To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

merula - 6 Maj 2008, 13:22

Rafał, boskie. :bravo
Martva - 6 Maj 2008, 16:26

Komp od wczoraj restartuje się kilka razy dziennie. Zaczynam mieć dość :evil:

A reinstalacja systemu jakoś w zimie była, uch :evil:

agnieszka_ask - 6 Maj 2008, 20:43

chciałabym powiedzieć Linux, ale się powstrzymam :roll:
ihan - 6 Maj 2008, 20:47

Słusznie Agnieszko. należy ćwiczyć charakter, a nie ulegać słabościom.
mawete - 6 Maj 2008, 20:58

a mnie dzisiaj nic oprócz elektrykow nie wkurzylo, ale oni to mają w standardzie wliczone :D mam dobry acz wredny humorek :twisted:
merula - 6 Maj 2008, 21:18

mnie jakoś ostatnich kilka dni. Stłukłam sobie kość ogonową, nie mówiąc juz o zrobieniu z siebie mentalnej blondynki przy kartach, zmęczona jestem jakoś okrutniee, chyba mam cos na kształt doła, bo strasznie krytycznie na siebie spoglądam, chodzę rozdrażniona jak osa i wszystko mnie denerwuje i jeszcze sobie dzisiaj uszkodziłam nogę inie wiem, czy do sobotniego wesela dam radę wydobrzec na tyle, żeby założyc szpilki i tańczyć. Cholera!
Adashi - 6 Maj 2008, 22:43

Rafał napisał/a
Tak mi się skojarzyło z różowej landrynki

:bravo :mrgreen:

Martva napisał/a
Nie miałam nic wspólnego z żadnymi lodami od hohoho.
Może za mało? :roll:

Możliwe, musisz przełamać lody 8)

Ixolite - 7 Maj 2008, 09:58

Koooosiaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrki :evil:
Selithira - 7 Maj 2008, 15:26

...i początek sezonu, khe, khe, dla alergików :| Oczy mi łzawią, twarz mi spuchła i w ogóle samopoczucie leży chwilowo.
Witchma - 7 Maj 2008, 16:19

Selithira, łączę się z Tobą w bólu, też się nie najlepiej czuję... dla odmiany oczy mi schną strasznie
Krasnola - 7 Maj 2008, 17:10

Pierd.... angielski. Nożesz cholera jasna, tak się cieszyłam, że mi tak ładnie poszedł, wchodze na oke, sprawdzam i... gnój :| Aż szkoda że nie poszłam się urżnąć na Piwokon.
Chal-Chenet - 7 Maj 2008, 20:10

Polonia Bytom - Lech Poznań 2:2
Patafiaństwo zas**ne. Strzelając bramkę na 2:1 w 91 minucie nie można się cofać i pozwolić wbić sobie jednaj na remis... Żenua.

Fidel-F2 - 8 Maj 2008, 08:42

Krasnola, a czym się różni pierd angielski o od, dajmy na to, wegierskiego?
Martva - 8 Maj 2008, 08:51

Choroba, bo jest, i komp, bo umarł.

Fidel-F2, nie złośliw się.

Fidel-F2 - 8 Maj 2008, 08:54

Martva, ja sie rubaszę
Anonymous - 8 Maj 2008, 21:59

Wkurzają mnie nieodpowiedzialni rodzice mający pretensje do wszystkich poza sobą. :evil:
Iwan - 9 Maj 2008, 18:17

brakujące strony w książkach bibliotecznych :evil: zacząłem sobie Czarną banderę Meissnera, fajnie żarło i zdechło :( byłem w bibliotece po inny egzemplarz ale nie mają :?
Selithira - 9 Maj 2008, 23:33

Spadłam ze schodów i skręciłam sobie kostkę. Boli. Cholera :?
Martva - 10 Maj 2008, 12:27

Kilkakrotnie usłyszane 'nie' na pytanie o mój rozmiar w sklepach z butami.
Witchma - 10 Maj 2008, 13:05

Martva, chyba wiem, co masz na myśli :) ja mam wiecznie problem z kupnem obuwia... coraz częściej zaglądam do działów z obuwiem dziecięcym :(
Fearfol - 10 Maj 2008, 13:06

polecam allegro.pl , duży wybór , i pełna swoboda przy dokonywaniu wyboru, bez zbędnych pytań.
Martva - 10 Maj 2008, 13:07

Ale obuwie dziecięce się kończy na 35, na ogół :|
Fearfol, na Allegro to ja mogę stanik kupić, buty wolę stacjonarnie ;) poza tym tam _też_ mi się nic nie podoba :(

Witchma - 10 Maj 2008, 13:22

Martva napisał/a
Ale obuwie dziecięce się kończy na 35, na ogół :|

no właśnie :D na mnie czasem 36 jest za duże...

a ostatnio to się w ogóle załamałam - idę do sklepu, dział z obuwiem damskim i numery od 39-40 :?

Martva - 10 Maj 2008, 13:35

Na mnie 36 jest OK, na ogół (czasem za duże, czasem za małe)
Witchma - 10 Maj 2008, 13:41

właśnie dlatego nigdy bym nie kupowała butów na allegro... nie wiadomo, na co się trafi :)
Martva - 10 Maj 2008, 13:53

Otóż to, a buty bywają tak zepsute detalami że musiałabym mieć zdjęcia z sześciu stron. Ze stanikami jest o tyle fajniej, że rzadkie rozmiary łatwiej puścić dalej ;)

Aha, poza tym szukam butów na teraz, a wszędzie są sandały. Przede wszystkim.

Witchma - 10 Maj 2008, 14:13

nie, Martva, teraz wszędzie są baleriny :roll:

Martva napisał/a
buty bywają tak zepsute detalami że musiałabym mieć zdjęcia z sześciu stron

a najlepiej z 666 :twisted: zresztą to się nie tyczy tylko butów...

Martva - 10 Maj 2008, 15:10

Ale ja poluję na baleriny, nie ma żadnych ładnych. Nawet w czaszeczki.
A jak są, to nie ma mojego numeru :evil:

agnieszka_ask - 10 Maj 2008, 15:42

to zapraszam na zakupy do mnie. tu nie ma nic innego oprócz balerin (w każdym kolorze), albo buty na mega obcasie (okrutnie brzydkie). ostatnio oglądałam takie jedne. wypatrzyłam je na wystawie... cud, miód i orzeszki, ale... "króliczek playboya" z przodu :shock: - no szlak by je trafił. a takie ładne były :(

a wkurza mnie telefon, który ciągle dzwoni. schowałam go pod poduszkę - czy to aż tak strasznie niemiło z mojej strony? :(

Witchma - 10 Maj 2008, 16:48

Martva napisał/a
Ale ja poluję na baleriny, nie ma żadnych ładnych. Nawet w czaszeczki.

u mnie są w czaszeczki, kwiatki, groszki, misie, z kokardkami, klamerkami, motylkami i co tam sobie jeszcze wymyślisz...

mam już na nie uczulenie

Partner forum