gadka o ograniczeniu piractwa jest po prostu debilna.

Fidel-F2 - 6 Sierpnia 2011, 12:05

ilcattivo13, ja nie twierdzę, że kłamiesz, ale nie przeczytałeś dokładnie tego co napisałem.
ilcattivo13 - 6 Sierpnia 2011, 12:18

przeczytałem, zrozumiałem, ale też spróbowałem lepiej dopasować Twój przykład "czwórki" "eLZetów" do strategii sprzedaży "Diablo 3" :wink: Myślisz, że przy takich ograniczeniach, jak te z mojego "dopasowania" - płyta by się lepiej sprzedawała?
Fidel-F2 - 6 Sierpnia 2011, 12:26

ilcattivo13 napisał/a
ale też spróbowałem lepiej dopasować Twój przykład czwórki eLZetów do strategii sprzedaży Diablo 3
i niepotrzebnie

Partner forum