Zadomowienie - powitania na forum - Bij± :)
Kruk Siwy - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:17
Ale gollumy s± miętkie. Trzask Pattona, w ucho! Co by nie my¶lał, że przed setnym postem wpiszemy go na listę sił ekspedycyjnych do Fińlandii. I dziob go w oko, co by tych golumich patrzadeł nie wytrzeszczał zanadto na forum...
Agi - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:18
Witamy Pattona
Sławnego dowódcę należy potraktować w wyj±tkowy sposób
(szuka pomysłu....)
Czy wystrzelenie z armaty będzie zbyt banalne
To co zostanie moża ewentualnie rozjechać czołgiem
Patton - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:21
Macie szczęscie, że akurat tu jestem i moge obj±ć dowództwo nad siłami inwazyjnymi. Dzięki temu macie jakies szanse i nie spoczniecie w bezimiennych mogiłach gdzie¶ w fińskich lasach. Na zadna liste nie musze sie zapisywac. Wybór nalezy do was chcecie nokie, Finki (te wyjatkowe) i bimber czy może płytki nieoznaczony grób?
Kruk Siwy - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:22
Agi55, pożyczam Ci (bo Cię lubię) panzerfausta po dziadku. Wykorzystaj go - to ten lepszy model co to na 60 metrów raził różne takie Shermany, Pattony i tym podobne...
A jak już strzelisz w sam ¶rodeczek to oddaj, bo to pami±tka.
Patton - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:26
siwy Kruku, nie będzie co oddawać bo panzerfaust jest jednorazowego uzytku. Hm... a wła¶ciwie to nie będzie miał kto oddac bo 50. browninga zabija ludziki nawet z 2 km
Agi - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:30
Dzięki Kruku Siwy
Celuje, odpala... no i gdzie ten Patton
A... tam pod lasem jakie¶ resztki leż±
Kruku Siwy teraz Twoja kolej. Albo ceremonia pogrzebowa, albo uczta. Wybieraj
Aha, panzerfaust wyczyszczony i naoliwiony wraca do Ciebie. Dzięki
Dunadan - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:32
PattonNo to jestem w¶ród swoich
/quote]
O ty sie nadasz do mojego oddzialu samobojcow witaj w naszym milych progach!
Kruk Siwy - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:32
Patton, czy Ty wiesz na jakie forum trafiłe¶? Na FANTASTYCZNE chłopie. Tu mój panzerfaust działa wielorazowo a nawet wiecznie. I Ty człek, który tak podstawowej rzeczy nie rozumie chce nas prowadzić na finiaków? Zgroza! Dziob! Dziob! Dziob! No już lepiej wygl±da, hm zupełnie jak spod piły tarczowej....
A poza tym tutaj to s± mordercze walki uliczne i te 2 km to zupełnie bezużyteczny overkill.
Bić golluma 50 tkami będzie nas straszył!!
Albion - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:39
Żesz ty... Mnie będziesz straszyć, MNIE!? Mało ci jeszcze, to w takim razie okładam bejsbolem to co zostało pod lasem... dokładnie 50 razy
Ixolite - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:40
A czy on zna mojego gołębia?
Albion - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:43
Ixolite pokaż mięsku goł±bka
Patton - 8 Wrześ¶nia 2006, 11:19
Cytat | A poza tym tutaj to s± mordercze walki uliczne i te 2 km to zupełnie bezużyteczny overkill | alez 50. jest idealna takze do walk ulicznych. Jej zdolno¶c do dziurawienia ¶cian czyni z niej cudowna broń w mie¶cie. Jedna do lewej r±czki, druga do prawej, to się nazywa "Twin HMG"
Kruk Siwy - 8 Wrześ¶nia 2006, 11:23
Bij Pattona bij, weĽmij lepszy kij, łup Pattona łup, aż mu spuchnie dziób - Kruk Siwy odlatuje pod¶piewuj±c i uznaj±c Pattona za przywitanego. Grzebać go nie będziemy, niech spamuje rado¶nie, a zjadać... nie có¶ niesmaczny jest. Trudno strawny. Chyba żeby wiara grilla zrobiła...
Ixolite - 8 Wrześ¶nia 2006, 11:27
Patton, pobaw się chwilę z moim goł±bkiem
Albion - 8 Wrześ¶nia 2006, 11:53
Poklepuje Pattona jeszcze kilka razy kontrolne bejsbolem po nerach, wtykam w dziób puszkę Whiskasu i... witam na forum. Spamuj tak, żeby cię nie złapali
Nexus - 8 Wrześ¶nia 2006, 22:03
Oooo.. trafił się nam Pyton...eee ...znaczy Patton To ten co go tak z nocnikiem na głowie pokazuj± na tle jakiego¶ pasiaka?
Ja nie będę się oci±gał i podrażnię go 10kV z mojej zapasowej bateryjki. Jako¶ hełmik mu się zajarzył niby żarówka
Witamy w miejscu, gdzie nie ma słowa "niemożliwe"
Tomcich - 9 Wrześ¶nia 2006, 10:43
Agi55
Cytat | To co zostanie moża ewentualnie rozjechać czołgiem |
Proszę bardzo, do usług.
Witaj Patton
Agi - 9 Wrześ¶nia 2006, 12:50
Tomcich. Znaczy Patton został przywitany dogłębnie i z wszelkimi honorami
Ixolite - 9 Wrześ¶nia 2006, 13:28
Tomcich, to nie jest czołg, chciałem zauważyć
Dunadan - 9 Wrześ¶nia 2006, 13:42
no wlasnie to... jakies BMP... albo inny M113 - znaczy sie transporter opancerzony... ehh, GIN by sie przydal - albo inny pacyfistyczny militarysta...
Tomcich - 9 Wrześ¶nia 2006, 13:46
Ixolite
Cytat | Tomcich, to nie jest czołg, chciałem zauważyć |
Wiem, ale też na g±siennicach. No i wydaje mi się, że Pattonowi tak naprawdę różnicy nie sprawi czy go czołg przejedzie, czy transporter opancerzony.
BTW. byłem ciekaw, czy kto¶ się w tej kwestii odezwie. Nie zawiedli¶cie mnie.
mawete - 9 Wrześ¶nia 2006, 13:48
Patton: witaj - ja jak zwykle nie biję....
Rodion - 9 Wrześ¶nia 2006, 14:07
Witam wszystkich nie powitanych
 " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" />
Kto wspominał cos o czolgu?
Fidel-F2 - 9 Wrześ¶nia 2006, 14:31
a teraz zagadka, co to za czołg?
Nexus - 9 Wrześ¶nia 2006, 15:17
Tygrys Królewski
elam - 9 Wrześ¶nia 2006, 22:41
- Rudy 102 !!!! a w srodku ja !!!
witam wszystkich nieusciskanych
niestety, nie dysponuje odpowiednim obrazkiem, na ktorym widac by bylo wytrzeszczone oczy delikwenta, wywalony jezyk, polamane kosci i zmiazdzone bebechy...
Nattfiarill - 10 Wrześ¶nia 2006, 17:54
Jestem na głodzie. Jestem zła. Zęby mnie swedz±.
Idę na polowanie
Dobre gollumki, grzeczne gollumki
elam - 10 Wrześ¶nia 2006, 18:02
a miesko zostaw dla mnie, dobrze?
Dunadan - 10 Wrześ¶nia 2006, 18:06
nawet jesli bedzie mielonka?
Indy - 10 Wrześ¶nia 2006, 18:15
Mielone gollumy podsmarzane na patelni.... mmmm.....
|
|
|