Zadomowienie - powitania na forum - Bij± :)
Tomcich - 3 Wrześ¶nia 2006, 22:30
Che, che wiedziałem, że się kto¶ będzie czepiał pepeszy.
Ale jakby to brzmiało:
nic tak nie cieszy,
jak seria z Grease Gun'a w poł±czeniu M16
Pozostanę przy swoim.
Nexus - 3 Wrześ¶nia 2006, 22:49
Brzmiałoby kulawo Zakładam specjalne okulary i już nie mam w±tpliwo¶ci: to pepesza!
CezaryF - 4 Wrześ¶nia 2006, 12:54
Witam
Je¶li kogo¶ uraziłem, wystawiam się tutaj na ciosy aczkolwiek uprzedzam, że na ¶cianie mego domostwa mieczy dostatek i jaki¶ zacny topór się znajdzie. Hi Romek - pamiętasz minę Pani z Krakowa?
Pozdrowienia
Tomcich - 4 Wrześ¶nia 2006, 13:04
Witaj Cezary,
bez urazy, ale tu każdy obrywa na wstępie. A ponieważ wspominasz o orężu to zgłaszam się przygotowany.
B±dĽ powitany.
PS. Zapraszam do w±tku o Nursconie w dziale Powrót z gwiazd. S± tam fotki z imprezy (również prezentuj±ce Ciebie )
WiedĽma - 4 Wrześ¶nia 2006, 14:00
Jak się nie zgłosisz od razu w w±tku WiedĽmy, to marny Twój los
Romek P. - 4 Wrześ¶nia 2006, 14:18
Cezary:
Cytat | Je¶li kogo¶ uraziłem, wystawiam się tutaj na ciosy aczkolwiek uprzedzam, że na ¶cianie mego domostwa mieczy dostatek i jaki¶ zacny topór się znajdzie. Hi Romek - pamiętasz minę Pani z Krakowa? |
Lepiej pamiętam tego taksówkarza o 3 w nocy, który na widok topora wchodz±cego najpierw zbladł, zaniemówił i przez 30 sekund nie widział czy ma uciekać, łapać za bejsbola czy mówić "Dzień dobry"
WiedĽma - 4 Wrześ¶nia 2006, 14:28
Ja z kolei ostrzegam Cezarego, że na wiedĽmach żadne miecze i topory nie robia wrażenia Za to czary wiedĽmy mog± robić wrażenie
Agi - 4 Wrześ¶nia 2006, 16:38
Witaj CezaryF żeby ¶wieckiej tradycji stało się za do¶ć, masz ode mnie w ucho i to by było na tyle
Indy - 4 Wrześ¶nia 2006, 17:54
.... a ode mnie w drugie ucho!
dareko - 4 Wrześ¶nia 2006, 18:26
Czesc CezaryF, znajomych nie bije, poglaszcze czasem pazurkami
Witamy na forum
Aga - 4 Wrześ¶nia 2006, 18:53
Jak ja dawno nie biłam! Dajcie się wyżyć! My¶lę, że ¶redniej wielko¶ci bombka załatwia sprawę? A jaka satysfakcja. I wrażenia natury estetycznej - takie piękne sztuczne ognie
Nexus - 4 Wrześ¶nia 2006, 19:22
Żelazny u¶cisk dłoni i ołowiane klępnięcie w plecy! Jak się co¶ połamało, to chętnie przestawię
Witaj CezarzeF!
mad - 4 Wrześ¶nia 2006, 22:28
Cze¶ć, Czarusiu. Toporkiem mnie nie przestraszysz, bo z fazerów może pój¶ć riposta i nie będzie Twego domostwa.
Witaj, CezaryF!
CezaryF - 5 Wrześ¶nia 2006, 14:47
OK. Już dobrze poddaję się. Choć... Ale na to pogłaskanie to się nie zgadzam. No chyba żeby¶ pomalował pazurki Najlepiej na czerwono, bo wtedy krwi nie widać
mawete - 5 Wrześ¶nia 2006, 14:49
Ja nie biję - za fajnie szanty ¶piewałe¶
Tomcich - 5 Wrześ¶nia 2006, 14:52
mawete - i cały czas chyba nie płac±.
mawete - 5 Wrześ¶nia 2006, 14:57
no cholera nie chc±...
dareko - 5 Wrześ¶nia 2006, 17:11
dareko, z mojej rekawicy nigdy nie schodzi czerwony kolor
Dosha - 5 Wrześ¶nia 2006, 18:54
kazali się wpisać tutaj, to się wpiszę...
ja posłuszne (w miarę ) dziecię jestem...
ale pobić to ja się nie dam! pogryĽć umiem, a i pod opiek± Mrocznych i Złych sił jestem
no, więc łatwo nie będzie!
Rodion - 5 Wrześ¶nia 2006, 18:57
Kolejna szyszunia?
gorim1 - 5 Wrześ¶nia 2006, 19:10
ok widze że już się skończyli¶cie znęcać
freddy ja ci tę rękawicę zabiorę i do chirurga plastycznego zaci±gnę za to zrobiłe¶ mi z brod± !!!!!
Dosha - 5 Wrześ¶nia 2006, 19:12
Rodion napisał/a | Kolejna szyszunia? |
a i owszem
Aga - 5 Wrześ¶nia 2006, 19:14
Następna białogłowa na forum! Witamy, witamy. Na dobry pocz±tek sztylecikiem pod żebro. Zostawiam wam j±, panowie (i panie). Bawcie się dobrze
Iscariote - 5 Wrześ¶nia 2006, 19:18
Ooo kto¶ z mojego kochanego BoatCity..i jeszcze dziewoja.. ee to bić nie bedę.. ale z przyjemno¶ci± popatrze jak inni się znęcaj±
Nexus - 5 Wrześ¶nia 2006, 19:30
Ja nie wiem... podobno kobiet się nie bije... przynajmniej nie tak, by zostawały ¶lady
A co mi tam.... *robotics laws circuit - OFF*
Jihaaaaaa! Na białowgłowę!
dareko - 5 Wrześ¶nia 2006, 19:53
Dosha, Spij malutka, spij...... Juz j atam na ciebie czekam
gorim1, marudzisz... wielu chirurgow juz mnie ogladalo... przymierzali sie i .... poszli spac
Studnia - 5 Wrześ¶nia 2006, 20:37
A ja tym razem nie bije... Człowiek przyzwyczajony do czyjego¶ towarzystwa praktycznie 24 h na dobe cięzko odczuwa brak tej osoby, nawet je¶li mam jej do¶ć... Chyba chodzi tu o czyj±¶ obecno¶ć... I co¶ więcej... Tego mi brakuje...
Ale offtop...
Nawet nie ma z kim wypić...
Nattfiarill - 5 Wrześ¶nia 2006, 20:38
Ja zmęczona jestem. Ojej. Chyba siły zregenerować muszę. Moze kto¶ tak honorowo krew mi sw± odda? Cobym wysilać za bardzo sie nie musiała, ciom? Obiecuję, że będzie mniej bolało
Ixolite - 5 Wrześ¶nia 2006, 23:57
Studnia, jak wypić to daj znać, może co¶ się zorganizuje
A gollumów tak się ostatnio namnożyło, że mi się animacje pogl±dowe skończyły chwilowo
Studnia - 6 Wrześ¶nia 2006, 00:04
Ix... Teraz mi to mówisz...
|
|
|