To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Ziuta - 10 Maj 2008, 17:16

Martva, wybierz się na buty z moją siostrą. Zawsze jak szliśmy całą rodziną na zakupy, to ona jęczała przez dwie godziny i dziesięć sklepów, że chce
- inne
- czyli jakie?
- normlane?
- a jakie to są "normalne"?
- inne

Witchma - 10 Maj 2008, 17:22

Ziuta, to ja szukam dokładnie takich samych butów, co Twoja siostra :mrgreen:
Martva - 10 Maj 2008, 17:25

Ja też ;)
Mogą być w czaszeczki, ale nie muszą mieć dodatkowo na przykład wielkiej klamry. Albo ornamentu z diamencików. A jak są moro, to nie muszą mieć deseniu z amerykańskich flag, ani ornamentu z diamencików.
Proste, ładne i tanie, o.

Witchma - 10 Maj 2008, 17:26

dzisiaj widziałam bluzeczki w czaszeczki - w sam raz do butów :D
Ziuta - 10 Maj 2008, 17:29

czaszeczki odpadają - siostra traktuje emo zupełnie jak moje pokolenie gothów
Martva - 10 Maj 2008, 17:30

E, bluzeczki mają chyba za duży stopień obciachowości ;)
Witchma - 10 Maj 2008, 17:41

nie wiem, nie noszę czaszeczek na niczym :) ale bluzeczki widziałam i to niedrogo ;)
Martva - 10 Maj 2008, 17:43

Ja nie noszę jeszcze, ale wolałabym na butach niż na bluzeczce ;)
Iwan - 11 Maj 2008, 11:54

zakładacie blog o butach :?: ;P:
Martva - 11 Maj 2008, 12:13

Nie prowokuj :twisted:
agnieszka_ask - 11 Maj 2008, 13:05

ja proponuję dodać jeszcze torebki :twisted:
bo tak ciężko jest znaleźć fajną torebkę o odpowiednim kolorze no i fasonie rzecz jasna ;) :roll:

Martva - 11 Maj 2008, 14:34

Poluję na ideał torby (jestem dużą dziewczynką i potrzebuję dużej torby) ze dwa lata, chyba szybciej sobie ją uszyję niż znajdę ;)
Witchma - 11 Maj 2008, 14:57

Martva, ja znalazłam ideał torby w zeszłym roku na wakacjach... od tego czasu wszystkie moje pozostałe 436457 toreb poszło w zapomnienie :D
Martva - 11 Maj 2008, 15:36

Ja mój mam w głowie, podobno takie są wszędzie, ale nie spotkałam ;)
agnieszka_ask - 12 Maj 2008, 06:04

Witchma napisał/a
ja znalazłam ideał torby [...] od tego czasu wszystkie moje pozostałe 436457 toreb poszło w zapomnienie :D

to takie coś jest w ogóle możliwe?? :shock:

merula - 12 Maj 2008, 08:07

butów nie zmierzonych nie kupie za nic. mam wysokie podbicie i 99% tego co włożę na stopę nie nadaje sie dla mnie. i basta.

ja raz byłam blisko zakupienia czegos blisko torebki idealnej , ale pożałowałam tych czterech stówek. i już któryś rok żałuję. :evil: czemu nie ma torebki dla mnie w sklepach, no czemu?

niestety względem butów i torebek jestem wybredna jakaś i przy każdym zakupie , zwłaszcza torebki , zadna nowa nie jest tak fajna jak poprzednia, chyba , że wymieniam, bo poprzedniczka potwornie mnie zdrzaźniła. a niby tyle tego w sklepach jest... :mrgreen:

Witchma - 12 Maj 2008, 08:40

pancernie opakowane przesyłki :evil:
Ixolite - 12 Maj 2008, 21:48

Ponownie burdel w szkole... Ręce opadają normalnie...
Iwan - 13 Maj 2008, 18:41

czytam właśnie Gwiazdozbiór kata i trafił mi się wybrakowany egzemplarz, kartki powklejane w złej kolejności, niby nic takiego ale wkurza mnie to niemożebnie :evil:
Rafał - 14 Maj 2008, 07:23

Kierowcy tirów i kretyni za kierownicą. W poniedziałek przysięgłem sobie wozić ze sobą solidna lagę i napierdalać po dachach. A gdybym miał akutat ze sobą broń, przestrzeliłbym jak nic koła jednemu tirowcowi.
Witchma - 14 Maj 2008, 08:48

Iwan napisał/a
czytam właśnie Gwiazdozbiór kata

a które to strony? lepiej sprawdzę, czy mój jest ok...

merula - 15 Maj 2008, 16:23

Dziecię dzisiaj radośnie zgubiło stówkę.
A ponieważ się przejęło trochę, a jutro ma urodziny, to nawet na niego nakrzyczeć za bardzo się nie da. :evil:

mawete - 15 Maj 2008, 16:30

Temperatura i sraczka mnie wk...wia i to, że na zwolnienie nie mogę iść...
Witchma - 15 Maj 2008, 17:54

dotarła do mnie tylko połowa kasy, co nie starczy nawet na pokrycie długów :evil:
Rafał - 16 Maj 2008, 10:32

Canon - You can - only wkurwić się na maxa.

Canon i470D - drukarka fajna, szybko i dobrze drukująca, a przede wszystkim tanio (10 zł tusz niezłej jakości) ma fikuśny licznik po przekroczeniu którego zgłasza błąd 202 - teoretycznie przepełniony zbiornik na zużyty atrament, ale jak powiedzieli w serwisie "opróżnienie" polega na przeprogramowaniu drukarki - koszt 95 zł netto i uda się na 50%. Takie zabezpieczenie producenta, aby za długo nie korzystać z jednego produktu, tylko na smietnik i kupić nowy. A takiego wała jak coś canona kupię :evil:

dzejes - 16 Maj 2008, 11:10

Mój Lexmark ma chip zliczający wydrukowane strony. To znaczy toner ma. Więc teoretycznie nie mogę po prostu dosypać proszku i drukować dalej. Na szczęście nasi żółci braci już od dawna tłuką te chipy i za 10 zł kupuje się takie coś, odkręca jedną śrubkę, wymienia, śrubkę dokręca i następne 2000 stron drukowania.

Chyba już wszyscy producenci drukarek stosują takie numery.

Witchma - 16 Maj 2008, 11:15

dlatego ja mam jedną drukarkę od jakichś 10 lat - Canon BJC 250, model nie do zajeżdżenia, żadnych chipów czy innych wynalazków :D
Rafał - 16 Maj 2008, 11:55

dzejesie, a ci zółci bracia to gdzie siedzą? Jest coś takiego gdzieś do łyknięcia?

I już od 10 min mam HP Officejet Pro K5400, rzęzi okrótnie, ale idzie jak burza, ma osobne kartridże na każdy kolor i wężykami pcha tusz do głowic, zobaczymy jak w eksploatacji.

hjeniu - 16 Maj 2008, 12:07

Rafał, pogoogluj trochę, prawie na pewno w sieci jest jakiś patent na obejście tego zabezpieczenia. Mój Canon S300 śmiga od paru ładnych lat bez większych problemów. Czasem tylko głowica się zapycha ale wtedy wystarczy parę kropel spirytusu i szafa gra.
dzejes - 16 Maj 2008, 12:30

Rafał napisał/a
dzejesie, a ci zółci bracia to gdzie siedzą? Jest coś takiego gdzieś do łyknięcia?

Ale nie wiem czy Ci to coś pomoże, bo to pasuje tylko do Lexmarków :) W każdym razie takie rzeczy - to polecam szukać na Allegro.

Partner forum