To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Bij± :)

Kruk Siwy - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:17

Ale gollumy s± miętkie. Trzask Pattona, w ucho! Co by nie my¶lał, że przed setnym postem wpiszemy go na listę sił ekspedycyjnych do Fińlandii. I dziob go w oko, co by tych golumich patrzadeł nie wytrzeszczał zanadto na forum...
Agi - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:18

Witamy Pattona
Sławnego dowódcę należy potraktować w wyj±tkowy sposób :twisted:
(szuka pomysłu....)
Czy wystrzelenie z armaty będzie zbyt banalne :?:
To co zostanie moża ewentualnie rozjechać czołgiem :twisted: :P

Patton - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:21

Macie szczęscie, że akurat tu jestem i moge obj±ć dowództwo nad siłami inwazyjnymi. Dzięki temu macie jakies szanse i nie spoczniecie w bezimiennych mogiłach gdzie¶ w fińskich lasach. Na zadna liste nie musze sie zapisywac. Wybór nalezy do was chcecie nokie, Finki (te wyjatkowe) i bimber czy może płytki nieoznaczony grób?
Kruk Siwy - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:22

Agi55, pożyczam Ci (bo Cię lubię) panzerfausta po dziadku. Wykorzystaj go - to ten lepszy model co to na 60 metrów raził różne takie Shermany, Pattony i tym podobne...
A jak już strzelisz w sam ¶rodeczek to oddaj, bo to pami±tka.

Patton - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:26

siwy Kruku, nie będzie co oddawać bo panzerfaust jest jednorazowego uzytku. Hm... a wła¶ciwie to nie będzie miał kto oddac bo 50. browninga zabija ludziki nawet z 2 km :twisted:
Agi - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:30

Dzięki Kruku Siwy :mrgreen:
Celuje, odpala... no i gdzie ten Patton :?:
A... tam pod lasem jakie¶ resztki leż± :twisted:
Kruku Siwy teraz Twoja kolej. Albo ceremonia pogrzebowa, albo uczta. Wybieraj :twisted:
Aha, panzerfaust wyczyszczony i naoliwiony wraca do Ciebie. Dzięki :D

Dunadan - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:32

PattonNo to jestem w¶ród swoich :D
/quote]

O ty sie nadasz do mojego oddzialu samobojcow :D witaj w naszym milych progach!

Kruk Siwy - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:32

Patton, czy Ty wiesz na jakie forum trafiłe¶? Na FANTASTYCZNE chłopie. Tu mój panzerfaust działa wielorazowo a nawet wiecznie. I Ty człek, który tak podstawowej rzeczy nie rozumie chce nas prowadzić na finiaków? Zgroza! Dziob! Dziob! Dziob! No już lepiej wygl±da, hm zupełnie jak spod piły tarczowej....
A poza tym tutaj to s± mordercze walki uliczne i te 2 km to zupełnie bezużyteczny overkill.
Bić golluma 50 tkami będzie nas straszył!!

Albion - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:39

Żesz ty... Mnie będziesz straszyć, MNIE!? Mało ci jeszcze, to w takim razie okładam bejsbolem to co zostało pod lasem... dokładnie 50 razy :twisted:
Ixolite - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:40

A czy on zna mojego gołębia? :mrgreen:
Albion - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:43

Ixolite pokaż mięsku goł±bka :twisted:
Patton - 8 Wrześ¶nia 2006, 11:19

Cytat
A poza tym tutaj to s± mordercze walki uliczne i te 2 km to zupełnie bezużyteczny overkill
alez 50. jest idealna takze do walk ulicznych. Jej zdolno¶c do dziurawienia ¶cian czyni z niej cudowna broń w mie¶cie. Jedna do lewej r±czki, druga do prawej, to się nazywa "Twin HMG" :twisted:
Kruk Siwy - 8 Wrześ¶nia 2006, 11:23

Bij Pattona bij, weĽmij lepszy kij, łup Pattona łup, aż mu spuchnie dziób - Kruk Siwy odlatuje pod¶piewuj±c i uznaj±c Pattona za przywitanego. Grzebać go nie będziemy, niech spamuje rado¶nie, a zjadać... nie có¶ niesmaczny jest. Trudno strawny. Chyba żeby wiara grilla zrobiła...
Ixolite - 8 Wrześ¶nia 2006, 11:27

Patton, pobaw się chwilę z moim goł±bkiem :mrgreen:

Albion - 8 Wrześ¶nia 2006, 11:53

Poklepuje Pattona jeszcze kilka razy kontrolne bejsbolem po nerach, wtykam w dziób puszkę Whiskasu i... witam na forum. Spamuj tak, żeby cię nie złapali :wink:
Nexus - 8 Wrześ¶nia 2006, 22:03

Oooo.. trafił się nam Pyton...eee ...znaczy Patton :D To ten co go tak z nocnikiem na głowie pokazuj± na tle jakiego¶ pasiaka? :P
Ja nie będę się oci±gał i podrażnię go 10kV z mojej zapasowej bateryjki. Jako¶ hełmik mu się zajarzył niby żarówka :mrgreen:
Witamy w miejscu, gdzie nie ma słowa "niemożliwe" :)

Tomcich - 9 Wrześ¶nia 2006, 10:43

Agi55

Cytat
To co zostanie moża ewentualnie rozjechać czołgiem :twisted: :P

Proszę bardzo, do usług.

Witaj Patton :mrgreen:

Agi - 9 Wrześ¶nia 2006, 12:50

:bravo Tomcich. Znaczy Patton został przywitany dogłębnie i z wszelkimi honorami :mrgreen:
Ixolite - 9 Wrześ¶nia 2006, 13:28

Tomcich, to nie jest czołg, chciałem zauważyć :P
Dunadan - 9 Wrześ¶nia 2006, 13:42

no wlasnie to... jakies BMP... albo inny M113 - znaczy sie transporter opancerzony... ehh, GIN by sie przydal - albo inny pacyfistyczny militarysta...
Tomcich - 9 Wrześ¶nia 2006, 13:46

Ixolite

Cytat
Tomcich, to nie jest czołg, chciałem zauważyć :P

Wiem, ale też na g±siennicach. :D No i wydaje mi się, że Pattonowi tak naprawdę różnicy nie sprawi czy go czołg przejedzie, czy transporter opancerzony. :twisted:

BTW. byłem ciekaw, czy kto¶ się w tej kwestii odezwie. :wink: Nie zawiedli¶cie mnie. :mrgreen:

mawete - 9 Wrześ¶nia 2006, 13:48

Patton: witaj - ja jak zwykle nie biję.... :twisted:
Rodion - 9 Wrześ¶nia 2006, 14:07

Witam wszystkich nie powitanych :twisted:

" alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" />

Kto wspominał cos o czolgu? :twisted:

Fidel-F2 - 9 Wrześ¶nia 2006, 14:31

a teraz zagadka, co to za czołg? :mrgreen:
Nexus - 9 Wrześ¶nia 2006, 15:17

Tygrys Królewski :)
elam - 9 Wrześ¶nia 2006, 22:41

- Rudy 102 !!!! a w srodku ja !!! :)

witam wszystkich nieusciskanych :mrgreen:
niestety, nie dysponuje odpowiednim obrazkiem, na ktorym widac by bylo wytrzeszczone oczy delikwenta, wywalony jezyk, polamane kosci i zmiazdzone bebechy... :mrgreen:

Nattfiarill - 10 Wrześ¶nia 2006, 17:54

Jestem na głodzie. Jestem zła. Zęby mnie swedz±.
Idę na polowanie :mrgreen:
Dobre gollumki, grzeczne gollumki :mrgreen:

elam - 10 Wrześ¶nia 2006, 18:02

a miesko zostaw dla mnie, dobrze? :lol:
Dunadan - 10 Wrześ¶nia 2006, 18:06

nawet jesli bedzie mielonka?
Indy - 10 Wrześ¶nia 2006, 18:15

Mielone gollumy podsmarzane na patelni.... mmmm..... :D

Partner forum