To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Bij± :)

Tomcich - 3 Wrześ¶nia 2006, 22:30

Che, che wiedziałem, że się kto¶ będzie czepiał pepeszy. :mrgreen:

Ale jakby to brzmiało:
nic tak nie cieszy,
jak seria z Grease Gun'a w poł±czeniu M16 :roll:

Pozostanę przy swoim. :wink: :mrgreen:

Nexus - 3 Wrześ¶nia 2006, 22:49

Brzmiałoby kulawo :D Zakładam specjalne okulary i już nie mam w±tpliwo¶ci: to pepesza! :mrgreen:
CezaryF - 4 Wrześ¶nia 2006, 12:54

Witam

Je¶li kogo¶ uraziłem, wystawiam się tutaj na ciosy :shock: aczkolwiek uprzedzam, że na ¶cianie mego domostwa mieczy dostatek i jaki¶ zacny topór się znajdzie. Hi Romek - pamiętasz minę Pani z Krakowa? :lol:

Pozdrowienia

Tomcich - 4 Wrześ¶nia 2006, 13:04

Witaj Cezary,
bez urazy, ale tu każdy obrywa na wstępie. :mrgreen: A ponieważ wspominasz o orężu to zgłaszam się przygotowany.

B±dĽ powitany. :mrgreen:

PS. Zapraszam do w±tku o Nursconie w dziale Powrót z gwiazd. S± tam fotki z imprezy (również prezentuj±ce Ciebie :mrgreen: )

WiedĽma - 4 Wrześ¶nia 2006, 14:00

Jak się nie zgłosisz od razu w w±tku WiedĽmy, to marny Twój los :mrgreen:
Romek P. - 4 Wrześ¶nia 2006, 14:18

Cezary:
Cytat
Je¶li kogo¶ uraziłem, wystawiam się tutaj na ciosy :shock: aczkolwiek uprzedzam, że na ¶cianie mego domostwa mieczy dostatek i jaki¶ zacny topór się znajdzie. Hi Romek - pamiętasz minę Pani z Krakowa? :lol:

Lepiej pamiętam tego taksówkarza o 3 w nocy, który na widok topora wchodz±cego najpierw zbladł, zaniemówił i przez 30 sekund nie widział czy ma uciekać, łapać za bejsbola czy mówić "Dzień dobry" :)

WiedĽma - 4 Wrześ¶nia 2006, 14:28

Ja z kolei ostrzegam Cezarego, że na wiedĽmach żadne miecze i topory nie robia wrażenia :D Za to czary wiedĽmy mog± robić wrażenie :twisted:
Agi - 4 Wrześ¶nia 2006, 16:38

Witaj CezaryF żeby ¶wieckiej tradycji stało się za do¶ć, masz ode mnie w ucho i to by było na tyle :mrgreen:
Indy - 4 Wrześ¶nia 2006, 17:54

.... a ode mnie w drugie ucho! :)
dareko - 4 Wrześ¶nia 2006, 18:26

Czesc CezaryF, znajomych nie bije, poglaszcze czasem pazurkami :twisted:
Witamy na forum :)

Aga - 4 Wrześ¶nia 2006, 18:53

Jak ja dawno nie biłam! Dajcie się wyżyć! My¶lę, że ¶redniej wielko¶ci bombka załatwia sprawę? :mrgreen: A jaka satysfakcja. I wrażenia natury estetycznej - takie piękne sztuczne ognie :mrgreen:
Nexus - 4 Wrześ¶nia 2006, 19:22

Żelazny u¶cisk dłoni i ołowiane klępnięcie w plecy! Jak się co¶ połamało, to chętnie przestawię :P
Witaj CezarzeF!

mad - 4 Wrześ¶nia 2006, 22:28

Cze¶ć, Czarusiu. Toporkiem mnie nie przestraszysz, bo z fazerów może pój¶ć riposta i nie będzie Twego domostwa.
Witaj, CezaryF!

CezaryF - 5 Wrześ¶nia 2006, 14:47

OK. Już dobrze poddaję się. Choć... Ale na to pogłaskanie to się nie zgadzam. No chyba żeby¶ pomalował pazurki :D Najlepiej na czerwono, bo wtedy krwi nie widać :P
mawete - 5 Wrześ¶nia 2006, 14:49

Ja nie biję - za fajnie szanty ¶piewałe¶ :D
Tomcich - 5 Wrześ¶nia 2006, 14:52

mawete - i cały czas chyba nie płac±. :wink: :mrgreen:
mawete - 5 Wrześ¶nia 2006, 14:57

no cholera nie chc±... :twisted:
dareko - 5 Wrześ¶nia 2006, 17:11

dareko, z mojej rekawicy nigdy nie schodzi czerwony kolor :twisted:
Dosha - 5 Wrześ¶nia 2006, 18:54

kazali się wpisać tutaj, to się wpiszę...
ja posłuszne (w miarę :P ) dziecię jestem...

ale pobić to ja się nie dam! pogryĽć umiem, a i pod opiek± Mrocznych i Złych sił jestem :)
no, więc łatwo nie będzie! :twisted:

Rodion - 5 Wrześ¶nia 2006, 18:57

Kolejna szyszunia? :roll: :?
gorim1 - 5 Wrześ¶nia 2006, 19:10

ok widze że już się skończyli¶cie znęcać
freddy ja ci tę rękawicę zabiorę i do chirurga plastycznego zaci±gnę za to zrobiłe¶ mi z brod± !!!!!

Dosha - 5 Wrześ¶nia 2006, 19:12

Rodion napisał/a
Kolejna szyszunia? :roll: :?

a i owszem :twisted:

Aga - 5 Wrześ¶nia 2006, 19:14

Następna białogłowa na forum! Witamy, witamy. Na dobry pocz±tek sztylecikiem pod żebro. Zostawiam wam j±, panowie (i panie). Bawcie się dobrze :D
Iscariote - 5 Wrześ¶nia 2006, 19:18

Ooo kto¶ z mojego kochanego BoatCity..i jeszcze dziewoja.. ee to bić nie bedę.. ale z przyjemno¶ci± popatrze jak inni się znęcaj± :twisted:
Nexus - 5 Wrześ¶nia 2006, 19:30

Ja nie wiem... podobno kobiet się nie bije... przynajmniej nie tak, by zostawały ¶lady :twisted: :P
A co mi tam.... *robotics laws circuit - OFF*
Jihaaaaaa! Na białowgłowę!

dareko - 5 Wrześ¶nia 2006, 19:53

Dosha, Spij malutka, spij...... Juz j atam na ciebie czekam :twisted:
gorim1, marudzisz... wielu chirurgow juz mnie ogladalo... przymierzali sie i .... poszli spac :twisted:

Studnia - 5 Wrześ¶nia 2006, 20:37

A ja tym razem nie bije... Człowiek przyzwyczajony do czyjego¶ towarzystwa praktycznie 24 h na dobe cięzko odczuwa brak tej osoby, nawet je¶li mam jej do¶ć... Chyba chodzi tu o czyj±¶ obecno¶ć... I co¶ więcej... Tego mi brakuje...

Ale offtop...
Nawet nie ma z kim wypić...

Nattfiarill - 5 Wrześ¶nia 2006, 20:38

Ja zmęczona jestem. Ojej. Chyba siły zregenerować muszę. Moze kto¶ tak honorowo krew mi sw± odda? Cobym wysilać za bardzo sie nie musiała, ciom? Obiecuję, że będzie mniej bolało :twisted:
Ixolite - 5 Wrześ¶nia 2006, 23:57

Studnia, jak wypić to daj znać, może co¶ się zorganizuje :)

A gollumów tak się ostatnio namnożyło, że mi się animacje pogl±dowe skończyły chwilowo :roll:

Studnia - 6 Wrześ¶nia 2006, 00:04

Ix... Teraz mi to mówisz...

Partner forum