To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Z grobu Fidela - Rzeźnia nr 5

Adashi - 7 Lutego 2008, 13:33

A kto mówił, że po twarzy? :twisted:
Martva - 7 Lutego 2008, 13:35

Nie bądź taki pewien, mój drogi ;)
Adashi: wciąłeś się :evil: ale w sumie masz rację, to Ci wybaczam ;)

Adashi - 7 Lutego 2008, 13:38

Ha! Oczywiście, że mam rację :mrgreen:
Anonymous - 7 Lutego 2008, 14:15

A czym będziesz mnie walić? Cukinią? :mrgreen:
Martva - 7 Lutego 2008, 14:19

Nie podoba mi sie słowo 'walić' w tym kontekście.
I nie powiem czym, bo nie będzie niespodzianki :twisted:

Anonymous - 7 Lutego 2008, 14:20

naparzać?
Martva - 7 Lutego 2008, 14:20

O, lepiej :)
jewgienij - 8 Lutego 2008, 09:42

Pani nikto, będzie Pani naprawdę przykro i smutno, kiedy dostanie Pani od krisa butelką w głowę, bo akurat będzie Pani pod ręką, a znowu się chłopiec schleje i nie będzie wiedział na jakiej planecie przebywa. Mnie było przykro, smutno i wstyd, kiedy musiałem tłumaczyć obsłudze, że to nasz kolega i że nie trzeba wzywać ochrony. Niech mu się zrobi wstyd, może następnym razem tyle nie będzie pił. Nie wspominałem o tym incydencie, póki "mały Kaziu po dużej wódce" nie wszedł tutaj ze swoimi uwagami o "inszej" kulturze i inteligencji. Nie do pomyślenia, żeby agresywny pijaczek prawił mi morały. Ja mogę pyskować, ale na kolegów ręki nie podnoszę. Nie rozumiem Pani poczucia przyzwoitości. Martva wyjaśniła to chyba Pani najlepiej.

fidel, potrafisz tylko pozorować, że masz coś do powiedzenia, co tylko potwierdza moją tezę o Twoich nikłych kompetencjach. Twoje posty: kulawe gramatycznie, stylistycznie, chaotyczne, z interpunkcją na poziomie szkoły podstawowej, która to interpunkcja jeszcze bardziej zbliża Twoje wypowiedzi do bełkotu - wszystko to wisi na forum. Tego nie ukryjesz. Zabolało Cię, bo napisałem o Tobie prawdę. Zamiast argumentów, którymi non stop straszysz, uderzasz tylko personalnie, piszesz o Swoim blogu, do czego Ci nie dorastam i że nie będziesz ze mną pił. Odwracasz uwagę, bo silny jesteś w zapowiedziach, a w dyskusji Cię nie ma. Strasz zatem dalej dziewczyny na ich blogach, wyśmiewaj je i wrzucaj Swoje aforyzmy- koszmarki, bo jesteś damski bokser. Ze mną masz już spokój, nie będę Cię gonił po całym forum :D . Za gościnę dziękuję i życzę wszystkiego dobrego :D
EOT
(Kurtyna)

ihan - 8 Lutego 2008, 12:38

jewgienij, tego typu sprawy załatwia się na priva, lub w realu. Osobiście nie toleruje ludzi pijanych i nie przemawiają do mnie argumenty Fidela podane wcześniej. Nie wszyscy muszą być moimi przyjaciółmi i odwrotnie. Ale to w realu, mogę się spotykać lub nie z określonymi osobami. Ale forum rządzi się innymi prawami. I według mnie nie powinno się mieszać tych dwóch rzeczywistości. Mogłeś napisać, że X nie jest dla ciebie autorytetem, ale wywlekać jakieś prywatne rzeczy? Po co?
Dla mnie wniosek znaczy jest jeden: nie chodź człecze na żadne spotkania forumowe, wniosek został wyciągnięty, dzięki za potwierdzenie moich przypuszczeń. Jeśli nie chcesz potem przeczytać o sobie na forum ogólnopolskim, bo może komuś nie będzie się podobać moja fryzura, zmarszczki, pryszcze, lub fałda na brzuchu.

Adashi - 8 Lutego 2008, 12:46

ihan, nie dramatyzuj. Jesteś piękna jak się złościsz, wiesz? :wink:
Fidel-F2 - 8 Lutego 2008, 12:51

jewgienij napisał/a
fidel, potrafisz tylko pozorować, że masz coś do powiedzenia, co tylko potwierdza moją tezę o Twoich nikłych kompetencjach.
:mrgreen:
jewgienij napisał/a
Twoje posty: kulawe gramatycznie, stylistycznie, chaotyczne, z interpunkcją na poziomie szkoły podstawowej, która to interpunkcja jeszcze bardziej zbliża Twoje wypowiedzi do bełkotu
:mrgreen: :mrgreen:
jewgienij napisał/a
Zamiast argumentów, którymi non stop straszysz, uderzasz tylko personalnie
:shock: :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jewgienij napisał/a
Odwracasz uwagę, bo silny jesteś w zapowiedziach, a w dyskusji Cię nie ma.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jewgienij napisał/a
jesteś damski bokser.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jewgienij napisał/a
Zabolało Cię, bo napisałem o Tobie prawdę.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Adashi - 8 Lutego 2008, 12:54

O, Fidel jr znów dorwał się do klawiatury tatusia, :bravo dzieciaku :wink: :mrgreen:
ihan - 8 Lutego 2008, 12:56

Adashi, spadaj.
Martva - 8 Lutego 2008, 12:56

Miałam to samo skojarzenie ;P:
Adashi - 8 Lutego 2008, 13:14

ihan, :shock: tak bez finezji, jestem rozczarowany ;)
ihan - 8 Lutego 2008, 13:17

Nie istnieję tylko po to by spełniać twoje oczekiwania.
Adashi - 8 Lutego 2008, 13:18

No masz Ci los :twisted:
jewgienij - 8 Lutego 2008, 13:35

ihan jest tak rozgrzana walką, iż nie może uwierzyć, że to koniec. Mimo że napisałem EOT, to naciera dalej :shock: Ja się poddaję, rzucam ręcznik. Przysięgam, nigdy nie krytykowałem Twojej fryzury :D
Voy - 8 Lutego 2008, 13:36

Tak sobie tylko myślę, że to kogoś coś bardzo zabolało...
Ach, życie, życie, jakieś Ty okrutne.
Nawet w wirtualnej rzeczywistości :twisted:

ihan - 8 Lutego 2008, 13:49

jewgienij, zwracasz uwagę krisowi, że zachowuje się niestosownie, po czym robisz dokładnie to samo. Jasne, rzucasz ręcznik i kończysz rozmowę, ale na koniec nie możesz sobie odmówić tego "agresywnego pijaczka".
Powiewa mi swobodnym kalafiorem czy podobałoby ci się we mnie cokolwiek. Wyraziłam swoje zdanie na temat twojego zachowania. Tyle. I nie Voy, nie ma w tym nic osobistego, bo żadnej z osób w realu nie znam.

jewgienij - 8 Lutego 2008, 13:57

Od Voya możemy nauczyć się przynajmniej dobrych manier, :D .
Nawet kiedy zwraca się retorycznie do życia to "ty" pisze z dużej litery. :wink:
Ale serio: to miła odmiana po powyższym zgrzycie ihan
Uważaj, bo zaczynasz być już po drugiej stronie lustra, nikomu się już nie chce specjalnie kłócić, a ty zaczynasz rozrabiać jak pijany zając. Po co? Żeby wszystko ruszyło od nowa? Gdzież ten sławetny dystans, wrzucanie na luz. Mnie już nie sprowokujesz ;P:

Kasiek - 8 Lutego 2008, 14:04

Miałeś skończyć. :shock:
jewgienij - 8 Lutego 2008, 14:22

Ale ja już skończyłem trzydniową kłótnię, teraz staram się pomóc ihan, bo się pogubiła. To tylko moje dobre rady. :D Żartujemy sobie.
Fidel-F2 - 8 Lutego 2008, 14:30

jewgienij napisał/a
teraz staram się pomóc ihan, bo się pogubiła
:mrgreen:
Agata - 8 Lutego 2008, 14:49

Postuluję do adminów forum o przyznanie Fidelowi bonusowej, zastrzeżonej tylko dla niego puli emotikonów. Żeby repertuar był odpowiednio szeroki :mrgreen: (że tak sobie zacytuję ;P: )
dareko - 8 Lutego 2008, 14:51

Do wieczora mu przejdzie :)
Odkryl emotki to sie nimi bawi :twisted:

dareko - 8 Lutego 2008, 14:53

Do wieczora mu przejdzie :)
Odkryl emotki to sie nimi bawi :twisted:

Agata - 8 Lutego 2008, 14:59

A dareko rozmnożyło! :shock:
dareko - 8 Lutego 2008, 15:01

Agata, tyle sie ostatnio o rozmnazaniu gada, ze sie ziscilo. :)
Rafał - 8 Lutego 2008, 15:14

Zdecydowanie ustawię sobie ten topik jako stronę startową :mrgreen:

Partner forum