To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Bij± :)

Indy - 13 Wrześ¶nia 2006, 12:42

Ciekawe urz±dzenie. Może weĽ je na seryjn± produkcje.
"Otwieracz do gollumów" by Albion. I życie będzie prostsze :D

Godzilla - 13 Wrześ¶nia 2006, 12:55

A jak już gollumy pozbieraj± z podłogi swe nędzne ko¶ci i zęby, to biegiem marsz do tego w±tku , i na spotkania w realu. Howgh! :evil:
Aga - 13 Wrześ¶nia 2006, 15:09

Gollumy witamy chlebem (zapychamy tak, żeby się poddusiły) i sol± (sypiemy obficie na zadane wcze¶niej rany)...
Fearfol - 13 Wrześ¶nia 2006, 18:13

Witaj Hitokiri !

Całkiem mili go¶cie się tu kręc±, mi poza złamaniem w trzech miejscach ręki i wybiciu nosa nic nie zrobili.
Wierzę że tobie też :!: Jako nowy i zielony :mrgreen: nie przyłańczam się do zbiorowego linczu ! :)

Nexus - 13 Wrześ¶nia 2006, 18:37

Fearfol, chyba nie wyst±piłby¶ przeciwko własnym kamratom? Co?
Chociaż kto tam wie te gollumy... dla błyskotek zrobi± wszystko :mrgreen:
*smaruję się błotem, by nic nie ¶wieciło*

elam - 13 Wrześ¶nia 2006, 18:39

ja na kolacje proponuje kotleciki mielone z golluma, z duza iloscia cebuli i pieprzu nie czuc tak bardzo napalmu :mrgreen:
Aga - 13 Wrześ¶nia 2006, 18:42

A czosnek?
Tomcich - 13 Wrześ¶nia 2006, 18:42

Cze¶ć Hitokiri
Tak się przypadkiem złożyło, że akurat mam ten otwieracz od Albiona. :mrgreen:
PodejdĽ no bliżej

No podeszła¶ za blisko. :| :mrgreen:

Aga - 13 Wrześ¶nia 2006, 18:44

:bravo :bravo :bravo
Tomcich, ¶licznie!

Nexus - 13 Wrześ¶nia 2006, 18:47

Ja cię.... Tomcich, ty chyba sam robisz te animacje... czy masz tak± zasobn± biblioteczkę?
Acha... obiecuję ci, że jutro na spotkaniu pod Plafonem we Wrocku też będziesz :mrgreen:

Agi - 13 Wrześ¶nia 2006, 20:58

Witajcie nowi, a mam nadzieję zacni członkowie tego prze¶wietnego Forum.
Bić nie mam siły, bo z lasu wielki kosz grzybów przytargałam.
O i dla Was co¶ się znajdzie - częstujcie się, no ¶miało, takie ¶liczne sromotniki, na masełku przysmażone... :twisted:

elam - 13 Wrześ¶nia 2006, 21:05

o, u mnie tez byly dzisiaj grzybki, jajecznica z grzybkami.. jeszcze troche zostalo, jakby jakis gollum byl glodny. sliczne grzybki, takie czerwoniutkie, blyszczace, rowno nakrapiane.. :mrgreen: no, nasci, kici, kici..
Studnia - 14 Wrześ¶nia 2006, 06:24

To ja proponuje nowym coby się schowali przed linczem w :arrow: Studni... Nie, nie widać was. Na pewno was tam nie znajd±... :wink: A teraz kto wrzuci granat do Studni :twisted: (kto ten dowcip opowiadał? sprawdĽmy w praktyce :twisted: ) , spokojnie wytrzymam :wink:
Indy - 14 Wrześ¶nia 2006, 08:04

Studnia był taki kawał o partyzantach którzy uciekli przed niemcami i nie wiedzieli gdzie się schować, z tego co pamiętam :D .
Alatar - 14 Wrześ¶nia 2006, 10:43

Hitokiri jaki¶ taki niesmaczny, żylasty. Tra by go jeszcze obić co by skruszał i osolić i przyprawić (czosnek) co by posmaczniał.
Nattfiarill - 14 Wrześ¶nia 2006, 11:20

Hitokiri to ona. Poza tym to kolejna autorka :wink:
Witaj Hitokiri :D
<poklepuje delikatnie po plecach>
Ojej, krwi± się zapluła¶? Za mocno było?
Przepraszam :mrgreen:

M. Przybyłek - 14 Wrześ¶nia 2006, 13:11

Tutaj podobno trzeba się powitać. Tak mi powiedzieli w dziale "dzień dobry", czy jako¶ tak. Więc staropolskim zwyczajem witam się ze wszystkimi, którzy post ten przeczytaj±.

Pozdrawiam

Marcin

Kruk Siwy - 14 Wrześ¶nia 2006, 13:17

Oooo! Przybył Przybyłek i w dodatku M. Lać Go! A nie czekać bo jaki¶ nerwowy i może uciec! W ucho! W brzucho! W coby tu jeszcze...
mawete - 14 Wrześ¶nia 2006, 13:34

Cze¶ć M. Przybyłek :D ja jak zwykle nie bije :D
Anonymous - 14 Wrześ¶nia 2006, 13:35

Serdecznie witam kolejnego autora na forum :bravo
Nattfiarill - 14 Wrześ¶nia 2006, 13:46

Namnozyło się autorów, ojej...
A ja tym razem nie biję, coby imć M. Przybyłek nie powtarzał potem za pewnym panem w pewnym filmie, że kobiety go bij± :wink:

Dunadan - 14 Wrześ¶nia 2006, 13:50

ale sie wszyscy jacys tacy lagodni zrobili... no to ja tez, tym bardziej ze po koncercie zmeczony - bogowie, co to za koncert - zapraszam z kilka minut do 'Nasze fantastyczne gusta muzyczne' - finowie sa chorzy...
Witam M.Przybylka i Hitokiri - nowoprzybyli to pisarze - maja juz swoje dzialy? ( dzialy, nie - dziala )

Godzilla - 14 Wrześ¶nia 2006, 13:58

Ja też witam nowego Autora serdecznie, ¶ciskam gor±co na niedĽwiedzia i po pleckach poklepuję, aż ko¶ci chrupi± :D
Nexus - 14 Wrześ¶nia 2006, 14:25

Hmmm... jakie¶ taryfy ulgowe? A fuj! Gollumy mog± się rozzuchwalić i rozplenić :)
To jak tak prewencyjnie M. Przybyłka zapraszam na krzesełko... elektryczne i podpinam do bateryjki na 9 kV :D
Witam!

M. Przybyłek - 14 Wrześ¶nia 2006, 14:26

No i widzisz mawete, jak mi ładnie poradziłe¶? To rzeczywi¶cie miłe miejsce. Mówcie do mnie "Marcin". Wpisałem "M. Przybyłek", bo się wszystko nie zmie¶ciło, a nie chciałem wymy¶lać ksywki. Potem by było:
- Ty, a kto to jest ten "Xuryphus"?
- No jak to? To ty nie wiesz?
- No nie wiem.
- No to się nie dowiesz.

BTW. Co to jest "Xuryphus"?

Godzilla - 14 Wrześ¶nia 2006, 14:30

Nie mam pojęcia, pewnie jaka¶ odmiana ksenomorfa. Takie co¶ to ja bym napalmem...
M. Przybyłek - 14 Wrześ¶nia 2006, 14:33

:lol: :D

Niestety, nie jest to xenomorf. Ale z tym napalmem to blisko. No? Czy kto¶ wie, czym jest xuryphus? Ha, ale mi się zagadka udała ;)

Kruk Siwy - 14 Wrześ¶nia 2006, 14:39

A gdyby tak jeszcze raz w ucho? (Głęboki namysł) Och nie ! Walnę Marcina w xurphusa! To go zaboli...
M. Przybyłek - 14 Wrześ¶nia 2006, 14:41

:D

Aale fajne miejsce. Dawno się tak nie u¶miałem. Pisze się "w xuryphusa" (czyt. ksuryfusa).

cooger - 14 Wrześ¶nia 2006, 14:48

Poprawiam się. Może administrator będzie na tyle szczodry i skasuje pierwszy wtopiony w±tek.

Cytat

Stosuj±c sie do tego co przeczytałem w opisie... witam się. Miejcie mi za zaliczone.

Partner forum