Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
Gustaw G.Garuga - 8 Marca 2007, 20:38
Obejrzałem dziś łże-Fakty i powiem, że wyraźnie widać u premiera zmianę na lepsze. Otóż archiwalne nagrania z początków zeszłego roku pokazały dobitnie, jak pozytywnie zmieniła się od tamtego czasu jego fryzura. Brawo, panie premierze.
NURS - 8 Marca 2007, 20:59
ales szybko zauważył, juz z pół roku chodzi obcięty i uczesany
zdaje się, ze po którejs przepychance koalicyjnej, jak go zdjeli w sejmowym korytarzu, kiedy wygladal jak ociekający potem chochoń, ktos z nim cos zrobił.
Przemiana była nagla
I odchudza sie, zauwaz. Lechutek juz nie.
gorbash - 8 Marca 2007, 21:00
Nie dzielcie wlosa na czworo...
hjeniu - 8 Marca 2007, 21:03
Chyba prezymiera na dwoje
Gustaw G.Garuga - 8 Marca 2007, 21:09
Zauwałyłem wcześniej, spokojna głowa, jeno teraz mnie skala tej przemiany uderzyła, a konkretnie tamte niepoukładane loczki...
A co do tuszy, to niech obaj będą grubi. Polityk jak nie może być wysoki, to niech chociaż będzie gruby, ale tak na poważnie. Na pewno nie może być niewinnie grubiutki
Ziuta - 8 Marca 2007, 22:52
Mój psor z Teorii Obwodów wykoncypował na podstawie oglądu naszych polityków, że ludzie grubi są wredni i mściwi
A co powiecie o małżonce prezydenta, która go prześcignęła pod względem aktywności?
NURS - 8 Marca 2007, 23:26
A to nietrudno, byle zombie jest ruchliwszy i bardziej czarujący, niz nasz prezymier z brodawką.
dzejes - 9 Marca 2007, 08:45
Rafał napisał/a | dzejesie, w kontekście naszej niedawnej rozmowy, co ty na to ?
|
A ja na to jak na lato. Będzie kupa śmiechu, a przy okazji jest szansa na nowe prawo prasowe. Znaczy zależy od zawziętości tego biednego skazańca - ja bym się bił do końca i ostatecznie wniósł sprawę przed TK i poszedł "do Europy" - bo moim zdaniem taka interpretacja przepisów jest niezgodna z Konstytucją oraz pewnymi aktami międzynarodowymi podpisanymi przez Polskę.
Martva - 9 Marca 2007, 11:52
Do prima aprilis jeszcze trochę czasu, a jednak
Normalnie zbierałam szczękę z podłogi, jeszcze brakuje argumentu o pogańskości. I tylko się zastanawiam, czy oni tak na serio, czy wręcz przeciwnie?
Rafał - 9 Marca 2007, 12:01
Chyba jaja sobie robią.
Agi - 9 Marca 2007, 12:03
Moim zdaniem na serio i to przestaje być śmieszne
Ziemniak - 9 Marca 2007, 12:04
To wszystko skutki szybkiego jeżdżenia samochodem po wybojach.. i częstego walenia głową w podsufitkę
gorbash - 9 Marca 2007, 12:07
ja sobie to wyobrazam tak:
kilku podchmielonych panow bawi sie znakomicie dyskutujac o tej naszej bandzie dyletantow i jeden nagle mowi: "a zaklad ze to tez lykna?!?" i tak wlasnie powstal ten wniosek...
hijo - 9 Marca 2007, 12:07
może chcieli giertycha ośmieszyć, jakby zają łsię tym "problemem", bo innego powodu tego apelu nie widzę nie widzę
edit: gorbash pewnie masz rację
Rafał - 9 Marca 2007, 12:08
gorbash, przyznaj się, piłeś z nimi
hrabek - 9 Marca 2007, 12:08
Prawda, ja az sobie dzisiaj fotel obnizylem, bo juz dosc mialem tego walenia
hijo - 9 Marca 2007, 12:09
count, to ty w aucie walisz? a fe
Rafał - 9 Marca 2007, 12:11
Ależ hijo a fe panuj nad skojarzeniami
Martva - 9 Marca 2007, 12:12
gorbash, hijo - taką mam własnie nadzieję
hijo - 9 Marca 2007, 12:14
Rafał napisał/a | panuj nad skojarzeniami | mowy nie ma hijo z tego właśnie słynie wśród swoich znajomych
hrabek - 9 Marca 2007, 12:15
hijo: glodnemu chleb na mysli. Mi chodzilo o walenie glowa w podsufitke. A ty po tych naukach to tylko o jednym
hijo - 9 Marca 2007, 12:18
count, a mówili że się wpada w nałóg masturbacji
dzejes - 9 Marca 2007, 12:19
Przenieście się z tą rozmową we właściwe miejsce
Rafał - 9 Marca 2007, 12:19
Hijo spamerze myśl teraz jak z tej masturbacji zrobić politykę, bo zaraz przyjdzie gorat i czerwonym paskiem po gębie przejedzie za offtopowanie
hrabek - 9 Marca 2007, 12:20
hijo napisał/a | mowy nie ma :twisted: hijo z tego właśnie słynie wśród swoich znajomych :mrgreen: |
Widzisz, i tu jest pies pogrzebany. Twoja slawa musi dotarla do ksiedza i to wlasnie dlatego teraz na te nauki zasuwac musisz. Jakbys byl bardziej stonowany to by problemu nie bylo :mrgreen:
hijo - 9 Marca 2007, 12:24
ja jużnic nie mówie (przynajmniej w tym temacie na ten temat)
a jak przyjdzie Gorat to grzecznie przeproszę
a co do polityki to w naszym kraju nie rozłączysz tematu polityki od kościoła przeczytaj choćby TO
GAndrel - 9 Marca 2007, 13:18
Lech Kaczyński napisał/a | Anna Fotyga jest dobrym ministrem spraw zagranicznych. Jej jedyny grzech polega na tym, że nie należy do korporacji, która opanowała polską dyplomację. Korporacji stworzonej w największym stopniu przez prof. Bronisława Geremka.(...)
Wpływy profesora Geremka w dyplomacji są bardzo duże, choć istotnie był on szefem polskiego MSZ tylko dwa i pół roku, a przedtem był przewodniczącym komisji spraw zagranicznych. Ci ludzie samowolnie przyznali sobie monopol na tę sferę życia i bronią swego korporacyjnego interesu.
|
Całość będzie we Wprost. A mi się zdawało, że MSZ już dawno zostało odzyskane.
rumeli - 9 Marca 2007, 13:22
Ostatnio niemiecka prasa pochwaliła polską politykę zagraniczną. Epizodzik. Nie wiem, cieszyć się czy smucić.
GAndrel - 9 Marca 2007, 13:36
Chyba pochwaliła za to, że Kaczyński nie zareagował na wypowiedź Steinbach. Pewnie nie zdążył, a po pochwale za milczenie już mu nie wypadało się odzywać.
rumeli - 9 Marca 2007, 13:40
Chyba właśnie tak było.
|
|
|