Mistrzowie i Małgorzaty - Małgorzata Lewandowska
Goria - 11 Kwietnia 2020, 14:34
Ale to ma nazwę i brokuł i kalafior . Przepraszam, ze nie odpowiadałam, ale jakoś się tak złożyło, ze głównie szyłam maseczki :/. Udało mi się jednak zrobić kolorowanki.
Także Wesołych Świąt!
Są tutaj: https://drive.google.com/drive/folders/1gwCLpykoaCBegacaL0g_yZ1Xe1E6-iIS?fbclid=IwAR2zPvKzcBJA-ydYcxJKLa0QScUYa4zQFhBqj0fSaJ1XiG9FscNgBXasKac
Kruk Siwy - 11 Kwietnia 2020, 16:02
Oto on kalafiorobrokuł:
https://www.ekologia.pl/s...esco,21187.html
Goria - 11 Kwietnia 2020, 16:35
Goria - 19 Kwietnia 2020, 09:48
Dwie nowe prace dla magazynu Silmaris, który ma się ukazać wkrótce. Silmaris
gorat - 19 Kwietnia 2020, 23:41
W sumie z obu wieje grozą... ale że od tego z kotem też?!
Goria - 20 Kwietnia 2020, 07:25
To dobrze! Dziękuję - to komplement . Kot to chochlik . One były złośliwe .
Goria - 22 Kwietnia 2020, 15:49
Kolejna ilustracja do magazynu Silmaris. I znowu wieje mrokiem i jest nawet zaraza, i walka, i zemsta...
Do opowiadania Grzegorza Wielgusa.
Goria - 13 Maj 2020, 14:40
Nowy Silmaris już jest. A w nim poza ilustracjami i 2 stusłówka ode mnie . Nawet mi dali nazwisko na okładce
Magazyn do pobrania tutaj: Silmaris nr. 16
Goria - 26 Maj 2020, 08:10
Przez okres epidemii porobiłam trochę kolorowanek słowiańskich. Pomyślała, ze może się komuś przydadzą (można je pobrać i wydrukować), bo szkoły zamknięte, zakazy wychodzenia itd...
Dwie ostatnie, które zrobiłam, a resztę można znaleźć tutaj: Kolorowanki Słowiańskie
Lowenna - 26 Maj 2020, 12:34
Dzięki Mam w planach za jakiś czas lekcje o słowiańszczyźnie.
konopia - 14 Czerwca 2020, 11:40
kołowrót, hm, podobno to nie jest symbol prasłowiański
https://slowianskiekoszulki.wordpress.com/2018/09/01/kolowrot-to-nie-prastary-symbol/
i cholera wie o co w tym chodzi, kiepsko jakoś o dowody potwierdzające, żaby tak coś odkopali w końcu jakieś dobrze zachowane, pomalowane czy wyryte symbole,
kolorowanki fajne
Goria - 19 Listopada 2020, 20:12
No to jest druga część Witii "Żmije". Na razie tylko w formie e-booka i audiobooka, ale jest ! Papier będzie później - przez covida.
Goria - 9 Grudnia 2020, 09:18
Klasycznie, kilka moich ilustracji do "Żmij". Może cos Wam przypadnie do gustu :
gorat - 9 Grudnia 2020, 09:56
Się zastanawiam, jaką rolę pełnią ramki - blokują zawartość przed wyjściem poza ilustrację?
konopia - 12 Grudnia 2020, 16:35
A co ma wąż na głowie
topielica z oczami aliena, hm.
Goria - 25 Grudnia 2020, 11:10
Ramki pełnią rolę ozdobną. Chociaż przy niektórych wykorzystuję symbole uważane za ochronne. Takie dwa w jednym.
Za głową jest człowiek W tekście jest wszystko wyjaśnione .
Na święta, chciałabym wam życzyć wszystkiego najlepszego, szczęścia, spokoju, zdrowia i poczucia spełnienia .
Z tej okazji powiększyłam kolekcję kolorowanek i kolejne na Szczodre Gody : Kolorowanki.
Goria - 19 Stycznia 2021, 08:26
Papierowa wersja "Żmij" będzie dostępna w połowie kwietnia . Cieszę się bardzo .
Goria - 21 Lutego 2021, 13:51
Okopałam się ostatnio trochę, bo kończyłyśmy Alieneczkę, a ten koniec się przeciągał i przeciągał, ale wreszcie jest . Na stronie Fabryki Komiksów zapowiedź limitowanego nakładu Alieneczki, cały dochód dla Amelki.
Tak się cieszę, to chyba było, nie na pewno było najtrudniejsze wyzwanie graficzne. Pierwsze 2 rozdziały przerysowywałam dwa razy, bo mi się styl tyci zmieniał w trakcie pracy, potem kolejne poprawki i pamiętanie o tym by było podobnie i rysowanie kadru za kadrem...
Po prostu... gdyby nie to, że ktoś na to jednak czekał, to bym chyba nie dała rady.
Goria - 30 Maj 2021, 12:25
Dostałyśmy z siostrzyca recenzję Alieneczki. Jest zrobiona w dużej części przez dzieci, więc dla mnie jest niesłychanie ważna . Link do poniżej.
Recenzja Alieneczki na Felicjadzie
Goria - 19 Marca 2025, 13:46
Pomyślałam kiedyś, że fajnie byłoby podzielić się tutaj nie kolejnymi ilustracjami dla kogoś itd... tylko własnym poTworzeniem większych rozmiarów. Trochę to trwało, ale jest:
W formie audiobooka i ebooka. Mój debiut obyczajówką z elementami fantastyki . Już myślałam, że się nie doczekam, więc tym bardziej cieszy . Okładkę stworzyła inna ilustratorka.
gorat - 20 Marca 2025, 10:35
Dlaczego inna ilustratorka? Nie korciło zrobić jak największego kawałka według własnej i niepodzielnej wizji?
Goria - 20 Marca 2025, 10:47
Korciło! Ale też chciałam zobaczyć, jak to jest od drugiej strony .
gorat - 20 Marca 2025, 11:00
I jak wrażenia? Następnym razem już będziesz pilnować?
Goria - 24 Marca 2025, 11:02
Do następnej mam już projekt okładki od około 3 lat - ale na razie projekt leży i czeka. Chciałabym, żeby kiedyś wyszedł!
gorat - 26 Marca 2025, 01:40
Spiesz się, póki jeszcze AI nie zalało wszystkiego rynsztokiem.
Goria - 31 Marca 2025, 10:49
Mi trochę już zabrało . Dziękuję za wsparcie i fajnego dnia!
|
|
|