To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

Gustaw G.Garuga - 8 Marca 2007, 20:38

Obejrzałem dziś łże-Fakty i powiem, że wyraźnie widać u premiera zmianę na lepsze. Otóż archiwalne nagrania z początków zeszłego roku pokazały dobitnie, jak pozytywnie zmieniła się od tamtego czasu jego fryzura. Brawo, panie premierze.
NURS - 8 Marca 2007, 20:59

ales szybko zauważył, juz z pół roku chodzi obcięty i uczesany :-)
zdaje się, ze po którejs przepychance koalicyjnej, jak go zdjeli w sejmowym korytarzu, kiedy wygladal jak ociekający potem chochoń, ktos z nim cos zrobił.
Przemiana była nagla :-)
I odchudza sie, zauwaz. Lechutek juz nie.

gorbash - 8 Marca 2007, 21:00

Nie dzielcie wlosa na czworo... ;-)
hjeniu - 8 Marca 2007, 21:03

Chyba prezymiera na dwoje :mrgreen:
Gustaw G.Garuga - 8 Marca 2007, 21:09

Zauwałyłem wcześniej, spokojna głowa, jeno teraz mnie skala tej przemiany uderzyła, a konkretnie tamte niepoukładane loczki...

A co do tuszy, to niech obaj będą grubi. Polityk jak nie może być wysoki, to niech chociaż będzie gruby, ale tak na poważnie. Na pewno nie może być niewinnie grubiutki :wink:

Ziuta - 8 Marca 2007, 22:52

Mój psor z Teorii Obwodów wykoncypował na podstawie oglądu naszych polityków, że ludzie grubi są wredni i mściwi :wink:
A co powiecie o małżonce prezydenta, która go prześcignęła pod względem aktywności?

NURS - 8 Marca 2007, 23:26

A to nietrudno, byle zombie jest ruchliwszy i bardziej czarujący, niz nasz prezymier z brodawką.
dzejes - 9 Marca 2007, 08:45

Rafał napisał/a
dzejesie, w kontekście naszej niedawnej rozmowy, co ty na to ?

A ja na to jak na lato. Będzie kupa śmiechu, a przy okazji jest szansa na nowe prawo prasowe. Znaczy zależy od zawziętości tego biednego skazańca - ja bym się bił do końca i ostatecznie wniósł sprawę przed TK i poszedł "do Europy" - bo moim zdaniem taka interpretacja przepisów jest niezgodna z Konstytucją oraz pewnymi aktami międzynarodowymi podpisanymi przez Polskę.

Martva - 9 Marca 2007, 11:52

Do prima aprilis jeszcze trochę czasu, a jednak
Normalnie zbierałam szczękę z podłogi, jeszcze brakuje argumentu o pogańskości. I tylko się zastanawiam, czy oni tak na serio, czy wręcz przeciwnie? :shock:

Rafał - 9 Marca 2007, 12:01

Chyba jaja sobie robią.
Agi - 9 Marca 2007, 12:03

Moim zdaniem na serio i to przestaje być śmieszne
Ziemniak - 9 Marca 2007, 12:04

To wszystko skutki szybkiego jeżdżenia samochodem po wybojach.. i częstego walenia głową w podsufitkę :twisted:
gorbash - 9 Marca 2007, 12:07

ja sobie to wyobrazam tak:
kilku podchmielonych panow bawi sie znakomicie dyskutujac o tej naszej bandzie dyletantow i jeden nagle mowi: "a zaklad ze to tez lykna?!?" i tak wlasnie powstal ten wniosek... ;-)

hijo - 9 Marca 2007, 12:07

:shock: :shock: :shock: może chcieli giertycha ośmieszyć, jakby zają łsię tym "problemem", bo innego powodu tego apelu nie widzę nie widzę

edit: gorbash pewnie masz rację

Rafał - 9 Marca 2007, 12:08

gorbash, przyznaj się, piłeś z nimi :bravo :mrgreen:
hrabek - 9 Marca 2007, 12:08

Prawda, ja az sobie dzisiaj fotel obnizylem, bo juz dosc mialem tego walenia :twisted:
hijo - 9 Marca 2007, 12:09

count, to ty w aucie walisz? :shock: a fe :twisted:
Rafał - 9 Marca 2007, 12:11

Ależ hijo :shock: a fe :twisted: panuj nad skojarzeniami
Martva - 9 Marca 2007, 12:12

gorbash, hijo - taką mam własnie nadzieję
hijo - 9 Marca 2007, 12:14

Rafał napisał/a
panuj nad skojarzeniami
mowy nie ma :twisted: hijo z tego właśnie słynie wśród swoich znajomych :mrgreen:
hrabek - 9 Marca 2007, 12:15

hijo: glodnemu chleb na mysli. ;P: Mi chodzilo o walenie glowa w podsufitke. A ty po tych naukach to tylko o jednym :mrgreen:
hijo - 9 Marca 2007, 12:18

count, a mówili że się wpada w nałóg masturbacji :twisted: :roll: :mrgreen:
dzejes - 9 Marca 2007, 12:19

Przenieście się z tą rozmową we właściwe miejsce

:twisted:

Rafał - 9 Marca 2007, 12:19

Hijo spamerze :mrgreen: myśl teraz jak z tej masturbacji zrobić politykę, bo zaraz przyjdzie gorat i czerwonym paskiem po gębie przejedzie za offtopowanie :wink:
hrabek - 9 Marca 2007, 12:20

hijo napisał/a
mowy nie ma :twisted: hijo z tego właśnie słynie wśród swoich znajomych :mrgreen:

Widzisz, i tu jest pies pogrzebany. Twoja slawa musi dotarla do ksiedza i to wlasnie dlatego teraz na te nauki zasuwac musisz. Jakbys byl bardziej stonowany to by problemu nie bylo :mrgreen:

hijo - 9 Marca 2007, 12:24

ja jużnic nie mówie (przynajmniej w tym temacie na ten temat) :mrgreen:

a jak przyjdzie Gorat to grzecznie przeproszę

a co do polityki to w naszym kraju nie rozłączysz tematu polityki od kościoła przeczytaj choćby TO

GAndrel - 9 Marca 2007, 13:18

Lech Kaczyński napisał/a
Anna Fotyga jest dobrym ministrem spraw zagranicznych. Jej jedyny grzech polega na tym, że nie należy do korporacji, która opanowała polską dyplomację. Korporacji stworzonej w największym stopniu przez prof. Bronisława Geremka.(...)

Wpływy profesora Geremka w dyplomacji są bardzo duże, choć istotnie był on szefem polskiego MSZ tylko dwa i pół roku, a przedtem był przewodniczącym komisji spraw zagranicznych. Ci ludzie samowolnie przyznali sobie monopol na tę sferę życia i bronią swego korporacyjnego interesu.

Całość będzie we Wprost. A mi się zdawało, że MSZ już dawno zostało odzyskane.

rumeli - 9 Marca 2007, 13:22

Ostatnio niemiecka prasa pochwaliła polską politykę zagraniczną. Epizodzik. Nie wiem, cieszyć się czy smucić.
GAndrel - 9 Marca 2007, 13:36

Chyba pochwaliła za to, że Kaczyński nie zareagował na wypowiedź Steinbach. Pewnie nie zdążył, a po pochwale za milczenie już mu nie wypadało się odzywać.
rumeli - 9 Marca 2007, 13:40

Chyba właśnie tak było.

Partner forum